این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز تهیه باقلوا بدون فر

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز تهیه باقلوا بدون فر را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه باقلوا بدون فر با طعم خوشمزه به صورت تابه ای

    طرز تهیه باقلوا بدون فر با طعم خوشمزه به صورت تابه ای باقلوا یکی از شیرینی های محبوب بین المللی است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه

    طرز تهیه نان کره ای خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی

    طرز تهیه نان کره ای نان کره ای یکی از انواع نان های خوشمزه مخصوص صبحانه یا عصرانه است، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی …

    طرز تهیه کیک نوتلا خانگی خوشمزه و پنبه ای به روش بازاری

    طرز تهیه کیک نوتلا کیک نوتلا یکی از انواع کیک های بسیار پرطرفدار و خوشمزه است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

    طرز تهیه کیک ساچر خوشمزه و مجلسی به روش حرفه ای قنادی

    طرز تهیه کیک ساچر کیک ساچر یک کیک شکلاتی چند لایه است که به عنوان عصرانه یا دسر و کیک های کافی شاپی مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل سایز این …

    طرز تهیه باقلوا بدون فر

    باقلوا یکی از شیرینی های محبوب بین المللی است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. با این آموزش این شیرینی خوشمزه را می توانیم بدون فر درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقلوا بدون فر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه باقلوای گردویی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

    باقلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی و ترکی است. یکی از معروف ترین باقلوا های ایرانی، باقلوای…

    مواد لازم باقلوا تابه ای

    آرد ۲ لیوان تخم مرغ ۱ عدد ماست ۲ قاشق غذاخوری

    بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

    روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری

    کره ۱۰۰ گرم

    پودر قند ۱ قاشق غذاخوری

    وانیل نوک قاشق چایخوری

    مواد میانی باقلوا

    گردوی خرد شده ۵ قاشق غذاخوری

    پودر بیسکوئیت پتی بور ½ لیوان

    پودر هل ½ قاشق چایخوری

    سفیده تخم مرغ ۱ عدد

    پودر دارچین ½ قاشق چایخوری

    مواد شربت باقلوا آب ۱ لیوان شکر ۱ لیوان گلاب ۲ قاشق غذاخوری

    زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

    مواد رومال زرده تخم مرغ ۱ عدد

    زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه باقلوا بدون فر

    مرحله اول

    برای تهیه باقلوای تابه ای ابتدا شکر را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر به طور کامل حل شود و شربت به جوش بیاید، سپس زعفران و گلاب را اضافه می کنیم و پس از یک دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

    مرحله دوم

    در این مرحله تخم مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با چنگال به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود. در ادامه ماست، روغن مایع، پودر قند و بکینگ پودر را به ترتیب اضافه کرده و هر کدام را ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم.

    مرحله سوم

    حالا کره هم دمای محیط را اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه آرد را روی مواد به صورت کنترل شده الک کرده و مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف جمع شود که دیگر به دست نچسبد.

    طرز تهیه باقلوای سیب خوشمزه و مخصوص با گردو و بادام

    باقلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی و ترکی است. یکی از این باقلواها، باقلوای سیب است که با…

    مرحله چهارم

    در این مرحله خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس هر کدام را با قطر ۳ میلی متر با وردنه باز می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب را با کمی روغن چرب می کنیم و یکی از خمیرها را درون تابه قرار می دهیم.

    مرحله پنجم

    حالا مواد میانی را با هم ترکیب می کنیم، سپس روی خمیر به صورت پخش می ریزیم. در ادامه قسمت دوم خمیر را روی مواد میانی قرار می دهیم و با دست دور تا دور خمیر را به خمیر پایینی می چسبانیم، به صورتی که مواد میانی درون شکم خمیر باقی بماند.

    مرحله ششم

    در این مرحله خمیر را مانند پیتزا برش می زنیم و در صورت تمایل با چاقو روی خمیر طرح می اندازیم. در ادامه زرده تخم مرغ را با زعفران دم کرده ترکیب می کنیم، سپس با برس روی خمیر می مالیم تا خوشرنگ شود.

    طرز تهیه باقلوای یزدی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

    باقلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی و ترکی است. یکی از معروف ترین باقلوا های ایرانی، باقلوای شهر یزد است.

    مرحله هفتم

    در این مرحله روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس تابه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم. در ادامه یک دم کنی به صورت کیپ روی تابه قرار می دهیم و اجازه می دهیم باقلوا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

    مرحله هشتم

    پس از اینکه باقلوا آماده شد، شربت سرد را روی باقلوای داغ می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۶ ساعت به همین صورت بماند تا شربت کاملا جذب باقلوا شود. در پایان باقلوا را در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و سرو می کنیم.

    آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 15 مهر 1400

    منبع :safiyeeeeeh

    رژیم گروهی راه حلی قطعی برای لاغری همیشگی

    براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

    ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

    مطالب جدید

    منبع مطلب : chishi.ir

    طرز تهیه باقلوا استانبولی با خمیر یوفکا بدون فر + ویدیو

    آموزش باقلوا استانبولی با خمیر یوفکا یه باقلوای به شدت خوشمزه هست و برای مهمونی و مجالس یه انتخاب خیلی خوبه. این باقلوای ترکیه‌ای خوشمزه طرز تهیه خیلی راحتی داره و هم با پسته و هم با گردو می‌تونید درستش کنید که به سلیقه خودتون بستگی داره.

    طرز تهیه باقلوا استانبولی با خمیر یوفکا بدون فر

    باقلوا استانبولی با خمیر یوفکا یه باقلوای به شدت خوشمزه هست و برای مهمونی و مجالس یه انتخاب خیلی خوبه. این باقلوای ترکیه‌ای خوشمزه طرز تهیه خیلی راحتی داره و هم با پسته و هم با گردو می‌تونید درستش کنید که به سلیقه خودتون بستگی داره.

    اگه تو خونه خمیر یوفکا آماده دارید، پیشنهاد می‌کنم هر چه سریع‌تر این باقلوای استانبولی بینظیر رو درست کنید. البته بعد از آماده شدن این خوشمزه، خیلی سخته که خودتون رو کنترل کنید تا همه باقلواهایی که آماده کردید رو نخورید.

    در ادامه با دستور پخت باقلوای استانبولی با خمیر یوفکا بدون فر مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.

    مواد لازم برای تهیه باقلوا استانبولی با خمیر یوفکا

    خمیر یوفکا باقلوا 1 بسته

    گردو یا پسته خرد شده 200 گرم

    کره ذوب شده 300

    مواد لازم برای تهیه شربت باقلوا استانبولی

    شکر 2 لیوان آب یک و نیم لیوان

    لیمو ترش 2 برش (یا یم قاشق چای‌خوری آبلیمو)

    زعفران دم شده غلیظ 1 قاشق غذاخوری

    دانه هل 2 عدد (درصورت تمایل)

    آموزش روش تهیه باقلوا استانبولی با خمیر یوفکا بدون فر

    مرحله اول، آماده کردن شربت باقلوا

    برای شروع ابتدا شربت باقلوا رو آماده می‌کنیم. برای این کار شکر و آب رو داخل یک قابلمه بریزید و بدارید روی حرارت تا کم گرم بشه و شکر در آب حل بشه. سپس دو برش لیمو ترش یا آبلیمو و به دلخواه دانه‌های هل رو اضافه کنید. روی حرارت کم حدود یک ربع زمان بدید تا شربت ریز بجوشه و غلیظ بشه. پنج دقیقه قبل از برداشتن شربت از روی حرارت زعفران دم دشه رو اضافه کنید. سپس قابلمه رو از روی حرارت بردارید . کنار بذارید تا خنک بشه.

    مرحله دوم، آماده کردن باقلوا

    خمیر یوفکا باقلوا رو به دوقسمت تقسیم کنید. روی خمیر رو حتما پارچه بکشید تا در طول زمان آماده کردن باقلوا، خمیر خشک نشه.

    دو ورق از خمیر رو بردارید و روش رو با برس کره ذوب شده بمالید. دو ورق از خمیر رو روی هم بذارید. نیاز نیست که هر دو لایه رو کره بمالید.

    روی خمیر رو پسته یا گردوی خرد شده بپاشید و با یک سیخ چوبی رول کنید.

    دقت کنید که خمیر رو  نباید محکم دور سیخ بپیچید، چون که در آخر در زمان جمع کردن باقلوا، خمیر پاره میشه. پس باید دستتون رو شل بگیرید.

    در ادامه سر و ته سیخ رو بگیرید و از دو طرف خمیر رو فشار بدید و وسط سیخ جمع کنید تا باقلوا حالت چروک و جمع شده پیدا کنه.

    مرحله سوم، پختن باقوا

    برای پخت باقلوا استانبولی با خمیر یوفکا بدون فر داخل تابه روی گاز، کف یک تابه مستطیلی رو چرب کنید. باقلوا ها رو کنار هم داخل تابه بچینید و روش و تابه رو روی حرارت کم بذارید. درب تابه رو بذارید و حدود 15 تا 20 دقیقه زمان بدید تا یک طرفش طلایی بشه. سپس باقلوا رو برگردونید و حدود 10 تا 15 دقیقه زمان بدید تا طرف دیگه هم خوب طلایی بشه.

    برای پخت باقوا داخل فر، باقلوا ها رو داخل سینی فر بچینید. روی باقلواها کمی کره آب شده بمالید و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده بذارید و با با دمای 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا زیر و روی باقلوا طلایی بشه. دمای فرها باهم متفاوته پس تا زمانی که باقلوا طلایی نشده از فر خارج نکنید.

    مرحله چهارم، اضافه کردن شربت به باقلوا

    بعد از پخته شدن، باقلوا رو از روی حرارت بردارید یا ازفرخارج کنید و زمان بدید کمی خنک بشه و از داغی بیفته. سپس شربت خنک شده رو روی باقلوا بریزید.

    اگه در زمان اضافه کردن شربت باقلوا داغ باشه، باقلوا خمیری میشه. یک ساعت و نیم در دمای محیط زمان بدید تا باقلوا بمونه تا شربت خوب جذبش بشه و سپس نوش جان کنید.

    این باقلوای استانبولی رو اصلا داخل یخچال نذارید، تو محیط آشپزخونه نگهداری کنید و روش سلفون بکشید.

    نکات مهم و فوت و فن های تهیه باقلوا استانبولی با خمیر یوفکا

    برای تهیه این باقلوا از خمیر یوفکا باقلوا استفاده کنید. خمیر یوفکا معمولی ضخیمه و باقلوا اصلا جالب نمیشه.

    پسته یا گردو رو پودر نکنید. بلکه به اندازه‌ای خرد کنید که حالت پرک داشته باشه چون که اگه در زمان خوردن باقلوا گردو یا پسته زیر دندون بیاد، باقلوا خیلی خوشمزه‌تر میشه.

    اگه طعم کره رو خیلی دوست ندارید، می‌تونید برای این که طعم کره غالب نباشه یک سومش رو روغن مایع بریزید، یعنی 200 گرم کره و 100 گرم روغن مایع رو با هم مخلوط کنید.

    فیلم طرز تهیه باقلوا استانبولی با خمیر یوفکا

    4.6/5 - (111 امتیاز)

    اشتراک گذاری مقاله:

    منبع مطلب : fidia.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 2 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید