یک حدیث از امام حسین درباره ی نماز
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
یک حدیث از امام حسین درباره ی نماز را از این سایت دریافت کنید.
Fatal error: Out of memory (allocated 261099520) (tried to allocate 10485760 bytes) in /home/atrequra/domains/atrequran.ir/public_html/wp-includes/option.php on line 320Warning: mysqli_query(): (HY000/2008): MySQL client ran out of memory in /home/atrequra/domains/atrequran.ir/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 2187Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function set() on null in /home/atrequra/domains/atrequran.ir/public_html/wp-includes/l10n.php:784 Stack trace: #0 /home/atrequra/domains/atrequran.ir/public_html/wp-includes/l10n.php(872): load_textdomain('default', '/home/atrequra/...', 'fa_IR') #1 /home/atrequra/domains/atrequran.ir/public_html/wp-includes/class-wp-fatal-error-handler.php(47): load_default_textdomain() #2 [internal function]: WP_Fatal_Error_Handler->handle() #3 {main} thrown in /home/atrequra/domains/atrequran.ir/public_html/wp-includes/l10n.php on line 784حدیث از امام حسین (ع) درباره نماز، روزه، قرآن و موضوعات دیگر
در این مقاله مجموعهای از احادیث امام حسین (ع) از جمله حدیث از امام حسین درباره نماز، روزه و قرآن، حدیث از امام حسین درباره سلام کردن، امر به معروف، اخلاق و صفات پسندیده و... را گرداوری کردهایم.
ستاره » 🕌 مذهبی » احادیث » حدیث از امام حسین (ع) درباره نماز، روزه، قرآن و موضوعات دیگر
حدیث از امام حسین (ع) درباره نماز، روزه، قرآن و موضوعات دیگر
در این مقاله مجموعهای از احادیث امام حسین (ع) از جمله حدیث از امام حسین درباره نماز، روزه و قرآن، حدیث از امام حسین درباره سلام کردن، امر به معروف، اخلاق و صفات پسندیده و... را گرداوری کردهایم.
آخرین به روز رسانی: مرداد 18, 1401
حدیث از امام حسین درباره نماز، روزه و قرآن
حدیث از امام حسین درباره سلام کردن
حدیث از امام حسین درباره امر به معروف
حدیث از امام حسین درباره اخلاق و صفات پسندیده
حدیث از امام حسین علیه السلام درباره خدا
حدیث از امام حسین درباره آخرت
حدیث از امام حسین درباره عقل و دانش
تاثیر مثبتی که روایات معصومین و همچنین حدیث از امام حسین علیه السلام بر روح و روان و آرامش دلها مىگذارد، موجب شده سخنان آنها متمایز و ممتاز باشند. تأکید و سفارشاتی که ائمّه (ع) در زمینه خواندن، حفظ کردن و همچنین گردآورى احادیث از ائمه و پیامبر درباره موضوعات مختلف از جمله حدیث در مورد نماز اول وقت دارند، درواقع به معنای ضرورت افزایش توجه به این احادیث میباشد. در این مقاله مجموعه زیبایی از احادیث امام حسین (ع) درباره موضوعات مختلف را برای شما گرداوری کردهایم.
حدیث از امام حسین درباره نماز، روزه و قرآن
اُمِرَ النّاسُ بِمَعْرِفَتِنا وَ الرَّدِّ إلَینا وَ التَّسْلیمِ لَنا، ثُمَّ قالَ: وَ إنْ صامُوا وَ صَلُّوا وَ شَهِدُوا أنْ لا إله إلّا اللهُ وَ جَعَلُوا فِی إنْفُسِهِمْ أنْ لا یَرُدُّوا إلَیْنا کانُوا بِذلِک مُشْرِکینَ.مردم مأمورند تا ما را بشناسند و به سوی ما بازگردند و تسلیم ما باشند. سپس فرمود: و در غیر این صورت اگر به سوی ما باز نگردند و از ما پیروی نکنند، هر چند که روزه بدارند و نماز بخوانند و به یگانگی خداوند اقرار نمایند، در شمار مشرکین خواهند بود.
«الکافی، جلد ۲، صفحه ۳۹۸»
❈❈❈
مَنْ قَرَءَ آیَةً مِنْ کِتابِ الله عَزَّ وَ جَلَّ فی صَلاتِهِ قائِماً، یُکْتَبُ لَهُ بِکُلِّ حَرْف مِأةُ حَسَنَة.هرکس آیهای از قرآن را در نمازش تلاوت نماید، خداوند متعال در مقابل هر حرفی از آن یکصد حسنه در نامه اعمالش ثبت مینماید.
«الکافی، جلد ۲، صفحه ۶۱۱»
❈❈❈
الذین ان مکنا هم فی الارض اقاموا الصلاة قال: هذه فینا اهل البیت.کسانی که اگر ما به آنها در زمین قدرت و حکومت دهیم، نماز را به پا میدارند» فرمود: این در مورد ماخاندان اهل بیت است.
«بحار الانوار، ج، ۲۴ ص ۱۶۶»
❈❈❈
← حدیث از امام حسین (ع) →
کسی از امام حسین (علیه السلام) پرسید، خداوند چرا روزه را واجب کرده است؟ فرمود:
لِیَجِدَ الغَنِیُّ مَسَّ الجوعِ فَیَعودَ بِالفَضلِ عَلَی المَساکینِ.برای اینکه ثروتمند، رنج گرسنگی را بچشد و از فزونی مالش بر بینوایان کمک کند.
«مناقب، ج۴، ص۶۸» ❈❈❈
کتاب اللّه (عز و جل) علی أربعة أشیاء: علی العبارة و الاشارة و اللطایف و الحقایق. فالعبارة للعوام و الاشارة للخواص و اللطائف للأولیاء و الحقایق للأنبیاء.کتاب خدا بر چهار چیز استوار است: عبارات و رمزها (اشارهها) و لطایف و حقایق. عبارات آن برای توده مردم است. اشاره و رموزات، از آنِ خواص و بندگانِ ویژه است. لطایف آن برای اولیا است و حقایق آن برای پیامبران و انبیا است.
در این حدیث، امام حسین (علیه السلام) ضمن بیان این که قرآن، دارای معارف عمیقی است، بهرهمندی از آن را برای همگان میسر میداند. مقصود از «عبارات»، شناخت مفاهیم در حدِ ترجمه و دانستن معانی لغات است که تودههای مردم در آن سهم دارند.
«بحارالانوار، ج ۸۹، ص ۲۰»
❈❈❈
مَن صَامَ ثَلَاثَةَ أَیامٍ مِن شَعبَانَ وَجَبَت لَهُ الجَنَّةُ وَ کانَ رَسُولُ اللَّهِ (ص) شَفِیعَهُ یومَ القِیامَةِ.هر کسی که سه روز از ماه شعبان را روزه بگیرد؛ بهشت بر او واجب میشود و در قیامت نیز پیامبر (ص) شفیع او خواهد بود
«وسائل الشیعة ج ۱۰، (ص ۴۹۰)»
❈❈❈
أثنِی علی اللّه أحسن الثناء و أحمده علی السرّاء و الضّرّاء اللّهمّ إنّی أحمدک علی أن أکرمتنا بالنبوّة و علّمتنا القرآن.خداوند را با بهترین ثناها، ثناگویم و او را بر فراخی و تنگی ستایش میکنم. خدایا! تو را به سبب این که ما را با انتخاب پیامبر، از میان ما گرامی داشتی و قرآن را به ما آموختی، ستایش میکنم.
«بحارالانوار، ج ۴۴، ص ۳۹۲»
حدیث از امام حسین درباره سلام کردن
لِلسَّلامِ سَبعونَ حَسَنَةٌ، تِسعٌ وَ سِتّونَ لِلمُبتَدی وَ واحِدةٌ لِلرّادّ.سلام، هفتاد ثواب دارد. شصت و نه ثواب از آن کسی است که سلام دهد و یکی برای آن که جواب گوید.
«بحارالانوار، ج۷۵، ص۱۲۰»
❈❈❈
← حدیث از امام حسین (ع) →
لا تَأذَنُوا لأِحَدٍ حتّى یُسَلِّمَ.به هیچ کس اجازه [ورود به منزل خود را] ندهید تا وقتى که سلام کند.
«تحف العقول: ۲۴۶» ❈❈❈
قَالَ لَهُ (الْحُسَیْنُ) علیه السلام رَجُلٌ اِبتِداءً: کَیْفَ اَنْتَ عافاکَ اللّهُ؟ فَقالَ علیه السلام لَهُ: اَلسَّلامُ قَبْلَ الکَلامِ عافاکَ اللّهُ، ثُمَّ قالَ علیه السلام: لاتَأذَنُوا لاَِحَدٍ حتّى یُسَلِّمَ.مردى به آن حضرت (امام حسین) علیه السلام گفت: چطورید؟ خدا بشما عافیت دهد. امام فرمود: اوّل سلام بعد سخن، خدایت عافیت دهد، سپس فرمود: تا کسى سلام نکند اجازه ورود (یا سخن) ندهید.
«تحف العقول ۲۴۶، موسوعة کلمات الامام الحسین علیه السلام ۷۵۰/۹۱۳»
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟