ترشی مکزیکی با قارچ
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
ترشی مکزیکی با قارچ را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه ترشی اسپانیایی سریع و خوشمزه با زیتون و ذرت و قارچ
ترشی اسپانیایی یکی از انواع ترشی می باشد که برخلاف بقیه ترشی ها از سرکه کمتری استفاده می شود و از انواع سبزیجات در این ترشی استفاده می شود و بسیار مقوی و مفید است
طرز تهیه ترشی اسپانیایی سریع و خوشمزه با زیتون و ذرت و قارچ
طرز تهیه ترشی اسپانیایی سریع و خوشمزه با زیتون و ذرت و قارچ دستور تهیه ترشی اسپانیایی
مواد لازم برای تهیه ترشی اسپانیایی
زیتون سبز بدون هسته ۱۳۰ گرم
ذرت ۱ پیمانه هویج ۳ عدد فلفل دلمه ۲ عدد شکر ۱ ق غذا خوری قارچ ۳۵۰ گرم
روغن زیتون بدون بو ۱ پیمانه
سرکه سفید ۱/۲ پیمانه
سیاه دانه ۲ ق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی هفت بیجار فوری خوشمزه و مجلسی به روش بازاری
ترشی هفت بیجار یکی از ترشی های بسیار خوشمزه و چند رنگ می باشد که شما با خوردن این ترشی اشتهای چند برابری با …
طرز تهیه ترشی اسپانیایی با قارچ و ذرت
مرحله: آماده سازی مواد
ابتدا هویج را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. فلفل دلمه ها را شسته و نگینی ریز خرد کنید (بهتر است برای زیبایی کار از فلفل دلمه های رنگی استفاده کنید)، قارچ ها را خوب بشورید و اگر کوچک است نیاز به خرد کردن ندارد. زیتون را به چند قطعه تقسیم کنید. ذرت را می توانید خود بخارپز کنید و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن ترشی اسپانیا
تمام مواد خرد شده را داخل یک کاسه ریخته و خوب هم بزنید. داخل یک ظرف روغن زیتون و سرکه سفید و شکر و ادویه ها و نمک را بریزید و خوب هم بزنید در انتها سیاه دانه را ریخته و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله سوم: تهیه ترشی اسپانیایی با ذرت
در ادامه سس بدست آمده را روی سبزیجات ریخته و خوب هم بزنید سپس ظرف های تمیز و شیشه ای را انتخاب کنید و ترشی را داخل ظرف ریخته و درب ظرف را خوب محکم کنید و در جای خشک و خنک به مدت ۱۰ روز قرار داده تا ترشی حاضر شود. نوش جان
طرز تهیه ترشی آب گوجه مشهدی خوشمزه و خوش رنگ به روش اصلی
ترشی آب گوجه مشهدی یکی خوشمزه ترین و خوش رنگ ترین ترشی استان خراسان است که بسیار محبوب می باشد این ترشی خوشمزه …
نکات کلیدی در تهیه ترشی اسپانیایی
اگر دوست دارید طعم و مزه ترشی تیز تر باشد می توانید مقدار سرکه سفید را بیشتر کنید.
به دلخواه می توانید از بیبی ذرت هم استفاده کنید.
حتما هویج و فلفل دلمه کاملا خشک شده باشند و بعد خرد کنید.
به دلخواه می توانید به ترشی اسپانیایی کمی سیر نیز اضافه کنید.
حداکثر زمان نگهداری این ترشی ۱ ماه است.
می توانید قارچ ها را بلانچ کنید بدین صورت که داخل آب در حال جوش ریخته چند تا قل که خورد داخل کاسه یخ ریخته و صبر کنید تا خنک شود سپس اجازه دهید تا کاملا خشک شود سپس خرد کنید.
از روغن زیتون بدون بو استفاده کنید تا طعم و مزه بد به ترشی اسپانیایی ندهد.
به دلخواه می توانید سبزیجات دیگر را مانند گل کلم نیز به مواد اضافه کنید.
همچنین ببینید
طرز تهیه ترشی مخلوط پخته شده، خوشمزه و فوری به روش بازاری
طرز تهیه ترشی ذرت کوچک خانگی و خوشمزه به صورت خرد شده
طرز تهیه ترشی لیته خوشمزه و خانگی با بادمجان و کلم در منزل
3.2 (63.33%) 6 votes
مطالب مرتبط
طرز تهیه ترشی لبو رنده شده ملس و خوشمزه و ساده با کلم قرمز در خانه
طرز تهیه ترشی بادمجان درسته شکم پر فوری و ساده و خوش طعم در خانه
طرز تهیه ترشی بادمجان مخلوط خانگی با گل کلم فوری و خوش طعم با سرکه
طرز تهیه ترشی سبزیجات مخلوط بسیار خوشمزه و معطر و راحت با سرکه
طرز تهیه ترشی گوجه و بادمجان خانگی مجلسی و خوشمزه با هویج و سرکه
طرز تهیه ترشی گل کلم قرمز رنگ مخلوط و فوری با سرکه قرمز به روش رستورانی
طرز تهیه ترشی لیمو بندری بسیار خوشمزه و راحت و آسان با پوست و بدون پوست
طرز تهیه ترشی بلال بزرگ به صورت حلقه ای خیلی خوشمزه و شیک برای پذیرایی
طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو تند و ساده به صورت کارخانه ای در منزل
طرز تهیه ترشی کلم بنفش با آب نمک و شکر خوشرنگ و مجلسی در 1 روز
طرز تهیه ترشی کلم برگ سفید و هویج خوشمزه و مجلسی و فوری با سرکه
طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی بسیار خوشمزه و ساده با آبغوره در خانه
0 دیدگاه
آخرین مطالب
طرز تهیه ترشی لبو رنده شده ملس و خوشمزه و ساده با کلم قرمز در خانه
طرز تهیه ته چین کوکو سبزی بسیار خوشمزه و مجلسی با تن ماهی و شوید
طرز تهیه پاکوره هندی خوشمزه و ترد و مجلسی با آرد نخود خام به روش اصلی
طرز تهیه نان سیب و دارچین بسیار خوشمزه و آسان و شیرین با خمیرمایه و کره
طرز تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری پنیری خوشمزه و رستورانی + سس
طرز تهیه ماهی با سس لیمو و سبزی پلو لذیذ و خوشمزه و رستورانی
طرز تهیه کیک نارنگی در قابلمه (بدون فر و همزن) خوش طعم با پف زیاد گام به گام
طرز تهیه پاناکوتا نسکافه ای (قهوه ای) قالبی و شیک با بیسکویت برای 6 نفر
طرز تهیه نان مغزدار سوئدی نرم و لطیف با گردو دارچین مناسب صبحانه و عصرانه
طرز تهیه خورش آلو و قیسی لذیذ و خوشمزه و مجلسی با مرغ مرحله به مرحله
طرز تهیه کتلت بدون گوشت و پیاز و تخم مرغ کم خرج و ساده و خوشمزه در روغن کم
ترشی قارچ و زیتون و طرز تهیه ترشی مکزیکی خوشمزه ، ترشی قارچ و زیتون
در این مقاله از وبسایت نیمه شب به آموزش و طرز تهیه ترشی مکزیکی خوشمزه ، ترشی قارچ و زیتون به سه روش مختلف و معرفی نکات آن پرداخته شده است.
طرز تهیه ترشی مکزیکی خوشمزه ، ترشی قارچ و زیتون
فرناز باقری مهر ۱۲, ۱۴۰۰ آشپزی 10,130 بازدید
پاییز و زمستان فصل ترشی است و بیشتر خانمها از سبزیجات این فصل استفاده میکنند و برای تمام سال ترشی میاندازند و به همین منظور امروز با شما هستیم با طرز تهیه ترشی مکزیکی خوشمزه ، ترشی قارچ و زیتون نام دیگری از این ترشی است که برخی از افراد آن را به این عنوان می شناسند. در قدیم ترشی یکی از رایج ترین راه های نگهداری میوه ها و سبزیجات برای مدت طولانی بوده است و حتی ملوانها نیز از این روش برای همراه بردن خوراکیها استفاده میکردند. در ادامه مطلب با تیم آشپزی نیمه شب همراه شوید تا با 3 روش طرز تهیه ترشی مکزیکی بسیار لذیذ آشنا شوید.
گوجه را خرد کرده در یک ظرف دردار بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید؛ اجازه دهید به مدت 2 الی 3 روز بماند و سپس آن را صاف کنید.
قارچ و فلفل دلمهای را شسته و بر روی یک دستمال نخی قرار دهید تا خشک شوند.
فلفل دلمهای و قارچ را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
زیتون را به صورت حلقهای خرد کنید.
قارچ، فلفل دلمهای، زیتون، کنسرو ذرت، روغن زیتون، پودر انبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و در یک شیشه استریل کاملا خشک بریزید.
در ظرفی سرکه، نمک و آب گوجه فرنگی را بجوشانید و اجازه دهید تا خنک شود، سپس روی مواد موجود در شیشه بریزید.
شیشه را کاملا پر کنید، درب شیشه را محکم بسته و در جای خنک نگهداری کنید.
بعد از حدود 15 روز ترشی قارچ و زیتون ما آماده و قابل استفاده است.
نکات مهم و اصولیبرای تهیه ترشی بهتر است از شیشههایی با دهانه باز استفاده کنید.
بهتر است ترشی را به مقدار کم، تهیه و مصرف کنید.
میزان تندی این ترشی را بسته به ذائقه خود میتوانید کم و زیاد کنید.
توجه داشته باشید که بهترین ظرف برای نگه داری ترشی شیشه است. مخصوصاً اگر میزان سرکه آن مانند ترشی سالاد فصل با حدی از آب مخلوط شده باشد.
بهترین مکان برای نگه داری ترشی یخچال است(مخصوصاً در فصول گرم).
میزان نمک، فلفل و سایر ادویه ها را به اندازه بریزید تا طعم ترشی تغییر نکند.
مقدار سرکه بر روی سایر مواد ترشی مکزیکی باید در حدی باشد که روی آن ها را بپوشاند.
ظرف حاوی ترشی باید حتما در یخچال نگهداری شود.
سرکه استفاده شده در ترشی به خصوص سرکه سیب، قند خون را کاهش می دهد و بعد از صرف غذا سبب کند کردن جذب کربوهیدرات ها شده و از افزایش قند خون جلوگیری می کند.
یکی از مواد مفیدی که در تهیه ترشی بکار می روند، سبزیجات و میوه جات هستند که خواص تغذیه ای فراوانی دارند. در تهیه ترشیجات از حرارت استفاده نمی شود بنابراین خواص تغذیه ای آنها حفظ می شود.
ترشی جات جزو مهمترین غذاهای تخمیر شده هستند. غذاهای تخمیر شده با متعادل کردن میزان اسید معده و باکتری های روده به دستگاه گوارش بدن کمک می کنند و باعث می شوند روده مواد مغذی بیشتری را جذب کند.
مصرف ترشیجات به مقدار بسیار کم در کاهش چربی خون موثر است.
طرز تهیه ترشی مکزیکی شماره 2مواد اصلیگل کلم خرد شده ۵۰۰ گرم
هویج خلال شده ۲۰۰ گرم
موسیر ۱۰۰ گرم جوانه ماش ۲ پیمانه
زیتون حلقه خردشده ۲ پیمانه
سیر خردشده ۱ بوته
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
بادمجان خردشده و پخته شده ۴ پیمانه
روغن زیتون ۱ پیمانه
فلفل تند (در صورت تمایل) ۳-۴ عدد
فلفل دلمهای از هرکدام ۱ عدد
نعنا خشک ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه گلپر و سیاهدانه (از هرکدام) ۱ قاشق چای خوری
نمک و سرکه به مقدار لازم
طرز تهیه۱ ابتدا بادمجانها را با سرکه و زرد چوبه و نمک بپزید تا کاملاً نرم شود سپس نعناع را به آن بیفزایید، جوانه ماش راشسته در صافی بریزید سپس روی پارچهی پهن کنید تا رطوبت آن گرفته شود.
۲ اکنون تمام مواد بالا را به جز بادمجان درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید و یک قاشق نمک لابه لای آن بپاشید و یکی دو ساعت صبر کنید سپس مخلوط را درون صافی بریزید تا آب اضافه اش گرفته شود.
۳ سپس بادمجان و همهی مواد بالا را در ظرف مخصوص ترشی ریخته گلپر سیاهدانه را جدا گانه بدون روغن در ماهیتابه تفت دهید تا عطر بوش به مشام برسد و حالا شعله را خاموش کنید تا سرد شود.
۴ آنگاه گلپر را آسیاب کرده روغن زیتون را در یک لیتر سرکه مخلوط کنید و یک قاشق نمک سیاهدانه گلپر زردچوبه نعناع پودر فلفل قرمز به آن بیفزایید مقدار سرکه باید به قدری باشد که روی ترشی کاملاً گرفته باشد ، ترشی قارچ و زیتون ما آماده است نوش جان.
طرز تهیه ترشی مکزیکی شماره 3مواد لازمقارچ ۳۵۰ گرم
سرکه سفید ۱/۲ پیمانه
هویج ۳ عدد
زیتون سبز بدون هسته ۱۳۰ گرم
ذرت ۱ پیمانه
فلفل دلمه ای 4 عدد کوچک به رنگهای زرد و قرمز و نارنجی و سبز
شکر ۱ ق غذا خوری
روغن زیتون بدون بو ۱ پیمانه
سیاه دانه ۲ ق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم
مرحله اولبرای تهیه این نوع ترشی قارچ و زیتون یا مکزیکی ، ابتدا فلفل دلمه ها و هویج ها را شسته و بصورت نگینی ریز خرد کنید قارچ ها را خوب بشویید و اگر کوچک است نیاز به خرد کردن ندارد. زیتون را به صورت حلقه ای برش بزنید. ذرت را اگر می توانید خود بخارپز کنید و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟