حساب وکالتی ملی
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
حساب وکالتی ملی را از این سایت دریافت کنید.
کارگزاری بانک ملی ایران • بورس کالا
بورس کالا
تاریخچه
درباره واحد کالا و انرژی کارگزاری بانک ملی ایران
بورس کالا بازاری است متشکل و سازمان یافته که در آن به طور منظم کالاهای معین با روشهایی از قبل تعریف شده مورد معامله قرار میگیرند. در این بازار تعداد زیادی عرضهکننده و خریدار از طریق کارگزاران اقدام به معامله میکنند، در حال حاضر بورس کالا در ایران در چند حوزه فعالیت دارد که البته در حال گسترش در حوزههای دیگر نیز است.
در راستای تحقق اهداف برنامه سوم و چهارم توسعه، که مطابق با آنها شورای عالی بورس موظف به راهاندازی و گسترش بورسهای کالایی در ایران شناخته شده بود، بورس فلزات در شهریور ۱۳۸۲ (نخستین بورس کالایی در ایران) و بورس کالای کشاورزی در شهریور ۱۳۸۳ آغاز به فعالیت کردند. بر مبنای قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران (مصوب ۱ آذر ۱۳۸۴، مجلس شورای اسلامی) و با تصویب شورای عالی بورس، شرکت بورس کالای ایران در آذر ۱۳۸۵ با درهم آمیختن بورس فلزات و بورس کالای کشاورزی تشکیل شد و پس از پذیرهنویسی و برگزاری مجمع عمومی، از مهر ۱۳۸۶ کار خود را زیر نظر سازمان بورس و اوراق بهادار آغاز کرد.
شرکت کارگزاری بانک ملی ایران هم زمان با راهاندازی بورس پتروشیمی و فرآوردههای نفتی در بهمن ماه سال 1386 کارگزاری بانک ملی ایران فعالیت خود را در بورس کالا آغاز کرده و عنوان اولین عرضهکننده محصولات پتروشیمی در بورس کالا را در کارنامه خود ثبت نموده است. بهرهگیری از مدیران و کارشناسان کارآزموده و تکیه بر شعار «حفظ منافع مشتریان» و تکیه بر سلامت و صداقت حرفهای به نوعی وجهه و جایگاه واحد بورس کالای این شرکت را متمایز نموده است...
لینک رزومه در پیوست برای دانلود دانلود فرم درخواست خدمات حساب های وکالتی / بانک ملی
انواع بازارها، قراردادها و اوراق قابل معامله در بورس کالای ایران
تمامی داد و ستد ها در بورس کالا در قالب قراردادهای استاندارد شده انجام می گیرد :
قرارداد نقدی : قراردادی است که براساس آن، پرداخت بهای کالای مورد معامله و تحویل آن در هنگام معامله و براساس دستورالعمل تسویه و پایاپای انجام میشود.
قرارداد سلف : قراردادی است که براساس آن، کالا با قیمت معین در زمانی مشخص در آینده تحویل گردیده و بهای آن در هنگام معامله و براساس دستورالعمل تسویه و پایاپای پرداخت میگردد.
قرارداد نسیه : قراردادی است که براساس آن، کالا در هنگام معامله تحویل و بهای آن در تاریخ سررسید و براساس دستورالعمل تسویه و پایاپای پرداخت میگردد.
قرارداد آتی : قراردادی است که فروشنده براساس آن متعهد میشود در سررسید معین، مقدار معینی از کالای مشخص را به قیمتی که الان تعیین میکنند بفروشد و در مقابل طرف دیگر قرارداد متعهد میشود آن کالا را با آن مشخصات خریداری کند و برای جلوگیری از امتناع طرفین از انجام قرارداد، طرفین به صورت شرط ضمن عقد متعهد میشوند مبلغی را به عنوان وجه تضمین نزد اتاق پایاپای بگذارند و متعهد میشوند متناسب با تغییرات قیمت آتی، وجه تضمین را تعدیل کنند و اتاق پایاپای از طرف آنان وکالت دارد متناسب با تغییرات، بخشی از وجه تضمین هر یک از طرفین را به عنوان اباحه تصرف در اختیار دیگری قرار دهد و او حق استفاده از آن را خواهد داشت تا در سررسید با هم تسویه کنند.
قرارداد سلف استاندارد : قراردادی است که براساس آن عرضهکننده مقدار معینی از دارایی پایه را مطابق مشخصات قرارداد سلف استاندارد در ازای بهای نقد به فروش میرساند تا در دورة تحویل به خریدار تسلیم نماید. خریدار میتواند معادل دارایی پایه خریداری شده را طی قرارداد سلف موازی استاندارد موضوع مواد 2 و 3 دستورالعمل اجرایی معاملات سلف استاندارد، به فروش رساند. قرارداد مذکور نیز در این دستورالعمل به اختصار قرارداد سلف استاندارد نامیده میشود.
قرارداد اختیار معامله : قرارداد اختیار معامله قراردادی است که در آن یک طرف، اختیار(حق) خرید و یا فروش کالایی را از طرف دیگر خریداری می کند. قرارداد اختیار معامله به دو نوع کلی اختیار خرید و اختیار فروش تقسیم میشود. در هر کدام از این دو نوع قرارداد، دو طرف خریدار و فروشنده با یکدیگر وارد معامله میشوند.
صندوق های کالایی : صندوق كالايي قابل معامله(ETC) یکی از ابزارهای مالی نوین هستند که به سرمایه گذاران این امکان را میدهند که به جای خرید و نگهداری کالای مورد نظر و تحمل هزینه های حمل و نقل، انبارداری و خسارت-های احتمالی آن، اوراق این صندوقها را خریداری نمایند. با خرید این اوراق، سرمایهگذار در عین داشتن مالکیت کالای موردنظر، مسئولیت نگهداری ازآن کالا را بر عهده ندارد. به عبارت دیگر، این صندوقها بخش قابل ملاحظه¬ای از وجوه گردآوری شده خود را به سرمایه گذاری در کالایی خاص اختصاص می دهند و علاقه مندان به سرمایه گذاری در آن کالای خاص اقدام به خرید واحدهای این صندوق ها می کنند.
گواهی سپرده کالایی : بر اساس مصوبه شورای عالی بورس و اوراق بهادار گواهی سپرده کالایی اوراق بهاداری است که مؤید مالکیت دارنده آن بر مقدار معینی کالا است و پشتوانه آن قبض انبار استانداردی است که توسط انبارهای مورد تایید بورس صادر میگردد.
انواع رینگ های معاملاتی(بازار فیزیکی)
تالار پتروشیمی : محصولات پلیمری و شیمیایی از قبیل: پلی اتیلن ها ، پلی پروپیلن ها، گریدهای PET، گرید استایرن مونومر و غیره
تالار فرآورده های نفتی : محصولات پالایشگاهی از قبیل: وکیوم باتوم، لوب کات، گوگرد کلوخه و گرانوله، قیر و غیره
تالار کشاورزی : محصولاتی از قبیل: گندم خوراکی، جو، ذرت دانه ای، پسته، جوجه یک روزه گوشتی و غیره
تالار صنعتی : محصولاتی از قبیل: فولاد ، سنگ آهن، مس و آلومینیوم
تالار طلا : شمش طلا
تالار فرعی : محصولات قابل عرضه در بازار فرعی :
1 - اموال غیرمنقول
2- کالاهایی که طبق مقررات شرایط پذیرش در بازار معاملات کالای فیزیکی را از دست میدهند.
3- کالاهای فاقد شرایط پذیرش در بازار معاملات کالای فیزیکی پس از تایید هیئت پذیرش
گریدهایی از قبیل: نخ پلی استر، گریدهای آف پلی اتیلن ترفتالات آمورف، گرید آف اسید ترفتالیک و غیره.
روز و زمان تشکیل تالارهای مختلف در بورس کالای ایران
ردیف تالار زمان شروع روزهای کاری
1 خودرو 09:00 شنبه تا چهارشنبه
2 املاک و مستغلات 09:30 شنبه تا چهارشنبه
3 صنعتی 11:00 شنبه تا چهارشنبه
4 صادراتی 11:30 شنبه تا چهارشنبه
فیروزه سامانه جامع وکالتی کردن حساب بانک ملی ایران
فیروزه سامانه جامع وکالتی کردن حساب بانک ملی ایران
با سامانه فیروزه فقط با چند کلیک، حساب خود را وکالتی کنید و در کارگزاری معاملات خود را انجام دهید.
سامانه فیروزه (وکالتی نمودن حساب) بانک ملی یکی از سامانه های مرصع (سامانه های بورس) بانک ملی ایران است. این سامانه با خدمات نوین سعی بر این دارد که تمام خدمات وکالتی کردن حساب بانک ملی ایران را به صورت غیر حضوری به شما مشتریان ارائه دهد.
ورود به سامانه
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟