شیرینی بهشتی خانگی
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
شیرینی بهشتی خانگی را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی ترد و خوشمزه مثل قنادی
طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی ترد و خوشمزه مثل قنادی شیرینی بهشتی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که از شیرینی های مخصوص عید نوروز هم محسوب می شود، برای
طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و مخصوص به صورت حلقه ای
طرز تهیه بامیه هندی بامیه هندی یکی از شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است اصالتی هندی …
طرز تهیه کیک پاولووا شیک و بسیار مجلسی به روش قنادی
طرز تهیه کیک پاولووا کیک پاولووا یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که روی آن با یک لایه مرنگ پوشیده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه بیسکوییت جو و شوید خوشمزه و مخصوص رژیمی
طرز تهیه بیسکوییت جو و شوید بیسکوییت جو و شوید یکی از انواع بیسکوییت های خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در …
طرز تهیه شیرینی بهشتی
شیرینی بهشتی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که از شیرینی های مخصوص عید نوروز هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم و خوشمزه با لیوان و پیمانه
مواد لازم شیرینی بهشتی
روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم روغن مایع ۲۵ گرم
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
آرد سفید ۲۰۰ گرم
پودر هل یک سوم قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
تخم خرفه یا سیاه دانه برای تزیین
دستور پخت شیرینی بهشتی
مرحله اول
روغن صاف را می توانید از فروشگاه های لوازم شیرینی فروشی تهیه کنید، البته درست کردن این روغن کار خاصی ندارد و می توانید آنرا در منزل هم به راحتی درست کنید. فقط کافیست روغن جامد را ذوب کنید سپس اجازه دهید تا دوباره سفت شود.
مرحله دوم
برای شروع ابتدا پودر قند را به همراه روغن صاف به مدت ۷ دقیقه با همزن روی دور تند مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست و پوک شوند و رنگشان کرمی شود. در ادامه روغن مایع، وانیل، پودر هل و آرد سفید ( دو مرتبه الک کنید ) را اضافه می کنیم و مجددا با همزن می زنیم تا یکدست شوند.
مرحله سوم
برا اینکه شیرینی با رنگ های متنوع تری داشته باشید می توانید مواد را به دو قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت ۱ قاشق غذاخوری آرد اصافه کنید و به قسمت دیگر ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و مجددا هر دو قسمت را با همزن بزنید تا یکدست شوند.
همچنین ببینید : طرز تهیه شیرینی دانمارکی یا گل محمدی خانگی و خوشمزه
مرحله چهارم
حالا هر دو قسمت مواد را در دو قیف جداگانه با ماسوره دلخواه می ریزیم، در ادامه روی سینی فر یک کاغذ روغنی می اندازیم و با مقداری فاصله قیف می زنیم ( شیرینی ها را روی کاغذ روغنی با کمی فاصله قرار می دهیم )
مرحله پنجم
پس از اینکه تمام مواد را روی کاغذ روغنی قرار دادیم مقداری سیاه دانه یا تخم خرفه روی شیرینی ها می پاشیم. فر را باید از ۲۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود و زمان اماده شدن شیرینی ها معطل نشویم.
مرحله ششم
سینی فر را داخل فر قرار می دهیم، حدودا ۲۰ دقیقه زمان می برد تا کف شیرینی ها رنگ بگیرد. پس از اینکه کف شیرینی ها رنگ گرفت سینی فر را خارج می کنیم و صبر می کنیم شیرینی ها خنک شوند سپس آنها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم.
نکات پخت شیرینی بهشتی
شیرینی بهشتی بدون فر
ابتدا یک سه پایه فلزی را داخل یک قابلمه مناسب قرار می دهیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا قابلمه به خوبی گرم شود. در ادامه داخل یک سینی با قطر کمتر از قابلمه دو لایه کاغذ رو غنی قرار می دهیم.
سپس خمیر را داخل سینی قیف می زنیم و سینی را داخل قابلمه قرار داده و درب قابلمه را می گذاریم تا شیرینی ها بپزند. حدودا ۱۵ دقیقه زمان برای پخت شیرینی ها لازم هست. هر زمان کف شیرینی ها طلایی شد باید آنها را از قابلمه خارج کنیم.
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 5 تیر 1399
منبع :img from instagram.com/rainladyartist
مطالب مرتبط
متن تبریک عید نوروز و تحویل سال جدید زیبا و ادبی 1402
علائم گرمازدگی در بزرگسالان و کودکان + درمان خانگی
متن و شعر های زیبا و عاشقانه در مورد فصل بهار سال 1402
علائم آپاندیس در زنان، مردان و کودکان + نشانه های اولیه
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی به روش مجلسی با ماهی قزل آلا
طرز تهیه سالاد پاستا و سبزیجات خوشمزه به روش خانگی
علائم استرس عصبی و بیش از حد در زنان و مردان
طرز تهیه بیسکویت کبریتی خوشمزه و ساده به روش خانگی
طرز تهیه شیرینی بهشتی
طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی، طرز تهیه روغن صاف قنادی، طرز تهیه شیرینی بهشتی بدون فر، پیمانه مواد شیرینی بهشتی و فوتوفنهای تهیه شیرینی بهشتی را در این مقاله آوردیم.
عالیس
طرز تهیه شیرینی بهشتی
آذر 17, 1401
یکیدیگر از شیرینیهای خشک و اصیل ایرانی که الحق طعم بهشت میدهد، شیرینی بهشتی است. این شیرینی در طعمهای وانیلی، زعفرانی و کاکائویی طبخ میشود و با بافت ترد و نرم خود، دل هر ذائقهای را میرباید. شیرینی بهشتی به علت نداشتن تخممرغ، ماندگاری بالایی دارد و گزینهای مناسبی برای پذیرایی عید است.
اگر هوس کردهاید عطر دلانگیز شیرینی در خانهتان بپیچد، شیرینی مشهدی گزینه بسیار مناسبی برای شما است. این شیرینی با مواد اولیه بسیار ساده و دم دستی تهیه میشود و بهراحتی میتوانید آن را بپزید و نوش جان کنید. برای آن که با طرز تهیه شیرینی بهشتی و فوتوفنهای پخت آن آشنا شوید، تا انتهای مطلب حاضر همراه ما باشید.
طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی
شیرینی بهشتی، از جمله خوراکیهایی است که محبوب همه دلهاست؛ کوچک و بزرگ و پیر و جوان طعم دلنشین آن را دوست دارند. این شیرینی برای عصرانه، دورهمیهای دوستانه و پیکنیکهای خانوادگی در کنار چای گزینه بسیار مناسبی است. در ادامه، با طرز تهیه شیرینی بهشتی بیشتر آشنا خواهید شد.
راستی اگر عاشق درستکردن انواع شیرینی و کیک و پیچیدن عطر خوش وانیل و شکر در خانهتان هستید، کیک یزدی از آن دست شیرینیهایی است که حتماً باید آن را در منزل درست کنید. در مقاله طرز تهیه کیک یزدی، با صفر تا صد درستکردن این شیرینی آشنا خواهید شد.
برای درستکردن شیرینی بهشتی به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:
آرد سفید: 400 گرم
روغن صاف قنادی: 200 گرم
روغن مایع: 50 گرم پودر قند: 200 گرم
پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده: 1 قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق غذاخوری
پودر هل: نصف قاشق غذاخوری
سیاه دانه، تخم خرفه یا کنجد: به مقدار لازم
طرز تهیه روغن صاف قنادی
پیش از آنکه به طرز تهیه شیرینی بهشتی بپردازیم، بهتر است ابتدا درباره روغن صاف قنادی و طرز تهیه آن صحبت کنیم. عموماً در بیشتر دستورهای طرز تهیه شیرینیهای خشک توصیه میشود که از روغن صاف استفاده شود. شما میتوانید این روغن را از لوازم قنادی خریداری کنید یا اینکه خودتان در منزل آن را تهیه کنید.
برای درستکردن ۲۰۰ گرم روغن صاف قنادی به ۲۰۰ گرم روغن جامد نیاز دارید. روغن را در ظرفی بریزید و روی حرارت کتری قرار دهید تا خوب ذوب شود. وقتی این مرحله تمام شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. اجازه دهید تا روغن مجدداً بسته شود. این هم روغن صاف قنادی شما، به همین سادگی!
مراحل تهیه شیرینی بهشتی
ابتدا پودر قند را با روغن صاف در کاسه مخلوطکن بریزید و ۶ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا بافتی کرم رنگ، پوک و لطیفی بهدست آید. آرد را 2 تا 3 مرتبه الک کنید تا سبک شود. در ادامه وانیل، هل و روغن مایع را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید. اکنون آرد را کمکم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری با بافت یکدست و منسجم به دست آید.
برای داشتن 3 مدل شیرینی بهشتی خمیر را به 3 قسمت تقسیم کنید و در 3 کاسه جداگانه بریزید. محتویات یک کاسه را با زعفران و دیگری را با پودر کاکائو مخلوط کنید. به ظرف سوم چیزی اضافه نکنید.
اکنون نیازمند قیف و ماسوره هستیم. درصورتیکه این ابزار را ندارید، میتوانید از یک کیسه فریزر ضخیم استفاده کنید. کاغذ روغنی را کف سینی فر پهن کنید، از هر محتویاتی که مایل هستید در قیف بریزید و در کف سینی گل بزنید. فاصله هر شیرینی با دیگری، حداقل بهاندازه قطر یک شیرینی باشد.
روی شیرینیها را سیاهدانه، تخم خرفه یا کنجد بپاشید و آنها را به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید. وقتی زیر شیرینیها طلایی شد یعنی شیرینیهای شما پخته شده و آماده هستند.
اگر تمایل دارید برای مراسم خاصی شیرینی درست کنید، میتوانید شیرینی پنجرهای هم آماده کنید. طرز تهیه شیرینی پنجرهای نیاز به فر ندارد و شما با کمی صبر و حوصله میتوانید این شیرینی خوشمزه را بری مهمانیهای خود درست کنید.
پیمانه مواد شیرینی بهشتی
اگر ترازو نداشتیم چگونه مواد طرز تهیه شیرینی بهشتی را اندازهگیری کنیم؟ آیا باید از پخت این شیرینی لذیذ صرفنظر کنیم؟ خیر، اگر ترازو دم دستتان نبود، میتوانید از پیمانهای واحد یا لیوان دستهدار برای اندازهکردن مواد اولیه استفاده کنید. میزان مواد اولیهای که در بخش قبلی به آنها اشاره شد به پیمانه برابر است با:
آرد سفید: 3 پیمانه
روغن صاف قنادی: 1 پیمانه
روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
پودر قند: 1 پیمانه
پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده: 1 قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق غذاخوری
پودر هل: نصف قاشق غذاخوری
سیاه دانه، تخم خرفه یا کنجد: بهمقدار لازم
طرز تهیه شیرینی بهشتی بدون فر
در صورتیکه فر ندارید، اصلاً لازم نیست نگران باشید، همچنان میتوانید از طعم بهشتی شیرینی بهشتی بهرهمند شوید. برای این کار، باید تابهای دردار انتخاب کرده و شعله گاز را روی حرارتی ملایم یا بهاصطلاح دمی تنظیم کنید. در تابه یا قابلمه را با دمکنی بپوشانید تا عرق نکند. همچنین به یک سهپایه فلزی یا هر چیزی که باعث شود سینی شیرینیهای ما از کف ظرفمان فاصله بگیرد، نیاز داریم. سینی را با دولایه کاغذ روغنی بپوشانید. شیرینیها را با ماسوره شکوفه بزنید و سینی را داخل تابه قرار دهید. سپس در تابه را بگذارید و ۱۵ دقیقه زمان دهید تا سطح زیرین شیرینیها طلایی و شیرینیها پخته شوند.
نون خامهای از آن دست شیرینیهای پرطرفداری است که همه گروههای سنی اعم از پیر و جوان عاشق آن هستند. برای اینکه عزیزانتان را با طعمی خوشمزه و بینظیر غافلگیر کنید، مقاله طرز تهیه نون خامهای را بخوانید.
فوتوفنهای تهیه شیرینی بهشتی
برای آن که شیرینی بهشتیهایتان به معنای واقعی کلمه طعم بهشت دهد، فوتوفنهای زیر را در زمان پخت این شیرینی فراموش نکنید:
تا زمانی که شیرینیها سرد نشدهاند، آنها را از سینی فر جدا نکنید؛ چون ممکن است بشکنند.
دقیقاً از همان مقدار مواد اولیهای که در دستورها ذکر شده است، استفاده کنید.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟