این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    شیرینی مشهدی بدون فر

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    شیرینی مشهدی بدون فر را از این سایت دریافت کنید.

    آپارات

    منبع مطلب : www.aparat.com

    طرز تهیه شیرینی مشهدی بدون فر را یاد بگیرید و شیرینی مارمالاد درست کنید

    یکی از شیرینی های محبوب و سنتی ما ایرانی ها شیرینی مشهدی سا همان شیرینی آلمانی است. طرز تهیه شیرینی مشهدی بدون فر را یاد بگیرید و به سادگی آن را درست کنید.

    طرز تهیه شیرینی مشهدی بدون فر

    دسته بندی: انواع شیرینی خشک و تر | به وسیله صبا | 0 دیدگاه ۴۷,۱۳۳ بازدید

    امتیاز دهید 3.3 از 108

    16 دقیقه 4

    مواد لازم برای شیرینی مشهدی بدون فر

    روغن صاف قنادی 50 گرم

    آرد 300 گرم کره 100 گرم زرده تخم مرغ 2 عدد پودر قند 80 گرم عسل 1 قاشق سوپ خوری

    وانیل 1/4 قاشق چایخوری

    خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +5 درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره پاییز ایران کوک شاپ. کد تخفیف 5 درصد : irancookir اینجا کلیک کنید

    شیرینی مشهدی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که به اسم شیرینی آلمانی یا شیرینی مارمالاد آلمانی هم شناخته میشه. شیرینی مشهدی ترکیبات خاصی داره و از دو لایه تشکیل شده که بین اون ها مارمالاد قرار می گیره. این شیرینی به شکل های مختلف درست میشه و طعم مارمالاد داخل اون می تونه هر طعمی که شما دوست دارید باشه. اگر به دنبال درست کردن یک شیرینی خوشمزه و خوشگل برای عید هستید ما شیرینی مشهدی رو بهتون پیشنهاد می کنیم. این شیرینی هم اندازه ی مناسبی داره و هم طعمش فوق العادس. درست کردنش هم خیلی آسونه. البته تو دستورهای آشپزی مختلف طرز تهیه شیرینی مشهدی با هم متفاوته ولی تو همه ی اون ها باید شیرینی مشهدی رو توی فر درست کرد. ما کسایی رو که فر ندارن اما دوست دارن شیرینی مشهدی درست کنند هم در نظر گرفتیم و امروز می خواهیم طرز تهیه شیرینی مشهدی بدون فر را به شما یاد بدهیم. با ما همراه باشید با ببینیم چطور بدون فر می تونیم شیرینی مشهدی درست کنیم:

    طرز تهیه شیرینی مشهدی بدون فر

    مرحله اول: درست کردن خمیر شیرینی مشهدی

    ۱- کره و روغن صاف را در کاسه ای بریزید و به مدت ۲۰ ثانیه با همزن برقی هم بزنید تا بافت هر دو باز شود و یکدست شوند.

    ۲- سپس پودر قند را به آن ها اضافه کرده و مجددا ۵ دقیقه هم بزنید. زرده های تخم مرغ و وانیل را نیز به مواد افزوده و ۳۰ ثانیه با هم مخلوط کنید. با استفاده از لیسک، مواد را از دور کاسه تمیز کنید و به صورت دورانی هم بزنید.

    ۳- حالا وقت اضافه کردن عسل است. عسل را به سایر مواد اضافه کنید و به مدت ۲۰ ثانیه هم بزنید.

    ۴- آرد را در دو مرحله به مواد اضافه کنید تا خمیری یک دست به دست آید. سپس همه ی مواد را به مدت ۱۰ ثانیه هم بزنید.

    ۵- خمیر آماده شده را بین دو کیسه فریزر یا سفلون به ضخامت ۳-۴ میلی متر قرار دهید. سپس آن را به کمک وردنه باز کنید. خمیر را به همان حالت حدود ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد.

    ۶- کیسه نایلون رویی را از روی خمیر بردارید، کاتر برش مورد نظر خود را انتخاب کنید و خمیر را برش بزنید.

    تارت میوه ای

    ۷- خمیرهای برش زده را حدود ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

    مرحله دوم: آماده کردن شیرینی مشهدی

    ۱- یک سینی گرد کوچک انتخاب کنید، روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی های قالب زده شده را روی کاغذ روغنی بچینید.

    ۲- یک قابلمه ی بزرگ را روی شعله ی گاز قرار دهید تا گرم شود. کاتر برش گرد فلزی را کف قابلمه قرار دهید و سینی را روی آن بگذارید تا به کف قابلمه نچسبد (سینی از کف قابلمه فاصله داشته باشد. روی در قابلمه یک دمکنی قرار دهید و در آن را ببندید تا زیر شیرینی طلایی شود.

    ۳- شیرینی های آماده شده را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید کاملا خنک شوند. بعد از آن که شیرینی ها سرد شد، مارمالاد را روی یک لایه بمالید و لایه ی دیگر شیرینی را روی آن قرار دهید.

    ۴- روی شیرینی عسل گرم بمالید و آن را به سلیقه ی خود را کنجد و یا پودر پسته تزیین کنید.

    نکات کلیدی طرز تهیه شیرینی مشهدی بدون فر

    – اگر از فر استفاده می کنید می توانید بعد از قالب زدن خمیر شیرینی، آن ها را داخل فر داغ شده در دمای ۱۷۵ درجه قرار دهید و به مدت حدود ۱۵ دقیقه داخل آن بپزید تا زیر شیرینی کمی طلایی شود.

    – مارمالاد را می توانید به صورت آماده تهیه کنید. اگر می خواهید خودتان مارمالاد شیرینی را درست کنید کافی است میوه را پوره کنید و به آن شکر اضافه کنید. در نهایت دو ورق ژلاتین به آن اضافه کنید تا سفت شود و خودش را بگیرد.

    – اگرچه برش زدن خمیر شیرینی مشهدی به سلیقه ی شما بستگی دارد اما معمولا لایه ی زیری شیرینی را ساده برش می زنند و روی لایه ی رویی آن یک طرح مانند گل ایجاد می کنند تا مارمالادها خودش را نشان دهد.

    – خمیر شیرینی مشهدی نیاز به ورز دادن ندارد. همچنین اگر زیاد آن را هم بزنید، خمیر به روغن می افتد که برای شیرینی مناسب نخواهد بود.

    – برای داخل شیرینی مشهدی می توانید مقداری شکلات تخته ای را به روش بن ماری آب کنید و بعد از آن که کمی خنک شد داخل شیرینی ها قرار دهید.

    تصاویر از : royal.pastry_ , @[email protected]

    برای: 4

    حاضر است در : 60 دقیقه

    وعده: دسر, میان وعده

    دسته بندی دستور آشپزی : انواع شیرینی خشک و تر

    مواد لازم : وانیل, آرد, پودر قند, روغن, زرده تخم مرغ, عسل, کره

    بدون دیدگاه.

    دیدگاهتان را بنویسید

    این دستور را برای دوستان ارسال کنید.

    Email ذخیره چاپ

    دستور آشپزی های مرتبط

    شیرینی روح افزا

    شیرینی اتابکی

    طرز تهیه راحت الحلقوم

    لوکوم شیر

    اسلایس مکرون گردویی

    کماچ سهن

    کلمات کلیدی: انواع شیرینی مربایی,شیرینی بدون فر,شیرینی بدون فر آسان,شیرینی بدون فر برای عید نوروز,شیرینی بدون فر عید,شیرینی بدون فر و آسان,شیرینی خشک,شیرینی عید

    منبع مطلب : irancook.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 14 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید