این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    کراکت مرغ و پنیر

    دسته بندی :
    1. نکس
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    کراکت مرغ و پنیر را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه کراکت مرغ پنیری خوشمزه و فرانسوی اصل در منزل

    طرز تهیه کراکت مرغ پنیری خوشمزه و فرانسوی اصل در منزل ، کراکت مرغ پنیری یا همان کروکت مرغ (croquette) از غذاهای فست فودی

    طرز تهیه کراکت مرغ پنیری خوشمزه و فرانسوی اصل در منزل

    دوشنبه, 10 می , 2021

    طرز تهیه کراکت مرغ پنیری

    کراکت مرغ پنیری یا همان کروکت مرغ (croquette) از غذاهای فست فودی و خوشمزه فرانسوی می باشد که امروزه پخت آن در بسیاری از کشورها از جمله ایران رایج شده است. شما می توانید کراکت را با مواد مختلفی نظیر گوشت، مرغ، ماهی و ... درست کنید. ما در این آموزش آشپزی طرز تهیه کراکت مرغ پنیری را آماده کرده ایم. در واقع کراکت مرغ نوعی کوفته فرانسوی می باشد که شما می توانید آن را به عنوان غذای اصلی یا به عنوان پیش غذا سرو کنید. در ادامه با دستور پخت کراکت مرغ پنیری با بارونک همراه باشید.

    طرز تهیه کراکت گوشت خوشمزه و مجلسی در منزل

    مواد لازم کراکت مرغ پنیری

    سینه مرغ  ۱ عدد سیب زمینی  ۲ عدد

    فلفل دلمه ای یا جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری

    پنیر پیتزا  ۵۰ تا ۱۰۰ گرم

    تخم مرغ  ۲ عدد

    آرد سفید  به میزان لازم

    آرد سوخاری  به میزان لازم

    پودر سیر ، نمک ، فلفل ، آویشن و ... به میزان لازم

    مراحل تهیه کراکت مرغ پنیری

    1. برای درست کردن کراکت مرغ پنیری ابتدا در یک قابلمه سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز و کمی نمک و فلفل و ادویه جات روی حرارت می گذاریم تا بپزد. بعد از اینکه گوشت مرغ پخت آن را ریش ریش می کنیم.

    2. همچنین سیب زمینی را آبپز می کنیم و بعد پوست آن را جدا می کنیم و رنده می کنیم.

    3. حالا در یک ظرف گوشت مرغ ریش ریش شده + سیب زمینی رنده شده + فلفل دلمه ای خرد شده + پنیر پیتزا را به همراه کمی نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن و ... مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. می توانید برای این کار از میکسر هم استفاده کنید.

    4. در این مرحله مواد آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم. سپس از مواد به اندازه یک گردو و کمی بزرگتر بر می داریم و ابتدا آن را با دست خوب قل می دهیم و بعد به شکل استوانه آن را درمی آوریم. اگر به دست تون می چسبد می توانید کمی آب به دست تون بزنید.

    5. در این مرحله در یک ظرف دو تا تخم مرغ را کمی با چنگال هم می زنیم. حالا دو تا ظرف دیگه نیاز داریم. در یکی از ظرف ها آرد سفید و در ظرف دیگه آرد سوخاری می ریزیم.

    6. حالا مواد آماده شده را ابتدا داخل آرد سفید می غلتانیم. سپس تخم مرغ و در انتها آرد سوخاری می غلتانیم. توجه کنید کاور کردن در این مرحله خیلی مهم است تا موقع پخت کراکت ها ترک نخورند و وا نروند.

    طرز تهیه توپک مرغ پنیری سوخاری و خوشمزه در خانه

    7. در ادامه در یک ظرف روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا روغن گرم و داغ شود. بعد یکی یکی کراکت های آماده شده را داخل روغن می اندازیم و سرخ می کنیم.

    8. بعد از اینکه سرخ شدند آن ها را داخل صافی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان بریزد. امیدواریم از خوردن این کراکت های مرغ پنیری خوشمزه و فرانسوی لذت ببرید.

    ممکن است دوست داشته باشید

    طرز تهیه آش جو با گوشت گوسفندی به روش خوشمزه و لعاب دار

    طرز تهیه آش شولی یزدی خوشمزه و مقوی با چغندر

    طرز تهیه نان پنیری ساده و ترکیه ای خوشمزه ویژه صبحانه

    طرز تهیه فطایر پنیری خوشمزه و عربی به روش لبنانی

    طرز تهیه فطایر اسفناج خوشمزه و شکم پر به روش لبنانی

    طرز تهیه فطایر مرغ عربی خوشمزه و پنیری با طعم بی نظیر

    طرز تهیه املت کدو سبز خوشمزه و خانگی با قارچ و سوسیس

    طرز تهیه بقچه بادمجان خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

    طرز تهیه فطایر گوشت خوشمزه و عربی مخصوص برای مهمانی

    طرز تهیه نان بیگل خوشمزه به روش لهستانی برای صبحانه

    طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی و ساده خانگی به روش رستورانی

    طرز تهیه فرنچ تست قارچ خوشمزه و سوخاری با سوسیس

    طرز تهیه حلیم گوشت گوسفندی خوشمزه و نذری کشدار در خانه

    طرز تهیه گل کلم سوخاری خوشمزه و پفکی به روش رستورانی

    منبع : baronak.com

    طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر؛ یک غذای فست‌فودی در خانه

    کراکت مرغ از آن غذاهایی است که وقتی هوس فست‌فود کرده‌ایم می‌توانیم در خانه درست کنیم و از خوردنش لذت ببریم. غذایی که طعم جذابی دارد و سرشار از پروتئین است.

    ۸ خرداد ۱۳۹۹،‏ ۱۲:۱۳

    کد خبرنگار: 3075 کد خبر: 83800766 T T ۳۰ نفر

    طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر؛ یک غذای فست‌فودی در خانه

    کراکت مرغ از آن غذاهایی است که وقتی هوس فست‌فود کرده‌ایم می‌توانیم در خانه درست کنیم و از خوردنش لذت ببریم. غذایی که طعم جذابی دارد و سرشار از پروتئین است.

    کراکت مرغ از آن غذاهایی است که وقتی هوس فست‌فود کرده‌ایم می‌توانیم در خانه درست کنیم و از خوردنش لذت ببریم. غذایی که طعم جذابی دارد و سرشار از پروتئین است.

    مواد لازم:

    سیب زمینی متوسط: ۴ عدد

    سینه مرغ: ۱/۴ سینه کامل

    جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری

    پنیر پیتزا: ۱/۲ پیمانه

    آرد سوخاری: ۱/۲ پیمانه

    تخم مرغ: ۲ عدد

    پودر پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری

    پودر سیر۱/۲ قاشق چای‌خوری

    سیر: ۱ حبه

    نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

    چوب دارچین: ۱ تکه

    روغن مخصوص سرخ کردن: به میزان لازم

    طرز تهیه و دستور پخت:

    ۱. یک قابلمه کوچک را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

    ۲. مرغ را با پیاز چهارقاچ و سیر به آب جوش اضافه کرده و سپس پودر سیر، پودر پاپریکا، زردچوبه، نمک، فلفل و چوب دارچین را به آن اضافه کنید.

    ۳. حرارت را کم کرده، در قابلمه را ببندید و صبر کنید تا مرغ کاملا پخته و نرم شود، سپس آن را ریش ریش کنید.

    ۴. سیب زمینی‌ها را بشوئید و آب‌پز کنید.

    ۵. پس از پختن سیب زمینی‌ها، آن‌ها را پوست گرفته و با گوشت‌کوب یا غذاساز له کنید.

    ۶. سیب‌زمینی له شده را در کاسه‌ای نسبتا بزرگ بریزید، یک عدد تخم مرغ، جعفری خرد شده، مرغ ریش ریش و پنیر پیتزای رنده شده را به آن اضافه کنید.

    ۷. مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و مایه یکنواختی حاصل شود.

    ۸. به اندازه یک گردو از مایه کراکت بردارید و با دست شکل دهید.

    ۹. بقیه مایه را به همین ترتیب آماده کرده و سعی کنید همه کراکت‌ها هم اندازه باشند.

    ۱۰. در این مرحله یک عدد تخم مرغ را در کاسه کوچکی شکسته و با چنگال بزنید تا زرده و سفیده کاملا مخلوط شوند.

    ۱۱. آرد سوخاری را در بشقابی بریزید و آن را کنار دست خود قرار دهید.

    ۱۲. کراکت‌ها را ابتدا به تخم مرغ آغشته کرده و سپس در آرد سوخاری بغلطانید.

    ۱۳. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس کراکت‌ها را در روغن سرخ کنید.

    ۱۴. پس از اینکه کراکت‌ها طلایی شدند، آن‌ها را از روغن خارج کرده و در صافی یا روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

    تحریریه ایرنازندگی

    برچسب‌ها

    کراکت مرغ کراکت مرغ و پنیر فوت و فن آشپزی ایرانی طرز تهیه فست فود آشپزی دستور پخت غذا کراکت موادغذایی اخبار مرتبط

    طرز تهیه کروسان مرغ؛ غذایی جدید و جذاب

    شب یلدا در شهرهای مختلف چه می‌گذرد؟

    طرز تهیه پای سیب فرانسوی، یک دسر سبک و خوشمزه

    طرز تهیه فیله سوخاری؛ وقتی دلتنگ فست‌فود می‌شویم!

    منبع : life.irna.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 9 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید