پنیر گرو گونزلا
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
پنیر گرو گونزلا را از این سایت دریافت کنید.
گورگونزولا
گورگونزولا
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
گورگونزولا
کشور خاستگاه ایتالیا
شهر، منطقه گورگونزولا، استان میلان
منبع شیر گاو پاستوریزه شده بله
بافت و چسبندگی نرم پرورده
چربی ۳۵٪-۲۵ پروتئین ۱۸٫۵
زمان ماندگاری ۳ تا ۴ ماه
گواهی EU: PDO
رسانههای وابسته در ویکیانبار
گورگونزولا پنیر آبی و رگهدار است که در ناحیه گورگونزولای استان میلان تهیه و تولید میگردد. شیر مورد نیاز برای تهیه پنیر گورگونزولا، شیر گاو است که خامه آن را نگرفته باشند. پنیری نرم، پرورده و روغنی و آبدار است که در آن رگههای سبز و آبی وجود دارد. رگههای آبی در اثر تزریق نوعی کپک خوراکی و مفید به نام پنیسیلیوم راکفورتیایجاد میشود.پنیر گورگونزولا محصولی است که از پنیرهای طبیعی، با طعمی خاص و متفاوت تولید شده و در گروه پنیرهای نرم قرار میگیرد.
یک کیلو پنیر گورگونزولا ارزش غذایی معادل ۶ کیلوگرم شیر تازه گاو را دارد و سرشار از مواد معدنی، فسفر و کلسیم است. همچنین، این پنیر حاوی پنیسیلیوم خوراکی و مفید برای دستگاه گوارش است.
پنیر گورگونزولا در تهیه انواع سس و دیپ، ساندویچها و غذاهای حاوی تخممرغ و گوشت، همراه پیتزا، لازانیا و سیبزمینی تنوری، به عنوان چاشنی سبزیها، سالاد و دسر و به همراه میوه، نان جو و نان محلی قابل استفاده است.
منابع[ویرایش]
این یک مقالهٔ خرد خوردنیها است. میتوانید با گسترش آن به ویکیپدیا کمک کنید.
ردهها: پنیر آبیپنیر گاوپنیرهای ایتالیاییمواد غذایی ایتالیایی بر پایه مبدأ تولید
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟