تایپ های شخصیتی mbti
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
تایپ های شخصیتی mbti را از این سایت دریافت کنید.
تحلیل تیپ های شخصیتی MBTI
در این مطلب به تحلیل تیپ های شخصیتی 16 گانه مایرز بریگز یا تست MBTI پرداخته میشود و جنبههای مختلف زندگی شغلی و شخصی تیپهای MBTI بررسی میشود.
تحلیل تیپ های شخصیتی MBTI
۳۵ دقیقه | ۲,۵۹۱,۵۶۷ تیم محتوای کاربوم
تیپ شخصیتی ENFJ: برون گرا - شهودی - احساسی - قضاوتی
تیپ شخصیتی ENFP: برون گرا – شهودی – احساسی – ادراکی
تیپ شخصیتی ESFJ: برون گرا - حسی - احساسی - قضاوتی
تیپ شخصیتی ESFP: برون گرا - حسی - احساسی - ادراکی
تیپ شخصیتی INFJ: درون گرا – شهودی – احساسی – قضاوتی
تیپ شخصیتی INFP: درون گرا – شهودی – احساسی – ادراکی
تیپ شخصیتی INTJ: درون گرا – شهودی – منطقی – قضاوتی
تیپ شخصیتی INTP: درون گرا – شهودی – منطقی – ادراکی
تیپ شخصیتی ISFJ: درون گرا – حسی – احساسی- قضاوتی
تیپ شخصیتی ISFP: درون گرا – حسی – احساسی – ادراکی
تیپ شخصیتی ISTJ: درون گرا – حسی – منطقی – قضاوتی
تیپ شخصیتی ISTP: درون گرا – حسی – منطقی – ادراکی
تیپ شخصیتی ESTJ: برون گرا – حسی – منطقی– قضاوتی
تیپ شخصیتی ENTJ: برون گرا – شهودی – منطقی - قضاوتی
تیپ شخصیتی ENTP: برون گرا - شهودی - منطقی - ادراکی
تیپ شخصیتی ESTP: برون گرا – حسی – منطقی – ادراکی
اینفوگرافیک مشاغل متناسب با تیپ های شخصیتی ۱۶ گانه مایرز بریگز (MBTI)
در این بخش به تشریح تیپ های شخصیتی ۱۶ گانه مایرز بریگز، خروجی تست شخصیت مایرز- بریگز MBTI پرداخته میشود. لذا توصیه می شود قبل از مشاهده تحلیل ها در صورتی که این تست را انجام ندادهاید، برای انجام تست MBTI کلیک کنید.
تحلیل تیپ های شخصیتی ۱۶ گانه مایرز بریگز
تیپ شخصیتی ENFJ: برون گرا - شهودی - احساسی - قضاوتی

جملهی افراد ENFJ: «من بهشدت تحت تاثير شادیها و ناراحتیهایی هستم كه روح و روان انسان میتواند آن را تجربه كند.»
تیپ ENFJانسانی علاقمند و مهربان است و به کیفیات تحسین برانگیز دیگران توجه میکند. او میتواند با اشخاص مختلفی در ارتباط باشد.تیپ ENFJ ارتباط برقرار کنندهای عالی، رهبری طبیعی و در انگیزه دادن و متقاعده کردن دیگران از مهارت فراوان برخوردار است. در محل کار او احتمالاً تمایل زیادی به موفقیت داشته و دوست دارد به خواستههایش برسد. این تیپ آگاه، منظم، هدفگرا و قاطع است و از دیگران هم همین انتظار را دارد.
(برای انجام کلیک کنید)محل کار
تیپ ENFJ در محل کار جاه طلب بوده و دوست دارد برای رسیدن به خواستههایش تلاش کند. آگاه، منظم، هدفگرا و قاطع است و از دیگران هم همین انتظار را دارد. این تیپ خود را میتواند به خوبی ابراز کند و در حرف زدن راحت است. این تیپ به خوبی متوجه خواستههای دیگران میشود.تیپ ENFJ به نظرات مختلف احترام میگذارد و و در ایجاد روحیه جمعی موفق است. این تیپ دوست دارد با افراد پر انرژی کار کند و درگیر کارهای متنوعی شود. او از سیاستها و رویهها تا جایی که با ارزشها و نیازهای آنها منافات نداشته باشد استفاده میکند. این تیپ وقتی به مشکلی برخورد کند آن را به عنوان یک چالش جدید میپذیرد. او مشاغلی را ترجیح میدهند که ایدهآلهای آنها را منعکس کند و به دیگران الهام و هماهنگی ببخشد. این تیپ دوست دارد اقدامات سریع انجام بدهد. اغلب در عجله و شتاب است و با کندی جریان کار، صبر و قرارش را از دست میدهد. او دوست دارد در شرایط کنترل باشد و در قبال پروژههای خودش مسئولانه عمل کند.مطلب مرتبط: تحلیل تیپ شخصیتی ENFJ
ارتباط با دیگران
تیپ ENFJ در ارتباط با دیگران دوستانه، گرم و صمیمی است و دوست دارد دیگران را راضی کند. تلاش میکند روابطی هماهنگ و تعاونی فراهم آورد. او میتواند دوستی وفادار باشد و ناسازگاریها را فراموش کند. او دوست دارد افراد مورد علاقهاش در بهترین حد خود ظاهر شوند. این تیپ دوست دارد با تحسین شدن، مورد احترام قرار گرفتن و تأیید شدن از ارزش خود مطمئن شود. دوست ندارد بازخوردهای بد بدهد یا بگیرد. اگر صحبت آنها مورد سؤال و تردید قرار بگیرد ممکن است افسرده شود. او بایدها و نبایدهای فراوانی دارد. ممکن است نتواند به راحتی با دنیای درون و احساسات خود کنار بیاید. این تیپ اغلب خود را مسئول احساسات دیگران میداند.
اوقات فراغت
تیپ ENFJ علایق فراوانی دارد و دوست دارد که زندگی فعالی داشته باشد. او دوست دارد با دیگران باشد و صرف اوقات طولانی در تنهایی آنها را مکدر میکند و به اوقات فراغت برنامهریزی شده علاقه دارد. از خواندن، صحبت کردن درباره ایدهها، سازماندهی فعالیتها و شرکت در سازمانهای اجتماعی لذت میبرد.
پیشنهادهای توسعه فردی برای یک ENFJ
نخواهید که همه کارها را بکنید. بعضی از کارها را بعداً هم میتوانید انجام دهید و بعضی از کارها اصولاً میتوانند انجام نشوند.
سعی کنید از میزان استرس خود بکاهید و به آنچه تاکنون به آن رسیدهاید رضایت بدهید.
آرامش داشتن را بیاموزید.
به این توجه کنید که چه فعالیتهایی برای شما لذت بخشتر هستند.
سعی کنید به تأیید دیگران وابسته نشوید. به آنچه خودتان به آن بها میدهید بیشتر توجه کنید.
بیاموزید که با تعارضها روبه رو شوید.
با آنکه شما میخواهید در شرایط هماهنگی بسر ببرید، از روبه رو شدن با مشکلات طفره نروید.
بیش از اندازه نگران خواستههای دیگران نباشید. بدانید که شما نمیتوانید همه خواستههای دیگران را بر آورده کنید.
بیاموزید به همان اندازه که از دیگران حمایت میکنید از آنها حمایت بخواهید.
مراقب باشید که در صحبت کردن خود چاپلوسی نکنید.
بیاموزید که توصیه و نصیحت بپذیرید، تنها نصیحت نکنید.
زود هنگام تصمیمگیری نکنید.
به تفاوت احساسات واقعی خود و احساساتی که نشان میدهید توجه داشته باشید.
برای مهربانی، پشتکار، گرمی، حساسیت، خوش بینی، همدلی، رهبری و بینش و بصیرت خود ارزش قائل شوید
تیپ شخصیتی ENFP: برون گرا – شهودی – احساسی – ادراکی
انواع تیپ های شخصیتی در تست MBTI – دکتر بهشتیان
انواع تیپ های شخصیتی در تست MBTI
تعداد انجام
103051
تعداد سئوالات
87 سئوال
زمان مورد نیاز
25 دقیقه
رده سنی
بزرگسالان شروع آزمون
آیا تا به حال شنیده اید که کسی خود را به عنوان یک INTJ یا ESTP توصیف کند و از خود پرسیده باشید که این حروف عجیب چه معنایی می تواند داشته باشد؟ در حقیقت آنچه این افراد به آن اشاره می كنند تیپ شخصیتی آنها براساس تست شخصیت شناسی مایرز-بریگز (MBTI) است.
شاخص تیپهای شخصیتی مایرز-بریگز یک آزمون شخصیت شناسی است که برای شناسایی نوع شخصیت ، نقاط قوت و ترجیحات افراد طراحی شده است. این پرسشنامه توسط ایزابل مایرز و مادرش کاترین بریگز بر اساس تحقیقات آنها بر روی نظریه تیپ های شخصیتی کارل یونگ تهیه شده است. امروزه پرسشنامه MBTI یکی از پرکاربردترین ابزارهای روانشناختی در جهان است.
تهیه و تدوین آزمون مایرز-بریگز
مایرز و بریگز که هر دو مجذوب نظریه تیپ های روانشناختی یونگ شده بودند پس از بررسی بسیار به این نتیجه رسیدند که این تئوری می تواند کاربردهای عملی نیز داشته باشد. در طول جنگ جهانی دوم آنها شروع به تحقیق و توسعه یک شاخص کردند که میتوانست برای درک تفاوتهای فردی اشخاص مورد استفاده قرار گیرد.
مایرز و بریگز معتقد بودند که با کمک به مردم برای درک بهتر شخصیت خود می توانند به آنها در انتخاب مشاغل متناسب با تیپ های شخصیتی خود برای داشتن یک زندگی سالمتر و شادتر کمک کنند.
مایرز اولین نسخه از شاخص مذکور را طی دهه 1940 تدوین کرد و دو زن آزمایش و ارزیابی را بر روی دوستان و خانواده آغاز کردند. آنها تا دو دهه بعد از آن هم به توسعه کامل این ابزار ادامه دادند.
مروری بر آزمون
بر اساس پاسخ هایی که به سوالات این پرسشنامه داده می شود، افراد در یکی از 16 تیپ شخصیتی آن قرار می گیرند. هدف این شاخص این است که به پاسخ دهندگان اجازه دهد ویژگی های شخصیتی خود از جمله علایق، سلایق، نقاط قوت، ضعف، ترجیحات شغلی احتمالی و سازگاری با افراد دیگر را کشف و درک کنند.
هیچ تیپ شخصیتی “بهتر” یا “بهترینی” در میان تیپ های شخصیتی این آزمون نبوده و این پرسشنامه به عنوان ابزاری برای جستجوی اختلال عملکرد یا ناهنجاری های شخصیتی طراحی نشده است. در عوض ، هدف آن صرفاً کمک به شما در یادگیری بیشتر درباره خودتان است. خود پرسشنامه از چهار مقیاس مختلف تشکیل شده است:
مقیاس برون گرا (E) – درون گرا (I)
دسته بندی برون گرایی – درونگرایی برای اولین بار توسط یونگ در نظریه تیپ های شخصیتی خود به عنوان راهی برای توصیف نحوه واکنش و تعامل مردم با دنیای اطراف بررسی شد. در حالی که این اصطلاحات برای اکثر مردم آشناست ، اما نحوه استفاده از آنها در آزمون مایرز-بریگز تا حدودی با کاربرد رایج آنها متفاوت است.
برون گراها (که اغلب اکستروورت نیز نامیده می شوند) به دنیای بیرون گرایش دارند و دوست دارند بیشتر عمل گرا باشند، از تعامل اجتماعی مکرر لذت می برند و از گذراندن وقت با دیگران احساس سرزندگی می کنند. افراد درونگرا از سوی دیگر، بشتر متمایل به دنیای درون خود هستند و ترجیح میدهند تفکر محور باشند، از تعاملات اجتماعی عمیق و معنی دار لذت می برند و پس از گذراندن وقت با خود و تنهایی بودن احساس انرژی می کنند.
باید توجه داشت که همگی ما تا حدودی هردوی ویژگی های برون گرایی و درون گرایی را از خود بروز می دهیم ، اما نهایتا به یکی از آنها نسبت به دیگری تمایل بیشتری داریم.
مقیاس حسی (S) – شهودی (N)
این مقیاس شامل بررسی چگونگی گردآوری اطلاعات جهان پیرامون توسط افراد است. درست مثل برون گرایی و درونگرایی همه افراد بسته به شرایط هم از حواس و هم ادراک خود برای درک بهتر جهان پیرامون خود استفاده می کنند. البته طبق آزمون مایرز-بریگز افراد تمایل دارند در یک حوزه نسبت به دیگری مسلطتر باشند.
افرادی که حواسس را ترجیح می دهند توجه زیادی به واقعیت دارند به ویژه به آنچه می توانند با استفاده از حواس خود بفهمند. این افراد بیشتر بر روی حقایق و جزئیات و لذت بردن از تجربه های عملی تمرکز می کنند. کسانی که شهود را ترجیح می دهند بیشتر به مواردی مانند الگوها و برداشت ها توجه می کنند. آنها از تفکر درباره امکانات ، تصور آینده و نظریه های انتزاعی لذت می برند.
مقیاس متفکر (T) – احساسی (F)
این مقیاس بر چگونگی تصمیم گیری افراد بر اساس اطلاعاتی که از تجربیات حسی یا شهودی خود جمع آوری کرده اند متمرکز است. افرادی که تفکر را ترجیح می دهند تأکید بیشتری بر واقعیت ها و داده های عینی دارند. این دسته از افراد هنگام سنجیدن تصمیم خود تمایل دارند ثابت، منطقی و غیر مغرض باشند. از سوی دیگر، کسانی که احساس را ترجیح می دهند هنگام نتیجه گیری بیشتر افراد و احساسات را در نظر می گیرند.
مقیاس قضاوت کننده (J) – ادراک کننده (P)
مقیاس آخر آزمون مذکور شامل نحوه برخورد افراد با دنیای خارج است. کسانی که به قضاوت متمایل هستند ساختار و تصمیمات راسخ را ترجیح می دهند. افرادی که به سمت درک متمایل هستند، دید بازتری دارند و انعطاف پذیر و سازگارتر هستند. این دو گرایش با مقیاسهای دیگر تعامل دارند.
به یاد داشته باشید ، همه افراد حداقل مدتی را صرف برون گرایی می کنند. مقیاس قضاوت-ادراک در حقیقت به شما کمک می کند تا مشخص کنید که آیا هنگام دریافت اطلاعات جدید (با مقیاس حس و شهود کردن) برونگرا می شوید یا هنگام تصمیم گیری (با مقیاس تفکر و احساس).
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟