این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرزتهیه لواشک شلیل

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرزتهیه لواشک شلیل را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه لواشک شلیل خانگی ترش و خوشمزه

    طرز تهیه لواشک شلیل مانند طرز تهیه انواع لواشک‌ هاست. بهتر است برای تهیه لواشک شلیل خانگی از چند میوه مانند شلیل، هلو و سیب استفاده کنید.

    ستاره » 🍽️ آشپزی » 🍭 میان وعده و تنقلات » لواشک » طرز تهیه لواشک شلیل خانگی ترش و خوشمزه

    طرز تهیه لواشک شلیل خانگی ترش و خوشمزه

    طرز تهیه لواشک شلیل مانند طرز تهیه انواع لواشک‌ هاست. بهتر است برای تهیه لواشک شلیل خانگی از چند میوه مانند شلیل، هلو و سیب استفاده کنید.

    آخرین به روز رسانی: فروردین 7, 1401

    آنچه در این مطلب خواهید خواند... عدم نمایش

    طرز تهیه لواشک شلیل

    طرز تهیه لواشک شلیل در فر

    طرز تهیه لواشک شلیل و هلو

    طرز تهیه لواشک‌های ترکیبی با شلیل

    اکثر خانم‌ها و تقریبا همه بچه‌ها عاشق لواشک هستند؛ اما لواشک خانگی کجا و لواشک‌های بازاری کجا! همه ما تابه‌حال چیزهای زیادی درباره غیربهداشتی‌بودن لواشک‌های بازاری خوانده و شنیده‌ایم و معمولا این فکر همراه ماست که شاید لواشکی که می‌خوریم با میوه‌های گندیده و فاسد و به روش‌های غیر استاندارد تهیه شده باشد!

    برای رهایی از این فکر آزاردهنده و همچنین برای جلوگیری از مخارج بیش‌ازحد، بهتر است در فصل تابستان و پاییز که وفور نعمت است دست به کار شده و خودتان در منزل انواع لواشک خانگی ترش و شیرین را تهیه کنید.

    قبل‌تر درباره تهیه لواشک آلو، لواشک زردآلو، لواشک انار، لواشک کیوی، لواشک گوجه سبز و … توضیح داده‌ایم، این بار اما قصد داریم طرز تهیه لواشک شلیل خوشمزه‌ای را به شما آموزش دهیم که طعمی ملس و بسیار خاص و خوشمزه دارد. توصیه ما به شما این است که برای تهیه لواشک از بیش از یک نوع میوه استفاده کنید تا لواشک شما طعم بهتری داشته باشد برای مثال برای تهیه لواشک شلیل، از ترکیب شلیل با هلو، زردآلو یا آلو استفاده کنید.

    طرز تهیه لواشک شلیل

    مواد لازم

    شلیل رسیده ۱ کیلوگرم

    نمک ۱ قاشق چایخوری آب ۱ لیوان

    دستور تهیه لواشک شلیل خوشمزه:

    شلیل‌ها را پس از شستن، در آبکش ریخته و خشک کنید.

    سپس هسته آن‌ها را گرفته و با آب و نمک درون قابلمه بریزید.

    اجازه دهید با شعله بسیار ملایم، شلیل‌ها به مدت ۳ ساعت بپزند.

    وقتی میوه ها خوب پخته و له شدند شعله را خاموش کنید.

    در این مرحله مواد را درون پارچ مخلوط کن ریخته و یا با گوشکوب برقی کاملا له کنید تا گوشت و پوست شلیل‌ها کاملا یکدست شوند.

    حال این سس خوشرنگ و خوشمزه را درون سینی‌هایی که از قبل درون آن‌ها نایلون چهن کرده‌اید بریزید و مقابل نور مستقیم خورشید قرار دهید.

    پس از گذشت ۲-۳ روز لواشک شما آماده خواهد شد.

    طرز تهیه لواشک شلیل در فر

    برای تهیه این لواشک در فر، بعد از تهیه سس لواشک، یک سینی فلزی را کمی چرب کرده و مواد را درون آن پهن کنید.

    فر را روی دمای ۸۰- ۵۰ درجه تنظیم کرده و سینی فر را درون آن قرار دهید. (درب فر را نیمه باز بگذارید.)

    بعد از گذشت تقریبا یکساعت، خواهید دید که کم کم آب اضافی لواشک در حال تبخیر شدن است.

    پس از آنکه لواشک به رطوبت موردنظرتان رسید، فر را خاموش کرده و لواشک را بیرون بیاورید. (این کار احتمالا بین ۳ تا ۵ ساعت زمان خواهد برد!)

    طرز تهیه لواشک شلیل و هلو

    لواشک شلیل دستور تهیه‌ای مشابه به لواشک سیب دارد و به آسانی در خانه قابل تهیه است. شما عزیزان می‌توانید با در دست داشتن مقداری شلیل رسیده، این لواشک را درست کرده و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. لواشک‌های خانگی یکی از انواع تنقلات سالم و مغذی محسوب می‌شوند که هم برای بزرگسالان و هم کودکان بسیار جذاب و خواستنی است!

    مواد لازم

    شلیل رسیده و هلو از هرکدام ۱ کیلوگرم

    نمک ۲ قاشق چایخوری آب ۱ لیوان

    دستور تهیه:

    برای تهیه لواشک شلیل، ابتدا شلیل‌ها و هلوها را بشویید.

    آن‌ها را تکه‌تکه کنید.

    میوه‌های خردشده را به همراه نمک داخل قابلمه ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا آب آن‌ها کم شود.

    اجازه دهید با شعله بسیار ملایم، شلیل‌ها به مدت ۲ ساعت بپزند.

    در انتها، زمانی که احساس کردید آب اضافی میوه گرفته شده، شعله را خاموش کنید.

    وقتی میوه‌ها پخته و له شدند، آن‌ها را داخل غذاساز و یا مخلوط‌کن بریزید و آن را روشن کنید تا به شکل پوره دربیایند.

    در این مرحله، مواد را در سینی چرب شده پهن کنید و یا این‌که کف سینی یک سلفون یا پلاستیک فریزری پهن کنید و مواد لواشک شلیل را به طور یک‌دست کف سینی پخش کنید.

    سینی را زير نور آفتاب قرار دهید. تقریبا بعد از ۲ روز لواشک شما آماده است.

    👨‍🍳 نکته:

    لواشک را بیش از دو روز زیر نور خورشید قرار ندهید زیرا در این صورت بسیار خشک و غیرقابل‌خوردن می‌شوند.

    شما می‌توانید لواشک خود را زیر سایه نیز خشک کنید؛ در اینصورت رنگ لواشک شما نارنجی‌ و زیباتر خواهد شد. اما این کار زمان بیشتری می‌طلبد و همچنین میزان ترشی لواشک هم کمتر از حالت آفتابی خواهد شد.

    لواشک آماده شده را تکه تکه کرده و برای تازه‌ماندن، داخل فریزر و یا جایخی یخچال نگه دارید.

    ترکیب‌های پیشنهادی برای تهیه لواشک شلیل

    منبع مطلب : setare.com

    طرز تهیه لواشک شلیل خانگی با طعم ترش و ملس

    لواشک ها خوراکی های ملس و خوشمزه ای که انواع متفاوتی دارند. یکی از آن ها لواشک شلیل ایت. طرز تهیه لواشک شلیل آسان و بسیار راحت است.

    طرز تهیه لواشک شلیل خانگی با طعم ترش و ملس

    زهره گنج بخش ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ ۰

    اگر به دنبال درست کردن لواشک های خانگی هستید، پیشنهاد ما به شما این است که طرز تهیه لواشک شلیل را یاد بگیرید و این خوراکی فوق العاده ملس و خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید.

    لواشک های خانگی همچون لواشک هلو، لواشک آلو، لواشک هندوانه و … از جمله تنقلات خوشمزه و مغذی است که با انواع میوه ها می توانید آن را درست کنید. این تنقلات خوشمزه در بین کودکان و هم چنین همه افراد محبوبیت زیادی دارند . لواشک شلیل یکی از این خوراکی های ترش مزه و ملس است که درست کردن آن بسیار آسان و راحت است. در ادامه طرز تهیه لواشک شلیل را به شما آموزش خواهیم داد.

    مواد لازم

    لیمو ترش: ۲ قاشق غذا خوری

    نمک: به میزان مورد نیاز

    شلیل: نیم کیلو

    طرز تهیه لواشک شلیل ترش و ملس

    برای درست کردن این لواشک خوش طعم در ابتدا باید شلیل ها  را با آب به خوبی شسته و پوست آن ها را جدا کنید. آن ها را از وسط دو قسمت کرده و هسته شلیل را جدا کنید.

    در ادامه به صورت خیلی ریز شلیل ها خرد کنید. برای اینکه این میوه را به شکل پوره دربیاورید لازم است که با رنده بسیار ریز آن ها را رنده کنید. هم چنین می توانید آن ها را داخل مخلوط کن ریخته و بگذارید کاملا پوره شوند.

    قابلمه ای مناسب تهیه کنید. بهتر است قابلمه شما نچسب باشد. شلیل هایی که در مرحله ی قبل پوره کردید را داخل قابلمه بریزید. شعله گاز را روی حرارت ملایم قرار داده و قابلمه را روی آن بگذارید. صبر کنید تا مواد کم کم بجوشد.

    در این مرحله آب لیمو و نمک را باید به میوه ها اضافه کنید. این که چه مقدار از نمک و آب لیمو استفاده کنید، بستگی به سلیقه خود شما دارد که تا چه اندازه می خواهید لواشک شما ترش مزه و شور شود.

    در مرحله بعدی پس از اضافه کردن نمک و آب لیمو لازم است که اجازه دهید مواد به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد. طی جوشیدن آن ها را هم زده تا ته نگیرد. لازم به ذکر است که اگر از شلیل های سفتی که کم آب است، برای تهیه لواشک استفاده می کنید، کمتر از ۳۰ دقیقه نیاز به جوشیدن دارد.

    در مرحله آخر سینی مناسبی را آماده کنید. کف آن را نایلون پهن کرده و مواد را روی آن بریزید. اگر نایلون کاملا تمیز باشد، نیازی به چرب کردن آن نمی باشد. سینی را به مدت یک شبانه روز یا همان ۲۴ ساعت در فضای باز، زیر نور خورشید قرار دهید تا لواشک خشک شود.

    بعد از خشک شدن  آن را از نایلون جدا کنید. نایلون تمیز سبب می شود که لواشک شما به راحتی و آسانی جدا شود. این خوراکی خوشمزه را در اندازه دلخواه تان برش بزنید.

    لواشک شلیل شما آماده است. آن را نوش جان بفرمایید و از طعم ملس و خواص آن لذت ببرید و برای درست کردن انواع لواشک بهداشتی در منزل کیک کنید.

    منبع : آرگا برچسب : انواع لواشک مطالب مرتبط

    طرز تهیه لواشک انگور خوش طعم و لذیذ

    طرز تهیه لواشک آلو ترش و خوش رنگ با سه روش خانگی متفاوت

    طرز تهیه لواشک تمشک خانگی ترش و خوشمزه

    طرز تهیه لواشک کیوی خانگی بسیار خوشمزه و چند نکته ساده برای طعم بهتر این لواشک

    طرز تهیه لواشک لیمو با طعم ترش و خوشمزه

    طرز تهیه لواشک موز با طعم و مزه فوق العاده

    مطالب داغ

    بهترین تیپ های علی شادمان در مکان های مختلف

    تیپ های کریس رونالدو در استایل های متفاوت

    مدل مانتوهای یکتا ناصر و تیپ های جذابش در مکان های مختلف

    ۵۰ مدل مانتوی بهاری ۱۴۰۱ با ست های شاد و پر انرژی

    جذاب ترین آرایش صورت کایلی جنر در سال های اخیر + آموزش

    منبع مطلب : arga-mag.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 2 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید