این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    نرم کردن گوشت برای کباب

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    نرم کردن گوشت برای کباب را از این سایت دریافت کنید.

    ترفندهای جذاب برای نرم کردن گوشت کبابی

    نرم کردن گوشت کبابی یکی از کار هایی می باشد که بسیاری از افراد برای راحت تر پخته شدن گوشت ها انجام می دهند. در این بخش ترفند های آن را به شما آموزش می دهیم.

    ترفندهای جذاب برای نرم کردن گوشت کبابی

    شقایق ایران دوست ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ ۰

    نرم کردن گوشت هار کار بسیار ساده ای می باشد و شما می توانید با استفاده از سرکه و روغن زیتون و حتی برخی از میوه ها مانند آناناس و کیوی این کار را انجام بدهید. تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا این راه ها را یاد بگیرید.

    شاید شما هم نمی توانید به راحتی کباب های نرم و لطیف تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در این بخش به شما نشان می دهیم که چگونه می توانید با نرم کردن گوشت به تهیه یک کباب لذیذ و خوشمزه بپردازید.

    روش های نرم کردن گوشت کبابی

    برای این که کباب ها را نرم کنید روش های متفاوتی وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید. اما قبل از این که بدانید چگونه می توانید گوشت ها را نرم کنید باید در نظر داشته باشید که گوشت گوساله نسبت به گوشت گوسفند چربی کم تری دارد و سفت تر می باشد و برای تهیه خورشت و کباب بهتر است از این نوع گوشت استفاده نکنید. البته یکی از دغدغه های هر آشپز این است که گوشت پس از پختن شبیه به لاستیک نشود. در ادامه تکنیک های نرم کردن گوشت را برای شما مطرح می کنیم.

    استفاده از چکش

    برای نرم کردن گوشت کبابی می توانید از چکش های مخصوص گوشت استفاده کنید. باید بدانید که این چکش ها  می توانند باعث نرم شدن گوشت و پختن راحت آن شوند.

    خرد کردن

    هر نوع گوشت را که می خرید باید خرد کنید. البته گوشت کبابی  را می توانید با چرخ کردن نرم کرده و به پختن آسان آن کمک کنید.

    استفاده از ماست و پیاز

    اگر ماست و پیاز را با هم مخلوط کنید و گوشت را درون آن قرار بدهید و اجازه بدهید ۲ الی ۳ ساعت بماند گوشت نرم تر می شود و می توانید به راحتی از آن استفاده کنید.

    نکته : در نظر داشته باشید که می توانید از زعفران و فلفل هم در این ترکیب استفاده کنید تا گوشت شما طعم دار شود.

    روغن زیتون و سرکه

    یکی از ترکیب هایی می باشد که می تواند به نرم شدن و ترد شدن گوشت کمک کند و در نهایت می تواند منجر به خوش عطر شدن کباب های شما شود. برای استفاده از این روش می توانید روغن زیتون و سرکه را به همه طرف گوشت بمالید و اجازه بدهید دو الی سه ساعت بماند.

    جوش شیرین

    باید بدانید که جوش شیرین کاربرد های بسیار مختلفی دارد و می توانید از آن در کار های بسیار زیادی استفاده کنید که یکی از آن کار ها نرم کردن گوشت کبابی می باشد. برای این کار کافی است مقدار کمی از جوش شیرین را روی گوشت ها بمالید و بگذارید چند ساعتی جوش شیرین روی گوشت ها بماند.

    اضافه کردن چربی

    یکی دیگر از راه کار های نرم کردن گوشت اضافه کردن چربی به آن می باشد. همانطور که می دانید چربی ها باعث ترد شدن و نرم شدن کباب ها می شوند. باید بدانید که می توانید با اضافه کردن چربی گوشت گوساله را راحت تر بپزید و طعم دلپذیری به آن بدهید. البته بهتر است برای مصرف چربی زیاده روی نکنید و میزان کمی از این ماده را برای نرم کردن گوشت استفاده کنید.

    نگهداری در یخچال

    یکی از روش های نرم ماندن گوشت این است که آن را در یخچال نگهدارید و برای یخ زدن آن از فریزر استفاده نکنید زیرا فریزر با دمای بالایی که دارد ممکن است موجب سفت شدن گوشت شود.

    آناناس و پاپایا

    این دو میوه می توانند به نرم کردن گوشت کبابی کمک. بسیار زیادی به شما داشته باشند. باید توجه داشته باشید که آنزیم های بروملانین در این دو میوه می تواند منجر به نرم شدن گوشت شود. بهتر است مدت زمان استفاده از این دو میوه بر گوشت ها را کاهش بدهید زیرا ماندن بسیار زیاد این دو با گوشت ها در کنار هم ممکن است به گوشت حالت خمیری بدهد.

    استفاده از کیوی

    برای نرم شدن گوشت می توانید از کیوی استفاده کنید. در واقع کیوی دارای آنزیم اکتینیدین می باشد که می تواند منجر به نازک شده و نرم شدن هر نوع گوشتی شود. برای استفاده از این روش می توانید کیوی را برش بدهید و تکه های آن را روی گوشت مورد نظر بمالیدذو اجازه بدهید یک ساعت بماند.

    پودر های آنزیمی

    پودر هایی که بیش تر مردم از آن استفاده می کنند تا بتوانند کباب های بهتر و لذیذ تری داشته باشند پودر های پلی فسفات و پودر های آنزیمی می باشد. این پودر ها با تجزیه کردن پروتئین گوشت ها می توانند منجر به نرم شدن آن ها شده و کباب های شما را لذیذ تر می کند. باید بدانید که از این پودر ها بیش تر در رستوران ها و کبابی ها استفاده می شود.

    عدم استفاده از نمک

    باید بدانید که نمک می تواند باعث سفت شدن گوشت شود و در نهایت پختن گوشت را دشوار می کند. بنابراین بهتر است گوشت ها را بدون نمک بپزید و در انتها به آن نمک اضافه کنید.

    در ادامه می توانید با کلیک بر روی لینک های مقابل آموزش  طرز تهیه کباب برگ و  طرز تهیه کباب سلطانی مطالعه کنید.

    منبع : آرگا برچسب : انواع کباب

    منبع مطلب : arga-mag.com

    13 روش نرم کردن گوشت

    پخت گوشت های تازه و سفت بسیار آزار دهنده هستند ولی با لستفاده از روش های نرم کردن گوشت آن را ترد کنید و لذت ببرید. پس با ما همراه باشید

    0

    خانهمجله طعمادویه ترکیبینرم کننده گوشت۱۳ روش نرم کردن گوشت

    ۱۳ روش نرم کردن گوشت

    ۱۴۰۰/۰۲/۰۸ توسط بانک طعم

    آیا می‌دانستید حتی سفت‌ترین گوشت‌ها را هم می‌توان به راحتی ترد، خوشمزه و آبدار پخت؟ می‌پرسید چطور؟ این کار به راحتی قابل انجام است فقط کافیست با چند روش نرم کردن گوشت آشنا شوید تا از این به بعد انواع خورش و کباب را با استفاده از گوشت گوساله و دیگر گوشت‌های سفت طوری طبخ کنید که احساس لطافت و طعم لذیذ آنها را هرگز فراموش نکنید.

    در اینجا ۱۳ روش کاربردی برای نرم و ترد کردن انواع گوشت وجود دارد. همراه ما بمانید.

    ۱- از ادویه نرم کننده گوشت استفاده کنید

    اگر به دنبال روشی معجزه آسا برای نرم یا ترد کردن گوشت‌ هستید؟ ما به شما استفاده از پودر نرم‌کننده گوشت «تندرایزر» را توصیه می‌کنیم. تندرایزر نوعی پودر خوراکی است که در آن آنزیم‌های طبیعی وجود دارد به همین دلیل اگر روی برش‌های گوشت پاشیده شود می‌تواند بافت‌های پیوندی گوشت را بشکند و آن را منعطف‌تر کند.

    نحوه استفاده از این ادویه بسیار راحت است، فقط نیاز است سطح گوشت را به صورت یکنواخت با مقداری از آن بپوشانید و اجازه دهید به مدت حداقل ۳۰ دقیقه استراحت کند. به شما اطمینان می‌دهیم که ادویه تندرایزر شما را به نتیجه دلخواهتان خواهد رساند اگر به درستی از آن استفاده کنید.

    به این نکات توجه کنید: بهترین زمان استفاده از ادویه تندرایزر، نیم ساعت قبل از پخت است. برای هر کیلوگرم گوشت یک قاشق غذاخوری پودر تندرایزر کافیست. این پودر را باید روی برش‌های نازک گوشت بریزید تا به خوبی در آن نفوذ کند. حتی لازم است با چنگال چند سوراخ در گوشت ایجاد کنید.

    خرید ادویه نرم کننده گوشت

    حراج!

    افزودن به سبد خرید

    ادویه نرم کننده گوشت (تندرایزر) (۱۰۰ گرم)

    ۷۵,۰۰۰ تومان ۵۹,۹۰۰ تومان

    ۲- گوشت را در ماست و پیاز بخوابانید

    بی‌شک تا به حال زیاد درباره خواباندن گوشت در سس‌های گوناگون شنیده‌اید و می‌دانید که غالباً از این روش برای طعم‌دار کردن گوشت استفاده می‌کنند. خواباندن گوشت در مواد مختلف مانند سبزیجات و ادویه‌های مختلف از بهترین روش‌ها برای مزه‌دار کردن گوشت است اما آیا می‌دانستید که برخی مواد علاوه بر طعم‌دهی، سبب ترد شدن گوشت نیز می‌شوند؟

    خواباندن گوشت در مخلوط ماست، پیاز و آبلیموی تازه بهترین روش نرم کردن گوشت است. این ترکیب را می‌توان به انواع گوشت گوساله، مرغ، گوشت گوسفندی و… اضافه کنید و اجازه دهید، یک روز بماند. برای خوش‌طعم کردن گوشت، می‌توانید از مقداری نمک، زعفران، فلفل و سبزیجات معطر نیز در ترکیب استفاده کنید.

    ۳- از چکش‌های مخصوص گوشت استفاده کنید

    یک روش سریع و آسان برای نرم کردن انواع گوشت، استفاده از چکش‌های مخصوص یا بیفتک‌ کوب گوشت است که تقریباً در هر خانه‌ای هم پیدا می‌شوند.

    نرم کردن گوشت با چکش

    برای انجام این کار، وسیله نرم کننده را بردارید و برش‌های گوشت را برای چند دقیقه از دو طرف ضرب و شتم کنید، تا بافت‌های پیوندی گوشت شکسته شود. همچنین می‌توانید گوشت را خرد یا چرخ کنید، مخصوصاً در مواقعی که قصد کباب کردن آن را دارید. این عمل گوشت کبابی شما را ترد، نرم و آبدار می‌کند.

    استفاده از سرکه و روغن زیتون برای ترد کردن گوشت

    ۴- گوشت را در مخلوط سرکه و روغن زیتون بخوابانید

    برای نرم کردن گوشت، آن را در مخلوط سرکه و روغن زیتون بخوابانید. چنانچه گوشت گوساله را در مخلوط سرکه و روغن زیتون بخوابانید و صبر کنید گوشت به مدت دو ساعت در ترکیب استراحت کند، بافت گوشت به مقدار قابل توجهی نرم و لطیف خواهد شد.

    تجربه ثابت کرده است که این روش از موثر‌ترین روش‌های نرم و ترد کردن گوشت دیرپز است. توصیه می‌کنیم حتماً امتحان کنید و برای تسریع در عمل پخت، یک قاشق غذاخوری سرکه در آب غذا بریزید. سرکه کمک می‌کند تا گوشت زودتر بپزد.

    ۵- از جوش شیرین استفاده کنید

    یکی از ساده‌ترین و موثرترین روش‌ها، جهت نرم کردن گوشت گوساله سفت و تازه استفاده از مقداری جوش‌شیرن است. برای این کار نیاز است کمی جوش‌شیرین بردارید و به تمام سطح گوشت بمالید و بگذارید چند ساعت بماند. همچنین می‌توانید مقدار خیلی کمی جوش‌شیرین به آب گوشت بیفزایید تا گوشت سریع‌تر بپزد.

    نکته: در این روش، باید گوشت را قبل از پخت به خوبی شستشو دهید. همچنین از مصرف بیش از اندازه جوش‌شیرین خودداری کنید زیرا ممکن است موجب بروز عوارض گوناگون برای شما شود.

    ۶- مقداری چربی به گوشت اضافه کنید

    شما می‌توانید برای نرم کردن گوشت از مقداری چربی گوسفندی استفاده کنید. این چربی یا دنبه باید دور تکه‌های گوشت قرار داده شود تا هنگام پخت ذوب شوند. چربی‌های ذوب شده در هنگام پخت هم گوشت را آبدارتر و تردتر می‌کنند و هم طعم دلپذیرتری در گوشت ایجاد خواهند کرد.

    ۷- گوشت را در فریزر قرار ندهید

    اگر می‌خواهید از سفت شدن گوشت تازه جلوگیری کنید، باید گوشت را در یخچال قرار دهید تا سرد شود اما از قرار دادنش در فریزر خودداری کنید. از قوانین نگهداری گوشت تازه قبل از عرضه به بازار، قرار دادن گوشت در دمای ۳-۰ درجه سانتیگراد برای مدت یک هفته تا حداقل یک ماه است.

    منبع مطلب : tastebank.net

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 3 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید