این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    سالاد اندونزی با ژامبون

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    سالاد اندونزی با ژامبون را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه سالاد اندونزی اصل و مجلسی با ژامبون مرغ + فیلم آموزشی

    آموزش کامل و ویدئویی طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی و خوشمزه به همراه نکات کلیدی مهم و فیلم آموزشی روش تهیه سالاد اندونزی مجلسی

    جستجو برای تغییر پوسته نماگرد منو آشپزیآموزش سالادها

    طرز تهیه سالاد اندونزی اصل و مجلسی با ژامبون مرغ + فیلم آموزشی

    خواندن این مطلب 2 دقیقه زمان میبرد

    4/5 - (4 امتیاز)

    طرز تهیه سالاد اندونزی اصل و مجلسی با ژامبون مرغ + فیلم آموزشی

    طرز تهیه سالاد اندونزی اصل و مجلسی با ژامبون مرغ + فیلم آموزشی

    سالاد اندونزی یک از انواع سالادهای مجلسی و خوشمزه محسوب می گردد که برای تهیه آن از کلم برگ سفید، سس مایونز، ژامبون، شوید و … استفاده می شود. این سالاد یکی از سالادهای لذیذ و محبوب است که معمولاً به عنوان پیش‌ غذا برای پذیرایی در مهمانی‌ها و یا به عنوان یک شام سبک سرو می‌شود. طرز تهیه این سالاد بسیار ساده است و همچنین می‌توان مواد اولیه آن را بسته به ذایقه و سلیقه شخصی تغییر داد.

    طرز تهیه سالاد اندونزی اصل و مجلسی با ژامبون مرغ + فیلم آموزشی

    در این مطلب از سایت نماگرد با آموزش کامل طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی در خدمت شما عزیزان هستیم. اگر به آشنایی با نحوه تهیه سالاد الویه، سالاد انار و کلم قرمز، دلمه سبزیجات، خوراک مرغ و سبزیجات، و خوراک مرغ ایتالیایی تمایل دارید می توانید به پست های قبلی سایت ما سر بزنید. با ما همراه باشید…

    نوشته های مشابه

    طرز تهیه میلک شیک بیسکوییت شکلاتی به ۲ روش

    ۱۴۰۱-۰۵-۰۳

    طرز تهیه موکتل انار خوشمزه به ۲ روش + فیلم آموزشی

    ۱۴۰۱-۰۵-۰۳

    طرز تهیه سالاد اندونزی اصل و مجلسی با ژامبون مرغ + فیلم آموزشی

    مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی مجلسی:

    کلم برگ سفید: 1 عدد ژامبون: 4-5 ورق

    شوید خشک: 2 قاشق غذاخوری

    قارچ: 1 پبمانه

    کنسرو سبزیجات مخلوط (ذرت، نخودفرنگی، هویج): 1 قوطی

    زیتون بدون هسته: 1 پیمانه

    سس مایونز: 1.5 پیمانه

    آب‌لیمو تازه: 2-3 قاشق غذاخوری

    نمک، فلفل،آویشن: به میزان لازم

    گردو: 4-5 عدد

    کشمش: 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه سالاد اندونزی اصل و مجلسی با ژامبون مرغ + فیلم آموزشی

    طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی:

    ابتدا کلم‌برگ سفید را به صورت نوارهای خیلی باریک خرد کنید.

    قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و چند دقیقه در آب‌جوش بریزید تا از حالت خامی در بیایند.کنسرو سبزیجات مخلوط را به همراه قارچ ورقه‌ای و حلقه‌های زیتون به کلم‌ها اضافه کنید.

    ورقه‌های ژامبون را نیز مانند کلم برگ، به صورت نواری خرد کنید.

    طرز تهیه سالاد اندونزی اصل و مجلسی با ژامبون مرغ + فیلم آموزشی

    ژامبون خردشده و شوید خشک را به مواد قبلی اضافه کنید.

    آّبلیمو و ادویه‌جات را به سس مایونز اضافه کرده و خوب ترکیب کنید تا سس کمی رقیق شود.

    سس را به سالاد اضافه کنید و مخلوط کنید.

    در نهایت گردو و کشمش را روی سالاد بریزید و با بقیه مواد مخلوط کنید. می‌توانید گردو و کشمش را حذف کنید و یا اینکه فقط برای تزیین روی سالاد بریزید.

    طرز تهیه سالاد اندونزی اصل و مجلسی با ژامبون مرغ + فیلم آموزشی

    سالاد را 3 الی 4 ساعت قبل از سرو آماده کرده و داخل یخچال قرار دهید. این سالاد هرچقدر بیشتر داخل یخچال بماند، طعم مواد بیشتر باهم ترکیب شده و خوشمزه‌تر می‌شود.

    سبزیجات استفاده‌ شده در تهیه این سالاد قابل جایگزینی هستند و می‌توانید هرکدام از آن‌ها را که خواستید تغییر دهید. حتی می‌توانید از سیب‌زمینی پخته و نگینی‌ خردشده نیز  استفاده کنید.

    طرز تهیه سالاد اندونزی اصل و مجلسی با ژامبون مرغ + فیلم آموزشی

    فیلم آموزشی طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی:

    نمایشگر ویدیو

    Media error: Format(s) not supported or source(s) not found

    دریافت پرونده: https://hw19.asset.aparat.com/aparat-video/2e7cce0b42dcde3c773b30cdac74eaf08708845-360p__45767.mp4?_=1

    00:00 00:00 00:00

    برای افزایش یا کاهش صدا از کلیدهای بالا و پایین استفاده کنید.

    منبع: ستارهگردآوری: سایت تفریحی نماگرد

    فیس بوک توییتر واتس آپ تلگرام

    اشتراک گذاری از طریق ایمیل

    تعبیر خواب آرایشگاه و آرایشگر

    حقوق فرزندان حاصل از ازدواج موقت

    نوشته های مشابه

    طرز تهیه شیرینی کلمپه خوش طعم + فیلم آموزشی

    ۱۳۹۷-۱۰-۰۳

    طرز تهیه ژله خرده شیشه خوشمزه + فیلم آموزشی

    ۱۴۰۱-۰۵-۰۳

    منبع مطلب : namagard.com

    طرز تهیه سالاد اندونزی

    سالاد اندونزی , تصاویر تزیین سالاد اندونزی , سالاد اندونزی با مرغ , سالاد اندونزی با کشمش , تزیین سالاد اندونزی با کلم , سالاد اندونزی با سیب زمینی , سالاد اندونزی قالبی , فیلم سالاد اندونزی , سالاد اندونزی با شوید

    سالاد اندونزی

    سالاد اندونزی یکی دیگر از سالادهایی ست که طرفداران زیادی دارد و مورد توجه می باشد. در روزگارهای نه چندان دور سالاد شاید خیلی مورد توجه نبود و صرفا به عنوان یک همراه غذا به آن نگاه می شده است اما امروزه سالاد دارای طرفداران پر و پا قرصی می باشد که به آن به دید یک غذا نگاه می کنند و البته انقدر تنوع این پیش غذا زیاد است که حتی گاهی می تواند جایگزین خوبی برای غذا باشد مثل سالاد الویه. سالاد اندونزی همانطور که از اسمش پیداست متعلق به جنوب شرقی آسیا و کشور اندونزی است.این سالاد یکی از سالادهای خوشمزه و پرطرفدار است که معمولا به عنوان پیش‌غذا برای پذیرایی در مهمانی‌ها و یا به عنوان یک شام سبک سرو می‌شود. طرز تهیه سالاد اندونزی بسیار ساده است و همچنین می‌توان مواد اولیه آن را بسته به ذایقه و سلیقه شخصی تغییر داد.مواد اصلی این غذا کلم برگ سفید ، ژامبون ، خیار شور و نخود فرنگی می باشد که البته به این مواد می توان بر حسب علاقه و ذائقه افراد مواد دیگری را هم اضافه کرد.همان طور که گفتیم یکی از مواد این سالاد کلم برگ می باشد.کلم که به خاطر شباهت ظاهری با کاهو در این طبقه بندی قرار می‌گیرد در حقیقت از خانواده کلم‌هاست. سبزیجاتی همچون کلم، کلم پیچ و بروکلی جزو مواد مغذی برای بدن محسوب می‌شوند.مصرف انواع مختلفی از میوه‌ها و سبزیجات می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌ها را کاهش دهد. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که مصرف گیاهانی همچون کلم خطر چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد و می تواند سطح انرژی بدن را افزایش دهد.کلمی را انتخاب کنید که اندازه متوسطی دارد. مطمئن شوید که برگ‌های آن محکم و تازه است. می‌توانید آن را در یخچال به مدت ۲ هفته نگه دارید.کلم را می‌توان به صورت خام، بخار پز، تفت داده شده و سرخ شده مصرف کرد. سعی کنید کلم را بیش از حد نپزید.از انواع دیگر سالاد ها می توان به سالاد فرنچ ، سالاد مرغ و سیب زمینی ، سالاد فصل و سالاد قالبی نیز اشاره کرد.

    خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

    نخود فرنگی خرید

    سیب زمینی خرید

    هویج خرید

    کاهو و کلم خرید

    کشمش خرید

    آبلیمو خرید

    انواع سس خرید

    نخود فرنگی خرید

    سیب زمینی خرید 1 2 3 4 5 6 7 Start Stop

    مواد لازم

    کلم برگ سفید:1 عدد ژامبون:4-5 ورق

    شوید خشک:2 قاشق غذاخوری

    قارچ :1 پبمانه ذرت: نصف پیمانه

    نخودفرنگی: نصف پیمانه

    هویج : 1عدد

    زیتون بدون هسته:1 پیمانه

    سس مایونز:1/5 پیمانه

    آب‌لیمو تازه:2-3 ق غذاخوری

    نمک :به میزان لازم فلفل:به میزان لازم

    آویشن :به میزان لازم

    گردو : 4-5 عدد

    کشمش :2 قاشق غذاخوری

    مراحل

    گام 1

    ابتدا کلم‌برگ سفید را به صورت نوارهای خیلی باریک خرد می کنیم.

    گام 2

    قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و چند دقیقه در آب‌جوش می گذاریم تا از حالت خامی در بیایند.

    گام 3

    کنسرو سبزیجات مخلوط را به همراه قارچ ورقه‌ای و حلقه‌های زیتون به کلم‌ها اضافه می کنیم.

    گام 4

    ورقه‌های ژامبون را نیز مانند کلم برگ، به صورت نواری خرد می کنیم.

    گام 5

    ژامبون خردشده و شویدخشک را به مواد قبلی اضافه می کنیم.

    گام 6

    آّبلیمو و ادویه‌جات را به سس مایونز اضافه کرده و خوب ترکیب می کنیم تا سس کمی رقیق شود.

    گام 7

    سس را به سالاد اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

    گام 8

    در نهایت گردو و کشمش را روی سالاد ریخته و با بقیه مواد مخلوط می کنیم.

    گام 9

    می‌توانید گردو و کشمش را حذف کنید و یا اینکه فقط برای تزیین سالاد اندونزی روی سالاد بریزید.

    گام 10

    سالاد را 3 الی 4 ساعت قبل از سرو آماده کرده و داخل یخچال قرار می دهیم.

    گام 11

    این سالاد هرچقدر بیشتر داخل یخچال بماند، طعم مواد بیشتر باهم ترکیب شده و خوشمزه‌تر می‌شود.

    منبع مطلب : ghazaland.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 7 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید