این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    کاپ کیک بدون فر

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    کاپ کیک بدون فر را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه کاپ کیک فوری و خوشمزه بدون فر

    بعضی وقت‌ها پخت بعضی از کیک‌ها از خرید آن کمتر وقت می‌برد. البته به شرط اینکه، مواد لازم آن را در خانه داشته باشید.

    طرز تهیه کاپ کیک فوری و خوشمزه بدون فر

    ۱۲ شهریور ۱۴۰۰ - ۰۰:۵۰:۰۱ کد خبر: ۷۵۴۴۲۰ دسته بندی: خبرگزاری‌ها و نشریات، فضای مجازی

    بعضی وقت‌ها پخت بعضی از کیک‌ها از خرید آن کمتر وقت می‌برد. البته به شرط اینکه، مواد لازم آن را در خانه داشته باشید.

    – فرارو نوشت: کاپ کیک یا کیک فنجانی نوعی کیک تک نفره فانتزی است که در قالب‌های کاغذی مخصوص تهیه می‌شود و روی آن را با خامه و انواع میوه و شکلات تزیین می‌کنند. اولین بار شخصی به نام امیلیا سیمونز در سال ۱۷۹۶ این نوع کیک را در فنجان‌های کوچک سفالی پخت و دستور تهیه آن را در کتاب آشپزی‌اش منتشر کرد. کاپ کیک‌ها به اندازه‌ای محبوب هستند که در تقویم جهانی روز‌هایی را به نام آن‌ها ثبت کرده‌اند.

    امروز در قنادی‌ها نمونه‌های متنوعی از کاپ کیک‌ها را می‌بینیم که در طعم‌ها و اندازه‌های گوناگون تهیه می‌شوند. این کیک‌ها به دلیل تک نفره بودن و اندازه مناسبی که دارند، برای پذیرایی در جشن‌ها و مهمانی‌ها بسیار کاربردی هستند.

    مواد لازم برای تهیه کاپ کیک شکلاتی

    آرد سفید قنادی: ۲ لیوان

    تخم مرغ: ۲ عدد شکر: ۱ لیوان

    روغن مایع: نصف لیوان

    شیر: نصف لیوان

    وانیل: نوک قاشق چایخوری

    بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری سر پر

    پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری سر پر

    کاغذ کاپ کیک: ۱۰ عدد

    قبل از تهیه هر نوع کیک و شیرینی باید این نکات را درمورد مواد اولیه رعایت کنید تا نتیجه مطلوب‌تری بگیرید:

    ۱- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.

    ۲- معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ذکر شده، ممکن است در فر شما با این دما و مدت زمان نتیجه مطلوبی حاصل نشود. البته نگران این موضوع نباشید. با چندبار استفاده از فر متوجه می‌شوید که چه دما و مدت زمانی برای پخت کیک‌ها در فر شما مناسب است.

    با این حال به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستور‌ها گفته می‌شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می‌کنید، دما را بین ۱۰ تا ۲۰ درجه سانتی‌گراد بیش‌تر بگذارید. اما دمایی که گفته می‌شود، باز هم به فر شما بستگی دارد. باید قلق فر دست‌تان بیاید. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد.

    همیشه وقتی مواد اولیه را آماده کردید و روی میز کار قرار دادید، قبل از شروع به کار فر را روشن کنید؛ چون برای تهیه هر نوع کیک یا شیرینی باید فر را از قبل روشن کنید تا موقعی که خواستید کیک را در فر بگذارید، فر کاملاً گرم شده باشد.

    ۳-سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانه‌های استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازه‌های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است.

    ۴- همیشه زمان به هم زدن تخم‌مرغ چندین بار هم‌زن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره‌ای از تخم‌مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد. در غیر این صورت با وجود اینکه از وانیل و یا اسانس استفاده می‌کنید، باز هم کیک بوی تخم‌مرغ می‌گیرد.

    ۵- همیشه برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک دیگر مثل پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می‌شود. درنتیجه بافت کیک شما بهتر می‌شود. نکته مهم دیگری که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد‌های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم‌تر یا زیاد‌تر از مقداری شود که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید.

    اگر دیدید مواد کیک درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کرده‌اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد کیک هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.

    ۶- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات شما هدر می‌رود؛ زیرا کیک شما پف نمی‌کند..

    طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی

    ابتدا تخم مرغ‌ها را همراه با شکر و وانیل توی کاسه بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند بزنید تا شکر کاملا حل شود و یک مایه کرم رنگ و شفاف داشته باشید. سپس روغن را اضافه کنید. ۳۰ ثانیه بزنید و بعد شیر را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر هم بزنید. حالا همزن را خاموش کنید. آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را در یک ظرف جدا باهم مخلوط و سه بار الک کنید؛ سپس کم‌کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا حل شود و حالت گلوله‌ای نداشته باشد.

    کاغذ کاپ کیک را توی فنجان‌ها بگذارید و مایه کیک را توی آن‌ها بریزید. توجه داشته باشید که به اندازه یک بند انگشت از سر فنجان‌ها را خالی بگذارید تا کاپ کیک جای پف داشته باشد. حالا یک قابلمه بزرگ را روی شعله اجاق گاز بگذارید. یک توری فلزی یا آبکش و کاسه فلزی را به صورت برعکس توی قابلمه بگذارید و در آن را ببندید. شعله اجاق را زیاد کنید و پنج دقیقه زمان بدهید تا قابلمه خوب داغ شود. حالا شعله اجاق را کم کنید و در قابلمه را بردارید.

    فنجان‌های کاپ کیک را روی توری فلزی بچینید و در قابلمه را ببندید. حدودا ۴۵ تا ۵۰ دقیقه زمان بدهید تا کاپ کیک‌ها با شعله کم توی قابلمه بپزد. بعد از گذشت این مدت در قابلمه را باز کنید و کاپ کیک‌های آماده را بیرون بیاورید تا خنک شود؛ سپس روی آن‌ها را با خامه فرم گرفته، گاناش یا شکلات تزیین کنید. نوش جان

    نکته مهم

    کاپ کیک را می‌توانید در قالب‌های کاغذی مخصوص کاپ کیک نیز تهیه کنید. این قالب‌ها نیازی به فنجان ندارند و به خودی خود سفت و محکم هستند.

    منبع : www.mizan.news

    طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون فر

    طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون فر... بله. باورتان بشود یا نه، اما بدون فر، بدون همزن برقی و بدون قالب هم می‌توانید کیک خوشمزه درست کنید.

    طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون فر... بله. باورتان بشود یا نه، اما بدون فر، بدون همزن برقی و بدون قالب هم می‌توانید کیک خوشگل و خوشمزه درست کنید. طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون فر را برای همین آماده کرده‌ایم.

    طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون فر... بله. باورتان بشود یا نه، اما بدون فر، بدون همزن برقی و بدون قالب هم می‌توانید کیک خوشگل و خوشمزه درست کنید. طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون فر را برای همین آماده کرده‌ایم. کاپ کیک چرا به دنیا آمد؟

    کاپ کیک‌ها برای همین به دنیا آمده‌اند، برای تمام کسانی که هر از گاهی، مثلا صبح یک روز تعطیل، دلشان هوای کیک پختن می‌کند. اما ‌ای دل غافل نه ملزوماتش را دارند و نه مواد اولیه خارق‌العاده‌ای.

    طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون فر مخصوص شما

    قرار نیست آخر و عاقبت این داستان به کیک‌های صنعتی سوپرمارکتی ختم شود. شما هنوز هم برنده این میدان هستید. دستور ساده  کاپ کیک شکلاتی بدون فر نجات‌تان می‌دهد. بلند شوید همین الان مواد زیر را آماده کنید. مطمئن باشید این مواد در خانه همه‌مان پیدا می‌شود.

    شما هم برای بررسی کیفیت کار هر شیرینی‌فروشی اول مدل‌های متفاوت کیک و شیرینی شکلاتی‌اش را امتحان می‌کنید؟ کیک خونه با افتخار دعوت‌تان می‌کند به اسلایسی از کیک شکلاتی‌اش.

    کاپ کیک شکلاتی پر مدعا نیست

    برای پخت کاپ کیک شکلاتی بدون فر فقط و فقط به مواد زیر نیاز دارید که تقریبا شش کاپ کیک کوچک تقدیم‌تان می‌کند.

    تخم‌مرغ: یک عدد

    شکر: سه قاشق غذاخوری

    وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

    روغن: چهار قاشق غذاخوری

    آرد: چهار قاشق غذاخوری

    بکینگ‌پودر: یک قاشق مرباخوری

    پودر کاکائو: حدود یک قاشق غذاخوری

    شیر: سه قاشق غذاخوری

      حتی چنگال هم کافی‌ست

    اول تخم‌مرغ‌ها را باید هم بزنید، هم‌زن دستی و یا حتی چنگال کفایت می‌کند. فقط خوب هم بزنید.

    شکر و وانیل تشریف بیاورند

    شکر و وانیل را به تخم‌مرغ‌های هم‌زده اضافه کنید و باز خوب هم بزنید.

    روغن برای ورودش شرط و شروطی دارد

    هر وقت از مخلوط شدن کامل شکر با تخم مرغ‌ها مطمئن شدید، آن وقت نوبت به اضافه کردن روغن به مواد کاپ کیک می‌رسد.

    الکی الک نکنید

    آرد و بکینگ‌پودر را بعد از اینکه سه بار الک کردید به مخلوط تخم‌مرغ و روغن اضافه کنید. اما آرام آرام و خوب هم بزنید تا مواد کاپ کیک به ترکیب یکنواختی برسد.

    اگر خیلی خیلی دیوانه کیک شکلاتی هستید، همین حالا کیک دبل چاکلت کیک‌خونه را سفارش دهید.

    اصل کار کاپ کیک 

    دیگر زمان اضافه کردن اصل ماجرای کاپ کیک است، پودر کاکائو عزیز که رنگ و لعاب کاپ کیک‌ از اوست.

    البته می‌توانید پودر کاکائو را با آرد مخلوط کنید و هم زمان به مخلوط تخم مرغ و روغن اضافه کنید.

    شیر را فراموش کردید؟

    شیر را که کمی هم ناراحت شده است چون آخرین ماده ایست که به خمیر کاپ کیک اضافه می‌شود را به مخلوط اضافه کنید و بدخلقی‌اش را نادیده بگیرید.

    همه مواد را خوب مخلوط کنید تا به ترکیبی یکنواخت برسید. خمیر کاپ کیک آماده‌ست.

    فنجان‌ها را صدا کنید

    فنجان‌ها و یا هر ظرف دیگری که به عنوان قالب کاپ کیک در نظر گرفته‌اید را چرب کنید.

    نصف و یا یک سوم فنجان‌ها را با مواد پر کنید. مواد بیشتر باعث سرریز شدن مواد بعد از پخت و زشت شدن کاپ کیک می‌شود.

    قابلمه نقش مهمی در تولد کاپ کیک دارد

    یک قابلمه که قبل از شروع کار فنجان‌ها را یکبار در آن قرار داده‌اید و از نظر تناسب اندازه‌اش مطمئن هستید را روی حرارت قرار دهید تا آبی که در آن است به جوش آید.

    زیاد آب نریزید به اندازه نصف ارتفاع فنجان‌ها کافی‌ست. میزان آب هم در همان تست اولیه قبل از شروع کار معلوم می‌شود.

    سفر کاپ کیک‌ در تلاطم رودی خروشان

    بعد از جوش آمدن آب فنجان‌ها را در قابلمه قرار دهید، حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید، کاپ کیک‌های شکلاتی، پانزده دقیقه باید در آب جوشان و حرارت کم بپزند.

    کاپ کیک‌ را مثل برنج دم کنید

    بعد از پانزده دقیقه، حرارت را خاموش کنید، دستمالی روی در قابلمه بگذارید، مثل دم‌کنی و وقتی که می‌خواهید برنج دم کنید. کاپ کیک‌های شکلاتی را ده دقیقه به حال خود رها کنید.

    کاپ کیک‌ شکلاتی آماده شد؟

    کاپ کیک‌ها را از قابلمه خارج کنید، سرد که شدند، دیواره‌های فنجان‌ها را آرام به سطح میز بزنید و برعکس‌شان کنید تا کاپ کیک‌ها خارج شوند. به هر شکلی که دوست دارید تزیین‌شان کنید با خامه، شکلات آب شده و.... نوش‌جان.

    حالا که طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون فر را با هم یاد گرفتیم، خوب است نیم نگاهی هم به طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خیس بیندازیم. برای خواندنش اینجا کلیک کنید.

    منبع : cakeekhooneh.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 6 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید