تزیین شیرینی مشهدی
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
تزیین شیرینی مشهدی را از این سایت دریافت کنید.
روشهای جدید طرز تهیه شیرینی مشهدی را یاد بگیرید
اگر شما هم به این شیرینی علاقه دارید و دوست دارید طرز تهیه شیرینی مشهدی را خودتان یاد بگیرید تا برای عیدها از هنرتان رونمایی کنید، این آموزش را از دست ندهید.
روشهای جدید طرز تهیه شیرینی مشهدی را یاد بگیرید
آخرین بروزرسانی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۰ زمان مطالعه ۷ دقیقه
شیرینی مشهدی، اسمش مشهدی است؛ اما زادگاهش مشهد نیست. به نامهای دیگر مثل شیرینی مربایی و شیرینی آلمانی هم شناخته شده است؛ به همین دلیل ممکن است طرز تهیه شیرینی مشهدی کمی متفاوت باشد.
فکر نکنید تفاوت در طرز تهیه شیرینی مشهدی در مکانهای مختلف، از این شیرینی یک خوراکی کاملا فضایی و جنجالی میسازد، نه؛ طرز پخت شیرینی مشهدی خانگی با طرز تهیه شیرینی مشهدی به روش قنادی یکیست؛ تنها تفاوت آن را میتوان در مواد اولیه مشاهده کرد.
برخی دوست دارند از شکر استفاده کنند و برخی از عسل؛ در هر حالت، طرز تهیه شیرینی مشهدی یکیست و در بیشتر جشنها و مناسبتها حضور دارد. اگر شما هم به این شیرینی علاقه دارید و دوست دارید شیرینی عید یا مناسبتهای دیگر را خودتان در خانه درست کنید، این آموزش را از دست ندهید.
در طرز تهیه شیرینی مشهدی به مواد زیر نیاز داریم
آرد قنادی ۲۵۰ گرم شکر ۱۰۰ گرم کره ۱۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگپودر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
شیر ۲ قاشق غذاخوری
مارمالاد با طعم دلخواه بهمقدار لازم
پودر قند برای تزئین بهمقدار لازم
در طرز تهیه مارمالاد برای شیرینی مشهدی به مواد زیر نیاز داریم
سیب ۱.۵ کیلوگرم شکر ۳ پیمانه آب ۲ پیمانه
جوهرلیمو ۱ قاشق چایخوری سرخالی
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
مدت زمان آمادهسازی شیرینی مشهدی چقدر است؟
مدتزمان آمادهسازی مواد اولیه حدود ۲۰ دقیقه
زمان پخت و انتظار ۱۰ الی ۱۵ دقیقه
کل زمان صرفشده برای تهیه شیرینی مشهدی حدود ۴۵ دقیقه
این مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ الی ۶ نفر مناسب است.
طرز پخت شیرینی مشهدی خانگی
@=img=@#=img=#
طرز تهیه شیرینی مشهدی بهسادگی امکانپذیر است. شما تنها در چند مرحله میتوانید با طرز پخت شیرینی مشهدی خانگی آشنا شوید و در مهمانیها و مناسبتهایی که پیش رو دارید، خیلی راحت آن را تهیه کنید و از میهمانانتان پذیرایی کنید.طرز تهیه شیرینی مشهدی؛ آمادهسازی مواد اولیه
تمام موادی که در طرز تهیه شیرینی مشهدی نیاز دارید، همه را کنار خودتان آماده داشته باشید تا هر بار مجبور نباشید چند ساعتی دنبال شکر، تخم مرغ یا مواد دیگر بگردید. کره را در بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد؛ سپس، آرد، بیکینگپودر و نمک را در ظرفی الک کنید و کنار بگذارید.
طرز تهیه شیرینی مشهدی خانگی؛ ترکیب مواد اولیه
به کرهای که حالا به دمای محیط رسیده است، شکر اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه با همزن بزنید.
وانیل و زرده تخم مرغ را به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر با همزن بزنید.
شیر را به مواد اضافه کنید و تا حد مخلوطشدن با قاشق بزنید.
ترکیب آرد و بیکینگپودر را کمکم به مواد اضافه کنید و با نوک انگشتانتان ورز دهید؛ دقت کنید که خمیر شیرینی مشهدی را زیاد ورز ندهید تا به روغن نیفتد.
مقدار آرد در طرز تهیه شیرینی مشهدی باید بهاندازهای باشد که خمیری نرم و لطیف بهدست بیاید و در عین حال هم چسبنده نباشد.
خمیر شیرینی مشهدی را در نایلونی قرار دهید و حدود ۲ ساعت در یخچال به خمیر شیرینیتان استراحت دهید. (اگر برای پخت شیرینی مشهدی خانگی عجله دارید، میتوانید از این مرحله رد شوید و بعد از مخلوطشدن کامل مواد، سراغ مرحله پخت بروید).
در مدتزمان انتظار استراحت خمیر، میتوانید مارمالاد داخل شیرینیتان را آماده کنید. اگر از مارمالاد حاضری استفاده میکنید، کار سختی پیش رو ندارید؛ اما اگر خودتان میخواهید مارمالاد را تهیه کنید، در ادامه، طرز تهیه مارمالاد برای شیرینی مشهدی آموزش داده شده است.
مراحل تهیه شیرینی مشهدی خانگی
فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.
روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر شیرینی را به قطر ۲ الی ۳ سانتیمتر با وردنه پهن کنید و در شکلهای دلخواه قالب بزنید.
برای تزئین، نصف شیرینیها را میتوانید از وسط سوراخ کنید تا مارمالاد شیرینی دیده شود.
روی سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید و یک لایه از قالبهای شیرینی را روی آن بچینید.
شیرینیهای مشهدی را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملا مغزپخت شوند. دقت کنید زمانی که لبههای شیرینیها تغییر رنگ دادند، فر را خاموش کنید؛ همچنین حواستان باشد شیرینیها بیش از حد رنگ قهوهای به خودشان نگیرند؛ زیرا خشک خواهند شد.
مرحله نهایی طرز تهیه شیرینی مشهدی
بعد از حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه که شیرینیها آماده شدند، آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
بعد از اینکه شیرینیها کاملا خنک شدند، روی لایه صاف شیرینی کمی مارمالاد با طعم دلخواه بریزید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید.
بعد از آمادهسازی کامل شیرینیهای مشهدی، آنها را به وسیله پودر قند، پودر پسته، پودر نارگیل، شکلات آبشده یا هر ماده دیگری تزئین کنید.
طرز تهیه ژله مغزی برای شیرینی مشهدی
اگر دوست ندارید از مارمالاد آماده در طرز تهیه شیرینی مشهدی استفاده کنید و دوست دارید مانند شیرینیها، ژله مغزی شیرنیهایتان را هم خودتان درست کنید، این آموزش را از دست ندهید.
طرز تهیه مارمالاد برای شیرینی مشهدی؛ آمادهسازی سیب
سیبها را کاملا بشویید، پوست بگیرید و به اندازه متوسط آنها را خرد کنید.
یک قابلمه بردارید و سیبها را داخل قابلمه بریزید.
کمی آب به سیبها اضافه کنید (بهصورتی که روی سیبها را بپوشاند) و اجازه دهید سیبها با حرارت متوسط کاملا بپزند.
تزیین شیرینی مشهدی
خوشمزه های من ۸ ۷۹۰ دانلود
تزیین شیرینی مشهدی
۱۵ آبان ۹۹ ۵.۵k نظرات
برای ارسال نظر ابتدا وارد شوید
دستورپخت های پیشنهادی
شیرینی مشهدی
شیرینی مشهدی(مربایی)
خمیر فوندانت ساده(مخصوص تزیین زیبای کیک و شیرینی)
شيرينی مشهدی ( آلمانی )
تزیین شله زرد
شیرینی نان چایی قزوین
عکس های مرتبط
مقالات مرتبط
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟