نرم افزار های کامپیوتر
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
نرم افزار های کامپیوتر را از این سایت دریافت کنید.
معرفی بهترین نرم افزار های کاربردی کامپیوتر بعد از نصب ویندوز
بعد از نصب ویندوز همیشه به یک سری از نرم افزار ها برای کارایی بهتر نیاز داریم. در این مطلب به معرفی 15 مورد از نرم افزار های کاربردی کامپیوتر می پردازیم.
کامپیوتر و لپ تاپ
معرفی بهترین نرم افزار های کاربردی کامپیوتر بعد از نصب ویندوز
0 زمان تقریبی مطالعه 6 دقیقه
تفاوتی ندارد که به تازگی یک رایانه شخصی جدید خریداری کرده باشید یا ویندوز را مجدد نصب کرده باشید، به احتمال زیاد اولین کاری که پس از نصب ویندوز انجام خواهید داد نصب برنامه های ضروری است. همانطور که میدانید ده ها برنامه شگفت انگیز برای نصب بر روی ویندوز وجود دارد. اما از بین این ده ها برنامه کدام یک از جمله ضروری ترین نرم افزار های کاربردی کامپیوتر به حساب می آیند؟ در این مقالهی تکنوسان مگ به توضیح 15 مورد از نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر میپردازیم.
به این نکته توجه داشته باشید که این 15 برنامه هیچ گونه ترتیب خاصی ندارند، شما باید این نرم افزار های کاربردی کامپیوتر را بعد از نصب ویندوز یا خرید رایانه شخصی نصب کنید.
فهرست مطالب
نرم افزار های کاربردی بعد از نصب ویندوز
1. مرورگر اینترنت: گوگل کروم
2. فضای ذخیره سازی ابری: Google Drive
3. پخش موسیقی: Spotify
4. مجموعه آفیس: LibreOffice
5. ویرایشگر تصویر: Paint.NET
6. امنیت: Malwarebytes Anti-Malware
7. مدیا پلیر: VLC Media Player
8. اسکرین شات: ShareX
9. فشرده سازی و استخراج فایل: 7Zip
10. پیام رسانی: Rambox
11. مدیریت کلیپ بورد: ClipClip
12. مدیریت رمز عبور: Bitwarden
13. تهیه نسخه پشتیبان: EaseUS Todo Backup
14. مدیریت ذخیره سازی: TreeSize
15. اسکریپت: AutoHotkey
سایر نرم افزارهای بعد از نصب ویندوز
جمع بندی
نرم افزار های کاربردی بعد از نصب ویندوز
در ادامه 15 مورد از کاربردی ترین نرم افزارهای کامپیوتر را نام برده و به توضیح هر یک میپردازیم:
1. مرورگر اینترنت: گوگل کروم
بی شک مرورگر از نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر بحساب می آید. جای تعجبی ندارد که گوگل کروم پیشنهاد ما است. این برنامه شامل امکانات بی نظیری است. از جمله:
سرعت بالا
تصاویر فراوان با سرعت بالا
تعداد بسیار زیادی برنامه های افزودنی
هماهنگی میان پلتفرمی؛ به این معنی که تب های نسخه دسکتاپ رادر نسخه کروم تلفن همراه یا برعکس اجرا کنید
هیچ یک از نرم افزارها بدون ایراد نیستند و کروم هم از این نرم افزارها مثتسنی نیست. افراد زیادی خواهان ردیابی های گوگل کروم و مصرف رم بالای آن نیستند. در اینجا ما به شما گزینه هایی که این معایب را ندارند پیشنهاد می کنیم، مانند؛ مرورگر فایرفاکس و اوپرا.
مزایای مرورگر فایر فاکس
دارا بودن قابلیت مولتی تب
دارا بودن قابلیت مرور خصوصی
دارا بودن قابلیت مرور ایمن
مزایای مرورگر اوپرا
مرور گری رایگان و سریع
دسترسی رایگان به خدمات شبکه خصوصی مجازی؛ که با این قابلیت کاربر میتواند بی نام به جست و جو در اینترنت بپردازد
پسورد نرم افزارهای معرفی شده مربوط به سایت سافت نود و هشت: soft98.ir
دانلود مرورگر کرومدانلود مرورگر فایرفاکسدانلود مرورگر اوپرا2. فضای ذخیره سازی ابری: Google Drive
اگر شما هم از سرویس ابری استفاده میکنید، ما به شما گوگل درایو (Google Drive) و وان درایو (One Drive) ماکروسافت را پیشنهاد میکنیم. گوگل درایو با دارا بودن 15 گیگ حافظه مشترک بین جیمیل (Gmail) و گوگل فوتوز (Google Photos) به صورت رایگان به شما خدمات میدهد. وان درایو با دارا بودن 5 گیگ فضای ذخیره سازی رایگان، هماهنگی خوبی با محصولات مایکروسافت مانند ویندوز و آفیس دارد.
عملکرد گوگل درایو به این صورت است که خیلی آسان میتوانید فایل های خود را با دیگران به اشتراک بگذارید؛ چه به صورت درایو فلش، چه به صورت تنظیم پوشه های مشترک. اگر ویندوز رایانه شخصی شما 10 باشد، وان درایو روی سیستم عامل شما نصب است. اما گر از نسخه های دیگر ویندوز استفاده میکنید، میتوانید گوگل درایو را از لینک زیر دانلود کنید.
دانلود گوگل درایو3. پخش موسیقی: Spotify
امروزه سرویس های پخش زنده موزیک مانند اسپاتیفای جایگزین آلبوم های فیزیکی و دیجیتالی شده اند. اسپاتیفای از جمله نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر به حساب می آید. هر چند که سرویس های پخش زنده موسیقی فراوانی وجود دارد اما اسپاتیفای بهترین پیشنهاد است. اسپاتیفای هم دارای طرح رایگان و هم پرمیوم و اشتراکی است. علاوه بر موسیقی شما میتوانید به صدها پادکست متنوع دسترسی داشته باشید.
دانلود نرم افزار Spotify4. مجموعه آفیس: LibreOffice
این نرم افزار کاملا رایگان است و شامل جایگزین هایی برای ورد، اکسل، پاورپوینت و دیگر نرم افزار هاست. آفیس از ضروری ترین نرم افزارهای بعد از نصب ویندوز به حساب می آید.
دانلود نرم افزار LibreOffice5. ویرایشگر تصویر: Paint.NET
نرم افزار های ویرایشگر تصویر بسیار زیاد هستند. احتمالا همه شما با فتوشاپ آشنا هستید؛ فتوشاپ ابزار مناسبی برای برای ویرایش عکس ها میباشد. اما در اینجا ما به شما Paint.NET را پیشنهاد میکنیم؛ زیرا:
حجم بسیار کمتری نسبت به دیگر برنامه ها دارد
بسیار قدرتمند تر از دیگر برنامه ها است
محیط کاربا آن اصلا شلوغ و گیج کننده نیست
دارا بودن پلاگین های زیاد برای توسعه قابلیت های این نرم افزار
این نرم افزار به شما کمک میکند براحتی نور و رنگ تصاویر را تغییر دهید، تصاویر قدیمی را روتوش کنید، شکل و متن مدنظر خود را براحتی بر روی تصویر اضاف کنید، سایز تصاویر خود را تغییر دهید و …
بهترین برنامه های کاربردی برای کامپیوتر بعد از نصب ویندوز
پس از نصب ویندوز یا خرید کامپیوتر جدید، به لیست نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر برای نصب نیاز دارید. در این مقاله این لیست را در اختیارتان قرار میدهیم.
لیست نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر که بلافاصله بعد از نصب ویندوز باید نصب شوند
نرم افزار و اپلیکیشن
کامپیوتر رومیزی
چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۰
مطالعه 12 دقیقه سارا ارجمند 101
پس از نصب ویندوز یا خرید کامپیوتر خانگی نیاز به نصب مجموعهای از نرمافزارها دارید. اما ضروریترین آنها کداماند؟
صرفنظر از اینکه کامپیوتر جدیدی خریده یا بهتازگی اقدام به نصب ویندوز کردهاید، باید برنامههای جدیدی را نصب کنید. لیست نرمافزارهای کاربردی کامپیوتر برای هر شخص متفاوت است، اما از میان صدها برنامهی مفید ویندوزی، نصب تعدادی از برنامهها روی ویندوز ۱۰ ضروری است.
نرمافزارهایی که در ادامه به آنها اشاره میکنیم، اگرچه همگی نرمافزارهایی پرکاربرد و ضروری هستند، اما این بهمعنای آن نیست که کاربر پس از نصب ویندوز مجبور است تمام آنها را نصب کند. درواقع مایکروسافت در ویندوز ۱۰ برای تقریبا تمام موارد اشاره شده راهکار پیشفرضی ارائه میکند. برای مثال ویندوز دیفندر سیستم امنیتی قدرتمندی است که کاربر را تقریبا از نصب آنتی ویروس بینیاز میکند، مرورگر اج بر پایهی کرومیوم دیگر به بدی اینترنت اکسپلورر نیست و میتوان از آن برای کارهای روزانه استفاده کرد، فایلهای PDF را میتوان در مرورگر مشاهده کرد و نرمافزارهای پخش موسیقی، گرفتن اسکرین شات و فضای ابری مایکروسافت از پیش روی ویندوز نصب شدهاند.
مقاله مرتبط:بهترین اپلیکیشن های آیفون
هدف از ارائهی این لیست، اشاره به کاربردیترین نرمافزارهایی است که کاربر پس از نصب سیستم عامل، معمولا بلافاصله به آنها نیاز پیدا میکند. در هر مورد، کاربر ممکن است از راهکار پیشفرض مایکروسافت در ویندوز استفاده کند یا استفاده از نرمافزارهای جایگزین ثالث را ترجیح بدهد.
۱. مرورگر اینترنت
بدون شک هر لیست نرمافزارهای کاربردی کامپیوتر با مرورگر آغاز میشود. گوگل کروم را میتوان به دلایلی مثل سرعت بالا، جستوجوی سریع تصویر و کتابخانهی وسیع افزونهها، اولین اولویت نصب مرورگر در نظر گرفت. با قابلیت هماهنگی میانپلتفرمی میتوانید تبهای نسخهی دسکتاپ را در نسخهی کروم تلفن همراه یا برعکس اجرا کنید.
البته کروم بینقص نیست. بسیاری از افراد میخواهند از ردیابیهای کروم و مصرف بالای RAM آن خلاص شوند؛ اما گزینههای بهتری مثل فایرفاکس و اوپرا هم وجود دارند که این معایب را ندارند. فایرفاکس هم مجهز به قابلیت مولتی تب است که امکان چندوظیفهای را میدهد. قابلیت مرور خصوصی یا private browsing این مرورگر به کاربر اجازه میدهد، بدون بهجای گذاشتن ردی از خود یا ثبت تاریخچه و کوکیها به جستوجو در اینترنت بپردازد. فایرفاکس همچنین دارای قابلیت مرور ایمن است که امنیت آن را در برابر حملات و باجافزارها افزایش میدهد.
اپرا هم مرورگری رایگان و سریع است و حتی روی اتصالات کند هم عملکرد خوبی دارد. اپرا همچنین امکان دسترسی رایگان کاربرها به خدمات شبکهی خصوصی مجازی خود بهنام Opera VPN را میدهد و به این ترتیب کاربر میتواند به شکل بینام به جستوجو در اینترنت بپردازد. با مراجعه به لینکهای ذیل میتوانید مرورگر دلخواه خود را دانلود کنید.
دانلود رایگان گوگل کروم
دانلود رایگان فایرفاکس
دانلود رایگان اج کرومیوم
دانلود رایگان اپرا
دانلود رایگان سافاری
۲. حافظهی ابری
اگر بهدنبال استفاده از سرویس ابری هستید، گوگل درایو و واندرایو مایکروسافت بهترین گزینهها هستند. گوگل درایو دارای ۱۵ گیگابایت حافظهی مشترک بین حسابهای جیمیل و Google Photos است و واندرایو با داشتن ۵ گیگابایت فضای ذخیرهسازی رایگان، ادغام و یکپارچگی خوبی با سایر محصولات مایکروسافت مانند ویندوز و آفیس دارد. گوگل درایو برای هر پلتفرم دارای یک اپلیکیشن است. بنابراین میتوانید فایلهای خود را از اپلیکیشن دلخواه دریافت کنید. در ویندوز، اپلیکیشن Backup and Sync گوگل امکان پشتیبانگیری از پوشهها روی کامپیوتر و دستگاههای خارجی را میدهد.
در این برنامه بهراحتی میتوانید فایلها را با دیگران به اشتراک بگذارید، گوگل درایو چه بهصورت درایو فلش چه بهعنوان طرح پشتیبان یا تنظیم پوشههای مشترک به کار برود، گزینهای ضروری است. اگر از ویندوز ۱۰ استفاده میکنید، واندرایو از پیش روی سیستمعامل شما نصب شده است، اما درصورت استفاده از نسخههای دیگر ویندوز میتوانید اپلیکیشن واندرایو را از لینک زیر دریافت کنید. اپلیکیشنهای گوگل درایو، دراپ باکس و آیکلاد را نیز میتوان از لینکهای ذیل بهصورت رایگان دریافت کرد:
دانلود گوگل درایو دانلود واندرایو دانلود دراپ باکس دانلود آی کلاد
۳. استریم موزیک
سالها پیش، شنیدن موسیقی روی دسکتاپ، مستلزم وارد کردن و سازماندهی مجموعهای از فایلهای MP3 بود؛ اما سرویسهای پخش زندهی موسیقی نیاز به خرید آلبومهای فیزیکی یا دیجیتالی را بهتدریج حذف کردند.
تعداد زیادی سرویس پخش زندهی موسیقی در بازار وجود دارد اما بهترین گزینه Spotify است. طرح رایگان تبلیغاتی این سرویس امکان شنیدن تعداد نامحدودی از ترکهای موسیقی را میدهد و طرح پریمیوم آن برای علاقهمندان به موسیقی توصیه میشود. اسپاتیفای، همچنین منبع صدها پادکست است که بهراحتی میتوان به آنها دسترسی پیدا کرد.
مقالههای مرتبط:
با Bing Wallpaper، والپیپرهای روزانه موتور جستجوی بینگ را به دسکتاپ بیاورید
چرا و چگونه کامپیوتر شخصی را به تنظیمات کارخانه بازگردانیم؟
معرفی بهترین مرورگرهای اندروید ۲۰۲۲
اسپاتیفای دارای یک اپلیکیشن اختصاصی ویندوز است، درحالیکه Apple Music نیاز به iTunes دارد و Google Play Music هم صرفا متمرکز بر وب است. اگر روی هر کدام از این اکوسیستمها سرمایهگذاری کردید، اپلیکیشن مرتبط با آنها توصیه میشود. از لینکهای ذیل میتوانید اسپاتیفای را دانلود کنید و اپل موزیک و گوگل پلی موزیک را ببینید.
دانلود رایگان اسپاتیفای
نسخهی آزمایشی رایگان Apple Music
Google Play Music رایگان
دانلود رایگان آمازون میوزیک
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟