طرزتهیه شیرینی قطاب
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
طرزتهیه شیرینی قطاب را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه قطاب قدیمی و ساده به صورت مرحله به مرحله
آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قطاب قدیمی و ساده قطاب یکی زا انواع شیرینی های بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که سوغاتی
طرز تهیه باسلوق گردویی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه باسلوق گردویی باسلوق گردویی یکی از انواع شیرینی ها بسیار خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای …
طرز تهیه مافین شکلاتی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه مافین شکلاتی مافین شکلاتی یکی از انواع مینی کیک های خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی در مهمانی ها …
طرز تهیه شیرینی زبان خوشمزه و بازاری مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی زبان شیرینی زبان یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین ایرانیان است که امروزه با دستورهای متنوعی درست …
طرز تهیه قطاب
قطاب یکی زا انواع شیرینی های بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که سوغاتی شهرهایی مثل یزد و کرمان نیز می باشد، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قطاب در ادامه با نکته چی همراه باشید.
طرز تهیه برساق پفکی و فوق العاده خوشمزه مرحله به مرحله
برساق یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده ایرانی است که به صورت سنتی در شهرهای مختلف…
مواد لازم قطاب آرد ۲ لیوان ماست نصف لیوان زرده تخم مرغ ۲ عدد کره ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع به مقدار کافی
مواد لازم برای مغز قطاب
گردو سه چهارم لیوان گلاب ۲ قاشق غذاخوری
پودر قند سه چهارم لیوان
پودر هل ۱ قاشق مرباخوری
دستور تهیه قطاب
مرحله اول
ابتدا کره را از داخل یخچال بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا با دمای آشپزخانه نرم شود. تخم مرغ ها را یکی یکی در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم (سفیده ها را در ظرفی می ریزیم و درب آن را می گذاریم و داخل یخچال قرار می دهیم تا بعدا برای انواع غذا استفاده کنیم)
مرحله دوم
سپس با چنگال یا همزن کمی هم می زنیم وکره را به آن اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم تا کره سبک شود. اگر به جای کره از روغن جامد آب شده می خواهید استفاده کنید نباید الان به زرده اضافه کنیم، باید اول بکینگ پودر را اضافه کنیم.
مرحله سوم
بعد ماست را می افزاییم و خوب مواد را با یکدیگر مخلوط می کنیم و بعد روغن را اضافه می کنیم و همگی مواد را هم می زنیم و آرد را الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم، سپس با قاشق مواد را مخلوط می کنیم و بعد با دست مواد را زیر و رو می کنیم.
طرز تهیه سوهان کنجدی خانگی ساده مرحله به مرحله
سوهان کنجدی یکی از شیرینی ها بسیار خوشمزه و مقوی ایرانی است که به عنوان میان وعده هم مصرف می شود
مرحله چهارم
سپس آرد را با مواد کاملا مخلوط می کنیم تا جایی که خمیر شکل بگیرد و دیگر به دست نچسبد به ورز دادن ادامه می دهیم.آرد را کم کم اضافه می کنیم به مواد تا اگر خمیر شکل گرفت و به دست نچسبید آرد اضافی به آن اضافه نکرده باشیم تا خمیر سفت شود.
مرحله پنجم
خمیر را به صورت دایره در می آوریم و داخل کاسه قرار می دهیم و روی آن را با سلفون می پوشانیم و یک حوله یا پارچه تمیز روی کاسه می اندازیم و در اتاق قرار می دهیم تا به مدت ۱ ساعت خمیر در دمای اتاق استراحت کند.
مرحله ششم
سپس پودر گردو را داخل کاسه ای می ریزیم و هل، پودر قند و گلاب را به آن اضافه می کنیم، سپس ابتدا با قاشق مواد را مخلوط می کنیم و بعد با دست مواد را مخلوط می کنیم تا شبیه به خمیر شود.(اگر نیاز بود می توانید کمی گلاب مجددا اضافه کنید ولی دقت کنید به یکباره اضافه نکنید که مایع شل شود ابتدا کمی اضافه کنید و اگر مجددا نیاز بود دوباره اضافه کنید)
طرز تهیه باسلوق گردویی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
باسلوق گردویی یکی از انواع شیرینی ها بسیار خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود
مرحله هفتم
در این مخلوط می توانید از پودر پسته یا پودر بادام نیز استفاده کنید و یا جایگزین پودر گردو کنید. مواد میانی قطاب کاملا سلیقه ای است و از هر نوع مغزیجاتی می توانید استفاده کنید.به اندازه یک حبه قند چهارگوش از مواد بر می داریم و به شکل دایره آن ها را در می آوریم و در ظرفی مواد میانی که به صورت دایره هایی آن ها را شکل داده ایم را می چینیم.
مرحله هشتم
سپس روغن مایع مخصوص سرخ کردنی را به صورت شناور (روغن زیاد تا قطاب ها راحت داخل روغن سرخ شوند) داخل قابلمه ای متوسط می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شود. خمیر را بعد از استراحت روی تخته آشپزخانه و یا هر نوع سطح صافی قرار می دهیم.
مرحله نهم
سپس با وردنه خمیر را باز می کنیم تا به ضخامت ۲ سانتیمتر برسد و با لیوان یا قالب گرد روی خمیر دایره هایی ایجاد می کنیم و دایره را بر می داریم و کف دست قرار می دهیم و از مواد میانی که به صورت دایره آن ها را آماده کرده بودیم، داخل خمیر می گذاریم و خمیر را می بندیم.
مرحله دهم
سپس با کف دو دست آن را گرد می کنیم و یا می توانید به صورت ماه به آن شکل دهیم. خمیر گرد را تا کنیم و مواد میانی را داخل آن قرار دهیم و لبه های خمیر را روی یکدیگر قرار دهیم و با چنگال روی لبه های خمیر فشار می دهیم تا هم طرح زیبایی روی خمیر ایجاد شود.
مرحله یازدهم
هم اینکه مطمئن شویم که خمیر باز نمی شود تا مواد میان آن زمان سرخ شدن داخل روغن بریزد. قطاب ها را همان زمان سرخ کردن به هر مقدار که در قابلمه جا می شود درست می کنیم و داخل روغن قرار می دهیم و نباید زودتر آماده کنیم.
طرز تهیه قطاب ساده خانگی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی
طرز تهیه قطاب ساده و خانگی خوشمزه با فر و بدون فر قطاب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای یزد
طرز تهیه آبنبات شیری ساده و خانگی با طعم فوق العاده خوشمزه
طرز تهیه آبنبات شیری آبنبات شیری یکی از انواع آبنبات های خوشمزه و سالم خانگی است که با مواد و دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه کیک پاولووا شیک و بسیار مجلسی به روش قنادی
طرز تهیه کیک پاولووا کیک پاولووا یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که روی آن با یک لایه مرنگ پوشیده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه کیک گولوت خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای
طرز تهیه کیک گولوت کیک گولوت یکی از انواع کیک های سنتی و خوشمزه کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه قطاب
قطاب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای یزد و کرمان می باشد. از این شیرینی خوشمزه می توانیم برای پذیرایی در کنار نوشیدنی ها داغ مثل چای استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قطاب در ادامه با چیشی همراه باشید.
طرز تهیه باقلوا رولی ترکی خوشمزه و نرم به روش استانبولی
باقلوا یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و معروف در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود
مواد لازم قطاب زرده تخم مرغ ۲ عدد ماست نصف پیمانه کره ۱۰۰ گرم آرد سفید ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
مغز گردو یا پسته سه چهارم پیمانه
پودر قند سه چهارم پیمانه
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱ قاشق غذاخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه قطاب
مرحل اول
ابتدا کره را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ شود و نرم شود، سپس زرده های تخم مرغ را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و با همزن دستی کمی هم می زنیم تا از لختگی در بیاید و بافتش از هم جدا شود.
مرحله دوم
پس از اینکه زرده های تخم مرغ مخلوط شدند، کره را که کاملا نرم شده است اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا با زرده ها تخم مرغ یکدست شود. در ادامه ماست را اضافه کرده و انرا با دیگر مواد به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد سفید و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم، سپس الک می کنیم و در ادامه به صورت کم کم به ظرف حاوی زرده تخم مرغ اضافه می کنیم. حین اضافه کردن آرد با دست خمیر را ورز می دهیم و تا جایی آرد اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد.
طرز تهیه شیرینی لگیمات خوشمزه و مخصوص به روش بوشهری
لگیمات یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که شباهت های زیای به شیرینی بامیه دارد
مرحله چهارم
حالا خمیر را داخل یک ظرف گود قرار می دهیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم، سپس در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند. در حیت استارحت کردن خمیر مواد میانی قطاب را درست می کنیم.
مرحله پنجم
برای این منظور مغز پسته یا گردو را خرد می کنیم به صورتی که نه پودر باشد نه خیلی درشت باشد، سپس در یک ظرف مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری از پودر قند را به همراه دارچین و پودر هل اضافه می کنیم. در اخر گلاب را اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، فقط مراقب باشید مواد میانی به شکل خمیر نشود. پس از گذشت یک ساعت خمیر را روی یک سطح صاف با وردنه صاف می کنیم به طوری که قطر آن بیشتر از نیم سانتی متر نباشد.
طرز تهیه بامیه عربی بزرگ و دراز به صورت مرحله به مرحله
بامیه عربی که با نام بامیه دراز هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های خوشمزه عربی می باشد
مرحله هفتم
حالا با یک قالب گرد خمیر را قالب می زنیم، سپس بین هر خمیر قالب زده شده مقداری از مخلوط مغز گردو یا پسته قرار می دهیم و یک سمت خمیر را بر می گردانیم روی سمت دیگر، به صورتی که خمیر به شکل نیم دایره شود.
مرحله هشتم
حالا با چنگال لبه های خمیر را روی هم فشار می دهیم تا مایه میانی در زمان سرخ کردن از بین خمیر خارج نشود. اگر بخواهیم قطاب ها به شکل گرد درست کنیم پس از اینکه مایه میانی را داخل خمیر قرار دادیم آنرا مانند یک توپ جمع می کنیم و لبه های آنرا با فشار دست می بندیم.
مرحله نهم
پس از اینکه قطاب ها آماده شدند یک ظرف گود مانند شیر داغ کن روی حرارت قرار می دهیم، سپس به حدی روغن داخل ظرف می ریزیم که قطاب ها در روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد قطاب ها را در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شوند.
طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی آسان و خوشمزه مثل قنادی
زولبیا و بامیه از انواع شیرینی های سنتی و محبوب در میان ایرانیان هستند که به صورت متداول در ماه مبارک رمضان پخته می شوند
مرحله دهم
قطاب های سرخ شده را داخل دستما حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود سپس در پودر قند می غلطانیم. نکته مهم در ورد غلطاندن در پودر قند این است که اگر قطاب ها خنک نباشد پودر قند را جذب می کنند و حتما اجازه دهید خنک شوند سپس در پودر قند بغلطانید.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟