این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز تهیه راحتی

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز تهیه راحتی را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه راحت الحلقوم ساده و خوشمزه به روش خانگی

    طرز تهیه راحت الحلقوم ساده و خوشمزه به روش خانگی راحت الحلقوم یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که بافت بسیار نرم و طعم

    طرز تهیه اسکون کدو حلوایی مخصوص با طعم فوق العاده خوشمزه

    طرز تهیه اسکون کدو حلوایی اسکونز یا اسکون کدو حلوایی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که در مناسبت های خاص پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

    طرز تهیه نان دینر رول خوشمزه و ساده به روش خانگی

    طرز تهیه نان دینر رول نان دینر رول یکی از انواع نان های خوشمزه بین المللی است که با طعم ها و ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

    طرز تهیه نان روغن جوشی خوشمزه و سنتی به رو کرمانی

    طرز تهیه نان روغن جوشی نان روغن جوشی یکی از انواع نان های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل …

    طرز تهیه راحت الحلقوم

    راحت الحلقوم یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که بافت بسیار نرم و طعم بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه راحت الحلقوم در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه باسلوق مخصوص خوشمزه و کشدار به روش بازاری

    باسلوق یکی از انواع دسرهای بسیار سنتی و قدیمی ایران است که بیشتر در کنار نوشیدنی های داغ سرو می شود

    مواد لازم راحت الحلقوم

    آب ۱٫۵ لیوان پودر ژله ۱ بسته

    پودر ژلاتین ۱  قاشق چایخوری

    نشاسته گل ½ لیوان شکر ۱ لیوان گلاب ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع ⅓ لیوان

    پودر نشاسته ذرت به مقدار کافی

    طرز تهیه راحت الحلقوم

    مرحله اول

    برای تهیه راحت الحلقوم به روش خانگی در ابتدای کار آب را به همراه پودر ژله با طعم دلخواه، پودر ژلاتین، نشاسته گل، شکر، گلاب و روغن مایع درون یک قابلمه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی هم می زنیم.

    مرحله دوم

    زمانی که مواد کاملا حل شدند، قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه درون قابلمه غلیظ و کش دار شود. توجه داشته باشید مایه بیش از حد غلیظ نشود که از قابلمه جدا شود.

    مرحله سوم

    لازم به ذکر است بدانید هم زدن باید به صورت مداوم و پیوسته باشد، در غیر این صورت مایه راحت الحلقوم گلوله گلوله و بی کیفیت می شود. پس از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

    طرز تهیه باسلوق لوله ای خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

    باسلوق لوله ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود

    مرحله چهارم

    در این مرحله درون ظرف پیرکس مستطیل شکل که سایز آن متوسط می باشد را با مقداری روغن مایع چرب کرده و با کیسه فریزر می پوشانیم. حالا مجددا روی کیسه فریزر را با مقدار کمی روغن مایع کاملا چرب می کنیم.

    مرحله پنجم

    در ادامه مایه راحت الحلقوم را درون ظرف ریخته و با لیسک مرطوب کاملا صاف و یکدست می کنیم، سپس ظرف را درون یخچال قرار می دهیم تا راحت الحلقوم به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون یخچال استراحت کند.

    مرحله ششم

    پس از گذشت این زمان ظرف را از یخچال خارج کرده و راحت الحلقوم را با یک چاقو خیس به صورت مکعبی به اندازه های دلخواه خرد می کنیم. حالا راحت الحلقوم ها را درون مقداری پودر نشاسته ذرت می غلطانیم.

    طرز تهیه نوقا گز خوشمزه و مخصوص به روش اصیل تبریزی

    نوقا به نوعی گز گفته می ‌شود که از ترکیب گلوکز با سفیده تخم مرغ – شکر یا عسل با آجیل تهیه می شود

    مرحله هفتم

    بسته به نوع سلیقه می توانید راحت الحلقوم ها را درون آرد معمولی یا پودر نارگیل بغلتانید تا چسبندگی آنها از بین برود. در نهایت راحت الحلقوم ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

    آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 17 مهر 1401

    منبع :pariyachef

    رژیم گروهی راه حلی قطعی برای لاغری همیشگی

    براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

    ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

    مطالب جدید

    طرز تهیه کباب تابه ای ترش خوشمزه به روش خانگی

    طرز تهیه اکمک کادایف خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

    طرز تهیه قرابیه کرم دار خوشمزه به روش ترکیه ای

    طرز تهیه کیک براونی توت فرنگی خوشمزه به روش کافی شاپی

    منبع مطلب : chishi.ir

    طرز تهیه راحت الحلقوم با نشاسته خوشمزه و ساده

    طرز تهیه راحت الحلقوم با نشاسته ساده و به روش بازاری یک از خوشمزه ترین شیرینی ها می باشد.راحت الحلقوم با نشاسته گل و ذرت،ژلاتین در منزل،آموزش تهیه این شیرینی

    طرز تهیه راحت الحلقوم

    دسته بندی: انواع شیرینی خشک و تر | به وسیله حدیث حیدری | 0 دیدگاه ۵۳,۸۸۱ بازدید

    امتیاز دهید 4 از 73

    15 دقیقه 70 دقیقه 8 نفر

    مواد لازم برای راحت الحلقوم

    نشاسته گل 1 پیمانه آب 2 و 1/2 پیمانه شکر 1 و 1/2 پیمانه گلاب 1/2 پیمانه

    کره یا روغن مایع 1 قاشق غذاخوری

    مغز گردو یا پسته به مقدار لازم

    پودر نارگیل به مقدار لازم

    خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +5 درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره پاییز ایران کوک شاپ. کد تخفیف 5 درصد : irancookir اینجا کلیک کنید

    اگه به دنبال شیرینی های راحت و باب دندون هستید قطعا باید راحت الحلقوم  رو توی لیست خودتون قرار بدید. این شیرینی خوشمزه کنار یک استکان چای می تونه برای عصرانه یا افطاری ماه رمضان خیلی عالی باشه و طعمی ماندگار بسازه.

    این شیرینی با اسم های دیگه ای مثل باسلوق یا نرمک هم شناخته میشه. البته مهم نیست که اون رو با چه اسمی میشناسید، مهم اینه که طعمش یه دونه است و واقعا دوست داشتنی.

    برای باسلوق دستورات مختلفی وجود داره. در بعضی موارد داخلش پودر ژلاتین می ریزند و بعضی دیگه به همون نشاسته بسنده کردند. اما در هر صورت درست کردنش اصلا سخت نیست.

    ما قبلا طرز تهیه باسلوق رو با ژلاتین براتون نوشتیم و اگه دوست داشته باشید می تونید از اون دستور هم استفاده کنید. الان هم دستور راحت الحلقوم رو بدون ژلاتین براتون عنوان می کنیم تا در هر صورت بتونید این شیرینی خوشمزه رو درست کنید.

    طرز تهیه راحت الحلقوم ساده  

    1- روی نشاسته 2 تا 3 لیوان آب سرد ریخته و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا نشاسته کامل ته نشین شود. سپس به آرامی آب روی آن را جدا کنید. مراقب باشید که نشاسته را نیز با آب دور نریزید.

    2- برای تهیه راحت الحلقوم شکر و گلاب را به نشاسته افزوده و مخلوط کنید. این مخلوط را در ظرف تفلون ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

    3- مخلوط را مرتب هم بزنید تا به تدریج سفت شده و ته نگیرد. اگر از هم زدن آن دست بکشید نشاسته سریع ته گرفته و گلوله، گلوله می شود.

    4- حدود یک ساعت زمان لازم است تا ماده این شیرینی کامل پخته و به غلظت مناسب برسد. در واقع در پایان مواد باید همچون یک ژله سفت و کشدار بوده و به دست نچسبد.

    طرز تهیه کاک یا نان یوخه

    5- در پایان روغن یا کره را نیز به مواد اضافه کرده و هم بزنید. پس از این کار شعله گاز را خاموش کنید.

    6- روی یک سینی نایلون فریزر کشیده و مقداری پودر نارگیل بپاشید.

    7- ماده نرمک را روی سینه ریخته و با قاشق مقداری صاف کنید. بعد روی آن نیز پودر نارگیل پاشیده و با دست پهن کنید. تا جایی که قطر مواد حدود 1/5 سانتی متر باشد.

    8- حاصل کار را دو تا سه ساعت در یخچال قرار داده و سپس با استفاده از چاقوی تیز به شکل دلخواه خود برش یا قالب بزنید. روی شیرینی ها را با خلال پسته، بادام یا مغز گردو تزیین کنید.

    نکات کلیدی در تهیه راحت الحلقوم

    – در صورت تمایل می تواند مقداری رنگ غذا به مواد بیفزایید تا باسلوق شما رنگی شود.

    – اگر مایلید این شیرینی زعفرانی باشد یک قاشق زعفران آب کرده نیز داخل مواد اولیه بریزید.

    – به جای پودر نارگیل می توانید از آرد استفاده کنید.

    – حتما آب روی نشاسته را جمع کنید. در غیر اینصورت ماده نرمک به غلظت دلخواه نمی رسد.

    – می توانید کره یا روغن را از دستور شیرینی حذف کنید.

    – هم زدن مواد را آنقدر ادامه دهید تا مواد حالت خمیری و سفت شود.

    – اگر مواد شما بعد از یک ساعت به اندازه کافی سفت نشد به معنای زیاد بودن آب است. البته چندان جای نگرانی نیست. باز هم مایع را با کمی حوصله روی سینی پهن کرده و در یخچال قرار دهید. نشاسته باعث بستن آن خواهد شد.

    عکس ها از اینستاگرام:

    @mina.green.house @setarehzn برای: 8 نفر

    حاضر است در : 85 دقیقه

    دسته بندی دستور آشپزی : انواع شیرینی خشک و تر

    مواد لازم : نشاسته, آب, شکر, کره, گلاب

    بدون دیدگاه.

    دیدگاهتان را بنویسید

    این دستور را برای دوستان ارسال کنید.

    Email ذخیره چاپ

    دستور آشپزی های مرتبط

    شیرینی روح افزا

    شیرینی اتابکی

    لوکوم شیر

    اسلایس مکرون گردویی

    کماچ سهن

    شیرینی شستی

    کلمات کلیدی: دسر عربی,شیرینی بدون استفاده از فر,شیرینی بدون تخم مرغ,شیرینی بدون فر,شیرینی بدون فر آسان,شیرینی ساده,شیرینی سنتی,طرز تهیه شیرینی بدون شیر

    منبع مطلب : irancook.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 4 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید