این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    بامیه و زولبیا

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    بامیه و زولبیا را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی آسان و خوشمزه مثل قنادی

    طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی آسان و خوشمزه مثل قنادی زولبیا و بامیه دو نوع از شیرینی های سنتی و بسیار محبوب در میان ایرانیان هستند که به

    طرز تهیه پیراشکی فوری و خوشمزه به صورت گرد کوچک

    طرز تهیه پیراشکی فوری پیراشکی یکی از شیرینی های بین المللی است که در کشورهای مختلف طبخ می شود. این شیرینی را به صورت کرمدار یا ساده تهیه می کنند. در دستور …

    طرز تهیه کیک موکا خوشمزه و ساده به روش کافی شاپی

    طرز تهیه کیک موکا کیک موکا یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار کافی شاپی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

    طرز تهیه کوکی شکلات چیپسی خوشمزه و مخصوص خانگی

    طرز تهیه کوکی شکلات چیپسی کوکی شکلاتی هم مانند کیک شکلاتی از شیرینی ‌های پر طرفدار و خوشمزه است. کوکی‌ ها، بیسکویت ‌های خوشمزه ‌ای هستند که در انواع مختلفی مثل کوکی …

    طرز تهیه زولبیا و بامیه

    زولبیا و بامیه از انواع شیرینی های سنتی و محبوب در میان ایرانیان هستند که به صورت متداول در ماه مبارک رمضان پخته می شوند. در گذشته این شیرینی ها خوشمزه و خوش آب و رنگ فقط به یک صورت درست می شدند، اما امروزه به دلیل محبوبیتی که دارند در انواع بسیار متنوعی تهیه می شوند. مثلا در دستور بامیه عربی این شیرینی به صورت بزرگ تر تهیه می شود و یا اینکه زولبیا به صورت رنگی با انواع رنگ ها تهیه می شود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه زولبیا و بامیه در ادامه با چیشی همراه باشید.

    مواد لازم برای شربت شکر ۲ لیوان

    زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

    گلاب ¼ لیوان آب ۱٫۵ لیوان

    آبلیمو ½ قاشق چایخوری

    دستور تهیه شربت زولبیا و بامیه

    مرحله اول

    برا تهیه شربت بار خوشمزه و عسلی ابتدا آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم و حرارت را کم می کنیم و شکر را کم کم به آب اضافه می کنیم و با قاشق آن را کمی هم می زنیم تا شکر کاملا داخل آب حل شود

    مرحله دوم

    البته باید به آرامی شربت را هم بزنیم تا شربت به بالای دیواره های قابلمه برخورد زیادی نداشته باشید. آنوقت زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و بلافاصله آبلیمو و گلاب را نیز می افزاییم و صبر می کنیم تا شربت به قوام برسد.

    مرحله سوم

    بعد از اینکه شربت کمی غلیظ شد حرارت را خاموش می کنیم و قابلمه را کنار می گذاریم تا شربت سرد شود.(شربت پس از سرد شدن غلیظ تر می شود پس خیلی نگذارید غلیظ شود)شربت را داخل یخچال قرار می دهیم تا برای تهیه بامیه و زولبیا خنک شود.

    طرز تهیه شربت بار حرفه ای و براق برای انواع شیرینی و کیک

    شربت بار یکی از مهم ترین شربت ها برای علاقمندان به شیرینی پزی است که می توانید از آن برای انواع شیرینی ها استفاده کنید

    مواد لازم برای ۶ نفر

    آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری

    گلاب ۱ قاشق غذاخوری اسانس هل ۲ قطره نشاسته ۵۰ گرم ماست ¼ لیوان کره ½ قاشق چایخوری

    جوش شیرین ¼ قاشق چایخوری

    روغن مایع به اندازه کافی

    طرز تهیه زولبیا

    مرحله اول

    برای تهیه زولبیای خانگی ابتدا کره و ماست را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود.ماست را داخل کاسه ای می ریزیم و نشاسته را به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی آن ها را مخلوط می کنیم و ۵ دقیقه این مخلوط را کنار می گذاریم.

    مرحله دوم

    آرد را الک می کنیم و به مخلوط ماست و نشاسته بعد از گذشت ۵ دقیقه اضافه می کنیم و با قاشق مواد را مخلوط می کنیم و کره نرم شده را نیز به مواد می افزاییم و جوش شیرین،گلاب،اسانس هل را نیز اضافه می کنیم.

    مرحله سوم طرز تهیه زولبیا و بامیه

    حالا همگی مواد را با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم تا مایه ما غلظتی شبیه به ماست داشته باشد.(اگر مایه کمی سفت شده بود می توانید مجددا کمی گلاب بیفزایید) در تابه ای متوسط روغن مخصوص سرخ کردنی به صورت شناور می ریزیم.

    طرز تهیه شیرینی لگیمات خوشمزه ماه رمضان با آرد گندم

    لگیمات یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که شباهت های زیای به شیرینی بامیه دارد

    مرحله چهام

    سپس تابه را روی شعله متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا با حرارت کم به مرور زمان روغن داغ شود.قیف را داخل لیوانی قرار می دهیم و مایه زولبیا را داخل آن می ریزیم و زمانیک روغن داغ شده بود قیف را در دست می گیریم.

    مرحله پنجم

    حالا خیلی سریع آن را فشار می دهیم تا مایه بیرون بیاید و به صورت یک دایره دستمان را می چرخانیم و قیف را فشار می دهیم تا مایه داخل روغن به صورت پیوسته ریخته شود و یک دایره داخل روغن تشکیل شود و بعد مکث می کنیم و دایره ای دیگر در روغن ایجاد می کنیم.

    مرحله ششم طرز تهیه زولبیا و بامیه

    به همین صورت زولبیا ها را داخل روغن شکل می دهیم و با یک کفگیر دارای سوراخ زولبیا ها را داخل روغن بر می گردانیم تا هر دو طرف آن ها طلایی و کاملا سرخ شود. ( می توانید به جای قیف مایه را داخل سس خوری نیز بریزید )

    طرز تهیه بامیه عربی بزرگ و دراز به صورت مرحله به مرحله

    بامیه عربی که با نام بامیه دراز هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های خوشمزه عربی می باشد

    مرحله هفتم

    شربت را از یخچال بیرون می آوریم.هنگامی که زولبیاها سرخ و طلایی شدند آن ها را از روغن خارج می کنیم و در توری به مدت ۱ دقیقه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود و بعد داخل شربت سرد (که در بالا طرز تهیه آن را توضیح دادیم) قرار می دهیم.

    منبع مطلب : chishi.ir

    طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی و خوشمزه به صورت بازاری در منزل

    طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی و خوشمزه به صورت بازاری در منزل زولبیا و بامیه از شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی هستند | طرز تهیه بامیه | طرز تهیه زولبیا

    طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی و خوشمزه به صورت بازاری در منزل

    طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی و خوشمزه به صورت بازاری در منزل طرز تهیه زولبیا و بامیه

    زولبیا و بامیه

    زولبیا و بامیه از شیرینی ها معروف و بسیار پر طرفدار ایرانی هستند که به عنوان شیرینی مناسبتی در ماه مبارک رمضان برای افطار و سحری مورد استفاده قرار می گیرند. شیرینی بامیه شباهت زیادی به شیرینی لگیمات عربی دارد زولبیا و بامیه از زمان ناصرالدین شاه وجود داشته است و نمی توان تاریخ دقیقی از پیدایش زولبیا و بامیه پیدا کرد. با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۶ نفر زولبیا و بامیه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری زولبیا و بامیه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شیرینی پزی خانگی زولبیا و بامیه با پارسی دی همراه باشید.

    طرز تهیه باسلوق رنگی بازاری

    مواد لازم برای ۶ نفر

    مواد لازم شربت زولبیا و بامیه

    شکر ۲ لیوان آب ۱٫۵ لیوان گلاب ¼ لیوان

    آبلیمو ½ قاشق چایخوری

    زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

    دستور تهیه

    طرز تهیه شربت زولبیا و بامیه

    برای تهیه شربت زولبیا و بامیه ابتدا آب را در یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و شکر را به آب اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا کاملا شکر در آب حل شود و زعفران دم کرده را می افزاییم و آبلیمو و گلاب را نیز اضافه می کنیم

    و تامل می کنیم تا مواد به خورد هم بروند و همین طور شربت قوام بگیرد و کمی غلیظ شود. بعد از اینکه شربت غلیظ شد آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود و بعد در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

    طرز تهیه شیرینی لگیمات بوشهری

    مواد لازم زولبیا برای ۶ نفر

    مواد لازم زولبیا

    ماست ۲ ق غذا خوری

    آرد سفید قنادی ۱ لیوان معادل ۱۲۰ گرم

    نشاسته ذرت ۲ ق غذا خوری

    روغن مایع ۲ ق غذاخوری

    خمیر مایه فوری ۱ ق چای خوری

    شکر ۱ ق چای خوری آب ولرم ۳/۴ پیمانه

    زعفران ساییده ۱/۴ ق چای خوری

    دستور پخت زولبیا

    طرز تهیه زولبیا

    مرحله اول: عمل آوری خمیر مایه

    برای تهیه شیرینی زولبیا ابتدا خمیرمایه فوری را با شکر و آب داخل یک لیوان ریخته و هم بزنید و در ظرف را بگذارید تا خمیرمایه فعال شود حتما در نظر داشته باشید آب دمای مناسب داشته باشد و خمیرمایه تازه باشد.

    مرحله دوم: استراحت خمیر

    در ادامه آرد و نشاسته ذرت و زعفران ساییده شده را باهم مخلوط کنید سپس خمیرمایه عمل آمده و ماست را اضافه کنید سپس روی ظرف را بپوشانید و برای ۱ شب یا ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر ترش شود و استراحت کند.

    مرحله سوم: تهیه زولبیا

    در ادامه و بعد از زمان استراحت خمیر را از یخچال خارج کنید و به آن روغن را اضافه کنید و در صورتی که مایه زولبیا خیلی سفت بود قاشق قاشق آب بریزید تا مایع روانی بدست بیاد .مایه زولبیا را داخل قیف با سرماسوره ساده ریز بریزید(یا میتونید داخل قوطی سس بریزید) تابه یا قابلمه مناسبی را روی حرارت گذاشته و اگر رینگ فلزی دایره شکل دارید اونها را داخل روغن قرار دهید سپس با ماسوره مواد را تا یک سوم رینگها بریزید(روغن باید داغ باشد برای تست چند قطره مایه را داخل روغن ریخته و سریع که پف کرد و بالا اومد یعنی روغن آماده می باشد).

    مرحله چهارم: سرخ کردن زولبیا

    سرخ کردن زولبیا کاملا سلیقه ای هست  می توانید کمتر یا بیشتر سرخ کنید و زمانی که زولبیا ها سرخ شدند از روغن بیرون می آوریم و در توری فلزی قرار می دهیم به مدت ۱ دقیقه تا روغن اضافه آن خارج شود و بعد در شربت قرار می دهیم تا به مدت ۵ دقیقه در شربت سرد بماند و طعم دار شود و مجددا از شربت که بیرون آوردیم زولبیا را در توری قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود. تمامی زولبیا ها را به همین صورت آماده می کنیم و در ظرف می چینیم و روی آن سلفون می کشیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود و نوش جان کنید.

    نکات کلیدی در تهیه زولبیا

    از ماست پر چرب استفاده کنید و بهتر است در دما محیط قرار دهید تا ترش شود این کار باعث می شود زولبیا تردی داشته باشید

    مواد زولبیا باید به ترشی بزند تا زولبیا تردی داشته باشید و ترشی ان بعد از سرخ شدن از بین می رود.

    زولبیا را برای نگهداری داخل یخچال نگذارید.

    هرچقدر مایع شما سفت تر باشد زولبیا با ضخامت بیشتری خواهید داشت و هرجقدر روان تر باشد زولبیا نازک تری خواهید داشت پس در ریختن آب احتیاط کنید.

    استراحت کافی به ترد شدن زولبیا کمک می کند.

    به دلخواه به مایه زولبیا کمی سیاه دانه اضافه کنید.

    مواد لازم بامیه برای ۶ نفر

    مواد لازم بامیه بازاری

    آرد نول یا آرد سه صفر ۱لیوان سرخالی(لیوان دسته دار فرانسوی)

    آب ۱ لیوان کره نرم ۲۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد

    عسل یا شربت بار۱ ق غذاخوری

    وانیل ۱ ق مربا خوری دستور پخت بامیه

    طرز تهیه بامیه خانگی

    مرحله اول: جوشاندن مواد

    برای تهیه شیرینی بامیه ابتدا آب را در قابلمه ای می ریزیم و کره و شربت یا عسل را را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا اطراف قابلمه شروع به زدن جوش های ریز کند در این مرحله باید آرد اضافه شود.

    مرحله دوم: داغ زدن خمیر بامیه

    آرد را باید به یکباره به مخلوط فوق اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مانند خمیر جمع شود این مرحله مهم ترین مرحله تهیه بامیه می باشد زمان بگیرید و به مدت ۸ دقیقه خمیر را خوب باز و بسته کنید حتما در این حین باید حرارت کاملا کم باشد این مرحله باعش می شود آب اضافی خمیر بخار و داخل بامیه توخالی شود.

    مرحله سوم: افزودن تخم مرغ

    بعد از داغ زدن خمیر را به ظرف تمیر منتقل کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود سپس دانه دانه تخم مرغ ها را اضافه کنید و با افزودن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید تا کاملا جذب مواد شود با افزودن تخم مرغ آخر وانیل را اضافه کنید خمیر باید چسبنده باشد و به راحتی ماسوره بخورد.

    مرحله چهارم: آماده سازی روغن بامیه

    آن وقت در ظرف کوچک گودی روغن زیادی می ریزیم به طوری که یک استخر روغن داشته باشیم و روی حرارت کم می گذاریم تا روغن به مرور زمان داغ شود.اگر می خواهید زولبیا با بامیه درست کنید پس حتما اول زولبیا را سرخ کنید و بعد بامیه ها را چون بامیه تخم مرغ دارد و ممکن است روغن کف کند. سپس زمانی که خمیر کمی خنک شد، تخم مرغ را به خمیر اضافه می کنیم.

    منبع مطلب : parsiday.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 5 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید