رمز پیش فرض کارت هدیه بانک ملی
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
رمز پیش فرض کارت هدیه بانک ملی را از این سایت دریافت کنید.
رمز کارت هدیه خود را نمیدانید؟ / این مطلب را بخوانید
اقتصادآنلاین نوشت:خیلی از اوقات بهترین هدیه در مناسبت های مختلف میتواند پول نقد باشد. بعضی افراد پول نقد را در قالب کارتهای هدیه به دیگران هدیه میدهند.
۲۶ نفر
۱۵ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۰
رمز کارت هدیه خود را نمیدانید؟ / این مطلب را بخوانید
اقتصادآنلاین نوشت:خیلی از اوقات بهترین هدیه در مناسبت های مختلف میتواند پول نقد باشد. بعضی افراد پول نقد را در قالب کارتهای هدیه به دیگران هدیه میدهند.
اگر کارت هدیه دریافت کرده باشید، میبینید که گاهی رمز کارت به همراه آن است؛ اما گاهی نیز اتفاق میفتد که کارت رمزی ندارد؛ چه طور باید متوجه شویم که رمز کارت چیست؟
به طور کلی دارنده کارت های هدیه میتواند از همه خدمات دستگاه های ATM به جز واریز وجه استفاده کند. و قابلیت شارژ پول مجدد ندارد.
این نوع کارتها قابلیت پرداخت کلیه قبوض توسط دستگاه های خودپرداز،پایانه های فروش ،تلفن ثابت و وب سایتهای کلیه بانکها و... را دارا میباشند.
با استفاده از کارتهای هدیه میتوان صورت حساب ۱۰ گردش آخر حساب از کارتخوان شعبه ای و خودپرداز بانک را دریافت کرد.
امکان خرید شارژ از دستگاه های خودپرداز ، پایانه های فروش و وب سایت کلیه بانکها و وب سایت های دارای درگاه خرید شارژ وجود دارد.
امکان برداشت وجه از دستگاه ها ی خودپرداز به صورت پول نقد از کارتهای هدیه وجود دارد.
تغییر رمزاینترنتی توسط دستگاه خودپرداز بانک مورد نظر معمولا امکان پذیر است.
رمز کارت هدیه بانک های مختلف چیست؟
خریدکالا و خدمات بر روی بستر اینترنت از سایتهای دارای درگاه خرید و همچنین پایانه فروش بانکها امکان پذیر است
اما رمز، شرایط و امکانات کارت هدیه درهرکدام از بانکها متفاوت است که در ادامه به بعضی از انها میپردازیم:
بانک سپه:مدت اعتبار: ۱ ماه بعد از صدور
رمز کارت: یا برگه ی رمز همراه کارت است و اگر نباشد ، به طور پیشفرض معمولا ۱۳۰۴ می باشد
حداکثر مبلغ کارت: ۱ میلیون تومان
بانک ملی:مدت اعتبار: ۲ سال بعد از صدور
رمز کارت: به طور پیش فرض ۱۱۱۱ می باشد
حداکثر مبلغ کارت: ۲میلیون تومان
بانک تجارت:مدت اعتبار: ۲ سال
رمز کارت: به طور پیش فرض ۱۵۵۴
حداقل مبلغ: ۱۰۰ هزار تومان
حداکثر مبلغ: ۲ میلیون تومان
بانک پارسیان:مدت اعتبار: ۳ سال
رمز کارت: رمز کارت هدیه بانک پارسیان در زمان صدور طی یک برگه همراه کارت اعلام می شود. اما معمولا به صورت پیشفرض ۱۱۱۱ یا ۱۲۳۴ است.
حداقل مبلغ: ۱۰ هزار تومان
حداکثر مبلغ: ۲ میلیون تومان
بانک پاسارگاد:مدت اعتبار:
رمز کارت: رمز کارت هدیه بانک پاسارگاد در زمان صدور طی یک برگه همراه کارت اعلام می شود. اما معمولا به صورت پیشفرض ۱۱۱۱ یا ۱۲۳۴ است.
حداکثر مبلغ: ۲ میلیون تومان
بانک رفاه:مدت اعتبار:۳ سال
حداکثر مبلغ: ۲ میلیون تومان
رمز: ۱۱۱۱ یا تاریخ سال (۱۴۰۱)
بانک کشاورزی:حداکثر مبلغ: مبالغ ۱ میلیون ریال الی ۲۰ میلیون ریال
رمز کارت: ۱۱۱۱
بانک آینده:تاریخ اعتبار: ۱ سال
حداکثر مبلغ: ۲ میلیون تومان
رمز کارت: ۱۲۳۴ یا ۰۰۰۰
رمز کارت هدیه دیگر بانک ها مانند بانک ملت، بانک مسکن، بانک صادرات و … بطور پپیش فرض ۱۱۱۱ یا ۱۲۳۴ است. همچنین ممکن است به صورت محرمانه و در زمان صدور کارت توسط بانک به مشتری داده شود.
بیشتر بخوانید:مصائب مالیات از دستگاه پوز برای مردم/لطفا کارت به کارت کنید!پزشکانی که از دستگاه های کارتخوان استفاده نکنند توسط سازمان بازرسی شناسایی می شوند!۲۱۷ ۲۵۶کد خبر 1670801
برچسبها
کارت اعتباری بانک خصوصی مطالب مرتبط
مصرف عجیب و میلیاردی کاغذ توسط دستگاههای کارتخوان
شرایط دریافت کارتخوان تغییر کرد/ چه کسانی میتوانند کارتخوان بگیرند؟
از نرخ جدید تعرفه تلفن ثابت مطلع شوید +متن بخشنامه
اعمال تعرفههای جدید تلفن ثابت/ صحبت کردن چقدر گران شد؟
پرداخت ۱۲۰هزار فقره تسهیلات بدون ضامن در بانک صادرات ایران
وام ۴۸۰ میلیون تومانی مسکن، چقدر هزینه دارد؟ / قیمت اوراق برای مجردها و متأهلهای تهرانی
افزایش هزینه تلفن ثابت تصویب شد/ پرداخت ماهانه تا ۲۰ هزار تومان برای حفظ خط تلفن ثابت
فروش ارز اربعین به سرپرست خانواده در بانک صادرات ایران امکانپذیر شد
شرایط دریافت کارتخوان تغییر کرد/ چه کسانی واجد شرایطند؟
فرار مالیاتی معروفترین سیگار جهان در ایران/ قاچاق مارلبرو و فیلیپ موریس
منبع مطلب : www.khabaronline.ir
انواع رمز
امروزه مشتریان بانک ملی که دارای یک حساب و ملی کارت مرتبط با آن باشند میتوانند بیش از 10رمز مختلف دریافت و از آنها استفاده نمایند که ذیلا" توضیحاتی جهت
بانک ملی شعبه استاندارد
بانک ملی شعبه استاندارد انواع رمز
مثلا چند وقت پیش رمز بیش از 3 میلیون کارت هموطنان لو رفت که هیج خطری ایجاد نکرد ...
اما در مواردی دیده شده که متقلبان با استفاده از دستگاه های مخصوص اطلاعات کارت رو ذخیره و از کارت شما کپی تهیه کنند ... ( این دستگاه بسیار کوچک و در مواردی حتی بر ورودی دستگاه خودپرداز یا پایانه خرید فروشگاهی نصب شده است ) در آن صورت رمز کارت با کپی گرفته شده از کارت شما قابل سوء استفاده خواهد بود .
بنابر این همواره توصیه میشود رمز کارت خود را حفظ کنید و از نوشتن آن خودداری نموده و به هنگام خرید از پایانه ها ،شخصا رمز را وارد کنید .
در صورتی که رمز را سه مرتبه اشتباه وارد کنید کارت مسدود شده و شما با پیغام دفعات ورود رمز بیش از حد مجاز است مواجه می شید و می بایست جهت رفع مسدودی با کارت شناسایی به یکی از شعب بانک مراجعه کنید ...
2. رمز دوم ( رمز اینترنتی ) : این رمز می بایست حتما توسط خود شخص و به وسیله دستگاه خودپرداز تعریف شود و به هیج عنوان در داخل شعبه قابل تعریف و یا تغییر دادن نیست و این به دلیل حساسیت بالایی است که این رمز دارد . زیرا هر شخصی که شماره 16 رقمی کارت و رمز دوم آن را در اختیار داشته باشد به راحتی می تواند از آن سوء استفاده کند ..!
نحوه تعریف آن هم به این گونه است که ابتدا به خودپرداز بانک ملی مراجعه و سپس از منوی عملیات رمز گزینه تعریف و یا تغییر رمز دوم را انتخاب می کنیم .. سپس یک عدد 5 الی 12 رقمی را به عنوان رمز دوم کارت خود وارد می نماییم ... بعضا مشتریان رمز دوم خود را فراموش می کنند که در این موارد کافی است یکبار دیگر همان مراحل تعریف رمز تکرار شود و نیازی به وارد کردن رمز قدیمی نیست !!
کاربرد این رمز بسیار متنوع هستش ، از جمله خریدهای اینترنتی ، سرویس های کارتی همراه بانک و استفاده از تلفن بانک یا همون 09622 خودمون که علاوه بر رمز دوم و شماره کارت با رمز حساب و شماره حساب هم کار می کنه .
3 . رمز حساب ( رمز تلفن بانک ) : این رمز که همواره با رمز کارت اشتباه گرفته میشه .عددی است 4 رقمی که به صورت بالفعل برای هر حساب تعریف شده و برای دریافت اون دو راه وجود داره .. یکی اینکه به خود شعبه مراجعه کنی و با ارائه کارت شناسایی و شماره حساب اون رو دریافت کنی و یا اینکه از طریق همراه بانک و با ارسال شماره کارت و رمز دوم اون رو دریافت کنی ..
کاربرد اون بیشتر جهت استفاده از تلفن بانک و همراه بانک هستش ، به گونه ای که جهت فعال سازی شماره حساب در همراه بانک حتما بایستی رمز حساب وارد بشه و همچنین کلیه سرویس های حساب همراه بانک با این رمز خدمات دهی می کنه ...
4. CVV2 : عددی است 4 رقمی که در پشت کارت ( در کارت های آنی بر روی آن ) درج می شود و کاربرد آن به هنگام خرید اینترنتی است و جهت بالا بردن امنیت کارت شماست ... البته در برخی درگاه های اینترنتی علاوه بر آن تاریخ انقضای کارت نیز درخواست می شود . علاوه بر این رمز هر کارت دارای یک رمز CVV1 نیز هست که به صورت داده بر روی کارت ذخیره می شود و نوشتاری نیست و صرفاً دستگاه های کارت خوان قادر به خواندن این رمز هستند و عملا برای مشتری قابل رویت نیست !
5. رمز همراه بانک : این رمز پس از نصب همراه بانک بر روی گوشی توسط خود مشتری به صورت عددی 3 رقمی و یا بیشتر تعریف می شود .
بنابراین شما برای استفاده از همراه بانک علاوه بر رمز حساب یا رمز دوم کارت ، باید رمز همراه بانک را نیز داشته باشید و این امنیت همراه بانک را بالاتر میبره .
6. رمز دریافت صورتحساب اینترنتی : این رمز به هنگام ثبت نام در سامانه توسط مشتری تعریف می شود .
7 . رمز فعال سازی صورتحساب اینترنتی : جهت دریافت این رمز باید با مراجعه به شعبه ، فرم مربوطه راتکمیل نمایید . هنگام وارد نمودن این رمز رعایت حروف بزرگ و کوچک الزامی است .
صورتحساب اینترنتی علیرغم اینکه آن لاین نیست ... بسیار کامل و دقیق هستش و تقریبا محدودیت زمانی ندارد ...
8. رمز ورود به سبا ( بانکداری الکترونیک ) : این رمز توسط دستگاه توکن ( رمزیاب ) تولید میشه و عددی است 6 رقمی که یکبار مصرف هستش و تاریخ مصرف آن حداکثر یک دقیقه است . به عبارتی این دستگاه برای هر مشتری در هر دقیقه یک رمز خاص تولید می کند ...
9. رمز توکن ( رمزیاب ) : به صورت پیش فرض 1234 می باشد که جهت فعال کردن رمزیاب به کار می رود هر کاه این رمز 5 بار اشتباه وارد شود دستگاه غیر فعال شده و جهت فعال سازی حتما باید به شعبه مراجعه شود .
10 . رمز هدیه کارت : این رمز به صورت پیش فرض 1111 هستش که پس از دریافت هدیه کارت توصیه می شود بلافاصله عوض شود زیرا این نوع کارت اغلب بدون نام می باشد و در صورت مفقودی تقریبا قابل پیگیری نیست .
+ نوشته شده در شنبه دوازدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:33 توسط مدیر وبلاگ -موسوی |
خانه پست الکترونیک آرشیو وبلاگ عناوین نوشته ها
نوشتههای پیشین
خرداد ۱۳۹۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ فروردین ۱۳۹۲ اسفند ۱۳۹۱ بهمن ۱۳۹۱
نویسندگان
مدیر وبلاگ -موسوی احمد سلیمی جواد موسوی
پیوندها
دوستداران بانک ملی تغییر را احساس کنید BLOGFA.COM
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟