این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    دستور پخت قطاب یزدی

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    دستور پخت قطاب یزدی را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه قطاب شیرینی خوشمزه و قدیمی یزدی

    شیرینی قطاب یک شیرینی اصیل و قدیمی ایرانی است که به شهر زیبای یزد بر می گردد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قطاب شیرینی

    طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی با خمیر هزار لایه

    طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه شیرینی ناپلئونی را همه دوست دارند و یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است این شیرینی خوشمزه را به …

    طرز تهیه شیرینی بمب ازمیر خوشمزه ترکیه ای

    طرز تهیه شیرینی بمب ازمیر این شیرینی خوشمزه با نام اصیل ایزمیر بومباسی در ترکیه شناخته شده است و از شیرینی های معروف …

    طرز تهیه شیرینی مربایی خوشمزه خانگی به روش قنادی

    طرز تهیه شیرینی مربایی یکی از شیرینی های خوشمزه عید نوروز شیرینی مشهدی یا مربایی است که می توانید در کنار شیرینی نخودچی، …

    طرز تهیه قطاب

    شیرینی قطاب یک شیرینی اصیل و قدیمی ایرانی است که به شهر زیبای یزد بر می گردد که بسیار ساده می توانید با مواد متنوعی در خانه درست کنید و لذت ببریید این شیرینی می تواند در کنار یک چای داغ وسیله پذیرایی فوق العاده ای برای یک مهمانی عصرانه باشد و در مهمانی های خاص با دستپخت ویژه خود یک شیرینی خانگی تدارک ببینید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قطاب شیرینی خوشمزه و قدیمی یزدی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

    طرز تهیه خاگینه مغزدار خوشمزه و فوری تبریزی

    خاگینه مغزدار یکی از صبحانه های خوشمزه تبریزی است که برای وعده صبحانه یا میان وعده قابل استفاده است.

    مواد لازم قطاب زرده تخم مرغ ۱ عدد

    ماست نصف لیوان(دسته دار فرانسوی)

    آرد حدود یک و نیم لیوان

    روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری

    بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری

    مغز گردو و بادام ۱۰۰ گرم

    پودر قند ۲ قاشق غذاخوری

    پودر هل ۱ قاشق چای خوری

    پودر دارچین نصف قاشق چای خوری

    گلاب ۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه قطاب

    مرحله اول

    برای درست کردن خمیر قطاب ماست و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم سپس بکینگ پودر و روغن را اضافه کرده، وقتی کاملا هم زدیم آرد الک شده را اضافه می افزاییم.

    مرحله دوم

    آرد را در دو تا سه مرحله به مایع شیرینی می افزاییم تا کاملا باز شود و گوله گوله نشود آردر را تا جایی اضافه می کنیم و ورز می دهیم که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم و به دست نچسبد.

    مرحله سوم

    روی خمیر قطاب را با یک دستمال تمیز می پوشانیم و در محیط آشپزخانه برای نیم ساعت استراحت می دهیم در این فاصله مغز گردو و بادام را با پودر قند، پودرهل و پودر دارچین داخل غذاساز می ریزیم.

    طرز تهیه شیرینی نخودچی مجلسی به روش قنادی

    شیرینی نخودچی یک شیرنی نقلی و خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالتا برای شهر قزوین می باشد که می توانید در مناسبت های خاص مثل عید نوروز بپزید.

    مرحله چهارم

    غذاساز را روشن کرده و همه مواد را با هم میکس و حسابی ریز کرده و یک قاشق غذاخوری گلاب افزوده و با مواد مخلوط می کنیم تا حسابی سفت شود اگر گلاب زیاد باشد باعث ترک شیرینی می شود.

    مرحله پنجم

    خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز می کنیم سپس با کاتر گرد قالب می زنیم این قالب های فلزی در شکل و سایز متفاوت در لوازم قنادی ها موجود است سپس از مغزیجات وسطش می گذاریم.

    مرحله ششم

    خمیر را می بندیم یعنی توی دست گرد می کنیم که مواد وسط خمیر بماند و اضافی خمیر را می گیریم و در روغن نسبتا داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود سپس از تابه خارج می کنیم .

    مرحله هفتم

    اجازه دهید از داغی بیافتد سپس در پودر قند بزنید و در ظرف سرو قرار دهید و با غنچه گل محمدی تزئین نمایید این شیرینی های خوشمزه را کنار یک نوشیدنی گرم میل کنید و لذت ببریید. نوش جان.

    طرز تهیه باقلوا خانگی خوشمزه مخصوص استانبول

    باقلوا یکی از شیرینی خوشمزه و معروف استانبول است که طعم خانگی آن بسیار ویژه خواهد بود.

    نکات شیرینی قطاب

    اگر قالب در دسترس ندارید یک تکه خمیر بردارید و در دست باز کنید مواد میانی قطاب را بگذارید و در دست گرد کنید، از گلاب به اندازه گفته شده استفاده کنید این خمیر باید سفت باشد و گلاب زیادی باعث ترک خوردن شیرینی قطاب می شود. حتما اجازه دهید شیرینی شما ولرم شود سپس در خاک قند بزنید.

     کالری شیرینی قطاب

    شیرینی قطاب شیرینی محلی یزد و کرمان است که عطر و طعم دلپذیری دارد اما این شیرینی خوشمزه بسیار پر کالری می باشد در هر قطاب حدود ۱۲۰ کالری انرژی وجود دارد پس در خوردن آن دقت کنید تا دچار اضافه وزن نشوید.

    طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی با خمیر هزار لایه

    شیرینی ناپلئونی را همه دوست دارند و یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است این شیرینی خوشمزه را به راحتی می توانید در منزل درست کنید.

    آخرین بروز رسانی در : جمعه 31 تیر 1401

    منبع : ashpazi.foodspy

    مطالب جدید

    طرح ناخن با کلاس + مدل ناخن ساده و شیک دخترانه

    طرز تهیه فرنی نارگیلی خوشمزه و مقوی برای افطار

    طرز تهیه خورش شیرین قورمه خوشمزه و مجلسی گیلانی

    طراحی ناخن شفاف و جذاب برای الهام بخشیدن به مانیکور بعدی شما

    ایده شگفت انگیز برای رنگ موی فندقی با ریشه های تیره

    طرز تهیه نان رمضان تبریزی خوشمزه برای سفره های افطار

    آبرسانی پوست خانگی + نکاتی برای مرطوب نگه داشتن پوست

    15 ایده تخت خواب مخفی که می توانید در خانه خود بسازید

    ایده برای اتاق خواب مستر شیک و بزرگ + اتاق خواب مستر چیست

    طراحی ناخن سفید مشکی جدید + طرح ناخن مشکی خفن

    منبع مطلب : mochmag.ir

    طرز تهیه قطاب یزدی خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله

    طرز تهیه قطاب یزدی خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله قطاب یزدی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و محلی ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست

    طرز تهیه قرابیه سیب خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

    طرز تهیه قرابیه سیب قرابیه سیب یکی از انواع شیرینی های سنتی و بسیار خوشمزه کشور ترکیه است که با مواد متنوعی درست …

    طرز تهیه کیک شکلاتی روسی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

    طرز تهیه کیک شکلاتی روسی کیک شکلاتی روسی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی …

    طرز تهیه نان فلفلی خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله

    طرز تهیه نان فلفلی نان فلفلی یکی از انواع نان‌های فانتزی و حجیم شده است که با یک سس خوشمزه و تند آماده …

    طرز تهیه قطاب یزدی

    قطاب یزدی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و محلی ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قطاب یزدی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

    طرز تهیه قطاب قدیمی و ساده به صورت مرحله به مرحله

    قطاب یکی زا انواع شیرینی های بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که سوغاتی شهرهایی مثل یزد و کرمان نیز می باشد

    مواد لازم قطاب یزدی زرده تخم مرغ ۲ عدد ماست ½ پیمانه شکر ۱ قاشق غذاخوری

    پودر دارچین ¼ قاشق چایخوری

    بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری

    مخلوط روغن جامد و کره ⅓ پیمانه

    آرد ۲٫۵ پیمانه مواد لازم درون قطاب پودر گردو ½ پیمانه پودر قند ½ پیمانه

    پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری

    پودر هل ۱ قاشق چایخوری

    گلاب به مقدار کافی

    طرز تهیه قطاب یزدی

    مرحله اول

    برای تهیه قطاب یزدی خوشمزه در ابتدای کار خمیر قطاب را آماده می کنیم، برای این منظور زرده های تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن هم می زنیم تا از لختگی خارج شوند، سپس ماست را به کاسه می افزاییم.

    مرحله دوم

    در ادامه به همزدن ادامه می دهیم تا بافت ماست یکدست و یکنواخت شود، سپس شکر را به همراه پودر دارچین، کره، روغن جامد و بیکینگ پودر به کاسه می افزاییم. حالا به هم زدن ادامه می دهیم تا بافت مایه یکدست شود.

    مرحله سوم

    در این مرحله آرد را الک کرده و کم کم به کاسه اضافه می کنیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود. توجه داشته باشید که بسته به نوع آبخور آرد ممکن است به آرد کمتر یا بیشتری نیاز داشته باشید.

    طرز تهیه قطاب در فر خوشمزه به روش ساده مرحله به مرحله

    قطاب در فر یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی کشورمان است که اصالت آن متعلق به…

    مرحله چهارم

    حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند. در ادامه به سراغ درست کردن مواد میانی می رویم، برای این منظور پودر گردو را به همراه پودر قند درون کاسه می ریزیم.

    مرحله پنجم

    حالا پودر دارچین را به همراه پودر هل به کاسه اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه گلاب را کم کم به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد میانی حالت خمیری پیدا کند.

    مرحله ششم

    پس از اتمام استراحت خمیر روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را به ضخامت نیم سانتی متر با وردنه باز می کنیم، سپس با کاتر به قطر ۵ سانتی متر قالب می زنیم. حالا از مواد مغزی به اندازه یک فندق جدا می کنیم.

    مرحله هفتم

    در ادامه مواد مغزی را در مرکز خمیرها گذاشته و خمیرها را به خوبی جمع می کنیم. توجه داشته باشید خمیرها را به خوبی جمع کنید، در غیر اینصورت مواد مغزی هنگام سرخ کردن قطاب ها از آنها خارج می شوند.

    مرحله هشتم

    حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و به اندازه ای که قطاب ها درون آن شناور بمانند روغن مایع اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه قطاب ها را درون روغن انداخته و کاملا سرخ می کنیم.

    مرحله نهم

    زمانی که قطاب ها طلایی و خوشرنگ شدند، آنها را از روغن جدا کرده و روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان کشیده شود و پس از خنک شدن درون پودر قند می غلطانیم و با پودر پسته تزیین می کنیم. نوش جان.

    آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 22 آذر 1401

    منبع :garsi.patisserie

    مطالب جدید

    طرز تهیه خوراک نخود فرنگی خوشمزه مرحله به مرحله

    طرز تهیه محلبی شکلاتی خوشمزه ترکیه ای مرحله به مرحله

    طرز تهیه بیسکاتی خوشمزه ایتالیایی مرحله به مرحله

    طرز تهیه جیب تاجر خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

    طرز تهیه شکر پاره گردویی به روش مجلسی مرحله به مرحله

    منبع مطلب : noktechi.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 14 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید