این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    نحوه درست کردن مرغ سوخاری

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    نحوه درست کردن مرغ سوخاری را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی خوشمزه و مخصوص رستورانی

    طرز تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و مخصوص پفکی رستورانی مرغ سوخاری یکی از انواع غذاهای مجلسی و بسیار محبوب در سراسر جهان است که

    طرز تهیه یایلا چورباسی خوشمزه و فوری یه روش ترکیه ای

    طرز تهیه یایلا چورباسی یایلا چورباسی یکی از انواع سوپ های خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با رسپی های گوناگونی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

    طرز تهیه عدس پلو شکم پر خوشمزه به روش مجلسی

    طرز تهیه عدس پلو شکم پر عدس پلو شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که بین مردمان ایران طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

    طرز تهیه هات وینگز بال مرغ سرخ شده خوشمزه و مخصوص

    طرز تهیه هات وینگز هات وینگر یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با بال مرغ درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

    طرز تهیه مرغ سوخاری

    مرغ سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب در سراسر جهان است که با روش های بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه که در سراسر دنیا به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود در دسته بندی غذاهای فست فودی قرار می گیرد. محبوب ترین نوع مرغ سوخاری مرغ سوخاری پولکی است که در تهیه آن فقط از آرد سفید استفاده می شود. البته در دستورهای خانگی چون خیلی افراد توانایی درست کردن مرغ پلوکی را ندارند، مرغ سوخاری را با پودر پانکو درشت درست می کنند که باعث می شود مرغ سوخاری طعمی شبیه به شنیسل مرغ شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ سوخاری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی خوشمزه و رستورانی فست فودی

    قارچ سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای پرطرفدار است که به عنوان یک پیش غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود

    مواد لازم برای ۴ نفر

    ران یا سینه مرغ ۸ تکه

    ماست چکیده ۱ لیوان

    آرد سفید ۲ تا ۳ لیوان

    پیاز ۱ عدد آب سرد ۱ کاسه

    سبزیجات معطر ¼ لیوان

    زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

    پودر سیر ½ قاشق چایخوری

    پودر پیاز ½ قاشق چایخوری

    نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

    طرز تهیه مرغ سوخاری

    مرحله اول

    برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه به روش رستورانی ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم، سپس روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی درشت خرد می کنیم. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و پیاز خرد شده را درون کاسه می ریزیم.

    مرحله دوم

    در این مرحله سبزیجات معطر تازه یا خشک که می تواند شامل جعفری، ریحان، شوید، نعناع, آویشن، ترخون و … باشد را داخل کاسه می ریزیم. در ادامه ماست را به همراه زعفران دم کرده، فلفل سیاه و مقداری نمک را نیز به مواد اضافه می کنیم.

    مرحله سوم

    حالا مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس تکه های ران یا سینه مرغ را داخل کاسه می ریزم و به خوبی زیر و رو می کنیم تا قطعات گوشت مرغ به طور کامل به مواد طعم دهنده آغشته شوند.

    طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و کریپسی با سس مخصوص

    میگو سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که می توانید از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کنید

    مرحله چهارم

    در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ تا ۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا تکه مرغ ها به خوبی مزه دار شوند. در ادامه آرد را به همراه پودر سیر، فلفل سیاه، پودر پیاز و کمی نمک داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.

    مرحله پنجم

    در این مرحله آرد و ادویه ها را با قاشق مخلوط می کنیم تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند، سپس کاسه حاوی آرد را کنار قرار می دهیم. پس از اینکه تکه های مرغ به خوبی طعم دار شدند، آنها را از یخچال خارج می کنیم.

    مرحله ششم

    حالا در قابلمه ای کوچک روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا کم کم داغ شود. در ادامه تکه های مرغ را درون کاسه آرد می اندازیم و مانند شستن لباس بهم می سابیم تا آرد را به خود جذب کنند و پس از سرخ شدن پولکی شوند.

    طرز تهیه پیاز سوخاری خوشمزه و پفکی به روش رستورانی

    پیاز سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای محبوب در سراسر جهان است و بیشتر در کنار غذاهای فست فودی سرو می شود

    مرحله هفتم

    پس از خارج کردن تکه های مرغ از آرد، انها را درون کاسه آب یخ می اندازیم و مجددا درون آرد قرار می دهیم و خوب می سابیم تا آرد بیشتری را جذب کنند. این کار را باید بین ۳ تا ۵ مرتبه انجام دهیم تا مرغ سوخاری پولکی شود.

    مرحله هشتم

    حالا تکه های مرغ را به آرامی درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم به آرامی سرخ و طلایی شوند. توجه داشته باشید که حرارت همچنان باید کم باشد تا تکه های مرغ علاوه بر اینکه طلایی شوند، کاملا مغز پخت نیز شوند.

    مرحله نهم

    نکته مهم دیگر اینکه حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده می کنیم تا نسوزد و مرغ ها را سیاه نکند. پس از سرخ شدن مرغ ها، آنها را روی توری فلزی یا دستمال حوله ای می گذاریم تا روغن اضافه آن ها خارج شود.

    طرز تهیه پنیر سوخاری خوشمزه و مخصوص به روش فست فودها

    پنیر سوخاری یکی از انواع غذاهای سوخاری پر طرفدار و بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود

    منبع مطلب : chishi.ir

    طرز تهیه مرغ سوخاری ترد و پفکی مثل رستوران‌ها؛ 🍗 با آرد سوخاری خانگی

    مرغ سوخاری از اون غذاهاییه که همه دوست دارن مثل رستورانا درست کنن. تو این مقاله همه فوت و فن های طرز تهیه مرغ سوخاری و آموزش مرحله به مرحله...

    آشپزیفست فود و فینگر فود

    طرز تهیه مرغ سوخاری ترد و پفکی مثل رستوران‌ها؛ 🍗 با آرد سوخاری خانگی

    زهرا شریف زاده2 هفته پیش۲۸۳

    خواندن این مطلب 3 دقیقه زمان میبرد

    مرغ سوخاری علی رغم اینکه جز فست فودها محسوب میشه اما نسبت به سایر فست فودها سالم تر و البته خوشمزه تره. خیلی‌ها فقط طرفدار مرغ سوخاری رستوران‌ها هستن. ولی با این دستور میتونید مرغ سوخاری رو به روش‌ها و طعم‌های مختلفی با همون طعم بیرون در منزل درست کنید و در کنار سبزیجات آبپز یا تنوری سرو کنید. چون طرفدارای ران مرغ معمولا بیشتره، ما این دستور را در قسمت آشپزی از اکالا بلاگ رو با ران مرغ آموزش میدیم ولی اگر شما طعم سینه مرغ رو ترجیح میدید، میتونید با همین دستور از سینه مرغ سوخاری استفاده کنید.

    معمولا در کنار مرغ سوخاری استفاده از سس قرمز رایجه که بهتره از سس قرمز خونگی استفاده کنید. بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیه این مرغ سوخاری خوشمزه:

    مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری

    ران یا کتف مرغ  ۵ عدد

    تخم مرغ  ۲ عدد

    آرد الک شده ۱ پیمانه

    آرد سوخاری یا پانکو ۱ پیمانه

    نمک  به مقدار لازم

    ارگانو (پونه کوهی) یا آویشن و پودر سیر  به میزان دلخواه

    اگه به مغز پخت شدن و کامل پختن مرغ خیلی حساسید می‌تونید تکه های مرغ رو با یک عدد پیاز و کمی نمک و فلفل سیاه آبپز کنید اما نه در حدی که کاملا بپزه فقط کمی از حالت خامی خارج بشه (حدود یک ربع).

    بیشتر بخوانید: طرز تهیه میگو سوخاری

    بعد از پخت اجازه بدین کاملا خشک و خنک بشن، این مرحله کاملاً قابل حذفه و فقط کسایی که ذائقه حساسی دارن این کار رو انجام بدن.

    طرز تهیه مرغ سوخاری

    ۱. تخم مرغ ها رو داخل ظرف با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی در بیاد و کمی نمک و در صورت دلخواه فلفل سیاه و آویشن (برای گرفتن بوی زهم تخم مرغ) بهش اضافه کنید.

    تکه‌های مرغ رو اول داخل آرد بغلتونید و بعد به تخم مرغ آغشته کنید. در آخر داخل آرد سوخاری بغلتونید طوری که تمام سطح مرغ به آرد سوخاری آغشته بشه. (اگه دوست داشتید مرغ سوخاری شما اسپایسی باشه مقدار بیشتری فلفل به آرد سوخاری اضافه کنین.)

    ۲. داخل ظرف گود و نسوزی روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و اجازه بدید داغ بشه. هر چه مقدار روغن بیشتر و داغ تر باشه مرغ روغن کمتری رو جذب میکنه.

    تکه‌های مرغ رو داخل روغن شناور سرخ کنید و بعد روی حوله کاغذی داخل بشقاب قرار بدین تا روغن اضافه اون گرفته بشه.

    موقع سرو به دلخواه می‌تونید روی مرغ‌ها ادویه اورگانو (پونه کوهی) یا پودر سیر بپاشید و با انواع سبزیجات و سس‌ها سرو کنید.

    بیشتر بخوانید: ناهار با مرغ

    طرز تهیه آرد سوخاری خانگی

    برای درست کردن آرد سوخاری خانگی میتوانید از انواع نان‌های حجیم مثل نان باگت یا تست و…. استفاده کنید.

    به یکی از روش‌های زیر می‌تونید آرد سوخاری خونگی رو تهیه کنید:

    از کناره های نان تست که گاهی دور انداخته میشه استفاده کنید. اجازه دهید کاملا خشک شوند و بعد آنها را پودر کنید.

    نان های باگتی که فاسد نشده اما بیات شده و دیگه قابل استفاده نیست رو در فضای آزاد قرار بدید تا کاملا خشک بشن. اونا رو داخل غذاساز یا با هر روش دیگه‌ای که راحتید پودر کنید.

    از خمیر داخل نان باگت که معمولا خورده نمیشه و دور انداخته میشه استفاده کنید. خمیر نان باگت رو مدتی در هوای آزاد قرار بدید تا کاملا خشک بشه و ازش به عنوان پودر سوخاری خونگی استفاده کنید.

    بیشتر بخوانید: طرز تهیه قارچ سوخاری

    آماده سازی پودر سوخاری خانگی

    پودر نان رو  که به یکی از ۳ روش بالا تهیه کردید داخل یک تابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و مدام هم بزنید تا تغییر رنگ بده و به طور یکنواخت طلایی بشه. حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید خنک بشه.

    حالا پودر سوخاری شما آمادس و میتونید ادویه های دلخواهتون رو بهش اضافه کنید یا اینکه همینطوری نگهش دارید.

    میتونید داخل پودر سوخاری از ادویه هایی مثل زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، آویشن و نمک هم استفاده کنید.

    برای نگهداری پودر سوخاری حتما اون رو در یخچال و در بسته بندی کاملا بسته نگهدارید. می‌تونید از کیف‌های زیپ‌دار مخصوص نگهداری مواد غذایی استفاده کنید.

    البته راهکارهای بالا برای مواردیه که شما از قبل پیش بینی کرده باشید و بتونید به اندازه کافی آرد سوخاری خانگی تهیه کنید. اگر یک دفعه تصمیم به درست کردن مرغ سوخاری خونگی به هنگام ناهار گرفتید، از آرد سوخاری آماده استفاده کنید.

    امیدواریم که از این غذا لذت ببرید. نوش جان!

    ۴/۵ (۵۰ نظر) آرد سوخاری تخم مرغ ران یا کتف مرغ روغن مایع مرغ نمک اشتراک گذاری فیس بوک توییتر لینکدین ‫تامبلر ‫پین‌ترست ‫رددیت واتس آپ تلگرام

    اشتراک گذاری از طریق ایمیل

    منبع مطلب : blog.okala.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 3 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید