اول یوم رمضان 2023
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
اول یوم رمضان 2023 را از این سایت دریافت کنید.
تاریخ ماه رمضان ۱۴۰۲ ، عید فطر ۱۴۰۲
تاریخ شروع و پایان ماه رمضان سال ۱۴۰۲ شمسی (۲۰۲۳ میلادی) ، تاریخ مناسبتهای ماه رمضان و عید فطر سال ۱۴۰۲
باحساب تقویم ۱۴۰۲ امروز چندمه اوقات شرعی تبدیل تاریخ محاسبه سن فاصله دو تاریخ
ماه رمضان ۱۴۰۲ شمسی
اول رمضان ( تاریخ شروع )
پنجشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۲
2023 March 23
۳۰ رمضان ( آخرین روز )
جمعه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
2023 April 21
عید فطر ( اول شوال )
تعطیل رسمی
شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
2023 April 22
در تقویم رسمی سال ۱۴۰۲ ایران، ماه شعبان ۲۹ روز دارد و تاریخ شروع ماه رمضان سال ۱۴۴۴ هجری قمری روز پنجشنبه ۳ فروردین سال ۱۴۰۲ شمسی ( ۲۰۲۳ میلادی ) است و تا روز جمعه ۱ اردیبهشت ( تاریخ پایان ) ادامه می یابد. ماه رمضان در این سال دارای ۳۰ روز میباشد. عید فطر سال ۱۴۰۲ برابر ۲ اردیبهشت میباشد
مناسبتهای ماه رمضان در تقویم سال ۱۴۰۲ایران :
اولین روز ماه رمضان _ ۳ فروردین _ ۱ رمضان
وفات حضرت خدیجه _ ۱۲ فروردین _ ۱۰ رمضان
ولادت امام حسن مجتبی _ ۱۷ فروردین _ ۱۵ رمضان
شب قدر _ ۲۰ فروردین _ ۱۸ رمضان
ضربت خوردن حضرت علی (ع) _ ۲۱ فروردین _ ۱۹ رمضان
شب قدر _ ۲۲ فروردین _ ۲۰ رمضان
شهادت حضرت علی (ع) ، تعطیل رسمی _ ۲۳ فروردین _ ۲۱ رمضان
شب قدر _ ۲۴ فروردین _ ۲۲ رمضان
آخرین روز ماه رمضان _ ۱ اردیبهشت _ ۳۰ رمضان
تاریخ مناسبتها در سایت باحساب براساس تقویم رسمی ایران میباشد.
{ وقت و زمان [ نقشه و مکان ] علمی و مهندسی
تاریخ امروز ، امروز چندمه
تبدیل تاریخ شمسی به میلادی
اوقات شرعی ، وقت اذان
محاسبه سن دقیق
تقویم ۱۴۰۱ ، سال 1401
تقویم اسفند ۱۴۰۱ تقویم فروردین ۱۴۰۲ ماه های میلادی ماشین حساب آنلاین
محاسبه اقساط و سود وام
محاسبه سود سپرده بانکی
فاصله شهرها ، مسافت بین شهرها
نقشه ایران ، راهها و شهرها
تبدیل واحد آنلاین رسم نمودار آنلاین
تقویم ۱۴۰۲ ، سال 1402
لحظه تحویل سال ۱۴۰۲ ماه رمضان سال ۱۴۰۲
محاسبه BMI ، شاخص توده بدنی
تماس با ما
Copyright © 2015-2022 Bahesab.ir
تاریخ ماه رمضان 1402 و رمضان 2023
رمضان ماهیست که خدا را بی نهایت شاکریم که از خزانه ی موهبت و الطاف بی کران خود بر ما منت میگذارد تا بتوانیم از این ماه پر برکت و پر فضیلت بهره ببریم.
کد مطلب: 6621 نویسنده : آسمونی آسمونی سالنامه درج نظر 112 نظر
زمان مطالعه: 8 دقیقه
تاریخ ماه رمضان
رمضان ماهیست که خدا را بی نهایت شاکریم که از خزانه ی موهبت و الطاف بی کران خود بر ما منت میگذارد تا بتوانیم از این ماه پر برکت و پر فضیلت بهره ببریم.
سرفصل های این مطلب: [بستن]
- تاریخ ماه رمضان 1402
- معرفی ماه رمضان
- اوقات شرعی در ماه رمضان
- بیداری وقت سحر در ماه رمضان
- وقت افطار در ماه رمضان
- دعای روزهای ماه رمضان
- رمضان در قرآن
- اعمال ماه مبارک رمضان
- احکام ماه رمضان - فضیلت ماه رمضان
- تفاوت ماه رمضان با دیگر ماهها
- ماه رمضان 1402 چند روز است؟
- سحری خوردن - افطار کردن - شب قدر ماه رمضان - استوری ماه رمضان
تاریخ ماه رمضان 1402
معرفی ماه رمضان
ماه رمضان 1402
رمضان در دین مبین اسلام یک مناسبت مذهبی است که در طول نهمین ماه قمری، رخ میدهد. کتاب قرآن کریم در این ماه بر پیامبر اسلام (ص) فرود آمده است. در قرآن مستقیماً آمده است که کسانی که ایمان آوردهاند در این ماه روزه بگیرند.
واژهٔ رمضان: رمضان واژهای عربی است که از سه حرف اصلی «رمض» تشکیل شده است. الرمض در لغت به معنای گرمای شدید، زمین سوزان، کوتاهبودن و جیره است.بزرگی رمضان: این ماه به عنوان خجستهترین و بهترین ماه در اسلام شناخته میشود. از این ماه به عنوان ماه میهمانی خدا نیز نام برده میشود.حدیثی نیز در این زمینه از پیامبر اسلام (ص) نقل شده است: "ماه رجب ماه خدا، ماه شعبان ماه من و اهل بیتم و ماه رمضان ماه مسلمانان است". شب قدر (شبی که قرآن در آن شب بر پیامبر اسلام نازل شده است) نیز بنا بر روایات در یکی از 3 شب نوزدهم، بیست و یکم یا بیست و سوم این ماه واقع شده است. رمضان با شروع ماه شوال پایان میپذیرد. در روز اول شوال نیز عید فطر برای جشن یک ماه روزهداری مسلمانان برپا میشود.اوقات شرعی در ماه رمضان
اوقات شرعی در ماه مبارک رمضان بیشتر مورد توجه همگان قرار میگیرد. هر شهر زمان دقیق و مخصوص اذان خود را دارد و ممکن است یک دقیقه تا چند دقیقه با سایر شهرها اختلاف داشته باشد اما در ماه رمضان، تک تک شهرها باید طبق لحظه دقیق اذان برای سحری و افطار کردن اقدام کنند. با کلیک بر روی دکمه زیر، میتوان از لحظه دقیق اذان شهرهای تهران و سایر استانها آگاهی پیدا کنید:
مشاهده اوقات شرعی تهران و سایر استانهابیداری وقت سحر در ماه رمضان
زمان قبل از سپیده دم را سحر میگویند و با اذان صبح به پایان میرسد. زمان سحر بهترین زمان برای دعا و نیایش است. همچنین روزهداران میتوانند در این اوقات شریف سحری بخورند. هرچند افرادی هم هستند که عادت به خوردن سحری ندارند اما به دلیل ارزشمند بودن اوقات سحر حتماً بیدار میشوند و به دعا و مناجات میپردازند. خواندن دعای سحر یکی از بهترین اعمال در این لحظه است.
وقت افطار در ماه رمضان
وقت افطار رمضان دقیقاً با شروع اذان مغرب آغاز میشود. البته هر مکان زمان دقیق اذان و وقت افطار مخصوص خود را دارد که خوشبختانه از طریق شبکههای تلویزیون بصورت زیرنویس لحظه دقیق اذان مغرب و افطار برای هر شهر اعلام می شود. شبکههای استانی هم با جزئیات دقیقتری وقت افطار و اذان مغرب هر شهر خود را زیرنویس میکنند. هنگام افطار حواستان به زمان دقیق اذان مغرب محل سکونتتان باشد.
دعای روزهای ماه رمضان
ماه رمضان برای هر روزش یک دعای خاص دارد. از روز یکم گرفته تا روز سیام. بهتر است در هر روز ماه رمضان، دعای مخصوص آن را خواند. دعاهای روزانه ماه رمضان بسیار کوتاه و زیبا و دلنشین هستند و به راحتی در فرصت زمان بسیار اندکی میتوانید از ابتدا تا آخرین روز ماه رمضان از فضائل آنها استفاده کنید. در بخش زیر، مجموعه کاملی از دعاهای روزانه ماه مبارک رمضان را برای شما عزیزان گردآوری کردهایم:
دعای روزهای ماه مبارک رمضانرمضان در قرآن
شَهْرُ رَمَضَانَ اَلَّذی أُنْزلَ فِیهِ الْقُرْءَانُ هُدیً لِّلنَّاس وَبَیِّنَتٍ مِنَ الْهُدَی وَالْفُرْقَانِ فَمَنْ شَهِدَ مِنْکُمْ الْشَّهْرَ فَلْیَصُمْهُ وَمَنْ کَانَ مَرِیْضاً أَوْ عَلَی سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِنْ أَیَّامٍ أُخَرَ یُرِیدُ اللَّهُ بکُمُ الْیُسْرَ وَلاَ یُرِیدُ بکُمُ الْعُسْرَ وَلِتُکْمِلُواْ الْعِدَّةَ وَلِتُکَبّرُواْ اللَّهَ عَلَی مَا هَدَیکُمْ وَ لَعَلَّکُمْ تَشْکُرُونَ.«سوره بقره آیه 185»
ماه رمضان، ماهی است که قرآن در آن نازل شده است. «و قرآن کتابی است که» هدایتگر مردم همراه با دلائل روشنِ هدایت و وسیله تشخیص حقّ از باطل است، پس هر کس از شما که این ماه را دریابد باید روزه بگیرد و آنکس که بیمار یا در سفر باشد، روزهای دیگری را به همان تعداد روزه بگیرد. خداوند برای شما آسانی میخواهد و برای شما دشواری نمیخواهد «این قضای روزه» برای آن است که شماره مقرّر روزها را تکمیل کنید و خدا را بر این که شما را هدایت کرده، به بزرگی یاد کنید، باشد که شکرگزار گردید.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟