این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز خوردن خرمالو

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز خوردن خرمالو را از این سایت دریافت کنید.

    خواص و فواید خرمالو برای سلامتی و روش خوردن خرمالو

    خرمالو میوه خوشمزه ای است که خواص درمانی بسیاری دارد.همراه ما باشید تا در مورد خواص و فواید خرمالو برای سلامتی و روش خوردن خرمالو بیشتر ...

    خواص مواد غذايي • سلامت

    خواص و فواید خرمالو برای سلامتی و روش خوردن خرمالو

    95,550 بازدید7 دقیقه مطالعه

    خرمالو میوه خوشمزه و متفاوتی است که خواص درمانی بسیاری دارد. از جمله خواص و فواید خرمالو می توان به بهبود سلامت چشم ها، کاهش نشانه های پیری، جلوگیری از انواع سرطان، بهبود سیستم گوارش و هضم غذا ، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش کلسترول ، افزایش سوخت و ساز بدن، تقویت استخوان بندی، بالا بردن عملکرد شناختی، کاهش فشار خون و مراقبت از پوست اشاره کرد.

    علاوه بر این خرمالو می تواند التیام زخم را تسریع داده و سبب کاهش وزن، کاهش التهاب و افزایش گردش خون در بدن شود. در این مقاله از 7گنج با ما همراه باشید تا در مورد خواص و فواید خرمالو برای سلامتی بیشتر مطالعه کنید.

    خرمالو

    خرمالو نامی است که به انواع مختلفی از این میوه اطلاق می شود و نام علمی آن نیز Diospyros می باشد. اگر چه نمونه محبوب تر و شاید خوشمزه تر این میوه بیشتر در چین موجود است اما در چند صد سال گذشته کشورهای سراسر جهان انواعی از خرمالو را به داخل مرزهای خود برده و پرورش داده اند.

    همچنین گونه های مختلف و متنوعی که از آن موجود است نشان از آن دارد که خرمالو برای سال های متمادی و طولانی مورد استفاده انسان ها بوده است.

    برخی از نام های مستعار هم برای این میوه در طول تاریخ به وجود آمده است مثلا خرمالو را آتش ژوپیتر، میوه خدایان و آب نبات طبیعت هم می نامند .این اسامی را باستان شناسان در تحقیق های باستانی خود به دست آورده اند.

    درباره خرمالو

    انواع مختلف خرمالو عبارتند از : خرمالوی هندی، خرمالوی آمریکایی، خرمالوی ژاپنی،  خرمالوی سیاه، و غیره می باشد. همه ی این خرمالو ها در ارزش غذایی و خواص با هم نقاط مشترک دارند. برای مثال مقادیر بالای فیبر یا ترکیبات آلی و غیرآلی در بیشتر آنها به چشم می خورد.

    این میوه به شکل تازه، خشک شده، خام، پخته و یا در غذاها و دسرها می تواند مصرف شود. اگر صبر کنید تا این میوه به خوبی برسد کاملا شیرین و خمیری شکل خواهد شد.

    یک تصور غلط وجود دارد که می گوید باید خرمالو را تا زمانی که له و خیلی نرم شود روی درخت نگه داشت و نچید اما نیازی به این همه صبر کردن نیست، تنها کافی است خرمالو نرم شود. به عبارتی باید بافت آن سفتی و استحکام خود را از دست بدهد.

    این روند در میوه های دیگر به عنوان فاسد شدگی شناخته می شود اما برای خرمالو یک روال طبیعی است.

    لیست طولانی از خواص و فواید خرمالو می تواند برایتان جالب و قابل توجه باشد. عمدتا به علت مقادیر بالای ویتامین ، مواد معدنی و همچنین برخی از ترکیبات آلی خواص خرمالو شامل موارد متنوع و مختلفی می باشد.

    این موارد عبارتند از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین B6، و همچنین فیبر، منگنز، مس، منیزیم، پتاسیم و فسفر. همچنین ترکیبات آلی که احتمالا مهم ترین بخش از فواید خرمالو می باشد شامل کاتچین، gallocatechins، بتولینیک اسید و ترکیبات مختلف کاروتنوئیدها است.

    خواص و فواید خرمالو :

    پیشگیری از سرطان :

    این میوه خوشمزه با خواص ضدسرطانی که دارد می تواند توانایی بدن برای مبارزه با رادیکال های آزاد را افزایش دهد. رادیکال های آزاد حاصل فرایندهای متابولیسمی هستند که سبب می شوند سلول های بدن به شکل سرطانی جهش یافته و سیستم های مختلف بدن را از کار بیندازند.

    آنتی اکسیدان های موجود در خرمالو می توانند رادیکال های آزاد را از بین برده و در نتیجه سلامت کلی بدن را بالا ببرند. همچنین در مبارزه با انواع بیماری ها نیز نقش میوه خرمالو قابل تقدیر است.

    خرمالو دارای سطوح بالایی از ویتامین C، ویتامین A و ترکیبات فنلی مانند کاتچین و gallocatechins است که مستقیما در پیشگیری از انواع سرطان نقش دارند. بنابراین اضافه کردن خرمالو به رژیم غذایی می تواند به شما در محافظت در مقابل انواع سرطان ها کمک کند.

    تقویت سیستم ایمنی :

    خرمالو سیستم ایمنی بدن را تا حد زیادی تقویت میکند. این میوه با داشتن اسید اسکوربیک یا همان ویتامین C تعداد سلول های سفید خون را افزایش داده و در برابر مهاجمین بدن ایستادگی و مقاومت بدن را افزایش می دهد.

    یک خرمالو می تواند تا 80 درصد از نیاز بدن به این ویتامین را رفع نماید.فواید خرمالو برای معده و سیستم گوارشی :

    مانند بسیاری از میوه ها ، خرمالو نیز منبع خوبی از فیبر است. خرمالو می تواند تا 20 درصد از نیاز روزانه به فیبر را رفع نماید . فیبر حرکت مواد غذایی را تسهیل داده و با افزایش ترشحات معده می تواند احتمال ابتلا به سرطان کولورکتل و دیگر بیماری های مشابه را کاهش دهد.

    همچنین کمک به کاهش وزن و جلوگیری از جذب بیرویه ی چربی در بدن از دیگر خواص خرمالو می باشد.

    خواص ضد توموری:

    آنتی اکسیدان های موجود در خرمالو می توانند خطرات ناشی از تومورهای در حال رشد را کاهش دهند. خرمالو حاوی بتولینیک اسید می باشد که یک ماده ضد تومور اثبات شده است.

    این ماده می تواند احتمال ابتلا به تومور را کاهش داده و همچنین روند از بین بردن سلول ها را متوقف یا کند کند.

    خواص ضد پیری:

    میوه خرمالو غنی از ویتامین است. به طور خاص ویتامین A، بتاکاروتن، لوتئین، لیکوتین و کریپتو اکسین می توانند سبب کاهش اثرات منفی اکسیده شدن بدن شوند و از پیری زودرس جلوگیری کنند.

    به این ترتیب مواردی مانند لکه های سن، آلزایمر، چین و چروک، خستگی، کم بینایی یا نابینایی، ضعف عضلات و دیگر علائم با مصرف این میوه کمتر نمایان می شوند.

    سلامتی چشم :

    برخی از ترکیبات موجود در خرمالو می تواند تاثیرات ثابت شده ای در سلامت چشم ها داشته باشد.

    لوتئین یک عضو از خانواده ویتامین B است که به علت بهبود عملکرد آنتی اکسیدان ها می تواند سلامت چشم را بهبود دهد.

    مطالعات اثرات این میوه را در کاهش بیماری های دژنراسیون ماکولا، آب مروارید و شب کوری اثبات کرده اند.

    فشار خون :

    منبع مطلب : 7ganj.ir

    خواص خرمالو و نحوه مصرف آن

    میوه خرمالو از فواید و خواص فوق العاده ای برخوردار است و برای سلامتی بسیار مفید است، از خواص خرمالو می توان به کاهش وزن، کنترل فشار خون، سلامت قلب و درمان یبوست اشاره کرد.

    دروغ‌پراکنی علی کریمی و جا زدن تصویر تصادف به جای یک معترض؟!

    چگونه تولید محتوا کنیم؟

    موضع شرم آور مسیح علینژاد علیه مردم ایران

    ماجرای دیدار خبرساز فاطمه هاشمی با حجت الاسلام و المسلمین مجتبی خامنه‌ای

    مجله خانواده سلامت خانواده خواص خوراکی ها

    خواص خرمالو و نحوه مصرف آن

    دوشنبه، 12 آذر 1397 زمان مطالعه 2 دقیقه

    میوه خرمالو از فواید و خواص فوق العاده ای برخوردار است و برای سلامتی بسیار مفید است، از خواص خرمالو می توان به کاهش وزن، کنترل فشار خون، سلامت قلب و درمان یبوست اشاره کرد.

    خواص خرمالو

    خواص خرمالو به عنوان یک میوه ی شیرین و حاوی مواد معدنی و ویتامین های بسیار را به اضافه ی طرز تهیه معجون و مسکن های مختلف را در این بخش از سلامت نمناک می خوانید. این میوه دقیقاً مناسب روزهای سرد پاییزی است که بیشتر مردم کمی احساس خستگی و بی حالی می کنند. خرمالو به اندازه ی انگور انرژی زا است. البته اگر دغدغه ی تناسب اندام دارید و نمی خواهید چاق شوید نباید در مصرف آن زیاده روی کنید چون مصرف زیاد آن کالری زیادی به بدن می رساند.

    انواع مختلفی از این میوه ها در سراسر دنیا وجود دارند، اما معمول ترین آن ها در ژاپن است که ریشه چینی دارد با وجود این که این میوه ریشه آسیایی شرقی دارد ، نام علمی آن دیوسپیر کاکی است که با زبان یونانی مرتبط است . واژه دیوسپیر به معنای " غذا خدایان " است و در واقع خرمالو میوه بسیار مفید برای اهداف بهداشتی است. خرمالو تقریبا شبیه گوجه فرنگی است و رنگ آن از زرد به نارنجی درخشان تغییر می کند. رنگ میوه ها بسته به میزان رسیدگی آن تغییر می کند. این میوه بزرگ است و ازاندازه آن از پرتقال کوچک به یک گریپ فروت متفاوت است. حتی شکل،آن متفاوت است. می تواند گرد یا حتی چهارگوش باشد. پوست میوه خرمالو نازک وژلاتینی و بسیار شیرین است.

    ارزش غذایی میوه خرمالو :

    خرمالو چربی و پروتئین بسیار کمی دارد و غنی از ویتامین ها و مواد معدنی هستند. آنها شامل مقدار قابل توجهی از :ویتامین A، B6 و C ؛ منگنز ؛ فسفر ؛ پتاسیم ؛ کلسیم ؛ فیبر رژیمی - هم قابل حل و هم غیرقابل حل خرمالو ادرار آور خوبی است و هم چنین همانند ملین طبیعی عمل می کند.

    انواع خرمالو:

    خرمالو ها دو نوع هستند:گس و غیر گس . خرمالو گس قابل خوردن نیست چون حاوی سطح بالایی از تانین هستند . در حالی که غیر گس آن ، به هنگام رسیدن تانین را از دست می دهند.

    این میوه می تواند خام و نیز در حالت خشک خورده شود، همچنین به تعدادی از دسرها و غذاها نیز اضافه می شود. این میوه شیرین کالری بسیار پایینی دارد. اکنون که کمی در مورد فواید و عوارض جانبی میوه دانستید، باید به دقت مصرف کنید. مقدار صحیح میوه بهدلیل درست به سلامتی کمک می کند.

    طرز تهیه یک معجون مقوی با خرمالو

    برای تهیه این معجون یک عدد خرمالو را با کمی آب لیموترش، کمی ماست و عسل مخلوط کرده و هم بزنید. این معجون را صبح ها زمانی که ناشتا هستید میل کنید تا انرژی بسیاری وارد بدن شما شود.

    طرز تهیه یک مسکن برای دردهای کمر و مفاصل

    کوبیده هسته خرمالو را با روغن منداب مخلوط کرده در یک بطری ریخته سر آن را محکم ببندید و در آب جوش به مدت یک ساعت جوشانده، سپس از این روغن می توان برای دردهای کمر، مفاصل و نقرس استفاده نمود و همچنین از پودر دانة آن که با حرارت بو داده شده است مانند قهوه دم کرده میل شود.

    منبع: سایت نمناک

    پایگاه خبری ساعدنیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

    هزینه چاپ کتاب!

    استخراج مقاله از پایان نامه و کتاب

    خدمات رفع سرقت ادبی انواع مقالات

    Share Copy Link Twitter Facebook WhatsApp Telegram Email دیدگاه ها استخاره آنلاین فال حافظ آنلاین

    فال امروز جمعه 04 آذر

    فرهنگ و هنر مطالب بیشتر

    یازده سال جشنواره مد و لباس برگزار کردیم؛ کو نتیجه‌اش؟ مسئولان از خواب زمستانی بیدار شوند

    کالکشن هیجان انگیز از برند مشهور/ طبیعت و فناوری الهام بخش جدید ترین فشن شو مک کوئین

    اولین فشن شو لباس در زیر آب؛ شما شاهد غرق شدن مدل ها خواهید شد!

    از سراسر وب مطالب بیشتر

    دانلود آهنگ زیبا جان علی لهراسبی از علی لهراسبی

    (فیلم) دویدن عجیب یک بچه گربه به سبک خرگوش

    پُز جذاب هانده ارچل با میکاپ ساده و عروسکی

    منبع مطلب : saednews.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 4 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید