این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز تهیه قطاب بدون فر

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز تهیه قطاب بدون فر را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه قطاب بدون ماست و فر ترد و خوشمزه با 3 قلم مواد در خانه

    قطاب بدون ماست یکی از روش های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که با 3 قلم مواد تهیه می شود و شما می توانید بدون فر داخل روغن مواد را سرخ کنید.

    طرز تهیه قطاب بدون ماست و فر ترد و خوشمزه با 3 قلم مواد در خانه

    طرز تهیه قطاب بدون ماست و فر ترد و خوشمزه با 3 قلم مواد در خانه دستور پخت قطاب بدون ماست

    قطاب بدون ماست یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه یک شیرینی سنتی خانگی است که با چند قلم مواد تهیه می شود و شما می توانید مواد میانی این قطاب را به دلخواه با گردو یا پسته پر کنید و خمیر را پیچیده و داخل روغن داغ سرخ کنید. بهترین روش تهیه قطاب سرخ کردن می باشد که امروزه در فر نیز تهیه می شود ولی بافت قطاب سرخ شده بسیار ترد و خوشمزه است و حتما یک بار تست کنید. شما می توانید این شیرینی خوشمزه را برای مهمانی و پذیرایی استفاده کنید. امروز در پارسی دی طرز تهیه قطاب بدون ماست را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

    مواد لازم برای تهیه قطاب بدون ماست و فر

    آرد ۵ پیمانه روغن داغ ۱ پیمانه آب جوش ۱ پیمانه

    پودر هل ۱ ق چای خوری

    >مواد لازم برای مواد میانی داخل قطاب

    پودر قند ۱/۲ پیمانه

    پودر گردو یا پسته یا بادام ۳/۴ پیمانه

    گلاب به مقدار لازم هل ۱ ق چای خوری

    طرز تهیه قطاب آناناس خانگی و مجلسی و نرم و خوشمزه با فر و بدون فر مانند قنادی ها

    قطاب آناناس یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه می باشد که شما می توانید به راحتی با کمپوت آناناس و چند قلم مواد در خانه …

    طرز تهیه قطاب سرخ کردنی بدون ماست خیلی سریع و راحت

    مرحله اول: آماده سازی مواد

    ابتدا باید ۴ تا پیمانه آرد را الک کنید و داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن روغن داغ و آب جوش و پودر هل اضافه کنید و مواد را کم کم ورز دهید تا خمیر جمع شود و بعد آن ۱ پیمانه آرد باقی مانده را باید کم کم به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا جایی که خمیر جمع شود و بتوانید به راحتی به آن شکل دهید.

    مرحله دوم: تهیه مواد میانی

    در همین حین باید مواد میانی را تهیه کنید برای تهیه مواد میانی باید همه مواد را بجز گلاب داخل یک کاسه بریزید و کم کم گلاب اضافه کنید تا یک خمیر نسبتا سفت بدست بیاید. گلاب را باید کم کم اضافه کنید تا خمیر یهو شل نشود و بتوانید داخل دست گلوله کنید.

    مرحله سوم: پیچیدن خمیر

    حالا خمیر را باید کف دست پهن کنید. از مواد میانی گلوله های کوچک تهیه کنید وسط خمیر قرار دهید و خوب خمیر را بسته و به دلخواه شکل دهید و یا می توانید به صورت گرد ساده در بیاورید. داخل یک شیر جوش روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود.

    مرحله چهارم: سرخ کردن قطاب

    قطاب ها را باید دانه دانه داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شود و بعد داخل سینی قرار دهید و روی آن پودر قند بپاشید و به دلخواه پودر پسته بپاشید. نوش جان

    طرز تهیه قطاب آملی ساده و خوشمزه و ساده با فر و بدون فر + ویدیو

    قطاب آملی یکی از انواع قطاب ها می باشد که فوق العاده ساده و خوشمزه است و همان طور که مشخص است در آمل تهیه …

    نکات کلیدی در تهیه قطاب بدون ماست خوشمزه و ساده

    خمیر میانی را شل نکنید زیر ا موقع سرخ کردن گلاب بخار می شود و باعث می شود که قطاب ترک بخورد و مواد میانی بیرون بریزید.

    قطاب باید داغ باشد و بعد پودر قند بپاشید وگرنه پودر قند روی قطاب ذوب می شود.

    از روغن سرخ کردنی استفاده کنید تا قطاب تردی داشته باشید.

    آرد اضافی به خمیر نزنید قطاب سفت می شود.

    می توانید از ترکیب پودر پسته و گردو و بادام استفاده کنید و یا به صورت تنهایی استفاده کنید.

    همچنین ببینید

    طرز تهیه قطاب گردویی در فر ساده و خانگی با ماست و کره

    طرز تهیه قطاب روسی خوشمزه، آسان و مجلسی با گردو و دارچین

    طرز تهیه قطاب خانگی ساده و خوشمزه در منزل به روش یزدی

    3.8 (75.24%) 21 votes

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا خانگی با گردو و پسته خیلی راحت و ساده

    طرز تهیه شیرینی بهشتی با لیوان فرانسوی ساده و خوشمزه با فر و بدون فر

    طرز تهیه شیرینی کاراملی کره ای خوشمزه و ساده برای عید نوروز

    طرز تهیه قرابیه گردو با سفیده تخم مرغ خیلی ساده و خوشمزه ویژه نوروز

    طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی با پیمانه ترد و خوشمزه با عکس مراحل

    طرز تهیه شیرینی عسلی خانگی با کره خیلی خوشمزه و ساده برای نوروز

    طرز تهیه شیرینی کرکی خانگی خوشمزه و ساده با فر و بدون فر به روش سنتی

    طرز تهیه شیرینی عید با نشاسته ذرت ساده و سریع با عکس مراحل

    طرز تهیه شیرینی نخودچی با لیوان فرانسوی نرم و خوشمزه به روش قنادی

    طرز تهیه شیرینی نخودچی با کره و روغن جامد بدون فر و استراحت ویژه نوروز

    طرز تهیه شیرینی نسکافه ای بدون فر و تخم مرغ خیلی راحت و ساده ویژه نوروز

    طرز تهیه شیرینی نارگیلی با پودر قند و روغن مایع در خانه گام به گام

    0 دیدگاه

    آخرین مطالب

    بهترین روش مزه دار کردن ماهی قزل آلا برای سرخ کردن و کبابی به روش رستورانی

    طرز تهیه اگردک قزوین اصل خوشمزه و نرم با خمیر مایه به روش سنتی

    طرز تهیه خمیر قطاب نرم و خوشمزه و ترد با ماست در خانه

    طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا خانگی با گردو و پسته خیلی راحت و ساده

    طرز تهیه کباب نخجوان سریع و خوشمزه با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی

    طرز تهیه شیرینی بهشتی با لیوان فرانسوی ساده و خوشمزه با فر و بدون فر

    طرز تهیه شیرینی کاراملی کره ای خوشمزه و ساده برای عید نوروز

    شام شب عید چی بپزم؟ لیست انواع غذا های شب عید در شهرهای مختلف

    طرز تهیه مرغ ترش تهرانی با رب انار و گردو بدون سبزی محلی گام به گام

    کاشت سبزه تخم کدو خیلی زیبا و فوری برای سفره هفت سین 1402

    طرز تهیه قرابیه گردو با سفیده تخم مرغ خیلی ساده و خوشمزه ویژه نوروز

    طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی با پیمانه ترد و خوشمزه با عکس مراحل

    طرز تهیه شامی کباب تبریزی خیلی خوشمزه و مجلسی گام به گام

    طرز تهیه چیکن بندری فوری و خوشمزه با قارچ برای شام و نهار

    طرز تهیه شیرینی عسلی خانگی با کره خیلی خوشمزه و ساده برای نوروز

    منبع مطلب : parsiday.com

    طرز تهیه قطاب ساده خانگی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

    طرز تهیه قطاب ساده و خانگی خوشمزه با فر و بدون فر قطاب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای یزد

    طرز تهیه کیک باتر میلک خوشمزه و مخصوص با طعم شکلاتی

    طرز تهیه کیک باتر میلک کیک باتر میلک یکی از انواع کیک های خوشمزه و پنبه ای بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

    طرز تهیه شیرینی اسمارتیزی خوشمزه مناسب برای پذیرایی

    طرز تهیه شیرینی اسمارتیزی شیرینی اسمارتیزی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

    طرز تهیه نان لایه ای پنیری خوشمزه و مخصوص صبحانه و عصرانه

    طرز تهیه نان لایه ای پنیری نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می …

    طرز تهیه قطاب

    قطاب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای یزد و کرمان می باشد. از این شیرینی خوشمزه می توانیم برای پذیرایی در کنار نوشیدنی ها داغ مثل چای استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قطاب در ادامه با چیشی همراه باشید.

    طرز تهیه باقلوا رولی ترکی خوشمزه و نرم به روش استانبولی

    باقلوا یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و معروف در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود

    مواد لازم قطاب زرده تخم مرغ ۲ عدد ماست نصف پیمانه کره ۱۰۰ گرم آرد سفید ۲ پیمانه

    بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

    مغز گردو یا پسته سه چهارم پیمانه

    پودر قند سه چهارم پیمانه

    گلاب ۱ قاشق غذاخوری

    پودر هل ۱ قاشق غذاخوری

    دارچین نصف قاشق چایخوری

    طرز تهیه قطاب

    مرحل اول

    ابتدا کره را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ شود و نرم شود، سپس زرده های تخم مرغ را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و با همزن دستی کمی هم می زنیم تا از لختگی در بیاید و بافتش از هم جدا شود.

    مرحله دوم

    پس از اینکه زرده های تخم مرغ مخلوط شدند، کره را که کاملا نرم شده است اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا با زرده ها تخم مرغ یکدست شود. در ادامه ماست را اضافه کرده و انرا با دیگر مواد به خوبی مخلوط می کنیم.

    مرحله سوم

    در این مرحله آرد سفید و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم، سپس الک می کنیم و در ادامه به صورت کم کم به ظرف حاوی زرده تخم مرغ اضافه می کنیم. حین اضافه کردن آرد با دست خمیر را ورز می دهیم و تا جایی آرد اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد.

    طرز تهیه شیرینی لگیمات خوشمزه و مخصوص به روش بوشهری

    لگیمات یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که شباهت های زیای به شیرینی بامیه دارد

    مرحله چهارم

    حالا خمیر را داخل یک ظرف گود قرار می دهیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم، سپس در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند. در حیت استارحت کردن خمیر مواد میانی قطاب را درست می کنیم.

    مرحله پنجم

    برای این منظور مغز پسته یا گردو را خرد می کنیم به صورتی که نه پودر باشد نه خیلی درشت باشد، سپس در یک ظرف مناسب می ریزیم. در ادامه ۲  قاشق غذاخوری از پودر قند را به همراه دارچین و پودر هل اضافه می کنیم. در اخر گلاب را اضافه می کنیم.

    مرحله ششم

    حالا مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، فقط مراقب باشید مواد میانی به شکل خمیر نشود. پس از گذشت یک ساعت خمیر را روی یک سطح صاف با وردنه صاف می کنیم به طوری که قطر آن بیشتر از نیم سانتی متر نباشد.

    طرز تهیه بامیه عربی بزرگ و دراز به صورت مرحله به مرحله

    بامیه عربی که با نام بامیه دراز هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های خوشمزه عربی می باشد

    مرحله هفتم

    حالا با یک قالب گرد خمیر را قالب می زنیم، سپس بین هر خمیر قالب زده شده مقداری از مخلوط مغز گردو یا پسته قرار می دهیم و یک سمت خمیر را بر می گردانیم روی سمت دیگر، به صورتی که خمیر به شکل نیم دایره شود.

    مرحله هشتم

    حالا با چنگال لبه های خمیر را روی هم فشار می دهیم تا مایه میانی در زمان سرخ کردن از بین خمیر خارج نشود. اگر بخواهیم قطاب ها به شکل گرد درست کنیم پس از اینکه مایه میانی را داخل خمیر قرار دادیم آنرا مانند یک توپ جمع می کنیم و لبه های آنرا با فشار دست می بندیم.

    مرحله نهم

    پس از اینکه قطاب ها آماده شدند یک ظرف گود مانند شیر داغ کن روی حرارت قرار می دهیم، سپس به حدی روغن داخل ظرف می ریزیم که قطاب ها در روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد قطاب ها را در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شوند.

    طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی آسان و خوشمزه مثل قنادی

    زولبیا و بامیه از انواع شیرینی های سنتی و محبوب در میان ایرانیان هستند که به صورت متداول در ماه مبارک رمضان پخته می شوند

    مرحله دهم

    قطاب های سرخ شده را داخل دستما حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود سپس در پودر قند می غلطانیم. نکته مهم در ورد غلطاندن در پودر قند این است که اگر قطاب ها خنک نباشد پودر قند را جذب می کنند و حتما اجازه دهید خنک شوند سپس در پودر قند بغلطانید.

    نکات طرز تهیه قطاب

    منبع مطلب : chishi.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 12 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید