این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    خمیر کروسان

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    خمیر کروسان را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه خمیر کروسان حرفه ای با بافت اسفنجی مرحله به مرحله

    خمیر کروسان ؛ طرز تهیه خمیر کروسان ؛ طرز درست کردن خمیر کروسان به سبک فرانسوی ؛ نکات مهم و فوت و فن تهیه خمیر کروسان فرانسوی با بافت اسفنجی را در سلام دنیا بیاموزید.

    طرز تهیه خمیر کروسان حرفه ای با بافت اسفنجی مرحله به مرحله

    ساغر اکبری 1 سال پیش

    کروسان میان وعده و یا صبحانه محبوب در کل دنیا می باشد که معمولا با مواد میانی شکلاتی یا میوه ای سرو می شود. طرز تهیه خمیر کروسان خانگی به سبک حرفه ای را در آشپزخانه سلام دنیا ببینید.

    کروسان نوعی نان اسفنجی و بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. کروسان نان هلالی و بسیار تردی است که با مواد مختلفی چون شکلات یا انواع مارمالاد ها سرو می شود. در بخش آشپزی از سایت سلام دنیا قصد داریم تا طرز تهیه خمیر کروسان را به شما آموزش دهیم.

    مواد لازم برای خمیر کروسان خانگی فرانسوی مرحله به مرحله

    آرد سفید 1 و 2/3 پیمانه

    آب ولرم 1/4 پیمانه شیر 1/4 پیمانه کره 150 گرم شکر 2 قاشق غذا خوری

    نمک 1/4 قاشق چایخوری

    خمیر مایه 1 قاشق چای خوری

    دستور پخت خمیر کروسان خانگی فرانسوی مرحله به مرحله

    طرز تهیه خمیر کروسان حرفه ای مرحله به مرحله

    مرحله اول: ابتدا خمیر مایه را داخل ظرفی ریخته و با 1 قاشق غذا خوری شکر و آب ولرم مخلوط می کنیم و زمان می دهیم تا به عمل آید.

    مرحله دوم: آماده سازی خمیر

    حالا شکر، نمک، شیر و 50 گرم کره را داخل کاسه مناسبی ریخته و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس آرد و خمیر مایع آماده شده را بیفرایید و خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست فراهم شود.

    مرحله سوم: استراحت خمیر

    روی خمیر را بپوشانید و در دمای منزل 1 ساعت استراحت دهید.

    مرحله چهارم: استراحت مرحله دوم

    حالا خمیر را داخل نایلونی قرار داده و به مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید.

    مرحله پنجم: افزودن کره

    در این مرحله، خمیر آماده شده را روی میز آرد پاشی شده پهن کنید و باقی مانده کره را کاملا روی خمیر پهن کنید. حالا خمیر را تا زده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.

    مرحله ششم: دوباره باز کردن خمیر

    دوباره خمیر را با وردنه باز کنید و دوباره تا کنید، مواظب باشید کره از لایه ها بیرون نزند، دوباره داخل نایلون گذاشته و 30 دقیقه استراحت دهید.

    مرحله هفتم: استراحت پنجم

    خمیر را از داخل یخچال خارج کرده دوباره وردنه زده و تا کنید دوباره داخل نایلون گذاشته و حالا به مدت 24 ساعت داخل یخچال بگذارید.

    مرحله آخر: مرحله نهایی خمیر

    حالا خمیر بعد از گذشت این مراحل آماده پخت می باشد.

    نکات مهم و فوت و فن تهیه خمیر کروسان فرانسوی با بافت اسفنجی

    می توانید کره را روی یک نایلون پهن کنید و داخل فریزر بگذارید و بعد میان خمیر گذاشته و پهن کنید.

    کروسان می تواند به عنوان نان در وعده صبحانه و عصرانه به کار برده شود.

    قبل از پخت می توان داخل خمیر از کشمش، گردو، شکلات خرد شده و یا مار مالاد استفاده کنید.

    منبع مطلب : salamdonya.com

    طرز تهیه خمیر کروسان حرفه ای

    دستیار آشپزی شما

    طرز تهیه خمیر کروسان حرفه ای

    در این دستور تهیه تمام نکات مهم و جزئیات حرفه ای در مورد طرز تهیه خمیر کروسان کلاسیک فرانسوی به روش کاملا حرفه ای رو براتون آموزش میدم. البته که درست کردن این خمیر کروسان اصلا کار سریع و آسانی نیست و نیاز به حوصله و تلاش داره تا به مهارت کافی برسید.

    قبل از شروع ، توصیه می کنم طرز تهیه خمیر کروسان حرفه ای را با دقت بخوانید و برنامه ریزی کنید چون خمیر کروسان سه روز باید استراحت کنه تا آماده بشه تا به شما یک نان کروسان سبک و پف دار بده. اگر بار اول نتیجه خوبی نگرفتید (که کاملاً عادی هست!) ، باید بگم من هم دفعه اول نتوستم به کیفیتی که میخواستم برسم اما همانطور که می بینید ، من به تلاشم ادامه دادم و حالا به نتیجه آن افتخار می کنم. اما باید قبول کنیم که این یک روند دشوار است. شما واقعاً باید برای رسیدن به نتیجه مطلوب خوب ، بسیار با دقت مراحل را انجام بدین. پس از جیغ زدن بچه ها و همه حواس پرتی های دیگه خودتون رو خلاص کنید! موسیقی مخصوص پخت کروسان را پخش کنید و شروع کنید ...

    مشاهده بیشتر

    طرز تهیه کروسان پچ پچ

    مواد لازم

    مواد خمیر کروسان

    آرد سفید : 500 گرم آب : 140 گرم

    شیر کامل : 140 گرم ( می تونید شیر را مستقیما از یخچال بردارید)

    شکر : 55 گرم کره : 40 گرم مخمر : 11 گرم نمک : 12 گرم

    برای مرحله ورز دادن

    کره: 280 گرم

    مراحل آماده سازی

    مرحله 1

    باید از بعد از ظهر شروه به درست کردن خمیر بکنیم چون دمای اتاق تقریبا 20 درجه سانتیگراد هست و خنک تر هست. در یک کاسه بزرگ یا در کاسه خمیرزن ، 500 گرم آرد سفید ، 140 گرم آب ، 140 گرم شیر کامل (پرچرب) ، 55 گرم شکر ، 40 گرم کره ، 11 گرم مخمر و 12 گرم نمک بریزید.

    مرحله 2

    اگه از خمیرزن استفاده میکنید ابتدا با سرعت پایین مواد را مخلوط کنید و اگه خمیرزن ندارید اول مواد را با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشه و مثل این عکس چسبناک باشه.

    مرحله 3

    سرعت خمیرزن را روی متوسط بگذارید تا خمیر برای 5 دقیقه ورز داده بشه و یا روی میز کار کمی آرد بپاشید و با دست خمیر را برای 8 دقیقه ورز بدین تا بدست نچسبه.

    مرحله 4

    بهتره خمیر را با وردنه پهن کنید در یک بشقاب تو گود یا خورشت خوری بگذارید و روی آن را با سلفون بپوشانید و برای یک شب در یخچال بگذارید.

    مرحله 5

    بعد از یک شب خمیر شما باید حجیم بشه و زمانیکه حجیم شد به سراغ باقی مراحل میرویم.

    مرحله 6

    280 گرم کره سرد را از یخچال خارج کنید و کره را به ضخامت 1.5 سانتیمتر برش بزنید و تکه های کره را به شکل یک مربع 15 در 15 روی یک کاغذ روغنی بچینید.

    مرحله 7

    یک کاغذ روغنی روی کره بگذارید و با یک وردنه کره را به اندازه یک مربع 19 در 19 پهن کنید . حتما این کار را با وردنه انجام بدین تا کره مثل یک خمیر پهن بشود و تکه ای نباشد. کاغذ روغنی را بردارید و حدود 4 سانتیمتر از لبه های کره را برش بزنید ، تکه های کره را روی مربع پخش کنید و یک مربع صاف درست کنید و کاغذ را روی کره بگذارید و دوباره کره را با وردنه پهن کنید تا یک مربع 17 در 17 درست بشه ، کره را با کاغذ در یخچال بگذارید تا شل نشه.

    مرحله 8

    روی میز کار کمی آرد بپاشید دقت کنید بیش از حد از آرد استفاده نکنید چون خمیر سفت میشه و تنیجه نهایی خوب نمیشه. خمیر را با وردنه به شکل یک مربع 26 در 26 سانتیمتر با ضخامت یکسان پهن کنید.

    مرحله 9

    کره را از یخچال خارج کنید و به شکل لوزی در وسط مربع خمیر بگذارید و لبه های خمیر را روی کره تا کنید.

    مرحله 10

    دقت کنید لبه های خمیر باید کمی هم پوشانی داشته باشند با نوک انگشت به آرامی لبه های خمیر را فشار بدین تا بهم بچسبند و درزی وجود نداشته باشه.

    مرحله 11

    روی میز کمی آرد بپاشید و خمیر را به شکل یک مستطیل به ابعاد 20 در 60 سانتیمتر با وردنه پهن کنید . دقت کنید برای پهن کردن خمیر با وردنه هر بار که وردنه را تا انتهای خمیر می برید ، خمیر را 180 درجه بچرخوانید چون معمولا وقتی خمیر بزرگتر میشود در انتهای نورد ، وردنه از ما فاصله میگیرد و باعث میشه فشار بیشتری روی خمیر بیاریم پس حتما هربار که نورد میکنید خمیر را بچرخوانید تا ضخامت یکدستی داشته باشیم.

    مرحله 12

    در مورد ابعاد باید بگم ، حتما به این ابعاد دقت کنید چون در آخر کار به مشکل می خورید ، ضخامت و اندازه خیلی مهمه. در حین نورد خمیر سعی کنید خمیر را به شکل مستطیل نگه دارید و مرتب خمیر را صاف کنید.

    منبع مطلب : hamyarpaz.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 3 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید