جایی ک وظیفه اسباب کشی خانه را برعهده می گیرد
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
جایی ک وظیفه اسباب کشی خانه را برعهده می گیرد را از این سایت دریافت کنید.
کارهایی که جهت اسباب کشی به منزل جدید باید انجام دهید
کارهایی که جهت اسباب کشی به منزل جدید باید انجام دهید|زمانی که جهت اسباب کشی به منزل جدید آماده شدید و با یک شرکت معتبر و حرفه ای در زمینه باربری در تهران تماس گرفتید، بهتر است یک سری اقدامات کاملا پایه ا
کارهایی که جهت اسباب کشی به منزل جدید باید انجام دهید
کارهایی که جهت اسباب کشی به منزل جدید باید انجام دهید کارهایی که جهت اسباب کشی به منزل جدید باید انجام دهید
زمانی که جهت اسباب کشی به منزل جدید آماده شدید و با یک شرکت معتبر و حرفه ای در زمینه باربری در تهران تماس گرفتید، بهتر است یک سری اقدامات کاملا پایه ای و مهم را انجام دهید تا در زمان اسباب کشی دچار مشکل و ناراحتی نشوید.
یکی از این اقدامات چیدمان درست و اصولی لوازم منزل در خانه جدید است. همچنین در صورت نیاز باید در اسرع وقت نسبت به تهیه و خریداری برخی وسایل و لوازم مورد نیاز در منزل جدیدتان اقدام کنید:
1) پیش از مستقر شدن و اسباب کشی در خانه جدید:بهتر است قبل از آوردن وسایل به منزل جدید، از سلامت لوله ها و شیرهای آب، سیمهای برق، سالم بودن لوله های گاز و نداشتن نشت، شوفاژ ها و سیستم گرمایشی و سرمایشی (مانند کولر یا اسپلیت) ، سالم بودن شیشه های پنجره ها، تمیز و سالم بودن ظاهر دیوارهای خانه جدید اطمینان حاصل کنید.
اهمیت این امر به خصوص زمانی پر رنگ تر و مهم تر می شود که آن شخص قصد حمل بار به شهرستان و یا استفاده از خدمات باربری تهران و یا اتوبار تهران منتها در مکانی با فاصله نسبتا زیاد از خانه اصلیش دارد. بدلیل طولانی بودن مسیر راه، این افراد بهتر است از قبل از سالم بودن موارد نامبرده در منزل جدیدشان از قبل کاملا مطمئن شوند.
تصور کنید شما از شهری مانند تهران می خواهید به کرج اسباب کشی کنید و منزل جدیدتان دچار مشکلات اساسی است از جمله لوله های آب ترکیده که چکه می کنند، چاه فاضلاب گرفته و دیوارهایی که کثیف و گچ شان ریخته. مسلما چنین خانه ای پیش از اسباب کشی باید تحت تعمیر قرار بگیرد.
2) در زمان اسباب کشی می توانید جهت سولت کار، کارهای چیدمان لوازم منزل را به ترتیب اولویت انجام دهید:• وسایل سنگین تر و مهم تر مانند مبلمان، فرش ها، میز نهارخوری، تختخواب یا کمدها در همان روز اول اسباب کشی در جای خود (مثلا در پذیرایی یا اتاق های خواب) به دقت گذاشته شوند.
• لوازمی که وزن کمتری دارند و می توان بعدا سر فرصت، آنها را سر جایشان گذاشت (مانند کامپیوتر، تلویزیون، میز و صندلی ها) را در موقع مناسب می توان آنها را در محل های جدید قرار داد. برای این بخش از کار چندان عجله نکنید.
• دقت کنید که هنگام اسباب کشی، لوازم شما گم نشوند و اگر از تعداد زیادی کارتن و یا جعبه برای حمل شان استفاده کردید، می توانید با دسته بندی لوازم ، هر بخش از آنها را در کارتن های خاصی گذاشته و روی کارتن کاغذ یا برچسبی بچسبانید و نوع لوازم را بنویسید تا بعدا برای چیدن در محل های جدید اشتباه نشود و یا دچار سردرگمی نشوید. (مثلا روی یک بسته بنویسید لوازم آشپزخانه یا وسایل حمام، کتاب و...)
• بعضی از وسایل باید سریع تر در محل جدید نصب شوند چرا که استفاده از آنها ضروری است. یخچال و فریز و یا لباسشویی (و اگر جابجایی در فصل تابستان انجام می شود نصب کولر یا اسپلیت) بهتر است در همان ساعت های اولیه انجام شود، چون این وسایل جزء ضروری ترین وسایل خانه هستند. اهمیت نصب سریع یخچال و فریز از آن جهت است که در صورتی که مدت زیادی این دستگاه ها به برق نباشند، ممکن است موادغذایی درون آنها کم کم خراب شده و مجبور شوید تا برای خرید مجدد مواد غذایی مورد نیازتان مجددا به خرید رفته و ساعت ها وقت بگذارید.
• هنگام نصب لوازم برقی در خانه جدید ، حتما حواس تان به پریز های برق و سالم بودن آنها بکنید. در هر صورت استفاده از دوشاخه و حفاظ های برق را قویا توصیه می کنیم.
• هنگام چیدن لوازم شکستنی مانند کاسه و بشقاب ها در آشپزخانه اصلا عجله نکنید. شاید نیاز به شستشو داشته باشند و حتی در غیر اینصورت هم حواس تان باشد که با عجله و حواس پرتی، آنها را نشکنید.
بنابراین غیر از انتخاب یک شرکت مطمئن بابری در تهران ، نیاز است که برخی کارها را نیز خودتان انجام داده و بررسی های اولیه را انجام دهید تا از بروز مشکلات آینده جلوگیری نماییدگروه دانستنی ها
بسته بندی لوازم
تعداد مقاله : 45
خدمات باربری و اتوبار
تعداد مقاله : 67
وانت بار
تعداد مقاله : 1
آخرین مقالات
6 June, 2022
بررسی حمل و نقل جاده ای
29 May, 2022
بهترین روش بسته بندی و جابجایی یخچال
22 May, 2022
بهترین راهکار برای اسباب کشی در سال تحصیلی فرزندان
15 May, 2022
باربری با کامیون اتاق دار چه مزایایی دارد؟
8 May, 2022
راهنمای بسته بندی وسایل الکترونیکی در هنگام اسباب کشی
1 May, 2022
نحوه بسته بندی وسایل کوچک آشپزخانه
24 April, 2022
محافظت از فرش و کفپوش در هنگام اسباب کشی
17 April, 2022
نحوه جابجا کردن مبلمان سنگین در اسباب کشی به صورت فردی
10 April, 2022
روش های بسته بندی تلویزیون در اسباب کشی
برچسب ها
باربری تهران حمل ونقل باربری تهران وانت بار شهرستان بسته بندی غرب تهران
نحوه بسته بندی وسایل کوچک آشپزخانه
در هنگام اسباب کشی برای بسته بندی اثاثیه نیاز به رعایت نکاتی است که علاوه بر عدم آسیب به آن ها ، سرعت بسته بندی و باز کردن وسایل آسان تر خواهد شد.در آشپزخانه وسایل ریز و درشت زیادی است که برای بسته بندی آن ها نیاز به انجام مواردی می باشد. اگر قصد اسباب کشی دارید ، پیشنهاد ما برای انجام این کار
نحوه بسته بندی وسایل کوچک آشپزخانه
در هنگام اسباب کشی برای بسته بندی اثاثیه نیاز به رعایت نکاتی است که علاوه بر عدم آسیب به آن ها ، سرعت بسته بندی و باز کردن وسایل آسان تر خواهد شد.در آشپزخانه وسایل ریز و درشت زیادی است که برای بسته بندی آن ها نیاز به انجام مواردی می باشد. اگر قصد اسباب کشی دارید ، پیشنهاد ما برای انجام این کار
مراحل اسباب کشی منزل
مراحل اسباب کشی منزل در اصفهان - 09130912185 ابتدا سعی کنید برنامه ریزی کنید فقط برای شاید یکساعت بنشینید و قلم و کاغذ بردارید ....
مراحل اسباب کشی منزل
فوریه 28, 2021
/0 دیدگاه /در خدمات باربری /توسط admin
چطور اسباب کشی آسان ( اثاث کشی ) را تجربه کنیم؟
وحید بار در این مقاله سعی دارد با گفتن نکات اسباب کشی آسان به شما در این امر کمک نماید.
اسبابکشی عملی وقتگیر و کم و بیش هزینهبر است،با بررسی و انتخاب یک راهکار مشخص و دقیق میتوان از بسیاری از اتفاقات پیشبینینشده در اثاثکشی جلوگیری کرده و مدت زمان اسباب کشی را کاهش داد.
وحید بار در این مطلب به چند ترفند و نکته کاربردی در اثاثکشی و جابجایی وسایل منزل می پردازد که با رعایت آنها میتواند در کمترین زمان ممکن و با بهینهسازی انرژی، زمان و هزینه، یک اسبابکشی آسان و بدون دردسر را تجربه نمود
۱٫ زمانبندی صحیح و دقیق، قبل از شروع اثاثکشیشاید اولین مسئلهای که پیش از اثاثکشی باید به آن توجه کرد، بررسی دقیق بازه زمانی جمعآوری، بستهبندی و جابجایی وسایل منزل است. در صورت مشخص کردن زمان لازم برای تمامی مراحل اثاثکشی میتوان انتظار داشت که با مشکل کمبود وقت در اثاثکشی روبرو نخواهیم شد.
بسیاری از اشخاص کمتجربه در این زمینه، تمامی فعالیتهای لازم را به روز اثاثکشی موکول مینمایند. موضوعی که باعث میشود اتفاقات غیرقابل پیشبینی کوچک و بزرگ، بر سر راه یک جابجایی ساده و مطمئن قرار گیرد.
در نظر داشته باشید که جمعآوری وسایل کوچک منزل، زمان زیادی میبرد و باید از چندین روز قبل از اثاثکشی آغاز کنید. بهتر است پیش از شروع پروسه اسبابکشی، تمامی اتفاقات و زمان لازم برای برخورد با آنها را پیشبینی کنید تا با مشکل کمبود زمان روبرو نشوید.
۲٫ برنامهریزیبرای اینکه در روزهای اسبابکشی سردرگم نشویم، بهتره فهرستی از تمام کارهایی که باید انجام دهیم و وسایلی که باید جمع و جور کنیم، تهیه کنیم. ما میتوانیم یک برنامه زمانبندی برای بستهبندی کردن وسایل هم تدارک ببینیم که مطابق آن وسایلمان را جمع و جور کنیم و تمام فشار کاری را در یک روز متحمل نشویم؛ البته باید این کار نفسگیر را بین اعضای خانواده تقسیم کنیم و از آنها بخواهیم هر روز مقداری از وسایل را بستهبندی و مرتب نمایند.
۳٫ روز اسباب کشی چکار کنیم؟
یکی از مواردی که وحید بار به آن توجه نموده همین نکته است قبل از اسبابکشی یک مسیر خوب برای روز اسباب کشی انتخاب نمایید تا خاور راحت بتواند از آن مسیر رفت و آمد داشته باشد. همچنین برای بارگیری و تخلیه جای پارک فراهم باشد. برای این منظور میتوانید با پارک کردن ماشین شخصی خود و نزدیکانتان به اندازه دو ماشین سواری جا نگه دارید تا هنگام بارگیری و تخلیه به مشکل برخورد نکنید. بهتر است ساعات اولیه روز را به جابهجایی اختصاص داد. در ضمن کودک خود را نزد بستگان تان قرار دهید تا بتوانید به راحتی اوضاع را کنترل نمایید. به امید خدا نکات بالا کمک میکند بتوانید تجربه دلچسبی از جابهجایی داشته باشید. به این فکر کنید که همه اینها یک تنوع بزرگ است و شما باید از آن نهایت لذت را ببرید.
۴٫تهیه لیست از لوازم و وسایل منزلداشتن یک لیست کامل از وسایل منزل و محل قرارگیری آنها در بستهبندی به شما کمک میکند که از جمعآوری تمامی وسایل، اطمینان حاصل کنید و علاوه بر آن نیز بتوانید در مقصد، با سرعت بیشتری وسایل خود را پیدا کنید.
در صورتی که یک لیست مشخص از وسایل و لوازم خانه وجود داشته باشد، شما پیش از باز کردن یک جعبه میدانید که در آن جعبه خاص، چه چیزی وجود دارد. هرچند تهیه لیست، مدت زمانی اضافه را به جمعآوری وسایل منزل خواهد افزود، اما در عوض در هنگام باز کردن وسایل، زمان زیادی از شما را صرفهجویی خواهد کرد.
۵٫تهیه لوازم برای بستهبندیاگر شما هم جزو افرادی هستید که فکر میکنید هیچ کس به اندازه خودتان وسایل و اثاثیه تان را دوست ندارد بهتره بستهبندی را خودتان انجام دهید. در این صورت برای بستهبندی به اقلام زیر نیاز دارید:
– کارتنهای ضخیم که بهتر است در تعداد بالا و سالم تهیه شوند تا حمل و نقل هم در زمان کمتر و هم با هزینه کمتری انجام شود.
– چسب نواری پهن و طناب برای بستهبندی ایمن کارتنها
– ماژیک برای نوشتن محتویات روی کارتنها
-روزنامه باطله و پلاستیکهای حبابدار مخصوص بستهبندی شکستنیها
۶٫ جداسازی وسایل برقی و گازیجداسازی وسایل برقی و گازی مثل ماشین لباسشویی و اجاقگاز، عملی زمانبر است و بهتر است یک روز پیش از اثاثکشی نهایی انجام شود. عجله در باز کردن وسایلی که نیاز به ایمنی بالا در جداسازی و بستهبندی دارند، میتواند به یک فاجعه تبدیل شود.
بهتر است با در نظر گرفتن زمان مناسب برای این کار، از جداسازی دقیق وسایل خانگی اطمینان کسب کنید و به بسته بودن لولههای گاز و در دسترس نبودن سیمهای برق، دقت کنید. در نظر داشته باشید که کودکان، اطلاع چندانی از خطرات وسایل برقی و گازی ندارند و باید با استفاده از به ست های مناسب، راه دسترسی آنها را به لولهها، شیر های گاز و سیمهای برق، محدود کنید.
جمعآوری کامل یخچال نیز به ۲۴ ساعت زمان مفید نیازمند است و بهتر است یک هفته پیش از اثاثکشی، فکری به حال مواد غذایی مصرفی موجود در یخچال بکنید. این بررسی دقیق باعث میشود تا از دست رفتن بسیاری از مواد غذایی جلوگیری شود.
۷٫ بستهبندی دقیق و مطمئنبستهبندی صحیح وسایل منزل، از مهمترین نکات اثاثکشی به حساب میآید. پیش از شروع پروسه بستهبندی، باید از آمادهسازی وسایلی مثل چسب، جعبه، کیسههای بزرگ و ضربهگیر، اطمینان حاصل کنید.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟