این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    پخت میگو خوشمزه

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    پخت میگو خوشمزه را از این سایت دریافت کنید.

    انواع روش مزه دار کردن و پخت میگو

    انواع روش مزه دار کردن و پخت میگو و روش پخت میگو سوخاری و میگو پلو و میگو کبابی و میگو پفکی و روش مزه دار کردن و تهیه میگو یخ زده

    مزه دار کردن و پخت میگو

    مقالات

    طرز تهیه میگو می تواند برای بسیاری از افراد جذابیت های بسیار زیادی را به همراه داشته باشد. طرز تهیه میگو به هیچ وجه ساده نیست و اگر شما اطلاعات درستی را در خصوص طرز تهیه میگو و همینطور مزه دار کردن آن نداشته باشید نمی توانید به خوبی این غذای خوشمزه را تهیه کنید. ما در مقاله مزه دار کردن و پخت میگو قصد داریم کمی بیشتر درباره انواع روش های طرز تهیه میگو صحبت کنیم و اطلاعات جالب و مفیدی را در این زمینه در اختیار شما قرار دهیم. امروزه خدمات تهیه غذای مجالس و مهمانی ها از جمله محبوب ترین خدمات مربوط به حوزه غذا می باشند که شما هم مانند بسیاری از افراد احتمالا علاقه مند هستید تا از این خدمات نهایت بهره را ببرید.

    با این حال باید بدانید که بسیاری از کترینگ ها که امروزه فعالیت دارند در زمینه غذاهای دریایی خاص مانند میگو فعالیت چندانی ندارند و به همین علت نیز افرادی که قصد تهیه این غذاها برای مجالس خود را دارند با مشکلات زیادی رو به رو می شوند. کترینگ کیبو  در زمینه تهیه غذای مجالس و تهیه غذای شرکتی فعالیت دارد به شما کمک می کند تا به سادگی هرچه تمام بتوانید غذاهای مد نظر خود را به صورت اینترنتی سفارش دهید.

    انواع روش مزه دار کردن و پخت میگو

    پخت میگو می تواند سختی های زیادی را به همراه داشته باشد و شما بدون یک آموزش جامع در این زمینه نمی توانید به خوبی این غذای دریایی را بپزید. دقت داشته باشید که پخت میگو تنها یک مرحله از طرز تهیه میگو می باشد و شما قبل از آن باید بتوانید به خوبی میگوهای خود را مزه دار کنید. بنابراین شما برای این که بتوانید به خوبی این غذای دریایی را درست کنید باید بتوانید آموزش جامعی را در این زمینه پیدا کنید.

    ما در بخش های بعدی سعی می کنیم جامع ترین آموزش ممکن در زمینه طرز تهیه میگو را به شما ارائه دهیم و آموزش پخت و مزه دار کردن میگو را به صورت کامل برای شما بیان کنیم. بنابراین اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که علاقه مند به پخت میگو، این غذای خوشمزه دریایی هستید حتما با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

    روش پاک کردن میگو

    اولین مرحله در طرز تهیه میگو این است که شما به خوبی بتوانید میگوهای خود را تمیز کنید. برای تمیز کردن میگوها ابتدا پاهای زیرین میگوهای خود را به دست بگیرید و ضربه ای را به آنها وارد کنید تا از بافت خود جدا شوند. در ادامه انگشت شصت خود را زیر پوسته های میگو قرار دهید و آنها را نیز با ضربه ای به سمت بیرون بکشید تا پوسته میگو نیز از بافت آن جدا شود.

    دقت داشته باشید که تنها با حرکت دادن انگشت شصت خود می توانید به سادگی هرچه تمام این پوسته را از بافت میگو جدا کنید. در صورتی که علاقه مند هستید تا دم میگوی خود را نیز جدا کنید می توانید با کمی فشار با انگشت شصت به راحتی هرچه تمام این دم را از آن جدا کنید. در نهایت شما باید رگ سیاهی که در پشت میگو قرار دارد را جدا کنید که برای این کار بهتر است از یک چاقوی کوچک استفاده کنید و تیغه پشت میگو را با یک چاقو برش دهید و سپس ادامه رگ را از میگو جدا کنید.

    مزه دار کردن میگو

    در طرز مزه دار کردن و پخت میگو شما می توانید از روش های مختلفی برای مزه دار کردن میگو استفاده کنید. یکی از معروف ترین روش هایی که برای انجام این کار وجود دارد این است که ابتدا میگوهای خود را به خوبی تمیز کنید و در داخل ظرفی ریخته و سپس سیرهای رنده شده را به آن اضافه کنید. سیر کمک می کند تا بوی بد میگو گرفته شود و شما در زمان میل کردن میگو حس بهتری داشته باشید. علاوه بر این اضافه کردن مقداری آب لیموی تازه و سبزیجاتی مانند ریحان نیز می تواند باعث خوشمزه تر شدن میگو شود.

    در کنار این موارد به شما توصیه می کنیم نمک و فلفل را نیز مطابق با سلیقه خود برای مزه دار کردن میگوها مورد استفاده قرار دهید. دقت داشته باشید حداقل مدت زمان مزه دار کردن میگو که باعث می شود تا بوی میگو به خوبی گرفته شود 3 ساعت است ولی شما می توانید برای طعم بهتر مدت زمان بیشتری را صرف مزه دار کردن آن کنید.

    علت سفت شدن میگو چیست؟

    یکی از نکاتی که در طرز تهیه میگو مطرح می شود این است که چرا میگو در زمان پخت سفت می شود؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که دلایل متعددی برای این موضوع وجود دارد. اولین دلیلی که برای سفت شدن میگوها وجود دارد و تقریبا مهمترین دلیل برای این موضوع است این است که شما میگوها را بیش از حد سرخ می کنید. در واقع برای بهتر پخته شدن میگو شما مجبور می شوید که بیشتر آن را سرخ کنید و این موضوع نیز باعث سفت شدن میگوها می شود.

    برای جلوگیری از این اتفاق بهتر است میگوها را ابتدا 2 تا 3 دقیقه آب پز کنید و سپس اقدام به سرخ کردن آن کنید تا پفکی شود. مشکل دیگری که باعث سفت شدن میگو می شود این است که بدون هیچ روکشی میگو را در روغن سرخ می کنید. برای جلوگیری از بروز این مشکل به شما توصیه می کنیم میگو   سوخاری درست کنید و یا این که از روکش های دیگر برای میگو خود استفاده کنید.

    یکی دیگر از روش های جلوگیری از سفت شدن میگوها جوشاندن به میزان 10 ثانیه در آب ، نمک و 2 قاشق سرکه است .

    مقاله پیشنهادی: نکات طلایی مزه دار کردن ماهی

    طرز تهیه میگو سوخاری

    میگو سوخاری یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهایی است که با استفاده از میگو درست می شود. اگر شما هم به دنبال طرز تهیه میگو سوخاری هستید ما در این بخش به صورت کامل آن را به شما توضیح می دهیم. برای درست کردن میگو سوخاری ابتدا به خوبی میگوهای خود را تمیز کنید و با روشی که در ادامه این مطلب برای شما بیان خواهیم کرد میگوهای خود را به خوبی مزه دار کنید. در ادامه تخم مرغ های خود را به خوبی با چنگال هم بزنید و آرد سوخاری خود را نیز در ظرفی بریزید.

    سپس میگوها را به ترتیب در داخل تخم مرغ و سپس در داخل آرد سوخاری بغلتانید و برای این که میگوهای شما تردتر شود به شما توصیه می کنیم این مراحل را دوباره انجام دهید تا میگو سوخاری درشت تری داشته باشید.

    طرز تهیه میگو پلو

    یکی دیگر از روش های مزه دار کردن و پخت میگو وجود دارد و شما می توانید از این روش نیز برای پخت این غذا برای غذای مجالس و مهمانی خود استفاده کنید پخت میگو با پلو است.برای درست کردن این غذا ابتدا برنج خود را با آب و نمک خیس کنید، سپس میگو را نیز به همراه آب، پیاز، فلفل و نمک کمی آبپز کنید. در ادامه هویج های خلالی شده کمی پخته و با شکر و روغن آنها را تفت دهید. خلال بادام و زعفران را نیز به این ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا خلال بادام کمی نرم شود. در ادامه نیز زرشک را بعد از تفت دادن به این ترکیب اضافه کنید و بعد از پخت برنج تمامی مواد خود را با یکدیگر ترکیب کنید تا یک میگو پلو مجلسی بسیار خوشمزه داشته باشید.

    منبع مطلب : kibo.ir

    2 طرز تهیه میگو سرخ شده + 11 نکته خوشمزه شدن میگو

    طرز تهیه میگو سرخ شده به 2 روش با آرد سوخاری و بدون آرد، روش به عمل آوردن میگو و 11 نکته خوشمزه شدن میگو سرخ شده، روش های گرفتن بوی زهم میگو.

    ۲ طرز تهیه میگو سرخ شده + ۱۱ نکته خوشمزه شدن میگو

    20 آذر 1400 . زمان مطالعه: 9 دقیقه

    طرز تهیه میگو سرخ شده با طعم عالی و رستورانی نیاز به دانستن یکسری نکات طلایی دارد. در طرز پخت میگو سرخ شده نکات آماده کردن میگو را رعایت می‌کنید؟ در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله کوروش ۲ روش درست کردن میگو سرخ شده، ۱۱ نکته طلایی درباره خوشمزه شدن طعم میگو سرخ شده ساده و بدون آرد و میگوی سرخ شده با آرد سوخاری، شیوه‌های به عمل آوردن میگو، روش های گرفتن بوی زهم میگو، روش‌های مختلف به کار بردن میگو در غذاهای مختلف و … را به شما می‌گوییم.

    میگو را چطور به عمل بیاوریم؟

    احتمالا میگوهایی که در ایران تهیه می‌کنید، به صورت خام تازه یا منجمد هستند. برخی از برندهای فروش میگو، قبل از بسته‌بندی محصول خود، آن را به عمل می‌آورند. اما اگر شما خودتان میگوی تازه یا منجمد خریداری کردید، می‌توانید به روش‌های زیر میگوها را به عمل بیاورید و بعد آن را سرخ کنید یا در تهیه غذاهای مختلف استفاده کنید. پیشنهاد می‌کنیم مقاله راهنمای خرید میگوی تازه را هم بخوانید.

    روش اول: میگوها را در آب نمک بپزید

    در این روش داخل یک قابلمه را تا نیمه آب بریزید. به آب، نمک هم اضافه کنید. میزان شوری آب را با یک تخم مرغ آزمایش کنید. اگر تخم مرغ روی سطح آب ماند، میزان غلظت نمک کافی است. قابلمه حاوی آب نمک را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید که جوش بیاید. سپس میگوها را به آن اضافه کنید.

    حدود ۵ تا ۷ دقیقه بعد از شروع جوشیدن مجدد آب داخل قابلمه، صبر کنید تا میگوها کمی بپزند. بعد از این که گوشت میگوها سفت شد و به رنگ قرمز درآمد، شعله را خاموش و آن را آبکش کنید. بد نیست بدانید میگوی خام نرم است و با کوچک‌ترین فشار، فرو می‌رود.

    اطلاع از آخرین مطالب جذاب و پرطرفدار

    روش دوم: میگو را بدون آب بپزید

    میگوها را بعد از تمیز کردن و شستن در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. روی میگوها آب نریزید. درب قابلمه را حتما بگذارید. هر چند دقیقه یک بار قابلمه را تکان دهید تا میگو‌ها جابه‌جا بشوند. در این فاصله میگوها در آب خودشان پخته می‌شوند. این روش باعث می‌شود طعم میگوها حفظ شود و قوی‌تر باشد.

    بعد از این حدود ۱۰ دقیقه که میگوها پختند، شعله گاز را خاموش کرده و صبر کنید میگوها سرد شوند. سپس پوست‌شان را جدا کرده و آن‌ها را فریز کنید.

    طرز تهیه میگو سرخ شده با آرد سوخاری

    مواد لازم برای تهیه میگو سرخ شده با آرد سوخاری

    میگو: ۱ کیلوگرم

    آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری

    آرد سفید و آرد سوخاری: هر کدام یک لیوان دسته‌دار فرانسوی

    سیر تازه پوره شده یا پودر سیر: ۲ قاشق چای‌خوری

    نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم

    روغن مایع: به میزان لازم

    مراحل تهیه میگو سرخ شده با آرد سوخاری

    برای این‌که یک میگو سرخ شده خوشمزه درست کنید می‌توانید از آرد سوخاری برای بافت میگو پفکی و خوشمزه استفاده کنید. در کنار موادی که در بالا به آن‌ها اشاره شد، می‌توان از ادویه‌‌های معطر دلخواه، سیر، پیاز رنده شده، حتی سبزی‌های معطر و خشک استفاده کنید.

    حتما بخوانید  25 خواص و عوارض آب انگور قرمز، سبز، سیاه و سفید برای سلامت بدن

    مرحله اول: میگوها را مرینیت کنید

    برای تهیه میگو سرخ شده، در یک کاسه آبلیمو، زردچوبه، فلفل، نمک و سیر پوست گرفته و له شده را بریزید. میگوهای تمیز را اضافه کنید و با مواد داخل کاسه به آرامی ماساژ دهید. روی ظرف را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. صبر کنید که مواد به خورد میگوها بروند. سپس آن‌ها را خارج کنید.

    مرحله دوم: میگوها را در مواد سوخاری بزنید

    تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و کاملا بزنید تا زرده و سفید مخلوط شود. در یک کاسه دیگر، آرد سوخاری و در یک کاسه هم آرد سفید بریزید. میگوها را ابتدا در آرد سفید بزنید. سپس آن را در کاسه تخم مرغ بغلتانید و بعد از خارج کردن هر دو طرف آن را با آرد سوخاری آغشته کنید. در یک تابه روغن زیاد بریزید و بعد از داغ شدن، میگوها را سرخ کنید.

    میگو سرخ شده را در صافی بریزید تا روغن اضافی‌اش خارج شود یا روی دستمال قرار دهید. این میگوها را می‌توانید با سس سرو کنید.

    طرز تهیه میگو سرخ شده بدون آرد سوخاری

    مراحل درست کردن میگو سرخ شده ساده و بدون آرد سوخاری را قدم به قدم بخوانید.

    مرحله اول: میگوها را مرینیت کنید

    به جای سوخاری کردن میگوها، می‌توانید میگو را ساده و بدون سوخاری کردن سرخ کنید. در این روش ابتدا میگوها را رگ‌گیری کنید. سپس میگوها را مرینیت یا مزه‌دار کنید و ۱ الی ۲ ساعت استراحت دهید تا بوی آن‌‌ها کاملا گرفته شود. در مرحله آخر میگوها در یک تابه با مقداری روغن سرخ کنید.

    مرحله دوم: میگوها را سرخ کنید و در سس گوجه فرنگی بگذارید

    جنوبی‌ها معمولا میگوهای سرخ شده را در سس گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی سرخ می‌کنند. برای این کار بعد از این که میگوها را سرخ کردید، در یک تابه گوجه فرنگی پوره شده یا رب رقیق شده گوجه فرنگی بریزید. تابه را روی حرارت قرار دهید تا طعم خام سس گوجه‌تان از بین برود. کمی که سس غلیظ شد، میگوهای سرخ شده را به تابه اضافه کنید.

    هر دو طرف میگوها را به سس آغشته کنید تا کاملا طعم سس گوجه را بگیرند. سپس آن‌ها را سرو کنید.

    نکات طرز تهیه میگو سرخ شده به صورت حرفه ای

    منبع مطلب : blog.okcs.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 5 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید