این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    ارسال اظهارنامه اشخاص حقوقی

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    ارسال اظهارنامه اشخاص حقوقی را از این سایت دریافت کنید.

    اظهارنامه مالیاتی چیست ؟ تهیه ،ثبت و ارسال اظهارنامه عملکرد در سال ۱۴۰۱

    تعریف اظهارنامه عملکرد مالیاتی ۱۴۰۱ ... اظهارنامه مالیاتی چیست و آموزش ثبت الکترونیک اظهارنامه عملکرد اشخاص حقوقی حقیقی مدارک مشاوره مهلت

    راهنمای جامع و کاربردی ثبت اظهارنامه مالیاتی الکترونیک اشخاص حقوقی

    ثبت اظهارنامه کلیه شخصیت های حقیقی و حقوقی مشمولان قانون مالیات مستقیم و مالیات ارزش افزوده، طیق قانون و روش مصوب، الزامی است و اکنون ثبت اظهارنامه الکترونیک شرکت ها و موسسات در سامانه سازمان امور  مالیاتی، به صورت اینترنتی انجام می شود و نیازی به مراجعه حضوری به ادارات کل سازمان امور مالیاتی در سراسر کشور نیست. انجام فرآیند ثبت، به صورت اینترنتی و با داشتن کد کاربری و رمز عبور انجام شده و مودیان مالیاتی می توانند طبق دستور العمل موجود، اطلاعات کارکرد شرکت/موسسه/کارگاه/فروشگاه/کسب و کار خود را وارد کنند.

    تهیه اظهارنامه مالیاتی طبق استانداردهای مصوب و روش های مورد قبول سازمان امور مالیاتی کشور،  یکی از  کارهایی است که مودیان مالیاتی باید همه ساله انجام داده و کارنامه فعالیت کسب و کار خود را جهت محاسبه دقیق مالیات، تحویل دهند.  توصیه می شود که برای استفاده از بخشودگی های  مالیاتی، دریافت معافیت ها و کاهش میزان جرایم قانونی، مودیان محترم نسبت به تکمیل صحیح زیر نظر مشاوران تخصصی و مجرب حسابداری اقدام کنند.

    اظهارنامه عملکرد ۱۴۰۰

    موعد تسلیم اظهارنامه عملکرد ۱۴۰۰ اشخاص حقیقی ۳۱ خرداد ۱۴۰۱

    اظهارنامه عملکرد ۱۴۰۰

    موعد تسلیم اظهارنامه عملکرد ۱۴۰۰ اشخاص حقوقی ۳۱ تیر ۱۴۰۱

    شرکت محاسبان تلاشگر خبره با سال ها تجربه موفق در ارائه خدمات مشاوره و مالیاتی و خدمات حسابداری و مالی شامل: تهیه و تنظیم اظهارنامه مالیاتی، ارزش افزوده، گواهی مربوطه، تنظیم گزارشات فصلی، انجام حسابداری شرکت های بازرگانی، پیمانکاری، خدماتی، تولیدی، نظارت بر واحدهای مالی جهت کنترل اسناد و به روز رسانی نرم افزارهای مربوطه، آماده ارائه خدمات به مودیان مالیاتی و اشخاص حقیقی و حقوقی سراسر کشور است تا از بخشودگی و معافیت های مالیاتی حداکثری بهره مند شده و بهره وری کسب و کار و سود دهی خود را افزایش دهند.

    در گزارش امروز، شما با همه اطلاعات مورد نیاز برای تهیه اظهارنامه و هم چنین ثبت اظهارنامه الکترونیکی در سامانه مالیاتی آشنا می شوید.

    با ما همراه باشید.

    برای ثبت اظهارنامه عملکرد مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی ۱۴۰۱ با این شماره ها تماس بگیرید

    ☏ ۷۷۶۴۸۷۳۱-۲

    ورود به سامانه اظهارنامه عملکرد اشخاص حقیقی

    کلیک کنید

    ورود به سامانه اظهارنامه عملکرد اشخاص حقوقی

    کلیک کنید

    اظهارنامه مالیاتی چیست ؟

    اظهارنامه مالیاتی چه به صورت خود اظهاری باشد و چه خود سازمان امور مالیاتی در اختیار مودیان قرار دهد (گویا تا سال ۱۴۰۳ هجری شمسی اتفاق افتد)، کارنامه مالی است که همه ساله، اشخاص حقیقی و حقوقی مشمول مالیات، به منظور محاسبه مالیات خود،  به سازمان مالیاتی تقدیم می کنند و اکنون، با خود اظهاری الکترونیکی، فرآیند ها تحت سامانه متمرکز انجام می شود.

    اظهارنامه مالیاتی را چگونه باید تنظیم کرد ؟

    تا پیش از سال ۱۳۹۱، مودیان مالیاتی می بایست اظهارنامه های کاغذی را از مراجع مربوطه خریداری و نسیت به تکمیل و ارسال آن اقدام می نمودند.  این کار، زمان گیر و هزینه بر بود. به منظور تکریم مودیان و تسهیل و تسریع فرآیند ارسال و دریافت  و تحلیل  اطلاعات مودیان مالیاتی، اظهارنامه الکترونیکی از سال ۱۳۹۱، در دستور کار قرار گرفت و شما می توانید با مراجعه به سایت سازمان امور مالیاتی، نسبت به تکمیل و تسلیم اظهارنامه مالیاتی اینترنتی اقدام کنید و کد رهگیری  دریافت کنید. اکنون برای اظهارنامه ارزش افزوده و دریافت پلمپ دفاتر  نیز، فرآیند ها در سامانه های مربوطه در بستر فضای مجازی انجام می شود.

    (سایت دریافت سامانه ملی اشخاص  حقوقی کشور)

    معافیت سالانه در اظهارنامه عملکرد اشخاص حقیقی

    معافیت سالانه اشخاص حقیقی برای عملکرد سال ۹۹ مبلغ ۲۸٫۸۰۰٫۰۰۰ تومان است

    معافیت سالانه اشخاص حقیقی برای عملکرد سال ۹۸ مبلغ ۲۵٫۵۰۰٫۰۰۰ تومان است

    نحوه تنظیم اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی در سال ۱۴۰۰

    آموزش سامانه آنلاین دریافت الکترونیکی اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی ۹۹ (این آموزش به زودی برای تیرماه ۱۴۰۰  نیز به روز می شود ): برای مطالعه PDF راهنمای استفاده از سامانه آنلاین (برخط) دریافت الکترونیکی اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی تنظیم شده در تیر ماه توسط سازمان امور مالیاتی اینجا کلیک کنید .

    منظور از سال مالیاتی چیست؟

    در تکمیل اظهارنامه مالیاتی الکترونیکی، می بایست، دو چیز را بدانید. یکی شناسه ملی شرکت که بایستی از سایت سازمان ثبت اسناد و املاک قوه قضاییه گرفته شود و دیگری، سال مالیاتی را بدانید. سال مالیاتی، یک سال  شمسی است که از ۱ فروردین آغاز و تا ۲۹ اسفند ادامه می یابد. اگر شخص حقوقی هستید که سال مالی آن به موجب اساس نامه با سال مالیاتی تطبیق نمی کند، درآمد سال مالی آن ها به جای سال مالیاتی،  مبنای محاسبه ممیزان اداره دارایی قرار خواهد گرفت و مشکلی نیست.

    مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی چه وقت است ؟

    مهلت تسلیم اظهارنامه الکترونیکی مالیاتی، حداکثر تا ۳۱ تیر ماه هر سال است. اما اگر در اساس نامه شرکت یا موسسه ای، سال مالیاتی با سال مالیاتی رسمی تطبیق ندارد، ملاک تعیین میزان مالیات، سال مالی آن شرکت خواهد بود.

    اگر مودیان مالیاتی از تسلیم اظهارنامه مالیاتی یک سال مالیاتی خودداری کنند چه می شود؟

    اگر از تسلیم اظهارنامه الکترونیکی مالیاتی به هر دلیلی خودداری شود، ضمن از دست دادن کلیه معافیت ها و بخشودگی های مالیاتی مصرح در قانون مالیاتی کشور، محاسبه مالیات اشخاص حقوقی، به صورت علی الراس خواهد بود. اما اگر شما شیوه خود اظهاری را در پیش بگیرید، ممیزان اداره دارایی، نسبت به تعیین میزان مالیات اقدام می کنند. خود اظهاری به جای علی الرس، بهترین روش است و روش متداول در کشورهای پیشرفته مثل سوئد و آلمان است.

    خود اظهاری الکترونیکی یعنی این که اشخاص حقیقی و حقوقی مشمول مالیات، اعلام می کنند که در سال مالیاتی مزبور، چه میزان سود و زیان کرده و میزان مالیاتی که باید پرداخت کنند و تا کنون پرداخت کرده اند چقدر است. شاید شما پیمانکار فلان دستگاه دولتی باشید و به ازای پرداخت مبلغ ریالی صورت وضعیت های تایید شده، کسورات قانونی از شما کسر شده شامل بیمه و مالیات.

    منبع مطلب : mohasebankhebreh.com

    نکات مهم در مورد تنظیم و ارسال اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی و اشخاص حقیقی ( صاحبان مشاغل )

    همان‌طور که می‌دانید یکی از پرکاربردترین خدمات حسابداری برای مشاغل مختلف تهیه‌ی اظهارنامه مالیاتی است. تکمیل اظهارنامه مالیاتی از حساسیت بالایی برخوردار می‌باشد و به همین دلیل امروزه تمامی مراکزهای دولتی از ادارات و بانک‌ها گرفته تا شرکت‌های خصوصی و حتی تمامی فروشگاه‌ها برای انجام امور مالیاتی خود به یک یا چند نفر حسابدار اعم از زن و مرد نیازمند هستند.

    نکات مهم در مورد تنظیم و ارسال اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی و اشخاص حقیقی ( صاحبان مشاغل )

    همان‌طور که می‌دانید یکی از پرکاربردترین خدمات حسابداری برای مشاغل مختلف تهیه‌ی اظهارنامه مالیاتی است.

    تکمیل اظهارنامه مالیاتی از حساسیت بالایی برخوردار می‌باشد و به همین دلیل امروزه تمامی مراکزهای دولتی از ادارات و بانک‌ها گرفته تا شرکت‌های خصوصی و حتی تمامی فروشگاه‌ها برای انجام امور مالیاتی خود به یک یا چند نفر حسابدار اعم از زن و مرد نیازمند هستند.

    حتی می‌توان گفت شرکت‌های فعال در بازار نیز (خارج از شرکت‌های دولتی و خصوصی) برای تهیه‌ی اظهارنامه‌ی مالیاتی خود به یک حسابدار دقیق و کار بلد نیاز دارند.

    تعریف اظهارنامه مالیاتی

    کارنامه مالی یک سال کاری شرکت یا شخص که جهت محاسبه مالیات به سازمان امور مالیاتی ارائه می‌گردد را اظهارنامه مالیاتی می‌نامند.

    نحوه تنظیم اظهارنامه مالیاتی

    از ابتدای سال ۱۳۹۱(سال مالی ۱۳۹۰) مودیان باید با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان امور اقتصادی و دارایی نسبت به تکمیل و تسلیم اظهارنامه مالیاتی الکترونیکی اقدام نمایند.

    تعریف سال مالیاتی

    عبارت است از یک سال شمسی که از اول فروردین هر سال شروع و به آخر اسفند همان سال ختم می‌شود.

    مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی

    مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی حداکثر تا پایان چهار ماه شمسی پس از سال مالی است (۳۱ تیر ماه)؛ ولی در رابطه با اشخاص حقوقی که سال مالی آنها به موجب اساسنامه‌شان با سال مالیاتی تطبیق نمی‌کند، ملاک تعیین میزان مالیات، سالِ مالی آن شرکت است.

    شیوه‌ی محاسبه‌ی مالیات در ایران

    شیوه‌ی محاسبه‌ی مالیات در ایران به دو صورت علی‌الرأس و خوداظهاری است.

    امروزه نظام‌های مالیاتی پیشرفته تمایل دارند به جای شیوه‌ی علی‌الرأس که در آن مأموران اداره‌ی مالیات به تعیین میزان مالیات می‌پردازند، خوداظهاری را جایگزین کنند.

    خوداظهاری به این معناست که شخص حقیقی یا حقوقی اعلام می‌کند که در سالِ مالیاتی خود به چه میزان سود داشته و به چه میزان باید مالیات پرداخت کند.

    روش علی الرأس هم بدین صورت است که ممیز مربوطه، مالیات را محاسبه نموده و به مؤدی اعلام می‌نماید. در این روش نظر ممیز و کارشناس سازمان امور مالیاتی، ملاک پرداخت مالیات می‌باشد.

    در روش خوداظهاری، شخص حقیقی یا حقوقی، بدون دخالت ممیزین و کارشناسان سازمان امور مالیاتی، مقدار درآمد، هزینه، استهلاک، حقوق کارمندان و… را اعلام کرده و پس از کسر مقدار معاف، مبلغ مالیات مشخص و پرداخت می‌گردد.

    اشخاص حقوقی و حقیقی چه زمانی باید اظهارنامه مالیاتی خود را تسلیم سازمان امور مالیاتی کنند؟

    اشخاص حقوقی باید اظهارنامه خود را به همراه دفاتر و مدارک، نهایتاً تا ۴ ماه پس از سال مالیاتی به اداره مالیاتی تسلیم و مالیات تعلق گرفته را پرداخت نمایند و مهلت مذکور برای اشخاص حقیقی تا پایان خرداد ماه می باشد.

    اظهارنامه عدم فعالیت چیست؟

    اگر اشخاص حقیقی و یا حقوقی پس از ثبت شرکت هیچ گونه فعالیتی نداشته باشند، باز هم باید اظهارنامه و دفاتر خود را تیرماه هر سال به صورت سفید تحویل دهند.

    نکته مهم: چنانچه شرکت یا موسسه‌ای با وجود داشتن فعالیت، اظهارنامه و دفاتر خود را به صورت صوری و برای نشان دادن عدم فعالیت خود سفید تحویل دهد، به دلیل تخلف، شامل قانون علی الرأس می شود.

    مدارک مورد نیاز برای اظهارنامه مالیاتی کدام است؟

    ۱ -  مدارک شرکت ۲ -  اجاره نامه

    ۳ -  مدارک شناسایی افرادی که دارای حق امضا هستند

    ۴ -  صورت ترازنامه اشخاص حقیقی و حقوقی

    ۵ -  صورت سود و زیان کلیه اشخاص مکلف به تنظیم اظهارنامه عملکرد

    ۶ -  مبلغ درآمد و فروش داخلی و خارجی

    ۷ -  گردش حساب مواد اولیه و کالای ساخته شده و کالای بازرگانی و سایر کالاها

    ۸ -  صورت بهای تمام شده کالای ساخته شده و فروش رفته برای شرکت‌های تولیدی

    ۹ -  صورت قراردادها و درآمدها پیمانکاری و بهاء تمام شده پروژه برای شرکت‌های پیمانکاری

    ۱۰ -  مانده سود و زیان دوره قبل و گردش حساب تعدیلات سنواتی

    ۱۱ -  شماره ثبت دفاتر قانونی و کد رهگیری برای اشخاص حقیقی و حقوقی

    ۱۲ -  مبلغ مالیات‌های پرداخت شده

    ۱۳ -  شماره کارت بازرگانی، مجوز فعالیت، نام کاربردی، رمز عبور و کد رهگیری پیش ثبت نام برای ارسال اینترنتی اظهارنامه

    ۱۴ -  اطلاعات ملک اجاری مورد استفاده مؤدی

    ۱۵ -  اطلاعات حساب های سال قبل

    در حال حاضر چند نوع اظهارنامه مالیات بر درآمد وجود دارد؟

    هم اکنون برای اشخاص مکلف به تهیه و ارسال اظهارنامه مالیاتی ۶ نوع اظهارنامه مالیات بر درآمد تهیه و در دسترس قرار گرفته است:

    ۱ -  اظهارنامه مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی (موضوع ماده ۱۱۰ ق م م )که نسبت به سایر اظهارنامه‌ها مفصل‌تر است.

    ۲ -  اظهارنامه مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی گروه اول طبق آیین‌نامه اجرایی ماده ۹۵ ق م م

    ۳ -  اظهارنامه مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی گروه دوم طبق آیین‌نامه اجرایی ماده ۹۵ ق م م

    ۴ -  اظهارنامه مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی گروه سوم طبق آیین‌نامه اجرایی ماده ۹۵ ق م م

    ۵ -  اظهارنامه مالیات بر درآمد املاک ویژه اشخاص حقیقی دارنده درآمد ملاک ماده ۵۷و۸۰ ق م م

    ۶-  اظهارنامه انحلال طبق ماده ۱۱۴ و۱۱۶ق م م

    مراحل تهیه و ارسال اظهارنامه مالیاتی چیست؟

    ابتدا مودی باید در نظام مالیاتی ایران از طریق سایت http:// e3.tax.gov.ir / Entrance ثبت نام کند. وی پس از تایید اطلاعات ارائه شده و تشکیل پرونده در اداره امور مالیاتی مربوطه و اخذ کد اقتصادی، به عنوان مودی مالیاتی شناخته می‌شود.

    بعد از طی تشریفات قانونی ثبت نام، از طرف سازمان امور مالیاتی به مودی نام کاربری و رمز عبور برای انجام عملیات تکالیف مالیاتی اختصاص داده می‌شود.

    منبع مطلب : kagacc.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 10 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید