این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز تهیه بستنی خانگی مرحله به مرحله

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز تهیه بستنی خانگی مرحله به مرحله را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه بستنی سنتی خوشمزه به روش سنتی مرحله به مرحله

    طرز تهیه بستنی سنتی خوشمزه به روش سنتی مرحله به مرحله بستنی سنتی یکی از انواع دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با طعم های متنوعی

    طرز تهیه ماقوت زعفرانی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

    طرز تهیه ماقوت ماقوت از دسرهای خوشمزه و ساده ایرانی است که به عنوان شیرینی در کنار چای نیز استفاده می شود، برای …

    طرز تهیه موس شکلاتی خوشمزه با ژلاتین مرحله به مرحله

    طرز تهیه موس شکلاتی موس شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و شیک بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، …

    طرز تهیه پاستیل خونگی فوری و خوشمزه با طعم دلخواه

    طرز تهیه پاستیل پاستیل یکی از خوراکی هایی است که بچه ها عاشق هستند، با این آموزش می توانید پاستیل سالم در خانه …

    طرز تهیه بستنی سنتی

    بستنی سنتی یکی از انواع دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی سنتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

    طرز تهیه کیک بستنی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

    کیک بستنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود

    مواد لازم بستنی سنتی

    شیر پر چرب ۴ لیوان شکر ۱ و نیم لیوان گلاب ⅓ لیوان ثعلب ۲ قاشق چایخوری

    زعفرون دم کرده به مقدار کافی

    خلال پسته ۲ قاشق غذاخوری

    خامه صبحانه ۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه بستنی سنتی

    مرحله اول

    برای تهیه بستنی سنتی خانگی ابتدای کار شکر و ثعلب را با هم مخلوط می کنیم. در ادامه شیر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شیر جوش بیاید، سپس مخلوط شکر و ثعلب را اضافه می کنیم.

    مرحله دوم

    حالا شیر را مخلوط می کنیم تا ذرات شکر کاملا حل شود. در ادامه گلاب و زعفران را به مخلوط شیر اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم مخلوط شیر کاملا خنک شود.

    مرحله سوم

    در این مرحله زمانی که مخلوط شیر کاملا خنک شد آن را درون یک کاسه استیل می ریزیم، سپس به مدت ۲ ساعت درون یخچال فریزر قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان بستنی را از یخچال فریزر خارج می کنیم.

    طرز تهیه بستنی زمستانی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

    بستنی زمستانی یکی از انواع خوراکی های خوشمزه ایرانی است که در فصل زمستان درست می شود

    مرحله چهارم

    حالا بستنی را با دور کند همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم، سپس به مدت ۳۰ دقیقه مجددا درون یخچال فریزر قرار می دهیم. در ادامه پس از گذشت این زمان مجددا بستنی را از یخچال فریزر خارج می کنیم و با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم.

    مرحله پنجم

    در این مرحله این مراحل را به ترتیب ۸ تا ۱۰ بار تکرار می کنیم. در ادامه در مرحله آخر بستنی را درون غذاساز می ریزیم و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه خوب میکس می کنیم، سپس بستنی را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم.

    مرحله ششم

    حالا خامه صبحانه را روی کاغذ روغنی می ریزیم، سپس آن را به صورت نازک پهن می کنیم و درون یخچال فریزر قرار می دهیم تا سفت شود. در ادامه خامه را از یخچال خارج کرده و خرد می کنیم، سپس به همراه خلال پسته روی بستنی می ریزیم.

    مرحله هفتم

    در این مرحله بستنی را به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال فریزر قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان بستنی را از یخچال فریزر خارج می کنیم، سپس به سلیقه خود تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

    آخرین بروز رسانی در : جمعه 1 بهمن 1400

    منبع :ashpazi_miti

    مطالب جدید

    طرز تهیه هواری نخود خوشمزه به روش بندری مرحله به مرحله

    طرز تهیه فرنی خرما خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

    طرز تهیه خورش هویج ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

    طرز تهیه آش سبزی صبحانه به روش شیرازی مرحله به مرحله

    طرز تهیه کیک قابلمه ای به روش خانگی مرحله به مرحله

    طرز تهیه سالاد عدس خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

    طرز تهیه بابا غنوش خوشمزه به روش لبنانی مرحله به مرحله

    طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات خوشمزه مرحله به مرحله

    منبع : noktechi.ir

    طرز تهیه بستنی سنتی خانگی

    طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی اگر چه زمان بر است اما تهیه بستنی به دستان توانگر خودتان لذتی دیگر دارد و طعم آن بسیار دلپذیر تر خواهد بود

    ذخیره در پروفایل

    طرز تهیه بستنی سنتی

    زمان:۱۰ساعت تعداد:4 کالری:زیاد سطح هزینه:متوسط سر آشپز:Bahar (۲۰ رای)

    توضیح درمورد طرز تهیه بستنی سنتی:

    طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی اگر چه زمان بر است اما تهیه بستنی به دستان توانگر خودتان لذتی دیگر دارد . امیدوارم طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی مورد توجه و رضایتتان قرار گرفته باشد و از تهیه آن لذت ببرید

    بستنی سنتی یکی از پر طرفدارترین دسر های ایرانی است که از پیر و جوان بزرگ و کوچک همه و همه بسیار آن را دوست دارند و از خوردن آن لذت میبرند.البته وقتی اسم وقتی اسم بستنی سنتی به گوش میخوره حتما یاد بستنی اکبر مشتی میفتیم جالبه بدونید اکبر مشتی یکی از درباریان زمان قاجار بوده که از قدیمی ترین و بهترین بستنی های سنتی ایران بوده و یک جورایی میشه گفت برند بستنیه سنتی محسوب میشه.اکبر مشتی نخستین ایرانی بود که به تجارت بستنی روی آورد

    بستنی سنتی را میتوانید در 12 ماه سال در منزل خود به راحتی درست نمایید و هیچ امکانات خاصی نمیخواد.و در کنار راحتی که دارد طعم آن بی نظیر بوده و عطر گلاب و طعم زعفران آن برای هرکسی مناسب و خوشایند است.

    نکات مهم در مورد طرز تهیه بستنی سنتی:

    خامه در تهییه بستنی سنتی بسیار اهمیت دارد .بهتر است از خامه ای استفاده نمایید که درصد آن 35 به بالا باشد.خامه هایی با درصد های پایین تر برای این کار مناسب نمیباشند.اگر چربی خامه کم باشد تکه های خامه حتما یخ خواهند زد و بستنی خوشایند نخواهد بود

    از استفاده بیش از حد از شکر جدا خودداری نمایید زیرا استفاده بیش از حد از شکر باعث وارفتگی و نبستن بستنی خواهد شد.

    ثعلب، سحلب یا خصی الثعلب (بیضه رویاه)، ارکیده یا ارکید، سالپ و گل دختر ملکه آفتاب و کوکره و سه برگ و ونیله و لومیری از نام های دیگر ثعلب می باشند. ثعلب دارای طبع گرم و تر است و یکی از گیاهان پر دوام بومی است که در مرداب ها و باتلاق ها و کنار جویبار ها می روید.ثعلب را به عنوان داروی گیاهی شفا بخش برای بانوانی استفاده مینماییند.

    ثعلب باعث کشدار شدن بستنی و خوش فرم شدن و لذت بخش شدن آن میشود.هر چه میزان ثعلب آن بیشتر باشد باعث کشدار شدن و بهتر شدن بستنی میباشد.اما نکته اینجاست میزان ثعلب آن نباید از حد مجاز بیشتر بشود چون در آن صورت خوشایند نخواهد شد.

    دقت نمایید ثعلب بستنی باید بسیار مرغوب باشد زیرا در صورت مرغوب نبودن بستنی سفت شده و دچار پخ زدگی میشود و بستنی حالت برفکی شکل به خود خواهد گرفت.

    زعفران باید به گونه ای باشد که بستنی رنگ مناسبی بگیرد و رنگ آن حتی در اتمام کار هم ثابت مانده و حفظ بشود.

    میتوانید همراه بستنی از مغز پسته نیز استفاده نمایید که باعث هرچه بهتر و خوشمزه تر شدن بستنی خواهد شد.ضاحر آن را هم بهتر خواهد کرد.

    مواد لازم طرز تهیه بستنی سنتی

    ثعلب ۴ گرم شکر ۴۰۰ گرم شیر پرچرب ۴ لیوان گلاب ۴ قاشق سوپ خوری زعفران ۲ قاشق غذاخوری خامه پرچرب ۳ قاشق غذاخوری

    مراحل پخت طرز تهیه بستنی سنتی

    1

    ابتدا شیر را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت گذاشته . اجازه میدهیم تا شیر به مرحله به جوش آمدن برسد .

    2

    سپس در ظرف دیگر شکر را با ثعلب مخلوط کرده و آن را آرام آرام طی چند مرحله به شیر اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا گلوله نشود .

    3

    وقتی تمامی شکر و ثعلب را به شیر اضافه کرده و شکر و ثعلب به طور کامل در شیر حل شدند و شیر حالت قوام گرفته پیدا کرد . ظرف را از روی حرارت برداشته و مواد آماده شده را داخل یک ظرف فلزی مناسب ریخته . سپس گلاب و زعفران را به مواد اضافه کرده و مختصری هم زده . روی ظرف فلزی را یک نایلون میکشیم تا رویه ببندد . وقتی رویه روی شیر پدیدار شد سپس یک ظرف پر از یخ را آماده کرده و ظرف فلزی حاوی مواد را داخل ظرف یخ گذاشته

    4

    در این مرحله باید بقدری مواد را هم بزنیم که مواد کاملا سرد , سرد شوند .

    5

    سپس ظرف فلزی را داخل فریزر به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه گذاشته یعنی تا زمانی که ظرف فلزی اطرافش بسته شود .

    6

    سپس ظرف را از فریزر خارج کرده و اطراف ظرف که بسته شده با قاشق هم زده و به سمت مرکزهم میزنیم .مجدد ظرف را داخل فریزر میگذاریم و هر ۴۰ تا ۵۰ دقیقه ای ظرف را از فریزر خارج و اطراف ظرف را که بسته شده هم میزنیم

    7

    این کار تا جایی ادامه دارد که بسته شدن به مرکز ظرف برسد و به اصطلاح شکل بستنی به خود بگیرد . تقریبا بین ۹ تا ۱۰ بار بسته به سرمای فریزر این کار زمان میبرد

    8

    در این فاصله خامه را مختصری با چنگال زده و داخل یک کیسه فریزر ریخته و با پشت قاشق خامه ریخته شده داخل کیسه فریزر را خوب پهن میکنیم به قطر ۱ سانت . و داخل فریزر میگذاریم تا خودش را بگیرد و سفت شود

    9

    وقتی بعد از ۹ تا ۱۰ ساعت بستنی زعفرانی ما آماده شد خامه را هم خرد کرده و به همراه پسته درشت خرد شده به بستنی اضافه کرده و یک هم مختصر زده و مجدد داخل فریزر به مدت نیم ساعت گذاشته .

    10 نوش جانتان 11

    لحظاتتان به شیرینی و خوشمزگی بستنی سنتی زعفرانی باد

    مطالب مرتبط طرز تهیه بستنی سنتی

    طرز تهیه انواع دمنوش

    دسر مگنولیا طرز تهیه انواع مربا طرز تهیه جوجه چینی طرز تهیه میوه خشک طرز تهیه انواع حلوا

    طرز تهیه زولبیا بامیه

    طرز تهیه کیک یخچالی طرز تهیه دونات موس آووکادو و موز

    منبع : qazakade.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 4 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید