این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طبع میوه به

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طبع میوه به را از این سایت دریافت کنید.

    طبع بِه گرم است یا سرد؟

    بِه میوه‌ای پر خاصیت با طبع گرم رو به معتدل است و برای تمامی افراد با مزاج‌های مختلف قابل مصرف بوده و فواید چشمگیری دارد.

    طبع بِه گرم است یا سرد؟

    ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۱:۵۰:۰۱ کد خبر: ۶۴۷۷۳۱ دسته بندی: خبرگزاری‌ها و نشریات، فضای مجازی

    بِه میوه‌ای پر خاصیت با طبع گرم رو به معتدل است و برای تمامی افراد با مزاج‌های مختلف قابل مصرف بوده و فواید چشمگیری دارد.

    – میوه بِه با نام علمی Cydonia oblonga که به سیب طلایی شهرت دارد مختص فصل پاییز است، این میوه زرد رنگ با گوشت خشک و کرکی و طعمی ترش و گس در دسته سیب و گلابی قرار دارد. ترکیه، چین، ازبکستان، ایران، آرژانتین و برخی کشور‌های جنوبی اروپا و جنوب غربی آسیا، از تولیدکنندگان عمده این میوه هستند.

    بِه یکی از پرخاصیت‌ترین میوه هاست و تقریبا تمام قسمت‌های آن قابل استفاده است با اینکه خواص دارویی و غذایی بسیاری دارد، اما متاسفانه جایگاهی در سبد میوه خانوار ندارد و بیشتر به صورت پخته (در خورشت و خوراک) و معمولا به شکل کمپوت، مربا و مارمالاد استفاده می‌شود.

    دانستنی‌هایی درباره میوه بِه

    میوه بِه گونه‌های مختلفی دارد، اما فقط ۲ نوع آن یعنی بِه معطر و بِه آناناسی در بازار مصرفی مردم از اهمیت فراوانی برخوردارند، به معطر؛ بیضی شکل با انتهای مخروطی استف پوست آن نرم، زرد و دارای گوشت سفید است.

    بِه آناناسی نیز شبیه گلابی برآمده است، پوست و گوشت آن زرد رنگ است و طعم خفیفی از آناناس دارد. این میوه در شهرستان‌های نطنز و اصفهان پرورش می‌یابد.

    بِه سرشار از ویتامین‌های A و B و C، املاح آهکی، پتاسیم، فسفر، کلسیم، قند و پپتین است. پزشکان معتقدند ویتامین A در تجدید قوای جوانی و ویتامین B در تعادل اعصاب نقش دارند. بِه، سیستم عصبی فرد را آرام می‌کند و پتاسیم بالای آن، فشار خون را پایین می‌آورد.

    طبع بِه رسیده (زرد)، گرم و خشک رو به معتدل است. بِه ترش و سبز نیز نسبت به نوع زرد و شیرین آن، سردی بیشتری دارد. به همین دلیل بِه برای افراد با طبع‌های مختلف، مفید است در حالی که دانه آن یا همان بِه‌دانه طبیعتی سرد و‌تر دارد.

    خواص خوردن بِه، دانه بِه و آب بِه

    خوردن بِه به هر شکلی آثار مثبتی بر اندام داخلی بدن می‌گذارد که اهم آن به این شرح است:

    اثرات مثبت بر فکر و ذهن

    تقویت کننده قلب، کبد و معده

    مفید برای زخم معده تحریک کننده اشتها

    ادرارآور و کمک به هضم غذا

    جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته

    از بین برنده بوی بد دهان

    مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر

    کاهش خطرات بیماری‌های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین ث

    از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردرد‌ها

    احیای روحیه و خوشحال بودن

    کمک به پایین آوردن کلسترول خون

    کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم

    دارای خاصیت ضد ویروسی

    نرم کننده سینه

    ضد سرطان به علت داشتن آنتی اکسیدان

    جلوگیری از خونریزی، تهوع، استفراغ غیر ارادی، برطرف کردن سردرد و از بین بردن تشنگی، درمان بیماری‌های قلبی عروقی و بهبود بیماری‌های تنفسی، کم‌خونی و آسم از جمله مزیت‌های مصرف آب یا شیره بِه است. البته طبق گفته کارشناسان طب سنتی مصرف منظم آب یا شیره بِه در درمان سل و نارسایی کبدی نیز موثر است.

    اگر تمایل به خوردن شیره یا آب بِه دارید ۵۰ گرم بِه را خرد کرده با ۵۰ گرم عسل یا شکر مخلوط کنید و در یک لیتر آب جوش بریزید و آنرا روی شعله گذاشته تا بجوشد و حجم آن نصف شود، سپس آن را مصرف کنید.

    بِه دانه نیز در درمان ذات الریه، گلودرد، صدای گرفته و خشن موثر است، همچنین ضد تب به شمار رفته و در درمان اسهال مفید واقع می‌شود.

    لعاب بِه دانه برای ترمیم زخم‌ها و سوختگی پوست در اثر آتش بسیار مفید است.

    جویدن بِه دانه برای رفع کُندی دندان‌ها و برای تقویت نیروی جنسی در گرم مزاج‌ها مفید است.

    نکته بسیار مهمی که در باره بِه دانه وجود دارد دانستن این مسئله است که بِه دانه همان لعابی است که از خیساندن دانه به بدست می‌آید. از قورت‌دادن و بلعیدن دانه‌ها باید بپرهیزید، زیرا ترکیبات سمی در دانه به وجود دارد که برای بدن مضر است پس فقط از لعاب دانه به استفاده کنید.

    اگر تمایل به خوردن این میوه به شکل لعاب (بِه دانه) دانه هستید، ۳۰ گرم بِه دانه را در یک لیتر آب جوش ریخته و آنقدر بجوشانید تا به صورت ژله درآید، سپس آن را مصرف کنید.

    منبع مطلب : www.mizan.news

    طبع به چیست و مصلحات آن چه موادی هستند؟

    طبع به گرم و خشک رو به معتدل است و برای افراد با طبع‌های مختلف، مفید است. "به" در درمان بسیاری از بیماری‌ها، به خصوص مشکلات دستگاه گوارش و دستگاه ادراری مؤثر است.

    ستاره » 🍄 خواص شناسی » 🍋 خواص میوه‌ها و سبزیجات » طبع به چیست و مصلحات آن چه موادی هستند؟

    طبع به چیست و مصلحات آن چه موادی هستند؟

    طبع به گرم و خشک رو به معتدل است و برای افراد با طبع‌های مختلف، مفید است. "به" در درمان بسیاری از بیماری‌ها، به خصوص مشکلات دستگاه گوارش و دستگاه ادراری مؤثر است.

    آخرین به روز رسانی: شهریور 12, 1401

    ستاره | سرویس سلامت – «به» میوه‌ای از خانواده‎ گلابی و سیب است این میوه ظاهری شبیه به سیب، با جنس و بافتی شبیه گلابی دارد؛ اما متراکم تر. “به” بسیار خوش‌عطر بوده و به همین دلیل از آن برای درست کردن شربت، مربای به و دمنوش به استفاده می‌‎شود. میوه “به” در دو نوع ترش و شیرین وجود دارد، اما نوع شیرین آن که خواص بیشتری از نظر طب سنتی دارد، مطلوب‌تر است. به‌طور کلی این میوه اگرچه به صورت خام نیز خوردنی است، اما اغلب از آن به صورت پخته شده در مرباها و برخی خورشت‌ها مانند خورشت به با آلو و رب انار، استفاده می‌کنند. در این مقاله سعی می‌کنیم بیشتر با این میوه‎ پر خاصیت آشنا شویم و “طبع به” و خواص آن را بررسی کنیم.آنچه در این مطلب خواهید خواند... عدم نمایش

    طبع به چگونه است؟ مصلح به طریقه مصرف خواص به

    طبع به چگونه است؟

    طبع به گرم و خشک است، اما گرمای آن زیاد نیست و برخی از حکمای طب سنتی طبع آن را متمایل به معتدل دانسته‎اند. البته “به” ترش نسبت به نوع زرد و شیرین آن، سردی بیشتری دارد. به همین دلیل این میوه با طبایع مختلف، سازگار بوده و همه می‎توانند از خواص آن بهره‎مند شوند. اما جالب است بداینم که طبع “تخم به” که به آن به‎دانه می‎گویند و در درمان سرفه خشک از آن استفاده می‎‌شود، سرد و تر شناخته شده است.

    مصلح به

    در منابع طب سنتی، مصلحی که برای اغلب میوه‌ها مناسب دانسته شده، عسل است؛ “به” نیز از این قاعده مستثنا نیست. علاوه بر عسل، انیسون (بادیان رومی) نیز مصلح “به” معرفی شده است. کسانی که طبع گرمی دارند ممکن است در صورت مصرف زیاد مربای این میوه، دچار جوش صورت شوند که این افراد بهتر است در مصرف “مربای به” زیاده‌روی نکنند.

    طریقه مصرف

    همان‌طور که گفته شد استفاده از میوه “به”، به صورت خام معمول نیست و غالبا از پخته شده آن در تهیه‎ انواع خوراک استفاده می‌شود. هرچند که برای برخی خواص داروئی آن مانند درمان اسهال و کاهش علائم رفلاکس معده، مصرف “به” خام، به دلیل خاصیت قابض بودن، اثرات بیشتری دارد. البته میوه “به” خام دیرهضم بوده و پخته شده و یا دمنوش آن نیز همین خواص را داراست و می‎توان با عوارض کمتر به این روش‌ها از آن استفاده کرد.

    استفاده از “به”، به صورت دمنوش و مربا از روش‎‌های معمول و دلنشین برای استفاده از میوه “به” و بهره‌مند شدن از خواص آن است. از روش‌های دیگر استفاده از “به” طبخ آن به همراه گوشت و تهیه‎ خورشت به می‌باشد؛ این خورشت در ایران از غداهای سنتی محسوب می‌شود و قدمتی چند صدساله دارد. اروپایی‎ها نیز بر این باور هستند که “به” در هضم گوشت مؤثر است.

    خواص به

    از خواص میوه به، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

    درمان بسياری از بيماری‌های گوارشی از جمله زخم معده، عفونت‌های روده‌ای و اسهال

    درمان سوزش ادرار تحریک کننده اشتها هضم غذا

    خوشبو کننده دهان و بدن

    جلوگيری از سقط جنين و موثر در زیبا شدن فرزند

    بهبود عملکرد مغز و ذهن

    کاهش غم و ایجاد حس نشاط

    تقویت کننده قلب، کبد و معده

    درمان تنگی نفس، سرفه خشک و سردردهای مزمن

    کاهش التهاب و خستگی چشم (می‌توان چند قاچ به تازه را روی پلک‌ها قرار داد.)

    کاهش خونریزی غیر معمول از رحم و همچنین بواسیر (به علت قابض بودن)

    ایجاد حس سیری – مفید برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند (با داشتن مقادیر زیادی فیبر)

    درمان گلودرد و سینه درد، رفع گرفتگی صدا، تب‎بر، درمان اسهال و کمک به ترمیم زخم‌ها و سوختگی‎های پوست نیز از خواص “دانه به” است. برای استفاده از خواص به‎دانه چند عدد از آن را مدتی در دهان نگه داشته و مرتب بمكيد تا لعاب آن خارج شود. یا می‌توان تعدادی به‎دانه را در آب ریخته و پس از چند ساعت از لعاب آن استفاده كرد.

    سخن آخر

    در این مقاله با طبع، مصلحات و خواص “به” از دید طب سنتی آشنا شدیم. اما لازم به ذکر است که “میوه به” در طب مدرن نیز دارای اثرات بی‌نظیری از جمله پیشگیری از سرطان، کاهش کلسترول و فشار خون بالا و کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌‌های قلبی و عروقی است. نکته‌ای که باید در نظر داشت این است که بهتر است هنگام خرید این میوه، نوع زرد و رسیده‎ آن را انتخاب کنید که با انواع طبع‎ها سازگارتر است. در پایان به شما پیشنهاد می‌کنیم با طرز تهیه سرکه میوه به نیز در ستاره آشنا شده و با درست کردن این سرکه خوش‌عطر از خواص بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.

    رژیم گروهی راه حل قطعی لاغری + گارانتی 100%

    براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت کوتاهه. رژیم گروهی رو می‌تونی از برنافیت با ضمانت بازگشت وجه دریافت کنی و تا 2 هفته بعد از رژیم به هر دلیلی می‌تونی پولت رو پس بگیری.

    دریافت رژیم گروهی برنافیت با گارانتی

    آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

    بر اساس رای 17 نفر از بازدید کنندگان

    نظر شما چیست؟

    نظری ثبت نشده است مطالب مرتبط

    محتویات سبزی دلال و خواص آنها

    خواص سماق چیست؟ (آشنایی با فواید و خواص دارویی سماق)

    خواص زرشک؛ آشنایی با فواید و مضرات، ساقه، برگ و آب زرشکخوا

    میوه های استوایی ؛ ۲۰ میوه استوایی عجیب که باید امتحان کرد!

    با خواص منگوستین این میوه ضد سرطان تازه وارد آشنا شوید

    سیر و سرماخوردگی؛ استفاده از سیر برای سرماخوردگی مفید است؟

    خواص توت خشک برای سلامت چیست؟

    خواص خیار و فواید مصرف آن

    همچنین بخوانید

    آیا خرمالو برای یبوست مفید است یا مضر؟

    تفاوت شیر گاو، شیر بز و شیر گوسفند از نظر خواص و طعم

    منبع مطلب : setare.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید