زینب مهنا
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
زینب مهنا را از این سایت دریافت کنید.
روایت زینب مهنا درباره اخراجش از امارات به خاطر ازداوج با نادر طالب زاده
زینب مهنا، همسر نادر طالب زاده از دلایل اخراجش از امارات پس از ازدواج با طالب زاده گفت و اینکه چرا ایالات متحده نام هر دوی آنها را در فهرست تحریمی خود قرار داده بود.
مجموع نظرات: ۰
پنجشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۵
۱ نفر
روایت زینب مهنا درباره اخراجش از امارات به خاطر ازداوج با نادر طالب زاده
زینب مهنا، همسر نادر طالب زاده از دلایل اخراجش از امارات پس از ازدواج با طالب زاده گفت و اینکه چرا ایالات متحده نام هر دوی آنها را در فهرست تحریمی خود قرار داده بود.
به گزارش همشهری آنلاین، برنامه عصرگاهی «نسیم زندگی» کانال اردوی شبکه جهانی سحر میزبان همسر مرحوم نادر طالب زاده بود. زینب مهنا – همسر نادر طالب زاده – در فهرست تحریمی ایالات متحده نیز قرار گرفته است. در این مصاحبه او به نحوه آشنایی خود با مرحوم نادر طالب زاده در امارات حین تصویربرداری فیلم سینمایی «بشارت منجی» پرداخت؛ زمانی که وی در این کشور استاد دانشگاه بود.
زینب مهنا گفت که به علت ازدواج با نادر طالب زاده که پس از مدت کوتاهی از آشنایی با او اتفاق افتاد، دولت امارات او را در سال ۲۰۰۹ از این کشور اخراج کرد. مهنا علت این اقدام دولت امارات را برنامه «راز» طالب زاده عنوان کرد.
آنچه از زندگی نادر طالبزاده نمیدانیدنادر طالبزاده ترور بیولوژیک شده استزینب مهنا افزود که «با مرحوم طالب زاده برای حضور شخصیتهای غربی در این برنامه صحبت کردیم و در واقع من مسوول هماهنگی و پیدا کردن مهمانان غربی برای این برنامه بودم؛ مهمانی که موافق جبهه مقاومت باشند، ضدامپریالیسم باشند، ضدصهیونیست باشند. آنها (اماراتی ها) از این خوششان نیامد و دلیل دیگر اخراج اتهام دولت امارات به سلول خفته حزب الله بودن من در این کشور بود.»
زینب مهنا با اشاره به تجاوز سال ۲۰۰۶ رژیم صهیونیستی به لبنان و تخریب منازل شیعیان از جمله خانه وی در شهر خیام گفت که او برای بازسازی منزل مبلغی را برای پدر فرستاد که امارات اتهام کمک مالی به حزب الله را نیز به موارد فوق اضافه کرد.
او در ادامه به شخصیت مرحوم طالب زاده پرداخت و گفت که رابطهاش با نادر طالب زاده فراتر از یک رابطه صرف همسری بود. او گفت: «ما راجع به مسائل بزرگی با هم صحبت میکردیم. در ارتباط با انقلاب اسلامی، ولایت فقیه، سلطه غرب، محور مقاومت، محور شیطانی غرب به سردمداری آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی صحبت میکردیم. او برای من مانند یک دوست بود.»
زینب مهنا ملاقاتش با شخصیتهای مختلف مقاومت را به علت این همراهی ممکن دانست و افزود که من قبل از اینکه همسرشان باش، م دوستشان بودم.
وی گفت: «۱۲ سال زندگی با ایشان زیباترین لحظات زندگی من بود» و در پاسخ به سوال مجری برنامه (حسن رضا نقوی) که بُعد ضدامپریالیستی و ضدآمریکایی نادر و حامی محور مقاومت بودن را چطور دیدید، گفت «مرحوم طالب زاده با سری کنفرانسهای «افق نو» این رویکرد اصولی خود را ادامه داد. آقای طالب زاده از نیروهای سابق سی آیای و افسران پنتاگون برای شرکت به این نشست دعوت کرد و آنها نیز حضور یافتند. از شخصیتهای دانشگاهی، محقق و نویسندگانی دعوت کرد برای حضور در این کنفرانس که با ایران و غرب آسیا همدرد بودند. این شخصیتها ضدآمریکایی و ضدصهیونیست بودند. همه این افراد این کنفرانس را تنها فانوس آزادی بیان میدانستند. »
زینب مهنا گفت که این شخصیتها افق نو را تنها مکان برای اظهار عقیده میدانستند. مکانی برای فریاد برای نابرابریها در اسرائیل و آمریکا.
او همچنین این کنفرانس را دلیل اصلی قرار دادن نام مرحوم طالب زاده و خودش در فهرست تحریمی آمریکا دانست. تحریمهایی که در توسط بخش کنترل داراییهای خزانه داری آمریکا قرار داده شده بود. «ما را در لیست اس دی جی تی قرار دادند که برای تروریستهای نشاندار در نگاه آمریکا بود. میتوانید متوجه شوید که آمریکاییها چقدر از دست ما عصبانی بودند.»
مهنا به تاثیر مثبت کنفرانس افق نو بر مهمانان این برنامه پرداخت که بعد از این کنفرانس و بازگشت به کشورهایشان این شخصیتها تمام صحنهسازیهای منفی در ارتباط با جمهوری اسلامی ایران را نقش بر آب میکردند و از تجربههای مثبتشان مینوشتند و میگفتند.
زینب مهنا به فیلم «بشارت منجی» نیز اشاره کرد و این فیلم را یکی از آثار موفق در کارنامه نادر طالب زاده دانست. او به مصاحبههای طالب زاده با شخصیتها پرداخت و همینطور بازگشت از آمریکا به ایران را نقطه عطف شخصیتش قرار داد. زینب مهنا افزود که مرحوم طالب زاده عاشق عملی ولایت فقیه بود و تا انتها در همین مسیر قرار داشت.
کد خبر 679079 منبع: ایسنا
برچسبها
نادر طالبزاده
تلویزیون - صدا و سیما
پر بینندهترین اخبار رادیو و تلویزیون
دیدگاه خوانندگان امروز
پر بینندهترین خبر امروز
ماجرای اختلال در بخش خبری شبکه یک چه بود؟ | صدا و سیما توضیح داد
یک سریال جدید به شبکه پنج میآید
پوشش زنده راهپیمایی اربعین تهران در ویژه برنامه «دلدادگان»
منبع مطلب : www.hamshahrionline.ir
زینب مهنا همسر نادر طالب زاده کیست؟
در این مطلب از صفحه اقتصاد به توضیحاتی درباره زینب مهنا همسر نادر طالب زاده خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.
فرهنگ و هنر
زینب مهنا همسر نادر طالب زاده کیست؟
11 اردیبهشت 1401
در این مطلب از صفحه اقتصاد به توضیحاتی درباره زینب مهنا همسر نادر طالب زاده خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.
نادر طالب زاده در تاریخ ۴ دی ۱۳۳۲ در تهران متولد شد دارای تحصیلات کارشناسی ادبیات انگلیسی از دانشگاه راندولف میکن و کارشناسی ارشد کارگردانی سینما از دانشگاه کلمبیا است او کارگردان و مستندساز و تهیه کننده و مجری تلویزیون اهل ایران است.
خانواده نادر طالب زاده
در خانواده نظامی به دنیا آمد، “پدرش سرتیپ منصور طالب زاده” اردوبادی فرماندار ژاندارمری بود که در سال ۴۳ خانه نشین، سال ۴۴ دادگاهی و سال ۴۵ حکم بازنشستگیاش زده شد
مادرش سیده وحیده امیر ملوک شرفی نوهی آیت الله شرف العالی اصفهانی است . او گفته: من کاملاً برای همین خاک و بوم هستم و اینکه مادر من آمریکایی است، شایعات برآمده از صدای آمریکا است.
سالهای فعالیت
از سال ۱۳۵۹ تا کنون وارد مستند سازی و کاربگران شده است و تاکنون برنامه های سیاسی جنجالی را اجرا و تهیه کنندگی کرده است . او دبیر کنفرانس بینالمللی افق نو، از افراد مؤثر در تأسیس شبکه افق سیما و عضو هیئت اندیشهورز شبکه افق ،دبیر جشنواره مردمی فیلم عمار، مدرس در مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی، مدیریت مرکز تحقیقات و مطالعات سینمایی در معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را نیز بر عهده داشته است.
از جمله برنامه ها و مستندهایی که برای تلویزیون ساخته میتوان به «خنجر و شقایق» و «بیداری خاموش» و راز، عصر، ساعت ۲۵ و سریال بشارت مُنجی (مسیح)… را نام برد.
همسر نادر طالب زاده کیست
ایشان سال ها پیش با دختر لبنانی به زینب مهنا ازدواج کرده و حاصل این ازدواج ۴ فرزند، ۱ پسر و ۳ دختر است که یکی در ابتدای دانشگاه، یکی دانشگاهی و دوتای دیگر هم در بازار کار هستند.
زینب مهنا همسر نادر طالب زاده
زینب مهنا پژوهشگر و فعال حقوق بشر اهل لبنان و همسر نادر طالبزاده میباشد. مهنا دوست نزدیک مرضیه هاشمی گوینده شبکه پرستی میباشد. مهنا یکی از حاضرین کنفرانس افق نو بود. او و همسرش و هفت فرد حقیقی و ۲ فرد حقوقی در فهرست تحریمهای وزارت دارایی ایالات متحده آمریکا قرار گرفتهاند.
مهاجرت نادر طالب زاده به آمریکا
از ۱۶ تا ۲۶ سالگی در آمریکا زندگی کردم، من در آمریکا مشاهداتی داشتم که بعدها خیلی به دردم خورد، پدر و مادر من علاقهی زیادی به ادامه تحصیل من داشتند، خصوصاً مرحومه مادرم که زبان انگلیسی را نیز او به من آموخت.
بازگشت به ایران
طالب زاده دانشجوی فیلم دانشگاه کلمبیا بود که پس از انقلاب به ایران آمده بود تا از آن فیلمبرداری کند. او فیلمی ۳۵ دقیقهای دربارهٔ گروگانگیری سفارت آمریکا ساخت. او در ایران برای سی بی اس کار میکرد و به دلیل تسلطش به انگلیسی به هماهنگکردن امور برای آن شبکه در ایران میپرداخت.
تاسیس روزنامه تهران تایمز
بعد از ورود امام رحمه علیه به ایران روزنامه تهران تایمز را به همراه عباس برازنده، هوشنگ نوروزی، خانم آرمینه که ارمنی بود، مرحوم عرفان پرویز که روزنامهنگار برجسته ایرانی- هندی بود، یک هفته بعد از انقلاب تاسیس کرد تا بتواند زبان انقلاب را منتشر کند.
فعالیت در دوران دفاع مقدس و مجروحیت
با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران به پشتیبانی جنگ، جهاد رفت و راننده بولدوزر شد. در والفجر چهار مجروح شد و سپس در مورد رانندهها مستندی به اسم والعصر ساخت. او از طریق تلویزیون نیز به جبهه رفته و مستند شوش شهر شهیدان گمنام در مورد لشکر ۲۱ حمزه قبل از فتح المبین را ساخت
فوت ناصر طالب زاده برادر نادر طالب زاده
در اواخر بهمن ماه ۱۳۸۷ برادر او ناصر طالبزاده، پزشک ایرانی استاد دانشگاه سیاتل بود درگذشت ودر پی انتشار این اخبار، نادر طالبزاده، اظهار داشت: «برادرش به فوت طبیعی از دنیا رفتهاست.
رد تابعیت آمریکا
توماس اردبرینک خبرنگار روزنامه نیویورک تایمز طی یادداشتی در ۱۸ فوریه ۲۰۱۳ میلادی از او با عنوان فیلمساز ایرانی-آمریکایی یاد کرد. طالب زاده در مصاحبهای با باشگاه خبرنگاران جوان در ۱۵ فروردین ۱۳۹۴ با رد کردن این مطلب گفت: «من حتی گرین کارت هم ندارم. من با اینکه تحصیلاتم را آنجا گذرانده بودم، تابعیت آمریکایی ندارم بعد از انقلاب هم امکان گرفتنش برایم بود، اما هیچگاه نخواستم.»
ماجرای خانه یک میلیون دلاری نادر طالب زاده در سیاتل
وی درباره شایعه خانه یک میلیون دلاری در سیاتل گفت: خانه ای در سیاتل آمریکا قرار دارد برای برادرم بود که در سال ۲۰۰۰ توسط اف بی آی مصادره شد و برادرم نیز بازداشت و در ایران نیز خانه ای داشت که آن هم توسط بعضی گروه ها مصادره شد… من خانه ای در آمریکا ندارم و هیچ علاقه ای هم به زندگی در آنجا ندارم و …
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟