این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    حق بیمه اختیاری سال 1402

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    حق بیمه اختیاری سال 1402 را از این سایت دریافت کنید.

    حق بیمه مشاغل آزاد و بیمه اختیاری ۱۴۰۱ سازمان تأمین اجتماعی

    - حق بیمه مشاغل آزاد و بیمه اختیاری ۱۴۰۱ سازمان تأمین اجتماعی

    حق بیمه مشاغل آزاد و بیمه اختیاری ۱۴۰۱ سازمان تأمین اجتماعی

    ۲۲ اسفند‌ماه ۱۴۰۰

    میزان حق بیمه مشاغل آزاد و بیمه اختیاری در سال ۱۴۰۱

    شورای عالی کار در اجرای ماده (۴۱) قانون کار، حداقل مزد ۱۴۰۱ را به شرح زیر به تصویب رسانیده است:

    حداقل دستمزد روزانه ۱۹۰.۰۷۵

    حداقل دستمزد ماهانه (شش ماهه اول- ۳۱ روزه) ۴۳.۱۹۰.۷۵۰

    حداقل دستمزد ماهانه (شش ماهه دوم- ۳۰ روزه) ۴۱.۷۹۷.۵۰۰

    کمک هزینه مسکن ۶.۵۰۰.۰۰۰

    کمک هزینه بن کارگری ۸.۵۰۰.۰۰۰

    به نظر می‌رسد با توجه به افزایش ۵۷ درصدی حداقل دستمزد، مبالغ زیر به عنوان حق بیمه اختیاری اعلام شود:

    مبلغ حق بیمه سال ۱۴۰۱ در گروه‌های مشاغل آزاد و بیمه اختیاری

    نوع بیمه و درصد تعهدات مبلغ در ماه‌های ۳۱ روزهشش‌ماهه اول سال مبلغ در ماه‌های ۳۰ روزهشش‌ماهه دوم سالمشاغل آزاد ۱۲ درصد بازنشستگی و فوت بعد از آن ۵۱۸.۲۸۹ تومان ۵۰۱.۵۷۰ تومانمشاغل آزاد ۱۴ درصد بازنشستگی و فوت قبل و بعد از آن ۶۰۴.۶۷۰ تومان ۵۸۵.۱۶۵ تومانمشاغل آزاد ۱۸ درصد بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی ۷۷۷.۴۳۳ تومان ۷۵۲.۳۵۵ تومان

    سرانه درمان برای هر نفر در ماه فعلا در سال ۱۴۰۱ تعیین نشده است و همان مبلغ ۷۱.۶۰۰ تومان می‌باشد.

    بیمه اختیاری ۲۷ درصد انواع مستمری‌ها، کمک هزینه کفن و دفن، پروتز و اروتز و درمان ۱.۳۹۹.۳۸۰ تومانمطالب مرتبط:

    جدول حداقل حقوق و افزایش دستمزد کارگران سال ۱۴۰۱

    مشاهد برخی مطالب مرتبط:

    نکات مربوط به بیمه مشاغل آزاد (صاحبان حرف و مشاغل آزاد) چیست؟

    حق بیمه سال ۱۴۰۱ انواع بیمه‌های تأمین اجتماعی به تفکیک سهم کارگر، کارفرما و دولت

    رأی در خصوص امکان تغییر صندوق بازنشستگی به صورت اختیاری

    دستمزد 1401

    منبع مطلب : shenasname.ir

    حق بیمه اختیاری 1402

    در این مقاله دینا، به این سوال که حق بیمه اختیاری ۱۴۰۲ چیست، پاسخ و در خصوص نرخ هزینه 27 درصدی بیمه خویش فرما 1402 و نحوه پرداخت آن، توضیح داده شده است.

    حق بیمه اختیاری

    حق بیمه اختیاری ۱۴۰۲، هزینه ای است که به منظور استفاده از مزایای بیمه اختیاری، به عنوان یکی از انواع بیمه خویش فرما، به سازمان تامین اجتماعی، پرداخت می شود. نرخ هزینه این نوع از بیمه، مبلغ 27 درصد، معادل 1.399.380 تومان بوده و برای پرداخت آن، می توان از طریق سامانه یکپارچه تامین اجتماعی اقدام نمود.

    برای مشاوره حق بیمه اختیاری و نحوه پرداخت آن

    برای مشاوره حق بیمه اختیاری و نحوه پرداخت آن

    بیمه تامین اجتماعی، در یک تقسیم بندی کلی، به دو گروه اصلی بیمه اجباری و بیمه خویش فرما تقسیم می گردد. بیمه اجباری تامین اجتماعی، بیمه ای است که به کلیه کارگرانی تعلق می گیرد که در کارگاه های مشمول قانون کار، مشغول به کار بوده و بیمه خویش فرما که اجباری نمی باشد، شامل دو نوع بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری می گردد.بیمه اختیاری، برای اشخاصی در نظر گرفته شده که تحت پوشش بیمه های دیگر نبوده و خدمات آن، شامل خدمات درمانی، بیمه بازنشستگی، ازکار افتادگی و فوت می باشد. بهره مندی از مزایای این بیمه، مستلزم پرداخت هزینه ای است که حق بیمه نامیده شده و در رابطه با پرداخت آن، لازم است به یک سری از نکات توجه شود. اهمیت برخی از این نکات، تا اندازه ای بوده که عدم رعایت آن، موجب ابطال بیمه اختیاری بیمه گذار می گردد.

    لذا، در این مقاله، ابتدا به این سوال، پاسخ داده که حق بیمه اختیاری چیست؛ سپس در ادامه، در مورد نرخ هزینه این نوع از بیمه توضیح داده و جدول سال 1402 آن را ارائه می کنیم. در پایان نیز نحوه پرداخت حق بیمه اختیاری را ضمن یک راهنمای تصویری، توضیح خواهیم داد.

    حق بیمه اختیاری چیست

    پیش از آنکه به این سوالات، پاسخ دهیم که حق بیمه اختیاری چیست و نرخ هزینه بیمه خویش فرما در سال ۱۴۰۲ چه میزان می باشد، بهتر است تا کمی در مورد انواع بیمه تامین اجتماعی و به طور اخص، بیمه خویش فرما و بیمه اختیاری، صحبت کرده و پس از توضیح مفهوم بیمه اختیاری، به این سوالات، پاسخ دهیم که حق بیمه اختیاری چیست و نرخ هزینه آن چقدر می باشد؟

    بیمه تامین اجتماعی، که از سوی سازمان تامین اجتماعی کشور، به مشمولین، ارائه گردیده، در یک تقسیم بندی کلی، به دو گروه اصلی تقسیم می گردد که این دو گروه ، عبارتند از: بیمه اجباری و بیمه خویش فرما.بیمه اجباری تامین اجتماعی، بیمه ای است که به کلیه کارگرانی تعلق می گیرد که در کارگاه های مشمول قانون کار، مشغول به کار بوده و به موجب قوانین کار و تامین اجتماعی، کارفرما، موظف به بیمه کردن این کارگران می باشد. حق بیمه این نوع از بیمه تامین اجتماعی، توسط کارفرما و کارگر، به طور مشترک، پرداخت می شود.بیمه خویش فرما، نوعی دیگر از بیمه تامین اجتماعی بوده که بر خلاف بیمه گروه اول، اجباری نمی باشد. این نوع از بیمه، خود به به دو نوع تقسیم می گردد: بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری.بیمه اختیاری، از سوی سازمان تامین اجتماعی، برای اشخاصی در نظر گرفته شده است که تحت پوشش بیمه های دیگر نبوده و با ثبت نام آن، متقاضی می تواند از تعهدات موضوع قانون تامین اجتماعی، بابت خدمات درمانی، بیمه بازنشستگی(پس از رسیدن به سن بازنشستگی تامین اجتماعی)، ازکار افتادگی و فوت، بهره مند گردد. البته، خرید بیمه اختیاری، نیازمند شرایطی بوده که این شرایط، عبارتند از:

    حداقل 30 روز، سابقه پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی: شخصی که قصد داشته تا برای بیمه اختیاری، ثبت نام کند، لازم است تا حداقل 30 روز، در یکی از کارگاه های مشمول قانون کار، مشغول به فعالیت بوده و کارفرما، در این مدت، برای وی، بیمه رد کرده باشد. بنابراین، افرادی که دارای این سابقه نبوده، باید برای ثبت نام بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد، اقدام نمایند.

    حداکثر سن 50 سال: حداکثر سن مجاز، برای ثبت نام بیمه اختیاری که یکی از انواع بیمه خویش فرما بوده، 50 سال می باشد. البته، این شرط، دارای دو استثنا است: اشخاصی که بیش از 50 سال داشته، چنانچه دارای سابقه بیمه قبلی، معادل مازاد سنی خود باشند و همچنین، افرادی که دارای 10 سال سابقه پرداخت حق بیمه قبلی باشند، می توانند در طرح بیمه اختیاری، به عنوان یکی از انواع بیمه خویش فرما، ثبت نام کنند. لازم به ذکر است، سوابق بیمه، از طریق سایت سابقه بیمه sabeghe.tamin.ir، قابل مشاهده و دریافت می باشد.

    نبودن تحت پوشش بیمه اجباری یا سایر صندوق های بیمه: در صورتی که دارنده بیمه اختیاری، به طور مجدد، در کارگاه های مشمول قانون کار، مشغول شده و بیمه اجباری شود یا اینکه مشمول صندوق‌ های بیمه ‌ای دیگر گردد، موظف است تا این مساله را به سازمان تامین اجتماعی، اطلاع داده و بیمه اختیاری وی قطع خواهد شد.

    افرادی که واجد شرایط فوق بوده، می توانند با مراجعه حضوری، به یکی از شعب تامین اجتماعی یا با ورود به سایت سامانه خدمات غیر حضوری سازمان تامین ‏اجتماعی، به نشانی اینترنتی es.tamin.ir برای ثبت نام بیمه اختیاری اقدام نمایند.

    منبع مطلب : www.heyvalaw.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 14 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید