این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    وصیت نامه شهید فخری زاده

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    وصیت نامه شهید فخری زاده را از این سایت دریافت کنید.

    صوت شهید فخری زاده درباره شهادت

    صوت شهید فخری زاده درباره شهادت - الگو فرهنگی, وصیت نامه شهدا, محسن فخری زاده

    صوت شهید فخری زاده درباره شهادت

    photo_size_select_actual ۱ عکس

    videocam ۱ فیلم

    cloud_download ۱ دانلود

    یکشنبه، ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۰۶:۲۳:۵۵

    تعداد بازدید: ۴۰۳

    بیان خاطره ای از همسر شهید فخری زاده ایشان همیشه تا دیروقت سر کار بود و گاهی نیمه شب بر می گشت.

    یک شب به ایشان گفتم وقتی دیر برمی‌گردی، بچه‌ها نگران می‌شوند. شهید لبخندی زد و گفت هر چه من بیشتر کار کنم، نتانیاهو کمتر خواب راحت به چشمش می آید. پس اجازه بده بیشتر کار کنم .»

    همسر شهید فخری زاده بعد از بیان این خاطره گفت که «وقتی حاجی شهید شد، نتانیاهو از شنبه‌ی آرام صحبت کرد،

    تازه فهمیدم شهید فخری‌زاده آرامش را از صهیونیست‌ها گرفته بود.»

    دانلود صوت شهید فخری زاده درباره شهادت

    دانلود صوت شهید فخری زاده درباره شهادت

    ۴.۱۴ مگابایت نویسنده: ریحانه Telegram WhatsApp Twitter Facebook Pinterest Share برچسب ها الگو فرهنگی وصیت نامه شهدا محسن فخری زاده

    منبع مطلب : olgoirani.com

    فرزند شهید فخری زاده: همیشه شهید فخری زاده "خدمت به مردم" را بهترین وصیت می دانست

    گروه استان ها ـ فرزند شهید محسن فخری زاده گفت: پدرم همواره به مردم خدمت می کرد و تنها توصیه اش به ما و دوستانش این بود که به فکر خدمت صادقانه به خلق باشید.

    فرزند شهید فخری‌زاده: همیشه شهید فخری زاده "خدمت به مردم" را بهترین وصیت می‌دانست

    ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۱اخبار استانهااخبار یزد

    گروه استان‌ها ـ فرزند شهید محسن فخری‌زاده گفت: پدرم همواره به مردم خدمت می‌کرد و تنها توصیه‌اش به ما و دوستانش این بود که به فکر خدمت صادقانه به خلق باشید.

    به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، حامد فخری‌زاده در مراسم بزرگداشت دانشمند هسته‌ای کشور شهید محسن فخری‌زاده که به همت دانشجویان بسیجی دانشگاه‌های استان یزد به صورت مجازی برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و بنیان‌گذار انقلاب اظهار داشت: وقتی که از ترور و حذف عامدانه یک عنصرهای ارزشی که برای کشورش و مردم خود اعتلا آفرین است صحبت می‌کنیم، به جریان چهل سال گذشته انقلاب و 18 هزار شهید ترور نگاه می‌کنیم درمی‌یابیم که نهال انقلاب به درخت بزرگ و تنومند تبدیل شده است.

    فرزند شهید فخری‌زاده گفت: مهم‌ترین دلیل این رشد حرکت درست در جریان زندگی و اندیشه شهداست، ما معتقدیم خون شهدا نهال انقلاب را آبیاری کرده است و امروز به درخت توانمند تبدیل شده که نتیجه حرکت درست در جریان اندیشه و حرکت شهدا است.

    وی افزود: همواره به این نکته اشاره کردم که پدر شهید قلم است و قلم تنها صلاح او بود، پدر شهید اندیشه و تفکر است، یکی از مهم‌ترین جریان‌هایی که پدر به آن اعتقاد داشتند و سعی می‌کرد در جریان آن حرکت کند تولید علم و اندیشه بود.

    فخری‌زاده بیان کرد: دوستانی که با ایشان در ارتباطند خوب می‌دانند علوم و اندیشه‌ای که شهید در طول جریان خدمتش تولید کرد، بشریت جیره‌خوار این علوم بود، وی معتقد بود اگر جوانان ما به عرصه علم و اندیشه ورود کنند، تمام دنیا جیره‌خوار علوم تولیدی در ایران می‌شود.

    وی با اشاره به فرمایش رهبر انقلاب مبنی بر اینکه فعالیت‌های علمی و فنی شهید دنبال شود و روی زمین نماند گفت: از همه دوستان پدرم در هر حوزه‌ای که با نوع اندیشه پدر آشنا بودند خواهشمندم که تنها صلاح پدرم یعنی قلم روی زمین نماند و راه شهید ادامه پیدا کند.

    فخری‌زاده تصریح کرد: ترور همواره در دو مرحله انجام می‌شود یکی حذف فیزیکی شخص توسط عوامل تروریست با هدف انقطاع در فعالیت‌ها و پروژ‌های شخص هدف ترور است. مرحله دوم که تکمیل کننده پازل ترور است این است که جریان تروریست سعی دارد از طریق رسانه‌ها شخصیت و ماهیت شهید را زیر سوال ببرید و هدف این کار انقطاع جریان اندیشه شهید است.

    فرزند شهید محسن فخری‌زاده ادامه داد: این نمونه از ترور را بسیار در رسانه‌های معاند داخلی و خارجی در مورد شهدایمان دیده‌ایم، این دشمنان به تخریب اندیشه و افکار شهدا می‌پردازند تا راه شهدا ادامه پیدا نکند.

    وی گفت: طبیعتا جامعه علمی، رسانه‌ای و سیاسی ما باید هوشمندی لازم را داشته باشند که در برابر مرحله دوم ترور و تکمیل پازل ترور هوشمندانه عمل کند.

    فخری‌زاده اظهار داشت: بهترین وصیت پدرم این بود که هیچ وصیتی به ما، دوستان و همکارانش نداشت مگر امر به خدمت، شهید از اوایل انقلاب جز اولین نفراتی بود که جریان انقلاب را شروع کردند و به جریان انقلاب خدمت کردند.

    وی افزود: پدرم در سن 18 سالگی به تهران آمد و در جریان علمی وارد شد و خدمت کرد، باز در جریان دفاع مقدس خدمت نمود و سپس به جریان علمی بازگشت و آن را ادامه داد.

    بیشتر بخوانیدنظر دانشمند کرمانشاهی درباره ترور شهید فخری‌زاده/ راه مقابله با ترور تقویت کشور در تمام زمینه‌هاستگلایه فرزند شهید فخری‌زاده از بی‌اخلاقی‌های اخیر نسبت به پدرش/حمایت پدرم از برجام واقعیت نداردتجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر گلستانی/ راه شهید فخری‌زاده ادامه دارد

    فرزند شهید فخری‌زاده تصریح کرد: مهم نیست در کجا هستی چه سمتی داری و چه می‌کنید، حتی اگر یک کارگر ساده هم باشید باید به فکر خدمت صادقانه به خلق باشید.

    وی گفت: این موضوع برای پدرم بسیار مهم بود، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های شهید نگاه بسیار عمیق توحیدی به جریان زندگی بود، همواره به تمامی موضوعات یک نگاه توحیدی داشت، می‌گفت با نیت قربت‌الی‌الله بشیند، با این نیت آب بخورید و اگر برای خدا کار کنید دیگر کمبود امکانات و تحمل ناملایمات برایتان سخت نیست به شرطی که برای خدا کار کنید.

    فخری‌زاده تصریح کرد: من سال‌های زیادی با افکار و اندیشه‌های شهید درگیر هستم، اگر بخواهم موفقیت و جریان زندگی ایشان را تفسیر کنم، آن را به دو بخش اخلاقی و معرفتی تقسیم می‌کنم.

    وی ادامه داد: پدرم در بخش اخلاقی بسیار به دعای مادر، خدمت به خانواده و تواضع اعتقاد داشت، توصیه می‌کرد اگر به خانواده خدمت کنید همیشه در زندگی موفق می‌شوید.

    فرزند شهید محسن فخری‌زاده خاطر نشان کرد: اگر شخصی پدر را نمی‌شناخت محال ممکن بود ایشان را در جمعی ببیند و به منصب یا مقام ایشان پی‌ببرد، به قدری با مردم و همکاران متواضع بودند که کسی نمی‌توانست تشخیص دهد او در چه مقامی قرار دارد.

    وی بیان کرد: در بخش معرفتی به یاد دارم مطالعه قبل و بعد از نماز صبح او هیچگاه ترک نشد، مطالعات فلسفی، عرفانی و قرآنی داشت، در حوزه فلسفه صاحب اندیشه بود و اندیشه‌های نو و جدیدی برای فلسفه اسلامی و آمیختن فلسفه اسلامی با فیزیک کوانتوم و فلسفه غرب داشت.

    فخری‌زاده افزود: مهم‌ترین دلایل موفقیت ایشان نوع نگاهش به جریان زندگی بود، فلسفه، علم و عرفان را بهم درآمیخته بود و بر این اساس تجزیه، تحلیل و رفتار می‌کرد.

    انتهای پیام/781/ش

    R41376/P4001/S6,76/CT11

    منبع مطلب : www.tasnimnews.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 6 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید