طرز تهیه شنیسل مرغ سوخاری
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
طرز تهیه شنیسل مرغ سوخاری را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه شنیسل مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی در خانه
طرز تهیه شنیسل مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی در خانه شنیسل مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که با گوشت مرغ تهیه می شود. روش پخت این غذای
طرز تهیه شنیسل مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی در خانه
طرز تهیه شنیسل مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی در خانه طرز تهیه شنیسل مرغ
شنیسل مرغ
شنیسل مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که با گوشت مرغ تهیه می شود. روش پخت این غذای خوشمزه شباهت زیادی به مرغ سوخاری دارد. در تهیه شنیسل مرغ گوشت مرغ مانند استیک مرغ به صورت ورقه های نازک شکل داده می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شنیسل مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شنیسل مرغ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه شنیسل مرغ با پارسی دی همراه باشید.
طرز تهیه مرغ کنتاکی رستورانی خوشمزه
ادامه مطلب
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم شنیسل مرغ
سیر ۲ حبه تخم مرغ ۲ عدد آرد سفید ۱ لیوان سینه مرغ ۲ عدد آرد سوخاری ۱ لیوان کنجد به اندازه کافی
روغن مایع به اندازه کافی
پاپریکا نصف قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل ¼ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت
طرز تهیه شنیسل مرغ
ابتدا گوشت سینه های مرغ را با یک چاقوی تیز از استخوان های آن ها جدا می کنیم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم به صورت افقی روی سینه ها را برش می دهیم البته در حین برش زدن باید دقت داشته باشیم که بالای سینه خیلی حجم بشتری نسبت به پایین آن دارد
پس باید در حین برش توجه کنیم که در حین برش ضخامت ابتدا و انتها برش یکسان باشد.نه خیلی نازک برش می زنیم که بافت سینه از هم جدا شود و نه آنقدر ضخیم که خوب پخته نشود.پس ۱%۵ الی ۲ سانت برای طول ضخامت سینه ها معقول و کافی است.
سپس سیرها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و نده ریز می کنیم و در کاسه ای تخم مرغ ها را می شکنیم و سیر رنده شده را داخل تخم مرغ می ریزیم و با همزن دستی کمی هم می زنیم و پابریکا ،نمک،فلفل سیاه ،زنجبیل (اختیاری است می توانید حذف کنید)
را روی تخم مرغ می ریزیم و مجددا هم می زنیم تا ادویه ها به خورد تخم مرغ برود. سپس آرد سوخاری را در سینی می ریزیم و در سینی پخش می کنیم و بعد سینه های برش زده را جداگانه ابتدا در تخم مرغ که با ادویه ها طعم دار کردیم قرار می دهیم
طرز تهیه شامی مرغ با سیب زمینی
ادامه مطلب
تا کاملا آغشته به تخم مرغ شود و بعد در پودر سوخاری قرار می دهیم تا تمام سینه با آرد آمیخته شود.زمانیکه هر دو طرف سینه ها را با آرد سوخاری آغشته شد در سینی خشک قرار می دهیم و همگی سینه ها را به همین شکل آماده می کنیم.
کمی روغن در تابه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود و بعد یک عدد از شنسل ها را ابتدا در تابه قرار می دهیم تا کمی خودش را بگیرد و بعد شنسل بعدی را در تابه می گذاریم و صبر می کنیم تا اطمینان پیدا کنیم که شنیسل پخته شده است.
هنگامی که یک طرف شنیسل پخت آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز پخته و کمی سرخ شود. برای اینکه متوجه بشیم شنیسل پخته است یا نه یک عدد خلال دندان یا سیخ کباب چوبی را داخل شنیسل فرو می کنیم و تا ۳ می شماریم
و بعد چوب را بیرون می آوریم و روی دست نوک چوب را قرار می دهیم اگر چوب را زمانیکه روی دست قرار می دهیم داغ بود یعنی شنیسل پخته شده است در غیر اینصورت زمان لازم است تا کاملا پخته شود. شنیسل ها را بعد از پخت در صافی یا روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم
تا روغن اضافه آن گرفته شود. شنیسل ها را به هر نفر در بشقابی قرار می دهیم و هر نوع سبزی یا کاهو خرد شده را در کنار آن می چینیم و با خیار شور و گوجه فرنگی تزئین می کنیم و با سس مورد علاقه نوش جان کنید. در صورت تمایل می توانید از سیب زمینی سرخ کرده هم استفاده کنید.
همچنین ببینید
طرز تهیه کوکو مرغ با سیب زمینی
ادامه مطلب
3.5 (70.2%) 51 votes
source : gunculinary
مطالب مرتبط
طرز تهیه دویماج تبریزی بسیار سالم و خوشمزه به روش اصلی
طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده مجلسی و ساده + فوت و فن
طرز تهیه کباب قلقلی سیخی با سبزیجات فوری و لذیذ در تابه و فر
طرز تهیه چکدرمه با مرغ بسیار لذیذ و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش کرفس با رب گوجه ساده و خوش طعم با گوشت و مرغ
طرز تهیه حلیم بادمجان با مرغ و عدس کشدار و لذیذ و راحت بدون برنج
طرز تهیه خورش قیمه با سویا بسیار خوشمزه و فوری بدون گوشت
طرز تهیه شامی کباب لرستان لذیذ و ساده با گوشت + عکس مراحل
طرز تهیه کدو برگر فاقد گوشت (گیاهی) خیلی خوشمزه و مقوی + فیلم
طرز تهیه فیله حلزونی با سس فسنجان خیلی خوشمزه و فوری و مجلسی
طرز تهیه خورش مرغ و سیب زمینی مجلسی و ساده + عکس مراحل
طرز تهیه سیب زمینی با سس پنیر گودا بسیار راحت و خوشمزه و رستورانی
2 دیدگاه ثنا 16 روز پیش
سلام ببخشید برای شنیسل مرغ حتما باید از سینه مرغ استفاده بشه؟
نمیشه از رونش استفاده کرد؟ بدمزه میشه؟
0 پاسخ Admin مونا مصطفوی 16 روز پیش در پاسخ به ثنا نه عزیزم 0 پاسخ
آخرین مطالب
طرز تهیه ماست و خیار یونانی مجلسی و ساده و شیک برای پذیرایی
طرز تهیه کوکی گیلاس با طعم فوق العاده و ساده و خوشمزه گام به گام
طرز تهیه دویماج تبریزی بسیار سالم و خوشمزه به روش اصلی
دلنوشته تیکه دار کوتاه و خفن به فامیل و همسر و رفیق برای استوری
طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده مجلسی و ساده + فوت و فن
طرز تهیه قهوه فرانسه فوری و ساده با دستگاه و بدون دستگاه در خانه
طرز تهیه چیز کیک طالبی بدون فر بسیار خوشمزه و راحت با پنیر ماسکارپونه
طرز تهیه کباب قلقلی سیخی با سبزیجات فوری و لذیذ در تابه و فر
چگونه از جزئیات هزینههای پرداختی دندانپزشکی خود آگاه شویم؟
طرز تهیه کیک شکلاتی رژیمی سالم و خوشمزه بدون شکر و فر
طرز تهیه چکدرمه با مرغ بسیار لذیذ و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه فراپاچینو (فراپوچینو) شکلاتی در خانه به روش استارباکس
طرز تهیه گراتن پاستا با مرغ آسان و خوشمزه با فر و بدون فر + سس سفید
طرز تهیه حلوا خامه ای لطیف و خوشرنگ و زعفرانی مناسب برای ماسوره و قالب
طرز تهیه شنیسل مرغ سوخاری خانگی خوشمزه و مجلسی سبک رستورانی
طرز تهیه شنیسل مرغ سوخاری ؛ دستور پخت شنیسل مرغ خانگی به سبک رستورانی؛ طرز تهیه شنیسل مرغ مرحله به مرحله در خانه ؛ طرز پخت شنیسل مرغ بسیار خوشمزه ؛ شنیسل مرغ طرز تهیه ؛ نکات مهم و فوت و فن تهیه شنیسل مرغ
طرز تهیه شنیسل مرغ سوخاری خانگی خوشمزه و مجلسی سبک رستورانی
ساغر اکبری 1 سال پیش
شنیسل یک غذای بین المللی است که می توانید با توجه به دستور پخت و طرز تهیه شنیسل مرغ سوخاری خانگی خوشمزه به سبک رستورانی و نکات مهم آن در سایت سلام دنیا، این غذای خوشمزه را به راحتی برای عزیزانتان طبخ کنید.
شنیسل مرغ غذایی است پرطرفدار که از برش نازک از گوشت که داخل پودر نان غلتانده و سرخ می شود گویند. شنیسل را نه تنها با مرغ بلکه با گوشت و سینه بوقلمون نیز طبخ می کنند. شنیسل در سراسر نقاط دنیا طبخ می شود و در زمان جنگ جهانی دوم شنیسل به ایران نیز معرفی شد. امروز در بخش آشپزی وب سایت سلام دنیا قصد داریم تا طرز تهیه شنیسل مرغ را به شما آموزش دهیم.مواد لازم برای شنیسل مرغ
سینه مرغ 1 عدد تخم مرغ 2 عدد پیاز خلال شده 1 عدد آرد سوخاری 1 لیوان آرد سفید 1/2 لیوان
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
روغن به میزان لازم
دستور پخت شنیسل مرغ
طرز تهیه شنیسل مرغ
ابتدا مرغ ها را برش عمودی نازک داده و بین دو نایلون گذاشته و کمی با بیفتک کوب، به آن بافت یکسان و منظم می دهیم.
مرحله دوم مرینیت کردن مرغ
حالا داخل ظرف مناسبی پیاز، نمک، فلفل، آبلیمو و پودر سیر را مخلوط کرده مرغ ها را در آن می گذاریم تا مرغ مزه دار شود.
مرحله سوم
تخم مرغ ها را در کاسه ای شکسته به آن ادویه می زنیم و مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود.
مرحله چهارم
در این مرحله مرغ ها را از مواد مرینیت خارج کرده داخل آرد سفید می زنیم سپس داخل مخلوط تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری می غلتانیم و داخل ظرفی چیده و به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم.
مرحله آخر پخت شنیسل مرغ
داخل تابه مناسبی روغن ریخته و دو سمت شنیسل ها را در روغن سرخ می کنیم تا مغز پخت شوند از روغن خارج کرده روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافی آن خارج شود و نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه شنیسل مرغ
برای کیفیت بیشتر شنیسل مرغ بهتر است سینه مرغ را برش نازک کنید و با بیفتک کوب کمی بکوبید تا آرد بهتر به خورد مرغ برود.
از پوره سیب زمینی و یا سبزیجات بخار پز برای دور چین و مکمل غذا استفاده کنید.
روغن را داغ کرده کمی کره به آن افزوده و بعد از گذاشتن شنیسل در روغن حرارت آن را کم کنید تا مغز پخت شود.
در صورت تمایل می توانید از زعفران برای مزه دار کردن استفاده کنید.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟