این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    آموزش شیرینی بهشتی

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    آموزش شیرینی بهشتی را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی ترد و خوشمزه مثل قنادی

    طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی ترد و خوشمزه مثل قنادی شیرینی بهشتی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که از شیرینی های مخصوص عید نوروز هم محسوب می شود، برای

    طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و مخصوص به صورت حلقه ای

    طرز تهیه بامیه هندی بامیه هندی یکی از شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است اصالتی هندی …

    طرز تهیه کیک پاولووا شیک و بسیار مجلسی به روش قنادی

    طرز تهیه کیک پاولووا کیک پاولووا یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که روی آن با یک لایه مرنگ پوشیده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

    طرز تهیه بیسکوییت جو و شوید خوشمزه و مخصوص رژیمی

    طرز تهیه بیسکوییت جو و شوید بیسکوییت جو و شوید یکی از انواع بیسکوییت های خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در …

    طرز تهیه شیرینی بهشتی

    شیرینی بهشتی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که از شیرینی های مخصوص عید نوروز هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

    همچنین ببینید : آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم و خوشمزه با لیوان و پیمانه

    مواد لازم شیرینی بهشتی

    روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم

    پودر قند ۱۰۰ گرم روغن مایع ۲۵ گرم

    وانیل یک سوم قاشق چایخوری

    آرد سفید ۲۰۰ گرم

    پودر هل یک سوم قاشق چایخوری

    پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری

    تخم خرفه یا سیاه دانه برای تزیین

    دستور پخت شیرینی بهشتی

    مرحله اول

    روغن صاف را می توانید از فروشگاه های لوازم شیرینی فروشی تهیه کنید، البته درست کردن این روغن کار خاصی ندارد و می توانید آنرا در منزل هم به راحتی درست کنید. فقط کافیست روغن جامد را ذوب کنید سپس اجازه دهید تا دوباره سفت شود.

    مرحله دوم

    برای شروع ابتدا پودر قند را به همراه روغن صاف به مدت ۷ دقیقه با همزن روی دور تند مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست و پوک شوند و رنگشان کرمی شود. در ادامه روغن مایع، وانیل، پودر هل و آرد سفید ( دو مرتبه الک کنید ) را اضافه می کنیم و مجددا با همزن می زنیم تا یکدست شوند.

    مرحله سوم

    برا اینکه شیرینی با رنگ های متنوع تری داشته باشید می توانید مواد را به دو قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت ۱ قاشق غذاخوری آرد اصافه کنید و به قسمت دیگر ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و مجددا هر دو قسمت را با همزن بزنید تا یکدست شوند.

    همچنین ببینید : طرز تهیه شیرینی دانمارکی یا گل محمدی خانگی و خوشمزه

    مرحله چهارم

    حالا هر دو قسمت مواد را در دو قیف جداگانه با ماسوره دلخواه می ریزیم، در ادامه روی سینی فر یک کاغذ روغنی می اندازیم و با مقداری فاصله قیف می زنیم ( شیرینی ها را روی کاغذ روغنی با کمی فاصله قرار می دهیم )

    مرحله پنجم

    پس از اینکه تمام مواد را روی کاغذ روغنی قرار دادیم مقداری سیاه دانه یا تخم خرفه روی شیرینی ها می پاشیم. فر را باید از ۲۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود و زمان اماده شدن شیرینی ها معطل نشویم.

    مرحله ششم

    سینی فر را داخل فر قرار می دهیم، حدودا ۲۰ دقیقه زمان می برد تا کف شیرینی ها رنگ بگیرد. پس از اینکه کف شیرینی ها رنگ گرفت سینی فر را خارج می کنیم و صبر می کنیم شیرینی ها خنک شوند سپس آنها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم.

    نکات پخت شیرینی بهشتی

    شیرینی بهشتی بدون فر

    ابتدا یک سه پایه فلزی را داخل یک قابلمه مناسب قرار می دهیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا قابلمه به خوبی گرم شود. در ادامه داخل یک سینی با قطر کمتر از قابلمه دو لایه کاغذ رو غنی قرار می دهیم.

    سپس خمیر را داخل سینی قیف می زنیم و سینی را داخل قابلمه قرار داده و درب قابلمه را می گذاریم تا شیرینی ها بپزند. حدودا ۱۵ دقیقه زمان برای پخت شیرینی ها لازم هست. هر زمان کف شیرینی ها طلایی شد باید آنها را از قابلمه خارج کنیم.

    آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 5 تیر 1399

    منبع :img from instagram.com/rainladyartist

    مطالب مرتبط

    متن تبریک عید نوروز و تحویل سال جدید زیبا و ادبی 1402

    علائم گرمازدگی در بزرگسالان و کودکان + درمان خانگی

    متن و شعر های زیبا و عاشقانه در مورد فصل بهار سال 1402

    علائم آپاندیس در زنان، مردان و کودکان + نشانه های اولیه

    طرز تهیه سبزی پلو با ماهی به روش مجلسی با ماهی قزل آلا

    طرز تهیه سالاد پاستا و سبزیجات خوشمزه به روش خانگی

    علائم استرس عصبی و بیش از حد در زنان و مردان

    طرز تهیه بیسکویت کبریتی خوشمزه و ساده به روش خانگی

    منبع مطلب : chishi.ir

    طرز تهیه شیرینی بهشتی خوشمزه و نرم در رنگ های متنوع

    طرز تهیه شیرینی بهشتی خوشمزه و نرم در رنگ های متنوع شیرینی بهشتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که بیشتر در

    طرز تهیه کیک موکا خوشمزه با سس کاکائویی مرحله به مرحله

    طرز تهیه کیک موکا کیک موکا یکی از انواع کیک های خوشمزه و مخصوص کافی شاپی است که معمولا با نوشیدنی های داغ …

    طرز تهیه کاپ کیک اوتمیل به روش خانگی مرحله به مرحله

    طرز تهیه کاپ کیک اوتمیل کاپ کیک اوتمیل یکی از انواع کیک های خوشمزه و مقوی است که با رسپی های متنوعی درست …

    طرز تهیه نان کروسان خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

    طرز تهیه نان کروسان نان کروسان یکی از انواع نان های خوشمزه و ساده که معمولا برای صبحانه درست می شود، برای مشاهده …

    طرز تهیه شیرینی بهشتی

    شیرینی بهشتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که بیشتر در عید نوروز مورد استفاده قرار می گیرد. برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی بهشتی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

    طرز تهیه شیرینی مربایی مجلسی و خوشمزه با پیمانه لیوان

    شیرینی مربایی که با نام های شیرینی آلمانی و مشهدی هم شناخته می شود یکی از شیرینی های محبوب میان ایرانیان است

    مواد لازم برای شیرینی بهشتی

    آرد قنادی ۴۰۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرم

    پودر هل ۱ قاشق چای خوری

    روغن جامد ۱۷۰ گرم روغن مایع ۲۵ گرم وانیل ۱ پنس پور پسته برای تزیین

    زعفران و پودر کاکائو به مقدار کافی

    دستور پخت شیرینی بهشتی

    مرحله اول

    برای تهیه شیرینی بهشتی ساده ابتدا روغن جامد را در یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم می گذاریم تا روغن آب شود، پس از اینکه روغن جامد آب شد آنرا داخل یک لیوان می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و سفت شود.

    مرحله دوم

    بعد از یخچال بیرون می آوریم و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا به دمای محیط برسد.پودر قند را داخل کاسه ای الک می کنیم و(می توانید از شکر ریز نیز به جای پودر قند استفاده کنید و اگر شکر ریز نیست آن را داخل مخلوط کن پودر کنید و بعد اضافه کنید).

    مرحله سوم

    سپس روغن به دمای محیط رسیده را به آن اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم. در ادامه با همزن برقی ۱۰ دقیقه هم می زنیم و در این زمان همزدن ،وانیل را نیز اضافه می کنیم.پودر هل را به آرد اضافه می کنیم و از الک رد می کنیم.

    آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و مجلسی با لیوان

    شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد و در مناسبت…

    مرحله چهارم

    سپس به مواد کم کم اضافه می کنیم و با همزن برقی می زنیم و در آخر روغن مایع را نیز به مواد می افزاییم. حالا خوب مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری منسجم بدست بیاوریم.برای اینکه خمیر داخل قیف قرار است ریخته شود باید کمی شل باشد تا از قیف رد شود.

    مرحله پنجم

    در اینجا می توانیم شیرینی هایی با سه طعم متفاوت داشته باشیم. خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به یک قسمت زعفران دم کرده اضافه می کنیم و به قسمت دیگر پودر کاکائو و یک قسمت نیز همانطور سفید باقیمانده می ماند.

    مرحله ششم

    هر خمیر را با رنگ دهنده اش (منظور زعفران،کاکائو اضافه شده)خوب ورز می دهیم تا کاملا همه نقاط خمیر با آن رنگ دهنده رنگی شود.می توانید برای مزه دار کردن شیرینی نیز از هر چیزی استفاده کنید مانند پودر نسکافه یا پودر زنجبیل که کاملا به ذائقه بستگی دارد.

    طرز تهیه شیرینی میکادو خوشمزه بازاری مرحله به مرحله

    شیرینی میکادو یکی از شیرینی های محبوب دهه شصت است که امروزه هم طرفداران خاص خودش را دارد

    مرحله هفتم

    سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و روی ۱۷۰ درجه قرار می دهیم تا گرم شود.کف سینی را کاغذ روغنی می اندازیم و خمیرهای رنگی را هر کدام جداگانه داخل قیفی می ریزیم و با حفظ فاصله روی کاغذ روغنی ها ماسوره می زنیم.

    مرحله هشتم

    (می توانید بدون قیف نیز شیرینی را درست کنید به این صورت که روغن مایع را از خمیر حذف می کنیم و آرد بیشتری به خمیر باید بزنیم تا به صورت خمیری لطیف در بیاید. بعد از خمیر به اندازه یک گردو بر می داریم و با کف دو دست آن را گرد می کنیم.

    مرحله نهم

    سپس در سینی با فاصله آن ها را قرار می دهیم و با قالب روی آن ها طرح می اندازیم.)هر سه مدل خمیر رنگی را به همین شکل داخل سینی ماسوره می زنیم و روی آن ها می توانیم با تخم خرفه زیباتر کنیم.

    طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

    شیرینی نارگیلی یکی از خوشمزه‌ترین و مناسب ترین شیرینی‌های عید است. شیرینی نارگیلی از نظر…

    مرحله دهم

    در این مرحله سینی را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه متناسب با مدل فر شما شیرینی ها پخته شوند. زمانی که اطراف شیرینی شروع به طلایی شدن کند، شیرینی ما آماده است و باید از فر خارج شود.

    مرحله یازدهم

    اگر شیرینی ها پس از پخته شدن سفت شده بودند به دلیل این است که مدت زیادی داخل فر مانده اند و یا ممکن است وسط شیرینی ها پخته نشده باشد که به دلیل بودن مدت زمان زیاد داخل فر است و حتی ممکن است اطراف شیرینی ها نیز بسوزد.

    مرحله دوازدهم

    پس از پخت شیرینی ها سینی را ار داخل فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا شیرینی ها سرد شود چون به احتمال زیاد شیرینی ها پودر یمی شود.شیرینی بهشتی های سرد شده را داخل ظرف مورد نظر می چینیم و نوش جان کنید.

    منبع مطلب : noktechi.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 2 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید