این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا • دونفره

    اگه از من بپرسین از جذاب ترین خوراکی های که خیلی آسون و سریع باشه چیه بهتون میگم سمبوسه. چرا؟ چون فقط کافیه ته مونده های یخچال رو قاطی کنید و بریزید توی نون یا خمیر یوفکا و سرخش کنید یا بذارید توی فر تا تبدیل به یه خوراکی خیلی خوشمزه و دلبر بشه. امروز براتون طرز تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا رو به طور کامل توضیح میدم. هم ورژن سرخ کردنیش رو میتونید تهیه کنید و هم توی فری ش رو. من به دلیل اینکه توی فر و بدون روغن سالم تره، این مدلش رو ترجیح میدم. شما دیگه خود دانید. اگه از من بپرسین از جذاب ترین خوراکی های که خیلی آسون و سریع باشه چیه بهتون میگم سمبوسه. چرا؟ چون فقط کافیه ته مونده های یخچال رو قاطی کنید و بریزید توی نون یا خمیر یوفکا و سرخش کنید یا بذارید توی فر تا تبدیل به یه خوراکی خیلی خوشمزه و دلبر بشه. امروز براتون طرز تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا رو به طور کامل توضیح میدم. هم ورژن سرخ کردنیش رو میتونید تهیه کنید و هم توی فری ش رو. من به دلیل اینکه توی فر و بدون روغن سالم تره، این مدلش رو ترجیح میدم. شما دیگه خود دانید.

    طرز تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا

    آپدیت 27 اردیبهشت 1400

    2 دیدگاه مطالعه در 3 دقیقه معصومه رجایی

    در دانشگاه معماری خوندم ولی چون علاقم به هنر و تجربه کردن خیلی زیاده سعی کردم از هر چیزی که برام جذابه کمی یاد بگیرم و اینجا با شما به اشتراک بذارم.

    سمبوسه با خمیر یوفکا آماده سازی: 15 دقیقه پخت: 15 دقیقه کل: 30 دقیقه کالری: 260 کالری تعداد سرو: 2نفر

    اگه از من بپرسین از جذاب ترین خوراکی های که خیلی آسون و سریع باشه چیه بهتون میگم سمبوسه. چرا؟ چون فقط کافیه ته مونده های یخچال رو قاطی کنید و بریزید توی نون یا خمیر یوفکا و سرخش کنید یا بذارید توی فر تا تبدیل به یه خوراکی خیلی خوشمزه و دلبر بشه. امروز براتون طرز تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا رو به طور کامل توضیح میدم. هم ورژن سرخ کردنیش رو میتونید تهیه کنید و هم توی فری ش رو. من به دلیل اینکه توی فر و بدون روغن سالم تره، این مدلش رو ترجیح میدم. شما دیگه خود دانید.

    سمبوسه با خمیر یوفکا

    فهرست مطالب

    دستور سریع

    یه پیاز کوچیک رو نگینی خرد کنید و توی مقدار خیلی کمی روغن تفت بدید.

    کمی که پیاز ها سبک شدن مرغ پخته شده ی ریش شده رو بهش اضافه کنید.

    ذرت پخته شده رو هم بهش اضافه کنید و بذارید کنار تا خنک شه.

    پنیر پیتزا (موزارلا) رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید.

    خمیر یوفکای مستطیلی رو از وسط به صورت عمودی برش بزنید.

    مثل مراحلی که توی فیلم و تصاویر میبینید خمیر رو مثل قیف توی دستتون بگیرید و از موادی که آماده کردید توش بریزید و بعد سمبوسه رو ببندید.

    میتونید سمبوسه ها رو توی روغن سرخ کنید یا اینکه توی سینی فر بذارید برای 10-15 دقیقه آماده ی سرو بشه.

    برای اینکه توی فر طلایی بشه زرده تخم مرغ رو با سه چهار قاشق شیر مخلوط کنید و روی سمبوسه ها رومال بزنید و روش کنجد و سیاه دونه بریزید.

    مواد لازم برای تهیه سمبوسه

    مرغ پخته شده 1 تکه

    ذرت پخته شده نصف لیوان

    پیاز 1 عدد کوچک

    پنیر موزارلا 1 لیوان

    نمک و فلفل و ادویه دلخواه (آویشن طعم خوبی توی این ترکیب داره)

    خمیر یوفکای مستطیلی

    مواد داخل سمبوسه چی باشه؟

    شما از هر موادی که دوست داشته باشید میتونید توی سمبوسه استفاده کنید. ورژن گیاهیش میشه سیب زمینی و پیاز و سبزیجات که واقعا خوشمزه اس. ورژن گوشتیش هم میتونه مثل مایه ی ماکارونی باشه با کمی پنیر. با مرغ هم میتونید ترکیب های مختلفی درست کنید. کلا با سلیفه خودتون کار کنید. مثلا از سبزیجات مفید مثل کدو و هویج یا قارچ میتونید استفاده کنید.

    و آممممماااا…. پنیر چیز دیگریست… پیشنهاد میکنم در همه ی موارد از پنیر استفاده کنید که فوق العاده ش میکنه. از پنیر سفید صبحانه بگیرید تا پنیر موزارلا و گودا توی انواع ترکیب های سمبوسه و بورک عالی میشه.

    مواد میانی سمبوسه

    ورژن اصلی سمبوسه چطوریه؟

    تا جایی که من میدونم مدل اصلی این خوراک نه با نون هست و نه با خمیر یوفکا. با خمیر مخصوصی تهیه میشه که خیلی هم آسونه و اگه عمر و فرصتی باشه توی مطلب جداگونه ای بعدا ها توضیح میدم. مواد میانیش هم گوشتی هست.

    مراحل پیچیدن سمبوسه

    باید خمیر یا نون رو به شکل مستطیل برش بزنید و مثلثی بپیچید. این مدلی که توی عکس و فیلم میبینید چون آخر خمیر میره توی لایه ی قبلی، مواد سمبوسه تون بیرون نمیریزه و خمیرش هم باز نمیشه. میتونید برای چسبیدن خمیر به جای این کار، همونطور ساده زیرش رو آب بزنید و لایه آخر رو بذارید روی لایه های قبلی.

    پیچیدن سمبوسه

    سمبوسه توی فر

    خب اون مدل از سمبوسه رو که با نون تهیه میشه نمیشه توی فر گذاشت. یعنی میشه ها، ولی چون نون خیلی خشک میشه باید مقدار زیادی روغن بهش بمالید و بذارید توی فر که همون سرخ کنید بهتره.اصلا ورژن اصلی سمبوسه هم سرخ کردنیه. اصلا چه معنی میده بذاریمش توی فر!

    اما سمبوسه ای که با یوفکا تهیه کنید به راحتی میتونید بذارید توی فر عین بورک برشته بشه. برای اینکه سمبوسه رنگ و لعاب قشنگتری داشته باشه از رومال زرده ی تخم مرغ و شیر استفاده کنید. حتی میتونید خیلی کم چربش کنید که بهتر هم بشه(من چرب نکردم). روی سمبوسه هم از کنجد و سیاه دونه استفاده کنید که قشنگ تر بشه.

    آماده برای رفتن در فر

    سمبوسه در فر 4/5 - (69 امتیاز)

    امتیازت به این مطلب چنده؟

    4/5 - (69 امتیاز)

    اینجا هستی: دونفره > آشپزی > غذای سریع > طرز تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا

    منبع مطلب : www.2nafare.com

    سمبوسه با یوفکا

    سمبوسه با یوفکا یک وعده مورد علاقه اثر افراد است . برای تهیه سمبوسه با یوفکا در منزل به یک بسته خمیر یوفکا مستطیلی 9595 ،گوشت چرخ کرده و ...

    سمبوسه با یوفکا

    سمبوسه با یوفکا بازگشت به آرشیو آموزش ها ←

    سمبوسه با یوفکا

    ۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.

    زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه

    زمان پخت : ۱۵ دقیقه مناسب برای : ۳ نفر

    مواد مورد نیاز

    خمیر یوفکا:  به تعداد لازم

    گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم

    پیاز خرد شده : ۲ عدد

    فلفل سبز دلمه ای : ۱ عدد

    زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری

    پودر فلفل قرمز : یک دوم قاشق چایخوری

    زنجبیل تازه : ۱ قاشق چایخوری

    سیر له شده : ۲ حبه

    آب لیمو ترش : ۲ قاشق سوپخوری

    گشنیز تازه خرد شده : یک چهارم پیمانه

    نعنای تازه خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری

    سمبوسه با یوفکا

    ۱. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

    ۲. پیاز را خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس فلفل دلمه ای خرد شده را بیفزایید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید.

    ۳. سیر له شده، زنجفیل تازه رنده شده، پودر فلفل قرمز و زردچوبه را افزوده و مواد را با ادویه ها خوب تفت دهید .در نهایت گشنیز ،نعنا و آب لیمو ترش را به مواد بیفزایید و مواد را کمی تفت داده و از روی حرارت بردارید.

    ۴. یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم ، سپس خمیر را از عرض به دو نیم کرده ( باید دونوار مستطیل شکل داشته باشید ) ، کمی که مواد سرد شد آنها را داخل هر کدام از نوارها ریخته و نوار را به صورت سمبوسه می پیچیم . سپس سمبوسه های آماده را  داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده  تا خمیر ها طلایی شوند و یا آنها را در روغن سرخ می کنیم.

    دسته بندی آموزش ها

    خانه محصولات آموزش آشپزی

    آموزش های آشپزی شیرینی و دسر

    رول بادام هندی

    سامان گلریز

    پای سیب فوری

    سیب ، خلال بادام ، کشمش ....

    آموزش های آشپزی با خمیر یوفکا

    تارت اسفناج

    دیدگاهتان را بنویسید

    منبع مطلب : 9595.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 7 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید