این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    شیرینی خانگی عید

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    شیرینی خانگی عید را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه شیرینی عید ساده و خانگی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه شیرینی عید ساده و خانگی با طعمی بی نظیر شیرینی عید یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که همانطور از اسم آن پیداست

    طرز تهیه ویفر شکلاتی به روش بازاری و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه ویفر شکلاتی ویفر شکلاتی یکی از انواع بیسکوئیت های ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می …

    طرز تهیه شیرینی عید

    شیرینی عید یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که همانطور از اسم آن پیداست برای پذیرایی در عید نوروز بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی عید در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

    طرز تهیه شیرینی مربایی به روش مشهدی و با طعمی بی نظیر

    شیرینی مربایی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود

    مواد لازم شیرینی عید

    آرد ۳ صفر قنادی ۳۰۰ گرم

    آرد نخودچی ۵۰ گرم کره ۱۲۵ گرم روغن جامد ۱۰۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد

    پودر هل ½ قاشق چایخوری

    طرز تهیه شیرینی عید

    مرحله اول

    برای تهیه شیرینی عید مجلسی در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا نرم شود. در ادامه کره و روغن جامد را درون یک کاسه مناسب ریخته و پودر قند را درون کاسه الک می کنیم.

    مرحله دوم

    حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به مدت ۴ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط کره کاملا سفید و خامه ای شود، سپس بین کار کاسه را چندین مرتبه دورگیری می کنیم تا کره به صورت یکدست هم زده شود.

    مرحله سوم

    حالا زرده تخم مرغ را به همراه پودر هل به کاسه افزوده و با دور کند همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد نخودچی را الک کرده و در حین مخلوط کرده به کاسه اضافه می کنیم.

    طرز تهیه شیرینی دانمارکی به روش قنادی و با طعمی بی نظیر

    شیرینی دانمارکی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که در کشورمان با نام…

    مرحله چهارم

    در این مرحله آرد سفید را  الک کرده و قاشق قاشق به کاسه می افزاییم، سپس با دور کند در حد جمع شدن خمیر هم می زنیم. حالا خمیر را با نوک انگشت کمی ورز می دهیم تا خمیر درون کاسه جمع شود.

    مرحله پنجم

    توجه داشته باشید در نهایت بافت خمیر می بایست نرم و لطیف که به دست نمی چسبد باشد. حالا خمیر را درون کیسه فریزر قرار داده و اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند.

    مرحله ششم

    ۱۰ دقیقه قبل از اتمام زمان استراحت خمیر، فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح کار می گذاریم.

    طرز تهیه شیرینی بهشتی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

    شیرینی بهشتی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود

    مرحله هفتم

    حالا از خمیر به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و در دست گرد می کنیم. در ادامه به همین ترتیب ادامه می دهیم و روی خمیرها یک حفره ایجاد کرده، سپس درون سینی فر می چینیم و سینی را درون یخچال قرار می دهیم.

    مرحله هشتم

    حالا اجازه می دهیم خمیرها به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کنند، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند.

    مرحله نهم

    پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. توجه داشته باشید در صورتی که شیرینی ها را به صورت داغ جا به جا کنید، پودر می شوند.

    طرز تهیه شیرینی گردویی به روش قنادی و با طعمی بی نظیر

    شیرینی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و پرطرفدار است که برای پذیرایی در مهمانی ها مناسب می باشد

    مرحله دهم

    زمانی که شیرینی ها خنک شدند، آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و به دلخواه با شکلات آب شده، بریلو، پودر پسته، پودر نارگیل و گل محمدی تزیین می کنیم. در نهایت شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. نوش جان.

    آخرین بروز رسانی در : شنبه 15 مرداد 1401

    منبع :kadbanooirooni

    مطالب جدید

    طرز تهیه بیسکویت دارچینی به روش خانگی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کاپ کیک انجیر به روش خانگی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه خوراک مرغ و هویج مجلسی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کیک شکلاتی گردویی مجلسی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه سوسیس بندری به روش بیرونی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه دونات مرغ به روش رستورانی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه آش آبادانی به روش سنتی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه بورانی اسفناج به روش مجلسی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه قرابیه حلوایی به روش ترکیه ای و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه محلبی با ژله به روش مجلسی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه دسر سارای سارماسی ترکیه ای با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه پودینگ موز به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه آش بلغور گندم به روش نذری با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه سس پستو به روش فست فودی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ مجلسی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه ته چین گرمساری به روش مجلسی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه قرابیه عسلی به روش خانگی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه خاگینه رژیمی به روش سنتی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه بابا غنوش به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه خرما ویفری به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کیک آجیلی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کیک خیس شکلاتی به روش مجلسی با طعم بی نظیر

    طرز تهیه خوراک مرغ با سیب زمینی ساده با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه مرغ عسلی با سس سویا رستورانی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه سالاد لبو و انار به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه حلوا گل سرخ به روش مجلسی و طعمی بی نظیر

    منبع مطلب : panamag.ir

    52 نوع آموزش کامل شیرینی عید در خانه؛ با طعم قنادی

    طرز تهیه انواع شیرینی عید در خانه، طرز تهیه شیرینی برای مهمانی، طرز تهیه شیرینی خانگی ساده و شیرینی خشک همراه با عکس مرحله به مرحله و نکات لازم برای وا نرفتن، شیرینی بدون فر، راز خشک نشدن شیرینی عید، پف کردن و ماندگاری بالا برای عید نوروز را..

    وقتی نزدیک عید میشه، خانم‌ها و آقایان با سلیقه و هنرمند به فکر درست کردن شیرینی‌های مختلف میوفتن. شیرینی‌هایی که ما در ادامه بهتون آموزش می‌دیم، از نظر هزینه‌ای نسبت به خرید از قنادی به صرفه تره! البته به همون خوشمزگی میشه؛ فقط باید نکاتی که برای هر شیرینی گفته می‌شه رو خوب رعایت کنید. یه نکته مهم دیگه برای درست کردن شیرینی‌های عید توی خونه، مدت زمان ماندگاریشونه. چون شیرینی‌های خونگی مواد افزودنی و نگهدارنده ندارن، حتما باید به این موضوع توجه کنید. معمولا شیرینی هایی که توی مواد سازندشون از تخم مرغ استفاده نشده، ماندگاری بیشتری داره.

    در ادامه مطلب ما هر دو نوع شیرینی‌ها با ماندگاری بالا و ماندگاری کم برای عید نوروز ۱۴۰۲ رو به شما عزیزان در اکالا بلاگ آموزش میدیم.

    ۱- شیرینی نخودچی

    شاید واقعا کمتر کسیو بتونید پیدا کنید که شیرینی نخودچی دوست نداشته باشه؛ شیرینی نخودچی رو هم میتونید ساده و هم با طعم شکلاتی درست کنید. یکی از لذت بخش ترین ویژگی‌های شیرینی نخودچی، بافت نرم و آب شدنش توی دهانه! اگر میخواین شیرینی هاتون به این خوبی باشن، از آرد نخودچی خونگی استفاده کنید.

    آرد نخودچی ۳۷۵ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم

    روغن صاف قنادی ۱۵۰ گرم

    پودر هل ۱ قاشق چایخوری

    کاکائو یا پودر پسته یا کنجد یا خرفه (برای تزئین) به مقدار لازم

    ابتدا نخودچی را آرد کنید.

    روغن و پودر قند الک‌شده و هل سبز را با هم‌زن میزنمی تا کاملا پوک، سفید رنگ و سبک بشود.

    آرد نخودچی را به مواد اضافه کنید. آرد نخودچی را قاشق قاشق اضافه کنید.

    خمیر منسجم شده را یک ساعت در یخچال قرار دهید.

    خمیر را در داخل نایلون قرار دهید و با وردنه صاف کنید.

    با قالب شیرینی نخودچی شیرینی را برش دهید.

    آموزش قدم به قدم تهیه شیرینی نخودچی رو با کلیک روی لینک مربوطه ببینید. ( یه موضوعی که شاید با دیدن عکس زیر جلب توجه کنه، تزیینات شکلاتی روی شیرینی هاست! این مرحله کاملا اختیاریه و اگر دوست نداشتین، میتونین مثل شیرینی نخودچی های داخل سینی از کنجد و خلال پسته برای تزیین استفاده کنید.)

    ۲- شیرینی نارگیلی

    شیرینی نارگیلی، شاید یکی از انتخاب‌هایی باشه که همیشه برای پذیرایی های عید در نظر گرفته میشه؛ رایج‌ترین مشکلاتی که پخت شیرینی نارگیلی توی خونه داره، خشک شدن یا میزان شیرینی کم یا زیاده! اگر این شیرینی رو با اندازه دقیق مواد اولیه ذکر شده درست کنید، به به هیچکدوم از این مشکلات برنمیخورین.

    مواد لازم شیرینی نارگیلی

    سفیده تخم مرغ ۱۲۵ گرم

    شکر ۲۵۰ گرم روغن مایع ۷۵ گرم

    آب لیمو ترش نصف قاشق چایخوری

    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

    پودر پسته یا خلال پسته (برای تزئین) به مقدار لازم

    پودر نارگیل و شکر رو در یک ظرف با هم مخلوط کنید.

    نصف سفیده تخم مرغ و نصف روغن مایع رو هم به مخلوط بالا اضافه کنید.

    همه مواد بالا رو کاملا مخلوط کنید؛ این مخلوط رو دو بار از چرخ گوشت رد کنید، از غذا ساز هم میتونید استفاده کنید اما اگه چرخ گوشت باشه بهتره.

    مخلوط رو داخل قابلمه یا تابه ای بریزید و روی حرارت کم قرار بدین؛ به مدت حدود سه دقیقه و مرتب هم بزنید تا سفیده نبنده.

    به طرز تهیه شیرینی نارگیلی در خانه مراجعه کنید و این شیرینی خوشمزه رو درست کنید.

    ۳- شیرینی بهشتی (کُرکی)                                                               

    احتمالا شیرینی بهشتی جاهای زیادی به چشمتون خورده ولی شاید براتون جالب باشه که یکی دیگه از اسمای این شیرینی، کُرکیه! دلیلشم اینه که اگه بهش دست بزنین، مثل کرک به دستتون میچسبه ولی توی دهن خیلی سریع آب میشه.

    منبع مطلب : blog.okala.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 12 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید