این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    خاصیت میوه خرمالو

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    خاصیت میوه خرمالو را از این سایت دریافت کنید.

    یک دنیا خواص خرمالو که نمی دانستید!!!

    از خواص خرمالو چه می‌دانید؟! در این مطلب از غفاری دایت با ارتباط خرمالو و دیابت آشنا شوید و مضرات خرمالو را نیز بدانید! آیا خرمالو برای سرماخوردگی تاثیر دارد؟!

    یک دنیا خواص خرمالو که نمی دانستید!!!

    مقالات تغذیه 1401/08/14 اشتراک گذاری چاپ صفحه

    درختان خرمالو که اصالتاً چینی هستند، هزاران سال است که به دلیل میوه‌های خوشمزه و چوب زیبای خود رشد می‌کنند. میوه‌های نارنجی رنگ آن‌ها به نام خرمالو به دلیل طعم شیرین و عسل مانند خود شناخته شده است. در حالی که صدها نوع وجود دارد، انواع هاچیا و فویو از محبوب‌ترین آن‌ها هستند. خرمالو هاچیا به شکل قلب قابض هستند، به این معنی که دارای مواد شیمیایی گیاهی به نام تانن هستند که طعم خشک و تلخی به میوه نارس می‌دهد.

    این نوع خرمالو قبل از مصرف باید کاملا رسیده باشد. خرمالو فویو همچنین حاوی تانن است، اما غیر قابض در نظر گرفته می‌شود. برخلاف خرمالو هاچیا، نوع ترد و گوجه‌فرنگی شکل فویو را می‌توان حتی زمانی که کاملاً نرسیده است، لذت برد. خرمالو را می‌توان به‌صورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر دنیا در تهیه ژله، نوشیدنی، پای، کاری و پودینگ استفاده می‌شود. خرمالو نه‌تنها خوشمزه است، بلکه مملو از مواد مغذی است که می‌تواند از چندین جهت برای سلامتی شما مفید باشد.

    در این مطلب از غفاری دایت، می‌خواهیم انواع خاصیت خرمالو را بگوییم و فواید خرمالو در طب سنتی و فواید سرکه خرمالو را بررسی کنیم و همچنین با مضرات خرمالو آشنا شویم؛ پس تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

    خواص خرمالو در طب سنتی

    خرمالو اگرچه اندازه کوچکی دارد، اما سرشار از مقادیر قابل توجهی از مواد مغذی است و به همین دلیل حتی فواید سرکه خرمالو نیز زیاد است. در واقع، یک خرمالو (۱۶۸ گرم) حاوی مقادیر زیر است:

    کالری ۱۱۸ کربوهیدرات ۳۱ گرم پروتئین ۱ گرم چربی  ۰.۳ گرم فیبر ۶ گرم

    ویتامین  A ۵۵ درصد از  RDI

    ویتامین  C ۲۲ درصد از  RDI

    ویتامین  E ۶ درصد از  RDI

    ویتامین  K ۵ درصد از  RDI

    ویتامین  B6  (پیریدوکسین) ۸ درصد از  RDI

    پتاسیم ۸ درصد از  RDI

    مس ۹ درصد از  RDI

    منگنز ۳۰ درصد از  RDI

    خرمالو همچنین منبع خوبی از تیامین (B1)، ریبوفلاوین (B2)، فولات، منیزیم و فسفر است. این میوه‌های رنگارنگ کالری کمی دارند و سرشار از فیبر هستند و آن‌ها را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل می‌کند. فقط یک خرمالو حاوی بیش از نیمی از میزان مصرف توصیه شده ویتامین A است که یک ویتامین محلول در چربی برای عملکرد سیستم ایمنی، بینایی و رشد جنین حیاتی است.

    به غیر از ویتامین‌ها و مواد معدنی، خرمالو حاوی طیف گسترده‌ای از ترکیبات گیاهی از جمله تانن‌ها، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها است که می‌تواند بر سلامت شما تأثیر مثبت بگذارد. برگ‌های میوه خرمالو همچنین سرشار از ویتامین C، تانن و فیبر و همچنین یک عنصر رایج در چای‌های درمانی است.

    1. خواص خرمالو برای سرماخوردگی

    خرمالو حاوی ترکیبات گیاهی مفیدی است که دارای خواص آنتی اکسیدانی است. آنتی‌اکسیدان‌ها با مقابله با استرس اکسیداتیو، فرآیندی که توسط مولکول‌های ناپایدار به نام رادیکال‌های آزاد آغاز می‌شود، از آسیب سلولی جلوگیری کرده یا آن را کند می‌کنند. استرس اکسیداتیو با بیماری های مزمن خاصی از جمله بیماری قلبی، دیابت، سرطان و بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر مرتبط است. همچنین خواص خرمالو برای سرماخوردگی مربوط به تقویت سیستم ایمنی ناشی از وجود آنتی‌اکسیدان‌ها است.

    خوشبختانه، مصرف غذاهای غنی از آنتی اکسیدان مانند خرمالو می‌تواند به مبارزه با استرس اکسیداتیو کمک کند و ممکن است خطر ابتلا به برخی بیماری‌های مزمن را کاهش دهد. رژیم‌های غذایی سرشار از فلاونوئیدها، که آنتی‌اکسیدان‌های قوی هستند که در غلظت‌های بالا در پوست و گوشت خرمالو یافت می‌شوند، با نرخ پایین‌تر بیماری‌های قلبی، زوال ذهنی مرتبط با افزایش سن و سرطان ریه مرتبط هستند.

    خرمالو همچنین سرشار از آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی مانند بتاکاروتن است، رنگدانه‌ای که در بسیاری از میوه ها و سبزیجات با رنگ روشن یافت می‌شود. مطالعات رژیم غذایی سرشار از بتاکاروتن را با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سرطان ریه، سرطان روده بزرگ و بیماری‌های متابولیک مرتبط دانسته‌اند.

    افرادی که رژیم غذایی بالایی از بتاکاروتن دریافت می‌کنند، به طور قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهند. بنابراین بیشترین ارتباط خواص خرمالو و دیابت مربوط به پیشگیری از این بیماری است.

    2. خواص خرمالو برای سلامتی قلب

    بیماری قلبی علت اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است و بر زندگی میلیون‌ها نفر تأثیر منفی می‌گذارد. خوشبختانه، بسیاری از انواع بیماری‌های قلبی را می‌توان با کاهش عوامل خطر، مانند رژیم غذایی ناسالم، پیشگیری کرد. ترکیب قدرتمند مواد مغذی موجود در خرمالو آن را به انتخابی عالی برای تقویت سلامت قلب تبدیل می‌کند.

    خرمالو حاوی آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی از جمله کوئرستین و کامفرول است. در چندین مطالعه مصرف رژیم غذایی سرشار از فلاونوئید با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است. به‌عنوان مثال، افرادی که بیشترین مصرف فلاونوئیدها را داشتند، ۱۸ درصد کمتر به دلیل مشکلات مربوط به قلب، در مقایسه با افرادی که کمترین میزان مصرف را دریافت می‌کردند، داشتند. رژیم‌های غذایی سرشار از غذاهای غنی از فلاونوئید می‌توانند با کاهش فشار خون، کاهش کلسترول بد یا LDL و کاهش التهاب از سلامت قلب حمایت کنند.

    علاوه‌بر این، تانن‌هایی که به خرمالوی نارس تلخی دهان می‌دهند، ممکن است فشار خون را کاهش دهند. بسیاری از مطالعات حیوانی نشان داده‌اند که اسید تانیک و اسید گالیک، هر دو در خرمالو یافت می‌شوند، در کاهش فشار خون بالا، که یک عامل خطر اصلی برای بیماری‌های قلبی است، موثر هستند.

    3. خواص خرمالو برای کاهش التهاب

    شرایطی مانند بیماری قلبی، آرتریت، دیابت، سرطان و چاقی همگی با التهاب مزمن مرتبط هستند. خوشبختانه، انتخاب غذاهایی که دارای ترکیبات ضد التهابی بالایی هستند، می‌تواند به کاهش التهاب و کاهش خطر بیماری کمک کند. خرمالو یک منبع عالی از آنتی اکسیدان قوی ویتامین C است. در واقع، یک خرمالو حاوی ۲۰ درصد از مصرف روزانه توصیه شده است.

    ویتامین C به محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند و با التهاب در بدن مبارزه می‌کند. ویتامین C با اهدای الکترون به این مولکول‌های ناپایدار آسیب رادیکال‌های آزاد را کاهش می‌دهد، در نتیجه آنها را خنثی می‌کند و از ایجاد آسیب بیشتر جلوگیری می‌کند. پروتئین واکنشی C و اینترلوکین ۶ موادی هستند که بدن در واکنش به التهاب تولید می‌کند. مصرف مکمل با ۵۰۰ میلی‌گرم ویتامین C دو بار در روز به طور قابل توجهی باعث کاهش سطح پروتئین واکنشی C و اینترلوکین ۶ می‌شود.

    منبع مطلب : www.ghafaridiet.com

    خواص و مضرات خرمالو چیست؟

    خواص خرمالو و نقش به سزا و تاثیر گذار آن بر سلامت جسم و روح انسان باعث شده این میوه جادویی یکی از پرطرفدار ترین میوه های فصل پاییز باشد.

    به گزارش خبرگزاری موج، میوه ها نقش به سزا و تاثیر گذاری بر سلامت جسم و روح انسان ها دارند که هر کدام از آنها به دلیل خواص فراوان که دارند پراهمیت هستند. خرمالو  میوه‌ای است مختص فصل پاییز که شاید در بین همه مردم طرفدار پر و پا قرص نداشته باشد اما دارای خواص شگفت انگیز زیادی است.

    خرمالو جزو میوه های خوشمزه و عجیب و غریب است که در عین خوشمزه بودن دارای خواص درمانی هم هست. با ما همراه باشید تا در مورد این میوه پاییزی بیشتر آشنا شوید.

    *آشنایی اجمالی با میوه‌ خرمالو

    یکی از میوه‌‌های خوشمزه پاییزی خرمالو است. نام فارسی این میوه به خاطر طعم آن که تلفیقی از مزه خرما و آلو است، خرمالو گذاشته شده و جالب آن که نام انگلیسی این میوه از همین نام فارسی گرفته شده است.

    خرمالو درختی از گیاهان گلدار دولپه‌ای است که تقریباً دارای ۵۰۰–۴۵۰ گونه برگریز و درختان همیشه سبز است. اکثر این‌گونه‌ها متعلق به مناطق گرمسیر هستند و فقط تعداد کمی از آنها در آب و هوای معتدل قابلیت رشد دارند.

    *خرمالو دارای انواع خاصی با رنگ های متفاوت است

    خرمالوی ژاپنی است که خوش طعم بوده و دارای برگهایی پهن و سفت است.

    خرمالوی آمریکایی

    خرمالوی سیاه که نوع نارس آن پوستی سبز و گوشتی سفید دارد و در زمان رسیدن به رنگ سیاه در می‌آید.

    مابولو یا سیب مخملی نیز وجود دارد که متعلق به فیلیپین است و رنگ قرمز روشن دارد.

    خرماندو که متعلق به جنوب غربی آسیا و جنوب شرقی اروپا است.

    *انواع خرمالو:

    خرمالو ها دو نوع هستند:گس و غیر گس . خرمالو گس قابل خوردن نیست چون حاوی سطح بالایی از تانین هستند . در حالی که غیر گس آن ، به هنگام رسیدن تانین را از دست می دهند.

    این میوه می تواند خام و نیز در حالت خشک خورده شود، همچنین به تعدادی از دسرها و غذاها نیز اضافه می شود. این میوه شیرین کالری بسیار پایینی دارد. اکنون که کمی در مورد فواید و عوارض جانبی میوه دانستید، باید به دقت مصرف کنید. مقدار صحیح میوه به دلیل درست به سلامتی کمک می کند.

    *مواد مغذی خرمالو

    خرمالو غنی از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E، و ویتامین B6، و همچنین فیبر غذایی، منگنز، مس، منیزیم، پتاسیم و فسفر است. آنها همچنین دارای ترکیبات ارگانیک هستند که حاوی کاتچین ها، گالاکتاچین، اسید بوتولینیک و ترکیبات مختلف کاروتنوئیدی هستند که در ترکیبات ویتامین B قرار دارند.

    هر ۱۰۰ گرم خرمالو حاوی ارزش غذایی زیر است:

    انرژی ۶۰ تا ۷۰ کیلوکالری

    آب ۷۵.۵ گرم فیبر ۵.۹ گرم قند ۲۳ گرم

    ویتامین ث ۷.۶ میلی‌گرم

    پتاسیم ۲۱۰ میلی‌گرم منیزیم ۱۱ میلی‌گرم آهن ۰.۱۵ میلی‌گرم

    لیست طولانی از مزایا و خواص درمانی که این میوه جالب می تواند برای مردم فراهم آورد، عمدتا به دلیل حضور ویتامین و مواد معدنی فوق و نیز برخی ترکیبات آلی است. در این مطلب به خواص خرمالو پرداخته شده است:

    *پیشگیری از ابتلا به سرطان با خرمالو

    این میوه به عنوان یک منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها، به محدود کردن رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند. عدم محدود کردن رادیکال‌های آزاد می‌تواند به سلول‌ها آسیب برساند و باعث بروز سرطان شود. وجود ویتامین A، و همچنین شیبول و بتولینیک اسید، باعث تقویت خواص ضد سرطان این میوه است.

    *کنترل قند خون با خرمالو

    کسانی که از بیماری دیابت رنج می‌برند در اغلب مواقع ولع زیادی برای خوردن دارند. بیماران دیابتی برای مقابله با گرسنگی می‌توانند این میوه را که فیبر فراوانی دارد، بخورند. همچنین معروف است که خرمالو سطح قند خون را تنظیم می‌کند.

    *حفظ سلامت ریه‌ها، قلب و طحال با مصرف خرمالو

    خرمالو می‌تواند به شما در حفظ سلامت  ریه‌ها، قلب و طحال کمک کند.

    *تاثیر خرمالو روی سلامت قلب

    خرمالو توانایی این را دارد که میزان کلسترول بد (یا LDL، لیپوپروتئین کم‌چگالی) را در بدن ما پایین بیاورد و به این ترتیب از بروز خطر بیماری قلبی جلوگیری می‌کند. این میوه همچنین حاوی تانن است که تأثیر مثبتی روی سلامت قلب ما دارد.

    *تقویت قوه‌ی بینایی با مصرف خرمالو

    خرمالو مقادیر قابل‌توجهی ویتامین A دارد. و، این یک واقعیت ثابت شده است که ویتامین A قابلیت بهبود قوه‌ی بینایی را دارد.

    *تاثیر خرمالو برای از بین بردن خستگی و استرس

    آب خرمالو به دلیل پتاسیم فراوان و قندی که دارد، یک خوراکی انرژی‌زای طبیعی در نظر گرفته می‌شود. مصرف یک لیوان آب خرمالو می‌تواند برای انجام فعالیت‌های قدرتی‌ به ما فورا انرژی بدهد. این نوشیدنی، یک انتخاب خوب برای از بین بردن خستگی و استرس است.

    *برای کنترل فشار خون بالا خرمالو بخورید

    وجود سدیم بیش از اندازه در رژیم غذایی می‌تواند باعث بروز فشار خون بالا شود. خرمالو میزان بسیار کمی سدیم دارد. از این رو، می‌توان آن را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی کم سدیمِ متعادل برای کسانی که فشار خون بالا دارند، استفاده کرد.

    *درمان آسم و سرفه‌ی حاوی خلط با خرمالو

    دو تکه خرمالوی خشک را بردارید، کمی آب به آن اضافه کنید و آن را بخار بدهید تا بپزد. پس از آن‌که خرمالو پخت، آن را تبدیل به پوره کنید و یک یا دو قاشق غذاخوری عسل نیز به آن اضافه کنید. این روش می‌تواند یک درمان جایگزین برای حل کردن مشکل آسم و سرفه باشد.

    *جلوگیری از سرماخوردگی و آنفلونزا با مصرف خرمالو

    منبع مطلب : www.mojnews.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 4 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید