رشته گردشگری در دبیرستان
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
رشته گردشگری در دبیرستان را از این سایت دریافت کنید.
معرفی رشته گردشگری از دبیرستان تا دکتری
رشته گردشگری از سال ۱۳۷۴ در دانشگاههای ایران ارائه میشود و علاقهمندان میتوانند علاوه بر هنرستان در ۴ مقطع کاردانی تا دکتری در رشته گردشگری تحصیل کنند.
معرفی رشته گردشگری از دبیرستان تا دکتری | لیست دانشگاه ها
رقیه عینلو مدیریت و رشد فردی 11 خرداد 1401
رسانه قطبنما: تحصیل در رشته گردشگری این روزها یکی از محبوبترین راهها برای ادامه تحصیل و فعالیت در صنعت جذاب و پولساز سفر و گردشگری است.
گزارش شورای جهانی سفر و گردشگری (WTTC) نشان میدهد تا قبل از همهگیری کرونا، سفر و گردشگری ۱۰.۳ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را تشکیل داده و بیش از ۳۰۰ میلیون شغل ایجاد کرده بود.
همین آمار و ارقام جذاب و دورنمای روشن صنعت گردشگری سبب شده بسیاری از علاقهمندان به سفر و گردشگری برای اینکه بتوانند به این صنعت وارد شوند و به کارآفرینی در گردشگری بپردازند، بهدنبال تحصیل در رشته گردشگری باشند.
اما سوال اینجا است که رشته گردشگری برای چه افرادی مناسب است؟ از چه مقطعی میتوان در رشته گردشگری تحصیل کرد؟ کدام دانشگاهها رشته گردشگری را ارائه میدهند؟ رشته گردشگری چه گرایشهایی دارد؟
آنچه در این مقاله میخوانید:رشته گردشگری چیست؟رشته گردشگری در دبیرستانرشته گردشگری در دانشگاهرشته گردشگری بدون کنکوررشته گردشگری با کنکوررشته گردشگری در کاردانیرشته گردشگری در کارشناسیرشته گردشگری در کارشناسی ارشد رشته گردشگری در دکتریمشاغل رشته گردشگریرشته گردشگری چیست؟
صنعت چند میلیارد دلاری گردشگری یکی از صنایع خدماتی است که به ۵ زیر شاخه اصلی رویداد، اقامت، حملونقل، تفریح و سرگرمی، گردشگری غذا و نوشیدنی تقسیم میشود.
هر یک از بخشها نیز خود به چندین زیرشاخه دیگر تقسیم میشوند که نشان میدهد صنعت گردشگری صنعتی بسیار گسترده و متنوع است و میتواند فرصتهای شغلی متنوعی را به وجود آورد.
این صنعت بر اصل ارتباط با جوامع، فرهنگها، اقوام و آدابورسوم مختلف استوار است؛ به همین دلیل، رشته گردشگری، رشتهای پویا و بین رشتهای است که با تاریخ، جغرافی، اقتصاد، مردمشناسی و جامعهشناسی رابطه نزدیکی دارد. رشته گردشگری، که پیش از این مدیریت جهانگردی هم نامیده میشد، در ایران نخستین بار در سال ۱۳۷۴ در دانشگاه علامه طباطبایی تهران ارائه شد.
نکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که برای تحصیل در رشته گردشگری نیازی ندارید تا مقطع کاردانی یا کارشناسی صبر کنید و میتوانید از مقاطع پایینتر وارد بازار کار شوید.
رشته گردشگری در دبیرستان
@=img=@#=img=#
اگر هنوز رشته تحصیلی خود در دبیرستان را انتخاب نکردهاید اما به صنعت سفر و گردشگری علاقهمندید، میتوانید از همان ابتدا رشته گردشگری در کاردانش یا رشته گردشگری در هنرستان را برای ادامه تحصیل و اخذ دیپلم انتخاب کنید.
رشته راهنمای گردشگری در کاردانش شامل ۴۵ واحد فنی و ۲۴۰ ساعت کارورزی است. در صورتی هم که رشته گردشگری در هنرستان را انتخاب کنید، میتوانید با گذراندن ۳۸ واحد مهارتی و ۶۱ واحد عمومی، دیپلم گردشگری دریافت کنید.
دروس تخصصی رشته گردشگری در هنرستان و کاردانش عبارتند از:
راهنمای عمومی گردشگریراهنمای موزهراهنمای گردشگری محلیراهنمای گردشگری فرهنگیاکوتوریسم و راهنمای گردشگری سلامت.پس از گذراندن رشته گردشگری در هنرستان، هنرجوهای گردشگری که به ادامه تحصیل علاقهمندند میتوانند در مقاطع کاردانی و کارشناسی در دانشگاههای دولتی، فنی و حرفهای، علمی و کاربردی و دانشگاه آزاد به تحصیل خود ادامه دهند.
اما ورود به رشته گردشگری در دانشگاه تنها مختص هنرجوهای هنرستان و کاردانش نیست و اگر در سایر رشتههای دبیرستانی تحصیل کردهاید و دوست دارید در رشته گردشگری و رشتههای مربوط به آن تحصیلات آکادمیک داشته باشید، مانعی بر سر راه شما قرار ندارد و میتوانید در دانشگاه در رشته گردشگری ادامه تحصیل دهید.
رشته گردشگری در دانشگاه
امروزه دانشگاههای متعددی در مقاطع مختلف از کاردانی گرفته تا دکتری، در رشته گردشگری اقدام به جذب دانشجو میکنند. علاقهمندان به این رشته میتوانند هم بدون آزمون و هم از طریق آزمون سراسری در مقاطع مختلف رشته گردشگری ادامه تحصیل دهند.
دانشکده گردشگری دانشگاه تهران نیز از اسفند ۱۴۰۰ کار خود را آغاز کرده و قرار است از مهر ۱۴۰۱ برای نخستینبار دانشجو بپذیرد. پذیرش دانشجو در دانشکده گردشگری دانشگاه تهران در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری از طریق کنکور سراسری و استعداد درخشان خواهد بود.رشته گردشگری بدون کنکور
اگر دوست دارید در رشته گردشگری تحصیل کنید اما نتوانستهاید در کنکور ثبتنام کنید یا در این آزمون پذیرفته نشدهاید، میتوانید با سوابق تحصیلی خود، تحصیل در رشته گردشگری بدون کنکور را در مقاطع کاردانی و کارشناسی انتخاب کنید.
دانشگاههای علمی کاربردی تهران، دانشگاه علمی کاربردی اصفهان سیتی سنتر، مازندران، خراسان رضوی، قزوین، یزد، هرمزگان، فارس، سیستان و بلوچستان و مجتمع آموزش عالی بم رشته کاردانی گردشگری را بدون کنکور ارائه میدهند.
دانشگاههای زیر نیز در مقطع کارشناسی صرفا بر اساس سوابق تحصیلی و بدون کنکور اقدام به جذب دانشجو میکنند:
مجتمع آموزش عالی بم
موسسه غیرانتفاعی هشت بهشت اصفهان
دانشگاه علمی کاربردی اصفهان سیتی سنتر
موسسه غیرانتفاعی باختر
دانشگاه علم و فرهنگ تهران غیرانتفاعی
غیرانتفاعی بینالود مشهد
غیرانتفاعی تابران مشهد
هتلداری و گردشگری
هتلداری و گردشگری
هتلداری و گردشگری
هتلداری و گردشگری دانلود استاندار های آموزشی گردشگری دانلود استاندارد آموزشی هتلداری
دانلود استاندار های آموزشی گردشگری دانلود استاندارد آموزشی هتلداریراننده وسايل نقليه گردشگريراهنمای تخصصی فرهنگیراهنمای دفاتر اطلاع رسانی گردشگریراهنماي طبيعت گردي(اكوتوريسم)راهنمای طبیعت گردی (اکوتوریسم) (1390)راهنمای عمومی گردشگریراهنماي گردشگري مناطق روستايي و كوهستانيراهنمای محلیراهنماي موزهراهنمای موزه (1390)سرپرست خدمات رفاهي قطارسرپرست فروش بليط پروازهاي داخلي و خارجيکارمند بازاریابی و فروش در آژانس های جهانگردیكارمند متوسط فروش خدمات مسافرتي كارمند مقدماتي فروش خدمات مسافرتي مدير اردومدير تورمدير دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگرديمدير فني فروش بليط پروازهاي داخلي و خارجيمهماندار قطاراتاقدار هتلانبار دار هتلسر آشپز كل آشپزخانه و قنادي هاي هتلسر ميزبان رستورانسر ميزبان روم سرويسسرپرست رستورانﺻﻧدوق دار ھﺗلكمك ميزبان رستورانﮐﺎرﻣﻧد اطﻼﻋﺎت ھﺗلﮐﺎرﻣﻧد ﭘذﯾﺮش ھﺗلﮐﺎرﻣﻧد راھﻧﻣﺎﯾﯽ ﻣﯾﮫﻣﺎن و ﭼﻣداﻧﺑﺮﮐﺎرﻣﻧد رزواﺳﯾون ھﺗلﮐﺎرﻣﻧد رواﺑط ﻋﻣوﻣﯽ ھﺗلﮐﺎرﻣﻧد ﻓﺮوش و ﺑﺎزارﯾﺎﺑﯽ ھﺗلﻣﺗﺻدی اﻟﺑﺳﻪ در ھﺗلمتصدی خدمات مجالسمتصدی طبقات در هتلمتصدی لباسشویی در هتلﻣدﯾﺮ ﺧﺎﻧﻪ داری ھﺗلﻣدﯾﺮ ﻏذا و ﻧوﺷﺎﺑﻪ ھﺗلﻣدﯾﺮ ھﺗلمعاون خانه داری هتلميزآراي هتلميزبان رستوراننظافتچي هتل+ نوشته شده در چهارشنبه ششم آذر ۱۳۹۲ ساعت 9:30 توسط جمالی | نظر بدهيد
آشنایی با رشته گردشگری در مقطع هنرستان
رشته گردشگری به عنوان یک رشته تحصیلی جدید از سال 1388در هنرستانفرش مشهد راهاندازی شده است.
و باتوجه به اینکه شهرستان طرقبه شاندیز منطقه توریستی به شمار می اید امکان اشتغال به کار این دانش آموزان نسبت به سایرین بیشتر است.
قابل توجه است که برخی ازفارغ التحصیلان این رشته هم اکنون مشغول ادامه تحصیل دردانشگاه علمی کاربردی مشهد هستند.
مطلوبیتهای رشته گردشگزی1- تحصیل در محیطی گرم ، با نشاط و دوستانه2- استفاده از مدرن ترین تجهیزات کمک آموزشی
3- شرکت در اردوهای مفرح آموزشی ( تورهای طبیعت گردی ، تاریخی ، فرهنگی ، جامع شناسی و ...)
4- امکان راه یابی به دانشگاه با توجه به معدل در چهار رشته : هتلداری ، مهمانداری هواپیما ، تشریفات ، خدمات گردشگری
5- امکان شغلی بالا از طریق کار در آژانس های خدمات مسافرتی
6- امکان خود اشتغالی بعد از گرفتن لیسانس گردشگری از طریق تاسیس دفاتر خدمات مسافرتی
7- امکان اشتغال در زمینه های مرتبط با صنعت گردشگری ( میلیونها فرصت شغلی در دنیا مرتبط با صنعت گردشگری وجود دارد )
8- امکان ادامه تحصیل در دانشگاههای ایران و جهان
فهرست واحدهاي تخصصي رشته گردشگری براي اخذ ديپلمراهنمای عمومی گردشگریراهنماي عمومي گردشگري کسي است ضمن آشنايي با مفاهيم کلي راهنمايي سفر هاي داخلي و خارجي، شناخت کافي از صنعت سفر و گردشگري ،زبان تخصصي سفر و گردشگري، آداب و رسوم و قوميتهاي مختلف کشور،روحيات ملل،ويژگيهاي تاريخي و جغرافيايي و معماري ايران،سخنوري و فن بيان، الگو هاي رفتاري بين المللي، نحوه بکارگيري فن آوري اطلاعات،کاربرد قوانين و مقررات مرتبط با صنعت گردشگري،مذاهب گوناگون و کمکهاي اوليه بهداشت سفر داشته باشد.
راهنمای محلیراهنماي محلي کسي است که توانايي شناخت ويژگي هاي تاريخي، فرهنگي، طبيعي، گونه هاي زيستي و اقليم و صنايع دستي محلي و الگو هاي رفتاري و آداب معاشرت را داشته باشدو با زبان بين المللي آشنايي داشته باشد.
راهنمای طبیعت گردی
راهنماي طبيعت گردي کسي است که شناخت کامل از اکوسيستم، اکوتورسيم، مجموعه قوانين و مقررات محيط زيست، نحوه استقرار و زندگي در طبيعت، حيات وحش،زمين شناسي، اقليم شناسي و هوا شناسي، انواع گونه هاي گياهي ايران، روحيات اقوام ايران و ساير ملل، عکاسي و فيلمبرداري در طبيعت، سخنوري و فن بيان، ورزش هاي مرتبط با گردشگري، فنون راهنمايي، مناطق حفاظت شده و زبان تخصصي داشته باشد.
راهنمای موزهراهنماي موزه شغلي است که ضمن آشنايي با مفاهيم کلي راهنمايي سفرهاي داخلي و خارجي، شناخت کافي از صنعت سفر و گردشگري، زبان تخصصي سفر و گردشگري، آداب و رسوم
و قوميتهاي مختلف کشو، روحيات ملل، ويژگيهاي تاريخي و جغرافيايي و معماري ايران، سخنوري و فن بيان،الگوهاي رفتاري بين المللي، نحوه بکارگيري فنآوري اطلاعات، کاربرد قوانين و مقررات مرتبط با صنعت گردشگري و مذاهب گوناگون را بداند.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟