این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    ذرت مکزیکی با کالباس

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    ذرت مکزیکی با کالباس را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر پیتزا به روش خیابانی

    طرز تهیه ذرت مکزیکی ، ذرت مکزیکی نوعی میان وعده یا عصرانه بسیار محبوب در سراسر جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش

    طرز تهیه سوپ بلدرچین خوشمزه و بسیار مقوی برای تقویت بیماران

    طرز تهیه سوپ بلدرچین سوپ بلدرچین از سوپ هایی محسوب می شود که معمولا برای تقویت بیماران تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ بلدرچین …

    طرز تهیه رشته تپک خوشمزه و ساده به روش بوشهری

    طرز تهیه رشته تپک رشته تپک یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

    طرز تهیه سالاد کلم و فلفل دلمه ای با سس مخصوص رستورانی

    طرز تهیه سالاد کلم و فلفل دلمه ای سالادها با توجه به وجود سبزیجات مختلف، تنوع زیادی دارند. بعضی سالاد ها را می توان به عنوان یک وعده غذای سبک و کامل …

    طرز تهیه ذرت مکزیکی

    ذرت مکزیکی نوعی میان وعده یا عصرانه بسیار محبوب در سراسر جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد ، البته ذرت مکزیکی که در مکزیک تهیه می شود با ذرت مکزیکی که در ایران تهیه می شود بسیار متفاوت است. در تهیه ذرت مکزیکی در کشورمان از مواد متنوعی مثل انواع ژامبون و کالباس، قارچ و سبزیجات معطر استفاده می شود که باعث می شود طعم این میان وعده خوشمزه تر شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ذرت مکزیکی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    ذرت کنسروی ۱ قوطی قارچ ۱۰۰ گرم

    سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری

    پنیر پیتزا ۲ قاشق غذاخوری

    کره ۲ قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

    آویشن و آبلیمو به اندازه کافی

    دستور پخت ذرت مکزیکی

    مرحله اول

    برای تهیه ذرت مکزیکی به روش بازاری ابتدا دانه های ذرت را از آب درون کنسرو خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم. پس از اینکه کره ذوب شد ذرت را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا ذرت نرم شود.

    مرحله دوم

    در ادامه قارچ ها را پس از شستشو به صورت نگینی یا حلقه ای خرد می کنیم سپس به قابلمه حاوی ذرت اضافه می کنیم. تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب قارچ ها خارج شود سپس کمی آبلیمو اضافه می کنیم. آبلیمو باعث می شود رنگ قارچ ها تیره نشود.

    مرحله سوم

    در این مرحله حرارت زیر قابلمه را ملایم تر می کنیم و ۵ دقیقه درب قابلمه را می گذاریم تا قارچ ها نرم شوند. پس از گذشت ۵ دقیقه مجداد قارچ و ذرت را تفت می دهیم تا جایی که آبی که قارچ ها انداخته اند به طور کامل تبخیر شود.

    مرحله چهارم

    پس از اینکه آب موجود در قابلمه تبخیر شد سس مایونز را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و آویشن اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه پنیر پیتزا را نیز اضافه کرده و مجددا مواد را مخلوط می کنیم.

    مرحله پنجم

    پس از اضافه کردن پنیر پیتزا درب قابلمه را قرار می دهیم و حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود. پس از گذشت ۲ دقیقه درب قابلمه را برداشته و ذرت مکزیکی را در ظرف مورد نظرمان سرو می کنیم.

    نکات طرز تهیه ذرت مکزیکی

    ذرت مکزیکی با کالباس

    نتیجه ترکیب کالباس با ذرت طعم بسیار خوبی می سازد و به همین دلیل بیشتر دکه های فروش ذرت مکزیکی به ذرت خود کالباس یا ژامبون نیز اضافه می کنند. بسته به ذائقه خود می توانید از انواع کالباس با طعم های مورد سلیقه خود استفاده کنید.

    اگر شما هم مایلید به ذرت مکزیکی خود کالباس اضافه کنید می توانید برای مقدار مواد دستور بالا حدود ۱۰۰ گرم کالباس را به صورت نگینی ریز خرد کنید و پس از اینکه آب قارچ تبخیر شد به قابلمه اضافه کنید. کالباس را حدود ۲ دقیقه در کره تفت دهید سپس باقی مراحل را مانند دستور ادامه دهید.

    ادویه های ذرت مکزیکی

    همانطور که می دانید غذاهای مکزیکی به تندی معروف هستند و به همین دلیل اصلی ترین ادویه های ذرت مکزیکی فلفل سیاه و فلفل قرمز هستند. البته یکی از مهم ترین ادویه هایی که باعث خوشمزه تر شدن ذرت مکزیکی می شود آویشن است. در کشور مکزیک برای طعم دهی به ذرت مکزیکی از پودر پیاز خشک شده و نوعی چای مکزیکی نیز استفاده می شود.

    استفاده از ذرت آبپز

    در صورتی که در منزل ذرت خام دارید و نمی خواهید از کنسرو ذرت استفاده کنید ، ذرت ها را به همراه مقداری آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید ، سپس روی حرارت زیاد قرار دهید و پس از اینکه آب داخل قابلمه به جوش امد حرارت را کم کنید تا ذرت ها به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم بپزند. برای بهتر شدن طعم ذرت ها بهتر است مقداری نمک نیز در آب در حال جوش بریزید.

    ذرت مکزیکی با بلال

    همانطور که می دانید ذرت مکزیکی اصل در کشور مکزیک با بلال کامل درست می شود به صورت که بالا را آبپز می کنند سپس با ترکیب کره و انواع ادویه های تند مثل فلفل قرمز سسی مخصوص تهیه می کنند و روی بلال می زنند. ذرت مکزیکی در کشور مکزیک پنیر ندارد.

    ذرت مکزیکی بدون کالباس و قارچ

    در صورتی که تمایل دارید ذرت مکزیکی را به صورت کاملا ساده و بدون موادی مانند قارچ و کالباس تهیه کنید، کافیست که این مواد را از لیست مواد لازم حذف کنید. روش تهیه ذرت مکزیکی تفاوتی ندارد و می توانید مراحل را مانند دستور بالا انجام دهید.

    آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 23 آبان 1401

    منبع :cafe.ashkann - 2ftmh.ghffri1

    مطالب مرتبط

    منبع مطلب : chishi.ir

    طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و کالباس و سس مکزیک

    اگه از کنسرو ذرت استفاده می‌کنید حتما بزارید ۲۰دقیقه بجوشه و اگر از ذرت فریز شده فله‌ای استفاده می‌کنید بزارید ۲۰ دقیقه بخارپز بشه تا بافت نرم و مناسب ذرت

    امیرحسین در آموزش آشپزی, پیشنهاد سردبیر, فست فودها

    می 15, 2022 0 دیدگاه

    طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و کالباس و سس مکزیک

    آنچه در اینجا می‌خوانید: بستن

    1) طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و کالباس

    2) نکات تهیه ذرت مکزیکی بازاری

    3) ذرت مکزیکی اصل مکزیک

    آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی با سس فرانسوی و همچنین دستور پخت ذرت اصل مکزیک در منزل با ادویه های بازاری و کالباس و قارچ فراوان.

    در این سری از مطالب آموزش فست فود گیلان فود رفتیم سراغ یکی از معروف ترین غذاهای خیابانی کشور مکزیکی که از اوایل دهه هشتاد وارد ایران شده که شما با این آموزش می‌توانید در خانه آن را تهیه کنید.

    این هارو هم ببین:

    طرز تهیه ساندویچ کثیف دهه شصتی

    طرز تهیه فیله استریپس پولکی

    طرز تهیه اسنک کلاب بدون ساندویچ ساز

    طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و کالباس

    ذرت پخته شده دو لیوان

    پنیر پیتزا نصف لیوان تا یک لیوان

    قارچ متوسط ۵ یا ۶ عدد

    کالباس یا ژامبون ۳۰۰گرم

    نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز

    پاپریکا و آویشن(واجبه)

    سس مایونز دو قاشق غذاخوری

    آبلیمو یک قاشق غذاخوری

    اگه از کنسرو ذرت استفاده می‌کنید حتما بزارید ۲۰دقیقه بجوشه و اگر از ذرت فریز شده فله‌ای استفاده می‌کنید بزارید ۲۰ دقیقه بخارپز بشه تا بافت نرم و مناسب ذرت مکزیکی پیدا کنه.

    قارچ‌ها و کالباس ها را به اندازه دلخواه خرد می‌کنیم بعد با یک قاشق غذاخوری روغن تفت می‌دهیم و سپس یک قاشق آبلیمو اضافه می‌کنیم تا سیاه نشن.

    ذرت را اضافه کرده و با ادویه‌ها مخلوط می‌کنیم. میزان پنیر پیتزا هم بستگی به ذائقه شما داره.

    پنیرم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم، بعد از ۵دقیقه شعله را خاموش کرده و سس مایونز را با مواد حسابی مخلوط کرده و در ظرف سرو می‌ریزیم و نوش جان می‌کنید.

    نکات تهیه ذرت مکزیکی بازاری

    ذرت کنسروی یا قوطی اصلا بصرفه نیست و اگر براتون هزینه اهمیت داره حتما از پروتئینی بخواید که بهتون ذرت فله ای بده.

    چند مدل ذرت در بازار وجود داره که از لحاظ کیفیت و طعم باهم متفاوت هستند. بهترینش ذرت تایلندی هست که ظاهر خوش رنگ و بافت یکدستی داره و در کنسروی ها معمولا ازین نوع ذرت استفاده میشه و شماهم بهتره این مدل رو فله ای بخرید.(ذرت ایرانی و چینی هم داریم که درجه های بعدی محسوب میشن)

    زمان اضافه کردن پنیر به مواد حواستون باشه که ترکیبات استفاده شده خشک نباشن چون رطوبت موجود در این غذا باعث میشه تا پنیر بیشتر کش بیاد.

    حتما از پنیر پیتزا فله ای استفاده کنید و اگر می‌خواید طعم و حس بهتری دریافت کنید یکی دو ورق پنیر گُودا داخلش قاطی کنید.

    ادویه اصلی ذرت مکزیکی در مدل بازاری آویشن و فلفل قرمز هستش که باید استفاده کنید. پاپریکا و پودرسیر هم استفاده میشه.

    میتونید به جای مایونز از سس فرانسوی یا سس هزارجزیره هم استفاده کنید. سس هزارجزیره خیلی طعم بهتری رو در پایان بهتون تحویل میده. سس فرانسه باعث شیرینی ذرت مکزیکی میشه که خیلی باب طبع ما ایرانیا نیست.

    اگر برای تعداد بالا یا مهمونی میخواید ذرت مکزیکی تهیه کنید باید بدونید که به ازای هر نفر بین ۹۰ تا ۱۳۰ گرم ذرت نیاز دارید.

    همچنین براتون باصرفه تره که از سس مایونز دبه‌ای ۲ یا ۳ کیلویی که پروتئینی‌ها می‌فروشند استفاده کنید.(چون پول همون سس های ۹۰۰گرمی رو میدید اما وزن بیشتر سس گیرتون میاد که میتونید تو سالاد هم استفاده کنید و براتون می‌مونه)

    بهترین نوع ژامبون که طعم ویژه ای میتونه به ذرت مکزیکی بده استفاده از ژامبون کِرات (ازین مثلثی ، گوشت و قارچ) هستش. ولی در ذرت مکزیکی بازاری از کالباس خشک استفاده می‌کنند.

    اگر مهمونی دارید یا برای تعداد بالا می‌خواید ذرت مکزیکی تهیه کنید براتون خیلی باصرفه است که از کالباس خانواده بسته بندی شده استفاده کنید که وزن هرکدوم بین ۴۰۰گرم تا نیم کیلو هستش.

    این کالباس ها تقریباً ۳۰ درصد ارزون تر از مدل ورقه ای براتون می‌اُفته و از لحاظ هزینه شمارو جلو میندازه.

    در ویدیو پایین می‌تونید با جزئیات بیشتر ببینید که ذرت مکزیکی بازاری به چه شکلی درست میشه.

    ذرت مکزیکی اصل مکزیک

    پیش از آموزش ذرت مکزیکی به روش بازاری ایران ، بزارید یه ویدیو از آموزش اصل مکزیک این غذا براتون بزارم تا ببینید اونها در اصل چجوری درست میکنند.

    دریافت ویدئو

    امتیاز دهی کاربران

    3.5 (10 رای)

    نوشته شده توسط

    امیرحسین

    از آشپزخانه شمال کشور می‌نویسم!

    یه گیلانی که طبق عادت گذشتگانش میخواد از آموزش آشپزی و نکات غذاها بنویسه.

    برچسب‌ها

    ذرت در رژیم جنرال موتورزطرز تهیه سس مایونز با آرد ذرتفست فود

    دیدگاه‌

    نظر بدهید

    طرز تهیه سس مرغ زعفرانی به روش رستورانی

    طرز تهیه کاکا شکم پر ماسوله با دستور اختصاصی

    برای پخت کیک در توستر باید کدام المنت را روشن کنیم؟

    طرز تهیه رشته پلو به روش رزا منتظمی

    نذری چی بدم + ۳۸ غذا برای محرم و صفر و فاطمیه و رمضان

    منبع مطلب : www.gilan-food.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 6 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید