این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    تهیه میرزا قاسمی شمالی

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    تهیه میرزا قاسمی شمالی را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه میرزا قاسمی به روش اصیل گیلانی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه میرزا قاسمی بدون کشک به روش اصیل گیلانی میرزا قاسمی یکی از غذاهای سنتی ایرانی و مربوط به خطه شمال کشور است. در این غذا از

    طرز تهیه کتلت شکم پر به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کتلت شکم پر کتلت شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد متنوعی درست می شود، …

    طرز تهیه میرزا قاسمی

    میرزا قاسمی یکی از غذاهای سنتی ایرانی و مربوط به خطه شمال کشور است. در این غذا از بادمجان کبابی و گوجه و تخم مرغ استفاده شده است. این غذا با سیر فراوان پخته می شود که طعم و عطر قالب آن را سیر تشکیل می دهد. این غذای خوشمزه را می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها یا به عنوان یک وعده غذایی تهیه و سرو کرد. می توان میرزا قاسمی را درون تارت های نمکی آماده ریخت و به صورت تک نفره و لقمه ای سرو کرد. برای مشاهده اموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میرزا قاسمی رشتی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

    طرز تهیه حلیم بادمجان کشدار و مجلسی با طعمی بی نظیر

    حلیم بادمجان از غذاهای قدیمی و خوشمزه ایرانی است که امروزه معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود

    مواد لازم برای ۴ نفر

    پیاز ۱ عدد سیر ۶ حبه

    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    زردچوبه به مقدار لازم

    رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری سر پر

    گوجه فرنگی ۳ عدد بادمجان قلمی ۶ عدد تخم مرغ ۱ تا ۲ عدد

    طرز تهیه میرزا قاسمی

    مرحله اول

    برای تهیه میرزا قاسمی خوشمزه در ابتدای کار، بادمجان ها را می شوییم، سپس با پوست روی منقل ذغال یا اجاق گاز کبابی می کنیم. وقتی که بادمجان ها به طور کامل کباب شد، آنها را درون یک سینی قرار می دهیم و روی سینی را با یک پلاستیک می پوشانیم.

    مرحله دوم

    در این مرحله اجازه می دهیم بادمجان ها خنک شود. کشیدن پلاستیک روی سینی باعث می شود که پوست بادمجان ها راحت جدا شود. بادمجان ها را پوست کنده و ساطوری می کنیم و کنار می گذاریم. پیاز را شسته و پوست می کنیم و با رنده درشت آن را رنده می کنیم.

    مرحله سوم

    حالا یک تابه مناسب  را با کمی روغن، روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. وقتی که پیاز ها طلایی شد، سیر رنده شده یا خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

    طرز تهیه کشک و بادمجان مجلسی تهرانی با طعمی بی نظیر

    کشک و بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود

    مرحله چهارم

    بعد از این که سیر هم تفت خورد، نمک و زردچوبه و پودر فلفل را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا عطر و بوی ادویه خارج شود. در این مرحله رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ باز کند.

    مرحله پنجم

    در این مرحله گوجه فرنگی ها را می شوییم، سپس پوست شان را می گیریم. در ادامه گوجه فرنگی ها را در غذاساز پوره می کنیم. سپس آن را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود.

    مرحله ششم

    وقتی که سس غلیظ شد، بادمجان های کبابی و ساطوری شده را به آن اضافه کرده و یک ربع ساعت به آن زمان می دهیم تا سس به خورد بادمجان ها برود و بادمجان ها با سس تفت بخورد. تخم مرغ را می توان جدا نیمرو کرد.

    طرز تهیه یتیمچه تهرانی با سیب زمینی و طعمی بی نظیر

    یتیمچه یکی از غذاهای ساده ایرانی است که البته امروزه با دستورها و مواد غذایی متنوعی تهیه می شود

    مرحله هفتم

    یا در آخر روی میرزا قاسمی ریخت و در تابه را بست تا تخم مرغ هم پخته شود. می توان تخم مرغ ها را درون میرزا قاسمی شکست و همزد تا تخم مرغ درون میرزا قاسمی بافت ایجاد کند. میرزا قاسمی ها را در کنار نان بربری تازه و سبزی خوردن سرو می کنیم.

    آخرین بروز رسانی در : جمعه 30 اردیبهشت 1401

    منبع :ashpazi_golmangoli

    مطالب جدید

    طرز تهیه سوپ مرغ مجلسی و مخصوص با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کوزالاک مانتی به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه حلوای جناغی به روش مجلسی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کبه بلغور به روش عربی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه دسر گلاسه موز به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه پیتزا مخلوط به روش فست فودی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه شیرینی سیب و دارچین مجلسی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه بورک گل به روش ترکیه ای و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کلوچه ترکیه ای به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه تارت سیب به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه بلغور پلو به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه سالاد انار مجلسی و شیک با کلم و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه توپک ماکارونی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کمپیر سیب زمینی ترکیه ای با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کیک کدو سبز شکلاتی رژیمی با طعمی بی نظیر

    منبع مطلب : panamag.ir

    طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و مخصوص رستوران های گیلان

    طرز تهیه میرزا قاسمی ، میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خاصی که دارد در تمام شهرهای ایران از

    طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

    طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی سالاد مرغ مکزیکی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور مکزیک می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

    طرز تهیه پاکوره آرد خوشمزه و ساده به روش سنتی جنوبی

    طرز تهیه پاکوره آرد پاکورا یا پاکوره یک نوع غذایی سنتی هندی محسوب می شود. این غذا مشابه کوکو ولی بدون تخم مرغ و با ادویه های بیشتر طبخ می شود. پاکورا …

    طرز تهیه ماهی زعفرانی ساده و خوشمزه به روش رستورانی

    طرز تهیه ماهی زعفرانی ماهی زعفرانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا در رستوران ها به همراه سبزی پلو سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

    طرز تهیه میرزا قاسمی

    میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که به خاطر بادمجان کباب شده دارد در تمام شهرهای ایران از محبوبیت بالایی برخوردار است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میرزا قاسمی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه کشک و بادمجان رستورانی ساده و خوشمزه اصفهانی

    کشک و بادمجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با بادمجان تهیه می شود

    مواد لازم برای ۴ نفر

    بادمجان ۶ عدد متوسط

    گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط

    تخم مرغ ۲ عدد سیر ۴ حبه

    رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

    روغن و زردچوبه به اندازه کافی

    نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

    طرز تهیه میرزا قاسمی

    مرحله اول

    برای تهیه میرزا قاسمی مجلسی ابتدا باید بادمجان ها را کباب کنیم ، برای این منظور می توانیم از شعله اجاق گاز یا منقل زغال استفاده کنیم. باید بادمجان ها را به خوبی کباب کنیم به حدی که پوست بادمجان ها به طور کامل بسوزد.

    مرحله دوم

    البته اگر طعم دودی بادمجان کبابی را دوست ندارید می توانید بادمجان ها را به صورت آبپز بپزید. پس از اینکه کباب کردن بادمجان ها به پایان رسید اجازه می دهیم کمی سرد شوند سپسپ پوست شان را به آرامی جدا می کنیم.

    طرز تهیه میرزا قاسمی

    بادمجان ها را پس از اینکه پوست گرفتیم در یک کاسه بزرگ می ریزیم سپس آنها را با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم تا بافت شان از هم جدا شود. در ادامه بادمجان ها را کنار می گذاریم و گوجه فرنگی ها را اماده می کنیم.

    طرز تهیه یتیمچه ساده و سنتی بادمجان و گوجه فرنگی تهرانی

    یتیمچه یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن بادمجان و گوجه فرنگی هستند

    مرحله چهارم

    گوجه فرنگی ها را به مدت ۵ دقیقه در یک قابلمه حاوی آب جوش قرار می دهیم تا پوست شان به راحتی جدا شود. پس از گذشت ۵ دقیقه گوجه فرنگی ها را از آب جوش خارج می کنیم و پس از اینکه کمی سرد شدند پوستا شان را به راحتی جدا می کنیم.

    مرحله پنجم

    یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه سیرها را رنده می کنیم و در روغن کمی تفت می دهیم تا نرم و سبک شوند ، در ادامه مقداری زردچوبه به سیر اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا سیر با زردچوبه یکدست شود.

    طرز تهیه میرزا قاسمی

    در این مرحله بادمجان ها را اضافه می کنیم و حدود ۲۰ دقیقه تفت می دهیم ، سپس گوجه فرنگی ها را به صورت خیلی ریز یا رنده شده به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا آب اضافی گوجه فرنگی ها تبخیر شود و میرزا قاسمی به روغن بیفتد.

    طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا

    بادمجان شکم پر یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان آذربایجان می باشد

    مرحله هفتم

    اضافه کردن رب گوجه فرنگی به میرزا قاسمی اختیاری است اما اگر می خواهید میرزا قاسمی طعم و رنگ بهتری داشته باشد می توانید ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز در این مرحله به میرزا قاسمی اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید تا کاملا سرخ شود.

    مرحله هشتم

    در این مرحله مواد میرزا قاسمی را یک سمت تابه جمع می کنیم سپس تخم مرغ ها را در قسمت خالی تابه می شکنیم و پس از اینکه به خوبی پختند با دیگر مواد میرزا قاسمی مخلوط می کنیم تا کاملا با دیگر مواد یکدست شوند.

    طرز تهیه میرزا قاسمی

    در آخر نمک و فلفل سیاه میرزا قاسمی را اندازه کنید و اجازه دهید کمی جا بیفتد. برای تزیین میرزا قاسمی می توانید یک عدد تخم مرغ را در یک تابه جداگانه در یک قالب گرد بپزید سپس بعد از اینکه میرزا قاسمی را در بشقاب کشیدید تخم مرغ نیمرو شده را روی میرزا قاسمی قرار دهید.

    طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی مجلسی و خوشمزه رستورانی

    حلیم بادمجان یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روش های متفاوتی طبخ می شود

    نکات طرز تهیه میرزا قاسمی

    کباب کردن بادمجان

    اگر می خواهید بادمجان شما طعم دودی داشته باشد حتما بادمجان ها را روی زغال یا شعله اجاق گاز کباب کنید زیرا کباب کردن بادمجان ها در فر باعث می شود که بوی دودی نگیرند. رستوران های شمالی برای کباب بادمجان از منقل ذغال استفاده می کنند که طعم بسیار عالی به بادمجان می دهد.

    منبع مطلب : chishi.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 14 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید