این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    شیرینی زبان با خمیر هزارلا آماده

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    شیرینی زبان با خمیر هزارلا آماده را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه شیرینی زبان مجلسی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه شیرینی زبان مجلسی با طعمی بی نظیر شیرینی زبان از شیرینی های قدیمی و نوستالوژیک ایرانی محسوب می شود که در گذشته برای

    طرز تهیه شیرینی میکادو به روش قنادی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه شیرینی میکادو شیرینی میکادو یکی از انواع شیرینی های سنتی و بسیار قدیمی ایرانی است که معمولا برای پذیرایی سرو می …

    طرز تهیه شیرینی زبان

    شیرینی زبان از شیرینی های قدیمی و نوستالوژیک ایرانی محسوب می شود که در گذشته برای پذیرایی در مجالس مورد استفاده قرار می گرفت، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی زبان در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

    طرز تهیه شیرینی نخودچی ساده خونگی با طعمی بی نظیر

    شیرینی نخودچی از شیرینی هایی محسوب می شود که معمولا برای پذیرایی در اعیاد استفاده می شود

    مواد لازم شیرینی زبان

    شکر ۱ پیمانه آب ½ پیمانه گلاب ¼ پیمانه

    زعفران دم شده ۲ قاشق غذاخوری

    خمیر هزارلا ۱ بسته

    پودر پسته ۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه شیرینی زبان

    مرحله اول

    برای تهیه شیرینی زبان مجلسی ابتدای کار شهد شیرینی را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا شکر را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس هم می زنیم تا ذرات شکر درون آب حل شود.

    مرحله دوم

    حالا گلاب را به همراه زعفران دم کرده به شربت اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه زمانی که شربت جوش آمد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود.

    مرحله سوم

    در این مرحله خمیر هزارلا را یخ زدایی می کنیم، سپس روی سطح کار قرار می دهیم و با قالب شیرینی زبان کاتر می زنیم. در ادامه روی سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیر های قالب زده را درون سینی فر قرار می دهیم.

    طرز تهیه شیرینی کشمشی ساده با پیمانه و طعمی بی نظیر

    شیرینی کشمشی یکی از معروف ترین شیرینی های ایرانی است که در مناسبت های خاص مذهبی برای…

    مرحله چهارم

    حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه برس را به شهد شیرینی آغشته می کنیم، سپس روی خمیر ها می مالیم و مجددا یه لایه خمیر روی خمیر قبلی قرار می دهیم.

    مرحله پنجم

    در این مرحله مجددا برس را به شهد آغشته می کنیم و روی خمیر می مالیم، سپس با چاقو وسط خمیر را خط می اندازیم و سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه شیرینی ها بپزند.

    مرحله ششم

    حالا پس از گذشت این زمان گریل را روشن می کنیم، سپس اجازه می دهیم شیرینی های زبان به مدت ۵ دقیقه گریل شوند تا روی آن ها طلایی و خوشرنگ شود. در ادامه پس از گذشت این زمان شیرینی ها را از فر خارج می کنیم.

    طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاهی سنتی با طعم بی نظیر

    شیرینی برنجی کرمانشاهی یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که به عنوان سوغات…

    مرحله هفتم

    در این مرحله مجددا برس را به شهد شیرینی آغشته می کنیم و روی تمام سطح و اطراف شیرینی ها می مالیم، سپس مقداری پودر پسته روی آن ها به عنوان تزئین می ریزیم و به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

    آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 19 بهمن 1400

    منبع :fiuz.food

    مطالب جدید

    طرز تهیه نان پیتا به روش لبنانی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه سالاد قارچ به روش رژیمی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه خورش خلال به روش کردی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه پیراشکی مرغ به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه پنیر پیتزا کشدار و بازاری با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه سوسیس مرغ به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کیک مالاگا به روش مجلسی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه شامی نخودچی به روش شمالی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه آدانا کباب به روش رستورانی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه پنکیک پرتقالی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه شربت ریحان به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه دختر لوس به روش گیلانی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه نان سیمیت کنجدی ترکیه ای با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه سوسیس بندری به روش بیرونی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه نان هل معطر و مجلسی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه ناگت مرغ ساده به روش بیرونی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه ایچلی کوفته به روش ترکیه ای و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه باقلوا صدفی به روش ترکیه ای و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه شربت نعنا به روش مجلسی و طعم بی نظیر

    طرز تهیه نان مربایی ساده به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه شیرینی آب دندون به روش شمالی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کیک شیفون ساده برای خامه کشی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کله پاچه به روش بازاری با عطر و طعم بی نظیر

    طرز تهیه گلوکز مایع ساده و فوری در منزل با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه سالاد کلم بروکلی مجلسی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه راتاتویی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه خورش داوود پاشا به روش ترکیه ای و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه پنیر خانگی به روش بیرونی و طعم بسیار عالی

    طرز تهیه پنکیک جو دو سر رژیمی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خوشمزه مرحله به مرحله

    طرز تهیه حلوای لبو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

    اصول کاشت هسته آووکادو در آب و خاک با بهترین روش

    عکس ست مادر دختری جدید و مجلسی در اینستاگرام

    طرز تهیه هویج پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

    بهترین مدل‌ های سویشرت زنانه و دخترانه + عکس

    طرز تهیه دسر کاستارد خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

    مطالب جدید

    طرز تهیه شربت نعنا به روش مجلسی و طعم بی نظیر

    طرز تهیه نان سیمیت کنجدی ترکیه ای با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه پنیر پیتزا کشدار و بازاری با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه راتاتویی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

    منبع مطلب : panamag.ir

    طرز تهیه شیرینی زبان خانگی با خمیر هزارلا آماده

    شیرینی زبان یک شیرینی‌ پرطرفدار ایرانی است که تهیه آن به لطف خمیر هزارلا آماده پمینا بسیار ساده است. طرزتهیه شیرینی زبان خانگی و فوت و فن‌های آن را بخوانید!

    طرز تهیه شیرینی زبان خانگی با خمیر هزارلا آماده

    نویسنده یاسمن نامدار

    3,7 12476 بازدید ۲۲ فروردین ۱۳۹۹

    دسر آسان ۶ نفر آماده سازی 60 تا 90 دقیقه پخت کمتر از 30 دقیقه

    شما هم جز کسانی هستید که می‌پرسند با خمیر هزارلا چی درست کنم؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم با خمیر هزارلا آماده می‌توانید شورینی‌ها و شیرینی‌های بسیار خوشمزه‌ای درست کنید. در شیرینی‌ها دست‌تان باز است. از شیرینی فرانسوی گرفته تا باقلوا را می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در شورینی‌ها هم انواع پیراشکی از پیراشکی گوشت تا غذاهای هیجان‌انگیزی مثل پای مرغ را می‌توانید امتحان کنید.

    یکی از انواع شیرینی ایرانی ساده که با استفاده از خمیر هزارلا آماده به راحتی تهیه می‌شود، شیرینی زبان خانگی است. شیرینی زبان یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌‎ترین شیرینی‌های ایرانی است که طرفداران پروپا قرصی دارد. تهیه شیرینی زبان خانگی به لطف خمیرهزارلا آماده بسیار راحت است و با ترفندهایی که به شما آموزش می‌دهیم شیرینی زبان را به تردی و خوشمزگی شیرینی‌ فروشی‌ها درست کنید.

    بیشتر بخوانید

    طرز تهیه رولت گوشت با خمیرهزارلا پمینا همراه با ویدیو

    طرز تهیه دسر ام علی با خمیر هزارلا

    مواد لازم برای تهیه شیرینی زبان خانگی

    خمیر هزارلا پمینابه مقدار لازم

    عسل سه قاشق غذاخوری گلابدو قاشق غذاخوری

    پودر قند یک قاشق غذاخوری

    زرده تخم‌مرغیک عدد

    زعفرانیک‌چهارم قاشق چای‌خوری

    پودر هل نصف قاشق چای‌خوری

    کنجد برای تزیینبه مقدار لازم

    پودر پسته و بادام برای تزیینبه مقدار لازم

    طرز تهیه شیرینی زبان خانگی

    مرحله اول

    خمیر هزارلا را از فریزر خارج کنید و کمی به آن فرصت بدهید تا یخ آن باز شود. مراقب باشید تا دمای آن به دمای محیط نرسد و همچنان کمی خنک باشد. برای قالب‌زدن این خمیر از قالب شیرینی زبان که بیضی است، استفاده کنید.

    مرحله دوم

    درون کاسه‌ای متوسط پودر قند و زرده را با هم مخلوط کنید. در کاسه‌ای دیگر گلاب را به عسل اضافه کنید (اگر به گلاب دسترسی ندارید می‌توانید به جای آن از آب اضافه کنید). زعفران و پودر هل را آن اضافه کنید. محلول را از صافی عبور دهید تا یکدست شود.

    مرحله سوم

    کمی آرد روی میز کار بپاشید؛ خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه روی آن بکشید تا خمیر به قطر 0.5 سانتی‌متر برسد. با چاقو دور خمیر را برش دهید. با قالب شیرینی زبان که بیضی‌شکل است، شروع به قالب زدن خمیر کنید. خمیر‌های قالب زده را روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید.

    مرحله چهارم

    چاقو را به کمی آرد آغشته کنید و با استفاده از آن وسط خمیرها را برش بزنید. روی خمیرها را با استفاده از برس مخصوص زرده‌تخم‌مرغ و پودر قند و سپس مخلوط زعفرانی را روی خمیرها بمالید. کمی کنجد روی خمیر بپاشید و سپس آن را به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید. بعد از اینکه شیرینی را از فر خارج کردید مجددا از مخلوط عسل و گلاب روی آن بمالید و بلافاصله مقداری از  پودر پسته و بادام یا در صورت تمایل پودر نارگیل روی آن بپاشید.

    نکات

    برای پف کردن اول باید حرارت فر به مدت 5 دقیقه 240 درجه سانتی گراد باشد و بعد حرارت آن را به 170 درجه برسانید.

    وردنه، چاقو و قالب شیرینی زبان را قبل از استفاده چند دقیقه داخل فریزر بگذارید.

    برای رقیق شدن عسل می‌توانید مواد حاوی گلاب و عسل را به روش بن‌ماری در مدت کوتاهی گرم کنید. حرارت اصلا نباید زیاد باشد چرا که هم باعث تولید سم در عسل می‌شود هم بعدا خمیر را خراب می‌کند.

    برای آنکه خمیر پف کند حتما باید دور تا دور خمیر را ببرید تا فضا برای ورود هوا داشته باشد.

    ضخامت شیرینی بستگی به میل شما دارد. اگر دوست دارید ضخامت شیرینی شما بیشتر یا کمتر باشد می‌توانید قطر خمیر را از 0.5 سانت تغییر دهید.

    هنوز هم می‌پرسید با خمیرهزار لا چی درست کنم؟ اگر جواب‌تان بله است، به مجموعه دستورهای پخت با استفاده از خمیرهزارلا آماده سر بزنید.

    دستورهای پخت مرتبط

    3 نویسنده مهمان

    طرز تهیه دسر ام علی با خمیر هزارلا

    4

    طرز تهیه سه مدل شیرینی با خمیر هزارلا همراه ویدیو

    5 فرنوش اکبری

    طرز تهیه باقلوا شیر با خمیر هزارلا – همراه ویدیو

    دیدگاه ها

    منبع مطلب : kalleh.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 14 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید