این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    فوت و فن مربای بالنگ

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    فوت و فن مربای بالنگ را از این سایت دریافت کنید.

    فوت و فن تهیه مربای بالنگ

    مربای بالنگ یکی از خوشمزه ترین مرباهایی است که می توانید وی میز صبحانه میل کنید برای تهیه این مربای خو

    آشپزی رژیمی و سالم

    فوت و فن تهیه مربای بالنگ

    مربای بالنگ یکی از خوشمزه ترین مرباهایی است که می توانید روی میز صبحانه میل کنید برای تهیه این مربای خوشمزه نیاز به بالنگ ،شکر ،هل ،ابلیمو ،زعفران و دارچین دارید بد نیست آن را برای یکبار هم که شده امتحان کنید بهتر است بدانید این مربا طرفداران زیادی دارد.

    بالنگ میوه ای از خانواده ی مرکبات است، که سایز نسبتا بزرگ، پوست خیلی کلفت و خواص بسیاری دارد. مربای آن برای نفخ و کمک به هضم غذا مفید است.پوست آن همچنین به عنوان ضدعفونی کننده و صفرابر کاربرد دارد .می توانید از پوست بالنگ، مربای خوشمزه ای درست کنید.

    مواد لازم: بالنگ  ۲ عدد شکر  ۱ پیمانه

    آبلیمو  ۲ قاشق غذاخوری

    هل به میزان لازم

    چوب دارچین  به میزان لازم

    زعفران  به میزان لازم

    گلاب  به میزان لازم طرز تهیه:

    1-پوست بالنگ را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید آب به جوش بیاید. سپس برای ۱۰ دقیقه بجوشانید. آن ها را با آب سرد آبکشی کرده، با فشار آب اضافی آن ها را گرفته و به قابلمه برگردانید. این مرحله را ۳ تا ۵ دفعه، یا تا زمانی که تلخی بالنگ گرفته شود، تکرار کنید.

    2-برای پخت نهایی بالنگ، ۴ لیوان آب و شکر به آن ها اضافه کنید، بجوشانید و برای حدود ۱ ساعت تا زمانی که مربا قوام بیاید، بپزید.

    3-در پایان، آب لیمو و در صورت تمایل هل، دارچین، زعفران و یا گلاب را به آن اضافه کنید و بعد از یک قل، آن را از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید تا خنک شود.

    4-مربا را در شیشه های تمیز ریخته و درب آن ها را خوب ببندید و در یخچال نگه دارید.

    نکاتی در مورد تهیه ی مربای بالنگ:

    1- لایه ی نازک و رنگی روی پوست بالنگ ها را جدا کنید. سپس بالنگ ها برش داده و گوشت میوه را جدا کنید. پوست را به شکل و سایز دلخواه خرد کنید.

    2- آن ها را وزن کنید؛ بهتر است که میزان بالنگ و شکر مساوی باشد.

    3- برای معطر کردن مربا از ادویه مورد نظر مانند هل، دارچین، زعفران و یا گلاب استفاده کنید.

    وب‌سایت آشپزباشی ضعیف بد متوسط خوب عالی

    بالنگ تهیه ی مربای بالنگ خواص بالنگ مربای بالنگ مصرف بالنگ میوه ها

    ۲۱ آذر ۱۳۹۵ ۱۵:۳۳

    اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)

    این مطلب را برای دوستانتان در تلگرام به اشتراک بگذارید

    منبع مطلب : www.hidoctor.ir

    آشنایی با طرز تهیه مربای بالنگ و فوت و فن های یک مربای خوشمزه

    طرز تهیه مربای بالنگ _ “مربای بالنگ تازه” می تواند انرژی بخش و وعده مناسبی برای صبح هایی که به سرکار و یا مدرسه می روید باشد.

    آشنایی با طرز تهیه مربای بالنگ و فوت و فن های یک مربای خوشمزه

    آموزش پخت مربای بالنگ خوشمزه و شیرین در زمان کوتاه

    6 0

    زمان مطالعه: 3 دقیقه

    طرز تهیه مربای بالنگ _ “مربای بالنگ تازه” می تواند انرژی بخش و وعده مناسبی برای صبح هایی که به سرکار و یا مدرسه می روید باشد.

    طرز تهیه مربای بالنگ و ارزش تغذیه ای آن

    مربای بالنگ خانگی ، برای تهیه مربای بالنگ خانگی خوشمزه بالنگ هایی را انتحاب کنید که برجستگی کمتری روی پوست داشته باشند تا به سهولت پوست را جدا کنید. با دلگرم همراه شوید.

    طرز تهیه و دستور پخت مربای بالنگ

    مواد لازم جهت پخت مربای بالنگ

    بالنگ تازه................... 2 عدد متوسط

    شکر ................................ 1 لیوان

    گلاب .................... 2قاشق غذاخوری

    دارچین.....1 چوب به اندازه ی یک انگشت

    طرز تهیه مربای بالنگ بدون آهک

    نکته مهمی که باید بگوییم این است که بالنگهایی برای مربا بهتر هستند که روی پوستشان برجستگی کمتری داشته باشد .

    چون پوستشان بهتر جدا می شود .

    در هنگام پوست کردن یک لایه نازک از پوست بالنگ را بکنید. اما کل پوستش را بکنید .اکنون آن را به دو نیمه تقسیم کنید.

    برای مربا بالنگ بخش داخلی

    بخش سفید(قسمتی که شبیه پنبه است) یا همان مغز را در بیاورید و به قطعات ریز برش دهید. قطعات نه زیاد درشت باشد و نه زیاد ریز.

    سپس حدود بیست دقیقه بالنگ را در ابی جوش بندازید تا بجوشد و بعد ان را با آب سرد آبکشی کنید. و حالا کمی فشارش دهید تا ابش کامل کشیده شود و خشک شود. به گزارش آسان طب این عمل را یکبار دیگر تکرار کنید .

    حدود بیست دقیقه بالنگ را در ابی جوش بندازید تا بجوشد و بعد آن را با آب سرد آبکشی کنید . وحالا کمی فشارش دهید تا آبش کامل کشیده شود و خشک شود . هر چقدر میزان آب هنگام جوشیدن بیشتر باشد تلخی مربا زودتر گرفته می شود

    طرز تهیه مربای بالنگ

    اکنون اجازه دهید کامل خشک شود . بالنگ را در دو لیتر اب در قابلمه تفلن ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید . یک لیوان شکر به ان اضافه کنید و دو ساعت زمان دهید تا بالنگ پخته شود .

    باید شهد کمی ته آن باقی بماند . در نهایت دو قاشق گلاب و یک تکه چوب دارچین به ان اضافه نمایید و وقتی سه جوش زد زیر گاز را خاموش کنید .

    نکات تکمیلی در مورد مربای بالنگ تازه

    مربای بالنگ تازه جزو مربا و کمپوت میباشد

    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه

    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .

    مربای بالنگ تازه را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .

    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

    گردآوری شده مجله ی دلگرممریم امینیاین مطلب چقدر مفید بود ؟

    1 2 3 4 5

    4.0 از 5 (6 رای)

    برچسب‌ها مربا مربای بالنگ

    منبع مطلب : www.delgarm.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 15 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید