این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    غذای عربی مفتح

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    غذای عربی مفتح را از این سایت دریافت کنید.

    غذای عربی مفتح + طرز تهیه

    غذای عربی مفتح,طرز تهیه غذای عربی مفتح,دستور طبخ غذای عربی مفتح,آموزش پخت غذایی محلی خوزستانی ها,غذای محلی خوزستانی ها مفتح

    غذای عربی مفتح + طرز تهیه

    مجموعه : آموزش انواع غذاها

    غذای عربی مفتح

    غذاهای محلی در کشور ما از اولویت زیادی برخوردار می باشند بسیاری از غذاها بسیار خوشمزه هستند در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر غذای عربی مفتح را در سایت سماتک خواهید دید با ما همراه باشید.

    مفطح غذای مخصوص خوزستان که به آن مُفَطَّح هم گفته میشود غذای مخصوص عربی خورستان که پرطرفدار ترین غذای این شهر است.

    این غذا به قدری محبوب است که در جشن های خوزستان جزو اصلی ترین غذاها محسوب میشود اِمفطح یا مفطح نه تنها در خوزستان بلکه در کشورهای عربی به عنوان غذای اصلی مهمانی ها به شمار میرود.

    این غذا بسیار پرچرب و پر کالری است که برای افزایش وزن فقط کافیست چند روز آن را میل کنید.

    همه در ایران با نام این غذا آشنایی دارند و طعم و مزه این غذا بسیار معروف و مشهور می باشد شما با دستور طبخ و مواد غذایی که برای طبخ این غذا بسیار مهم می باشد را یاد گرفته و تهیه نمایید و با عزیزانتان نوش جان نمایید.

    مواد لازم برای پخت مفطح

    برنج (پیمانه من لیوان استیله) سه پیمانه

    کشمش پلویی ۳۰۰ گرم لپه ۳۰۰ گرم

    گردو به مقدار دلخواه

    پیاز (بستگی به میزان گوشت داره) ۳ عدد بزرگ

    گوشت گوسفندی با استخوان (ران، گردن و یا گوشت دنده) ۵ تکه بزرگ

    گل پر، روغن زیتون، زیره و چوب دارچین (رای مزه دار کردن گوشت) به مقدار لازم

    زعفران دم کرده به مقدارلازم

    امفطح غذای مخصوص خوزستان

    طرز تهیه غذای مفطح

    ۱-خوب اول بگم اگه میخواین یه غذای اصیل با طعم خیلی عالی درست کنید یه کار مهم باید انجام بدین اون هم اینه که از شب قبل گوشت رو توی مقداری گل پر، روغن زیتون، زیره و چوب دارچین بخوابونین اینجوری واقعا طعم گوشت عالی میشه.

    ۲-حالا گوشت رو یکم بشورین در حدی که دونه های زیره از روش پاک بشه . گوشت رو توی قابلمه بذارین و پیاز رو نگینی بزرگ کنید و بهش اضافه کنید.

    ۳-مقدار زیادی آب روی آن بریزید (بالاتر از سطح گوشت) .

    ۴-زردچوبه و زعفران و چندتا چوب دارچین و لپه شسته شده رو هم بهش اضافه کنید .

    ۵-بعد از جوش اومدن زیر شعه گاز رو حسابی کم کنید و اجازه بدین گوشت به خوبی بپزه و کاملا نرم و پخته بشه.

    ۶-بعد از سه ساعت نمک و فلفل بهش بزنید و بذارین ۵ دقیقه ای رو گاز بمونه و بعد خاموش کنید.

    ۷-حالا گوشت آماده شده الان لپه ها که حسابی نرم شدن رو از تو قابلمه به کفگیر مشبک در بیارین ولی گوشت رو تا موقع سرو بذارین توی آب بمونه که خشک نشه.

    ۸-کشمشی رو که تقریبا نیم ساعتی گذاشتین خیس خورده آبکش کنید و با کمی روغن تفت بدین و بعد لپه و گردو رو اضافه کنید و بعد از یه تفت کوچولو زیرشو خاموش کنید.

    ۹-برنج دانه بلند رو هم که دم دادین . یک کفگیر جدا بردارین و با زعفران دم داده مخلوط کنید.

    ۱۰-حالا برنج رو در ظرفی که میخواید سرو کنید بکشید و با برنج زعفرانی و کشکش و گوشت تزیین کنید.

    غذای محلی و سنتی خوزستاننکات:

    ۱-آبی که درش کوشت رو پختید هم مقوی و قابل استفاده است. هم میتونید به عنوان آب گوشت با غذا بخورید و هم میتونید فریز کنید و در غذاهای دیگه به عنوان طعم دهنده استفاده کنید)

    ۲- بجای برنج سفید میتویند مفتح رو با شوید پلو نوش جان کنید

    منبع مطلب : www.samatak.com

    دستور پخت مُفتح عربی

    دستور پخت مُفتح عربی توسط مائده افشار - این غذا در استان خوزستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس در مناسبتهای بزرگی چون عروسی و عزاداری بعنوان غذایی اعیونی پخت میشود.

    سرآشپز پاپیون انواع پلو گوشت قرمز جنوبی عربی

    مُفتح عربی

    ۵۴ ۵.۳k مائده افشار

    این غذا در استان خوزستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس در مناسبتهای بزرگی چون عروسی و عزاداری بعنوان غذایی اعیونی پخت میشود.

    مواد لازم

    مُفتح عربی

    ۴ مواد اصلی برنج ۴ پیمانه

    گوشت گوسفندی استخوانی

    ۴ تکه کشمش پلویی ۲۰۰ گرم گردو به مقدار لازم پیاز بزرگ ۳ عدد لپه‎ ۳۰۰ گرم روغن زیتون به مقدار لازم زعفران دم کرده به مقدار لازم

    نمک و فلفل و زرد چوبه چوب دارچین،گلپر

    به مقدار لازم کلمات کلیدی

    مُفتح عربی

    طرز تهیه

    مُفتح عربی

    درجه سختی زمان تهیه ۲۰ دقیقه زمان پخت ۱۲۰ دقیقه ۱

    ابتدا گوشت را ازشب قبل درروغن زیتون، گلپر، زردچوبه، فلفل و چوب دارچین میگذاریم ک مزه دارشود

    ۲

    روزبعد گوشت را کمی میشوییم که مواد از روی آن شسته شوند. درون قابلمه ای میگذاریم. پیاز را متوسط(نه ریز نه درشت) روی گوشت خُرد کرده، آب زیاد میریزیم، لپه را هم که ازقبل خیس کرده بودیم اضافه میکنیم، زردچوبه و زعفران و چند تکه چوب دارچین هم می افزاییم.

    ۳

    وقتی آب جوش آمد شعله را کم کرده و اجازه میدهیم گوشت ۳ ساعتی باشعله کم بپزد.(زمان پخت بستگی به گوشت دارد)

    ۴

    وقتی گوشت پخت نمک و فلفل را اضافه کرده، ۱۰ دقیقه بعد خاموش میکنیم. لپه هارا از آب گوشت باکفگیر مشبک جدا کرده و میگذاریم گوشت تا زمان سرو درون همان آب بماند.

    ۵

    کشمش را که نیمساعت خیس شده بود، آبکش کنید درروغن کمی تفت دهید، وقتی تفت خورد آخرسر لپه و گردو را به آن اضافه کنید و تفت کوچکی میدهیم. برنج را که پختیم(آبکش کنید یا کته ای دلخواه است) درون ظرف کشیده، گوشت ومواد کشمشی را روی آن میگذاریم و آماده خوردن است.

    سایر نکات

    مُفتح عربی

    آب گوشت را میتوان کنار غذا استفاده کرد.

    برنج را میتوان شوید پلو کرد.

    عکس و تصاویر ارسالی از مُفتح عربی

    بیشتر

    مژگان ♡food♡

    باران سجادی

    باران سجادی

    nastaran...

    کوثر‌_م

    ملکه

    ملکه

    مریم نظرات دستور پخت

    مُفتح عربی

    برای ارسال نظر ابتدا وارد شوید

    منبع مطلب : sarashpazpapion.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 14 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید