این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز تهیه مربای انجیرسیاه

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز تهیه مربای انجیرسیاه را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه مربای انجیر ساده و بسیار خوشمزه در منزل

    طرز تهیه مربای انجیر سیاه و قرمز خانگی و خوشمزه در منزل مربای انجیر یکی از انواع مرباهای پرطرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که مانند انواع

    طرز تهیه چیپس کیوی خوشمزه و مخصوص به روش سالم خانگی

    طرز تهیه چیپس کیوی چیپس کیوی یکی از انواع چیپس های خوشمزه و ساده میوه ای است. از این روش می توانیم برای نگهداری طولانی مدت کیوی استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش …

    طرز تهیه مربای توت سفید ساده خانگی خوشمزه و مجلسی

    طرز تهیه مربای توت سفید مربای توت سفید یکی از انواع مرباهای خوشرنگ و خوشمزه ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

    طرز تهیه پودر پیاز خانگی سالم و طبیعی در منزل با فر و بدون فر

    طرز تهیه پودر پیاز پودر پیاز یکی از انواع ادویه های بین المللی بسیار پر مصرف و محبوب در صنایع غذایی می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی …

    طرز تهیه مربای انجیر

    مربای انجیر یکی از انواع مرباهای پرطرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که مانند انواع دیگر مرباها معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود. البته از مربای انجیر در صنایع شیرینی پزی هم استفاده می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای انجیر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه مربا توت فرنگی خانگی خوشرنگ مجلسی و خوشمزه

    مربای توت فرنگی یکی از انواع مرباهای بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که مانند دیگر مرباها معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود

    مواد لازم برای ۱ شیشه متوسط

    انجیر ۱ کیلوگرم آب ۲ لیوان شکر ۷۵۰ گرم

    آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

    گلاب ۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه مربای انجیر

    مرحله اول

    برای تهیه مربای مجلسی و خوشمزه با انجیر ابتدا انجیرها را تمیز می کنیم و دم های اضافی آن را می گیریم، سپس آنها را به خوبی می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم و کمی صبر می کنیم تا آب اضافی شان خارج شود.

    مرحله دوم

    در این مرحله شربت مربا را باید درست کنیم؛ برای این منظور ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به طور کامل به جوش بیاید ،سپس شکر را به قابلمه اضافه می کنیم.

    مرحله سوم

    حالا به آرامی شکر و آب را هم می زنیم تا علاوه بر اینکه شکر به طور کامل حل شود، دیواره های قابلمه شکرک نزند. پس از اینکه شکر به طور کامل در آب حل شد و شربت به غلظت کافی رسید، انجیرها را به آرامی به قابلمه اضافه می کنیم.

    طرز تهیه مربای هویج خوشمزه و مجلسی شفاف و خوشرنگ

    مربای هویج یکی از انواع مرباهای پر مصرف و محبوب در سراسر جهان است که مانند دیگر مرباها بیشتر به عنوان صبحانه استفاده می شود

    مرحله چهارم

    برای اینکه متوجه شویم شربت به غلظت کافی رسیده است مقدار کمی از آنرا داخل یک قاشق تمیز و خشک می ریزیم، سپس اجازه می دهیم خنک شود. پس از خنک شدن اگر شربت کشدار بود یعنی شربت قوام آمده است.

    مرحله پنجم

    در این مرحله حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم انجیرها بپزند و نرم شوند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه گلاب را به همراه آبلیمو به قابلمه اضافه می کنیم و حدود ۵ دقیقه دیگر صبر می کنیم سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

    مرحله ششم

    پس از برداشتن مربا از روی حرارت صبر می کنیم تا مربا خنک شده و با دمای محیط یکسان شود. پس از اینکه مربا خنک شد آنرا در یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و درب آنرا محکم می بندیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

    طرز تهیه مربای بالنگ خانگی خوشمزه و سنتی به روش شمالی

    مربای بالنگ یکی از انواع مرباهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که بیشتر برای وعده های صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد

    نکات طرز تهیه مربای انجیر

    طرز تهیه مربای انجیر خرد شده

    اگر انجیرهای شما کوچک و یکدست هستند می توانید مربای انجیر را به صورت درسته درست کنید، اما اگر می خواهید از انجیرهای درشت استفاده کنید بهتر است انجیر ها را خرد کنید تا در پایان یک مربای انجیر له شده داشته باشید. قطعات انجیر به دلخواه شما می باشد اما سعی کنید انجیرها را خیلی ریز خرد نکنید چون در روند پخت مربا خودشان له می شوند.

    طرز تهیه مربای کیوی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

    مربای کیوی یکی از انواع مرباهای خاص و مجلسی ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود

    جلوگیری از له شدن انجیرها

    برای اینکه مربای انجیر شما پس از پخت له نشود باید از انجیرهایی که پوست شان نازک است یا اینکه ترک خورده است استفاده کنید. بهتر است از انجیرهایی استفاده کنید که کاملا سالم هستند استفاده کنید وگرنه در حین پختن انجیرها می ترکند و له می شوند.

    آشنایی با خواص انجیر

    انجیر از میوه هایی است که خواص بسیار زیادی برای سلامتی بدن دارد، که از مهمترین این خواص می توان به سلامت دستگاه گوارش، کاهش کلسترول خون و … اشاره کرد. برای آشنایی بیشتر با خاصیت های انجیر توصیه می کنیم مطلب خواص و مضرات انجیر را در ادامه مطالعه بفرمایید.

    منبع مطلب : chishi.ir

    طرز تهیه مربای انجیر به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه مربای انجیر به روش خانگی و با طعم بسیار عالی مربای انجیر یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار است که همانند دیگر مرباها به

    طرز تهیه مربای توت فرنگی ساده و خانگی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه مربای توت فرنگی مربای توت فرنگی یکی از مرباهای خوشمزه و محبوب است که همانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

    طرز تهیه مربای انجیر

    مربای انجیر یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار است که همانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه به همراه نان و کره سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای انجیر در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

    طرز تهیه مربای هویج ساده بازاری با طعم و رنگ بسیار عالی

    مربای هویج از صبحانه های بسیار محبوب در میان ایرانیان است که معمولا به همراه مواد غذایی دیگر…

    مواد لازم مربای انجیر

    انجیر ۱ کیلوگرم شکر ۷۰۰ گرم آب ۱٫۵ لیوان

    آب لیمو ترش ۳ قاشق غذاخوری

    گلاب ۲ قاشق غذاخوری دانه هل ۲ دانه چوب دارچین ۱ تکه

    زعفران دم کرده به مقدار کافی

    طرز تهیه مربای انجیر

    مرحله اول

    برای تهیه مربا انجیر خوشمزه در ابتدای کار انجیرها را شسته و روی یک دستمال قرار می دهیم تا رطوبت اضافی شان کشیده شود. در ادامه آب و شکر را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

    مرحله دوم

    حالا گلاب را به همراه، دانه هل، چوب دارچین و زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم و پس از گذشت ۱۰ دقیقه روی انجیرها چند سوراخ ایجاد کردهف سپس به قابلمه می افزاییم. نصف کردن انجیرها باعث می شود دانه های آن خارج شوند.

    مرحله سوم

    حالا اجازه می دهیم انجیرها درون قابلمه بجوشند، سپس آب لیمو ترش تازه را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه کف روی مربا را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم تا در نهایت مربای براق و شفافی داشته باشیم.

    طرز تهیه مربای توت فرنگی ساده و خانگی با طعم بسیار عالی

    مربای توت فرنگی یکی از مرباهای خوشمزه و محبوب است که همانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو می شود

    مرحله چهارم

    زمانی که روی مربا حباب های بزرگ ایجاد شد، پخت مربا کافی است، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. در ادامه اجازه می دهیم مربا به مدت ۱۲ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا کاملا خنک شود.

    مرحله پنجم

    پس از گذشت این زمان مربا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس درب آنرا محکم می بندیم تا از ورود هوا درون ظرف جلوگیری کنیم. در نهایت مربا را درون یخچال گذاشته و پس از خنک شدن سرو می کنیم. نوش جان.

    آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 مرداد 1401

    منبع :foods_nadereh

    مطالب جدید

    طرز تهیه خوراک نخود و اسفناج مجلسی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه کیک زردآلو به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه چیز کیک انبه مجلسی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه شیرینی نان چای قزوینی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه خورش لوبیا سبز گیاهی ساده با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی و طعم بسیار عالی

    طرز تهیه کوکی اتریشی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه نان پیده به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه شیرینی پرتقالی مجلسی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه باقلوای پسته به روش بازاری و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه ناگت ماهی به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه پیتزا کالزونه به روش ایتالیایی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه مارمالاد زردآلو به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه بال مرغ سوخاری رستورانی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه موس توت فرنگی مجلسی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه شربت بار به روش قنادی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه سالاد اسفناج مجلسی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه دسر آب هویج بستنی ساده با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه کیک گاتوشا به روش کافه ای و طعم بسیار عالی

    طرز تهیه ماکارونی گیاهی مجلسی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه کیک کرمدار به روش بازاری و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه بستنی وگان به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه کیک سینابون به روش کافه ای و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه نان پیازچه به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه آش ماش به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کیک سه رنگ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

    طرز تهیه سوپ اسفناج خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

    تزیین نون پنیر سبزی برای افطار و روضه + نون پنیر سبزی سفره عقد

    تزیین زرشک پلو با مرغ مجلسی + تزیین زرشک پلو ساده با هویج

    طرز تهیه ترشی خیار چنبر فوری خوشمزه به روش بازاری

    مطالب جدید

    طرز تهیه چیز کیک انبه مجلسی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه مارمالاد زردآلو به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه پیتزا کالزونه به روش ایتالیایی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه نان پیده به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه شربت بار به روش قنادی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه شیرینی نان چای قزوینی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه شیرینی پرتقالی مجلسی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه کیک زردآلو به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه خوراک نخود و اسفناج مجلسی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه بستنی وگان به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه خورش لوبیا سبز گیاهی ساده با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه سالاد اسفناج مجلسی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه باقلوای پسته به روش بازاری و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه کیک سینابون به روش کافه ای و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه موس توت فرنگی مجلسی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه ماکارونی گیاهی مجلسی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه کیک گاتوشا به روش کافه ای و طعم بسیار عالی

    منبع مطلب : darnahayat.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید