اصطلاحی که به گرفتن حداقل نمره ی یک درس در دانشگاه گفته میشود در جدول
مصطفی بلوچ
جوابش میشه پاس کردن
اصطلاحی که به گرفتن حداقل نمره ی یک درس در دانشگاه گفته میشود در جدول را از این سایت دریافت کنید.
ارزیابی پیشرفت تحصیلی
ارزیابی پیشرفت تحصیلی ماده 39 – ارزیابی تحصیلی دانشجو در هر درس توسط استاد آن درس بر اساس میزان حضور و فعالیت دانشجو در کلاس...
ارزیابی پیشرفت تحصیلی- حداقل نمره قبولی
ارزیابی پیشرفت تحصیلیماده 39 – ارزیابی تحصیلی دانشجو در هر درس توسط استاد آن درس بر اساس میزان حضور و فعالیت دانشجو در کلاس ، انجام تکالیف درسی، نتیجه امتحان بین نیمسال و همچنین پایان نیمسال صورت می گیرد.
تبصره 1 - انجام امتحان میان ترم با هماهنگی و موافقت معاون آموزشی واحد خارج از ساعات تعیین شده در ماده 9 آیین نامه امکان پذیر است در این صورت نمره امتحان میان ترم %25 و سایر فعالیتهای کلاسی %5 نمره درس خواهد بود. نمره امتحان نیمسالی الزاما باید ظرف مدت 10 روز پس از امتحان به آموزش واحد تسلیم گردد.
تبصره 2 - برگزاری امتحانات پایان نیمسال برای هر درس الزامی است .
ماده 40 - معیار ارزیابی نمره است و نتیجه ارزیابی دانشجو در فاصله صفر تا بیست قرار می گیرد.
حداقل نمره قبولیماده 41- حداقل نمره قبولی در هر درس از دروس 10 ( استثنائا درس آشنایی با قرآن کریم 12 ) می باشد. دانشجویی که در هر یک از دروس الزامی حداقل نمره قبولی را کسب نکند ملزم به تکرار آن درس است .
تبصره 1 – اگر دانشجویی در یک درس انتخابی یا اختیاری مردود شود، بجای آن درس می تواند از جدول دروس انتخابی یا اختیاری در برنامه مصوب، درس دیگری را انتخاب نماید.
تبصره 2 – برای هر درس در طول دوران تحصیل حداکثر یک نمره مردودی ثبت و در محاسبه میانگین نمرات تاثیر داده می شود و چنانچه دانشجو چند بار در یک درس مردود گردد نمره مردودی دفعه دوم و ببعد پس از ثبت بلااثر بوده و حذف می گردد و در تعیین میانگین نیمسالی و کل محاسبه نمی شود.
تبصره 3 – برای درس یا دروسی که شامل دو قسمت نظری و عملی است و دارای یک کد در سرفصل می باشد میانگین نمره هر دو قسمت آنها ملاک ارزیابی است،چنانچه دانشجو به هر دلیل در یک قسمت درس نمره نداشته باشد نمره قسمت دیگر حذف می گردد . در صورتیکه در یک قسمت درس نمره کمتر از 10 احراز شده باشد اما میانگین آنها 10 یا بالاتر گردد نیاز به تکرار درس نخواهد بود . اما چنانچه میانگین آنها کمتر از 10 باشد دانشجو باید هر دو قسمت درس را مجددا بگذراند.
تبصره 4 - نمرات اعلام شده بر اساس رای کمیته های انضباطی غیر قابل حذف است و مشمول تبصره های 2 و 3 این ماده نخواهد شد ( نمره تعیین شده در رای کمیته های انضباطی برای دو قسمت عملی - نظری درس منظور می گردد.)
آشنایی با واژگان و اصطلاحات دانشگاهی
اگر به تازگی وارد دانشگاه شدید و یک ترم اولی محسوب میشوید پس نیاز است با یکسری از اصطلاحات دانشگاهی آشنا شویدو برای این کار...
آشنایی با واژگان و اصطلاحات دانشگاهی
۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۴ کد : ۲۶۵۳ دانستنیهای دانشجویی
اگر به تازگی وارد دانشگاه شدید و یک ترم اولی محسوب میشوید پس نیاز است با یکسری از اصطلاحات دانشگاهی آشنا شویدو برای این کار کافیست این پست رو تا انتها بخوانید.
منظور از گروه آزمایشی رشتههای مختلف علوم انسانی، علوم پایه، علوم پزشکی، فنی و مهندسی، کشاورزی و هنر است.
رشته:رشته، یکی از شعب فرعی از گروههای علمی (علوم پزشکی، علوم انسانی، علوم پایه، فنی مهندسی، کشاورزی، هنر، تربیت معلم و علمی- کاربردی) است که از لحاظ موضوع کاملاً مشخص است و از دیگر موضوعات متمایز بوده، حداقل به یک کارایی مشخص میانجامد.
گرایش:هر یک از شعب یک رشته که بیانگر یک تخصص باشد، گرایش نامیده میشود. اختلاف دروس در دو گرایش از یک رشته نباید از ۷ درصد کل واحدهای رشته کمتر و از ۳۰ درصد کل واحدها بیشتر باشد.
به عنوان نمونه رشته روانشناسی داری گرایشهای روانشناسی بالینی، روانشناسی کودکان استثنایی، روانشناسی عمومی و روانشناسی صنعتی و سازمانی است.
مقطع تحصیلی (دوره):مقطع تحصیلی، نشانگر طول مدت تحصیل و نوع مدرک اعطایی در پایان تحصیل است، مانند کاردانی (فوق دیپلم) کارشناسی (لیسانس)، کارشناسی ارشد (فوق لیسانس یا دکترای حرفهای) و دکترای تخصصی(PhD)
سال تحصیلی:هر سال از دو نیمسال تحصیلی یا از دو ترم و درصورت نیاز یک دوره تابستانی تشکیل میشود.
نیمسال تحصیلی:مدت زمان چهار ماه و نیم آموزش را که در طول ۱۷ جلسه و طی ۱۷ هفته انجام میپذیرد، یک نیمسال تحصیلی گویند که به یک ترم تحصیلی نیز موسوم است.
دوره (ترم) تابستانی:هر دوره تابستانی شامل ۶ هفته آموزش است. تعداد واحدهای انتخابی در دوره تابستانی حداکثر ۶ واحد درسی
است.
دوره تحصیلی (مقطع تحصیلی):یک دوره کامل تحصیلی است که طی آن دانشجو، وارد دانشگاه شده، در یک رشته خاص تحصیل کرده، در نهایت
به اخذ یکی از مدارک تحصیلی معتبر (کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای حرفهای و یا دکترای تخصصی) نایل میگردد.
تحصیلات تکمیلی:به مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در اصطلاح «تحصیلات تکمیلی» گفته میشود. معمولاً پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی به نسبت مقطع کارشناسی کمتر و سختگیریها بیشتر است.
دوره کاردانی:دوره کاردانی (فوق دیپلم) پایینترین مقطع تحصیلی آموزش عالی است که به اعطای مدرک بالاتر از دیپلم و پایینتر از کارشناسی، به نام مدرک کاردانی (فوق دیپلم) میانجامد.
ضوابط حاکم بر دورههای کاردانی با وجود اشتراک با دورههای کارشناسی (به خصوص کارشناسی ناپیوسته)، دارای مقررات ویژه خود نیز است. به عنوان نمونه حداکثر طول دوره و واحدهای کاردانی، به ترتیب بین ۶۸ تا ۷۲ واحد و سه سال است.
دوره کارشناسی ارشد (ناپیوسته- پیوسته):دوره کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) یکی از دوره های آموزش عالی بالاتر از دوره کارشناسی است که سرانجام به اعطای مدرک کارشناسی ارشد در رشته مربوطه منتهی می گردد.
محتوای آموزشی در این دوره، مجموعه ای از مطالب نظری، آزمایشگاهی و عملی است که نسبت به دورههای قبل از انعطاف بیشتری برخوردار بوده و با تاکید بر پژوهش و تحقیق سعی می شود کارایی و مهارت لازم را در گرایش تحصیلی مورد نظر تامین کند.
دوره کارشناسی ارشد به دوره کارشناسی ارشد پیوسته و ناپیوسته تقسیم می گردد که از جهت شرایط ورودی، طول مدت دوره و تعداد واحدها، نمره قبولی و سایر ضوابط آموزشی با یکدیگر متفاوت هستند.
دانشجوی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته، تابع آئین نامه آموزشی مستقل است و دانشجوی دوره کارشناسی ارشد پیوسته، در طول تحصیل تا سقف واحدهای قابل قبول دوره کارشناسی (۱۳۵ تا ۱۴۰)، تابع مقررات آئین نامه های آموزشی دوره های کاردانی و کارشناسی و در سایر دروس تخصصی و پایان نامه و… تابع آئین نامه آموزشی کارشناسی ارشد ناپیوسته خواهد شد.
دوره دکتری (PhD):دوره دکتری PhD بالاترین مقطع تحصیلی آموزش عالی است که به اعطای مدرک دکترا می انجامد و مجموعهای هماهنگ از فعالیت های پژوهشی و آموزشی است.
هدف از ایجاد دوره دکتری، تربیت افرادی است که با احاطه یافتن به آثار علمی در یک زمینه خاص و آشنا شدن با روش های پیشرفته و دستیابی به جدیدترین مبانی آموزشی و پژوهشی بتوانند با نوآوری در زمینههای علمی و تحقیقی، در رفع نیازهای کشور و گسترش مرزهای دانش، در رشته تخصصی خود موثر بوده، به تازههایی در جهان دانش دست یابند.
انتخاب واحد:دانشجویان در تمام دانشگاههای روزانه، نوبت دوم، پیام نور، پردیس خودگردان، غیر انتفاعی، آزاد و علمی کاربردی پیش از شروع هر ترم و برای وارد شدن به ترم جدید باید دروسی را که قرار است در آن ترم بگذرانند، انتخاب کنند. انتخاب واحد تمام دانشجویان ترم اولی توسط دانشگاه انجام می گیرد اما از ترم دو به بعد دانشجو خود باید انتخاب واحد کند.
حذف و اضافه:دانشجو میتواند در هر نیمسال تحصیلی فقط در مهلتی کمتر از دو هفته پس از شروع نیمسال تحصیلی حداکثر دو درس دیگر انتخاب یا دو درس انتخابی را حذف یا دو درس انتخابی خود را با دو درس دیگر جابجا کند، مشروط بر آنکه تعداد واحدهای انتخابی وی از حد مقرر تجاوز نکند.
حذف اضطراری:در صورت اضطرار، دانشجو میتواند تا ۵ هفته به پایان نیمسال تحصیلی مانده، فقط یکی از درسهای نظری خود را با تایید گروه آموزشی مربوط حذف کند، مشروط بر آنکه اولاً غیبت دانشجو در آن درس بیشتر از ۲۳/۰ مجموع ساعات آن درس نباشد و ثالثاً تعداد واحدهای باقیمانده وی از ۱۲ واحد کمتر نشود.
حذف کلی دروس:حذف کلیه درسهای اخذ شده در یک نیمسال تحصیلی، تنها در صورتی مجاز است که بنا به تشخیص شورای آموزشی دانشگاه، دانشجو قادر به ادامه تحصیل در آن نیمسال نباشد. در این صورت، نیمسال مزبور، جزء حداکثر زمان مجاز تحصیل دانشجو محسوب خواهد شد.
واحد احتسابی:تعداد واحدهایی که پس تغییر رشته از سوی گروه آموزشی کل دانشگاه از دانشجو پذیرفته میشود و در میانگین کل وی منظور میگردد، واحد احتسابی میگویند.
اصطلاحی که به گرفتن حداقل یک درس در دانشگاه گفته میشود
پاس کردن
اصطلاح
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
جوابش میشه پاس کردن